Indonesia, Ubud

Four Seasons Resort Bali at Sayan

Jalan Raya Sayan Ubud, Indonesia Ferieanlegg
1 tilbud fra 7264 NOK Se tilbud
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 49
Beliggenhet
Til sentrum
2.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Raya Sayan Ubud, Indonesia

Four Seasons Resort Bali at Sayan ligger i et frodig skogsområde i Ubud, Indonesia. Her er noen attraksjoner og steder i nærheten:

1. Ayung River: Hotellet ligger ved bredden av Ayung-elven, som gir gjestene muligheten til å nyte den vakre naturen og delta i aktiviteter som elvepadling eller kajakkpadling.

2. Ubud Monkey Forest: Bare en kort kjøretur unna ligger Ubud Monkey Forest, en naturreservat og tempelkompleks der besøkende kan utforske stier, se lekne aper og oppleve den rolige atmosfæren.

3. Goa Gajah (Elephant Cave): En historisk attraksjon, Goa Gajah er et eldgammelt huletempel med intrikate steinskulpturer og et badepool. Det er en populær turistattraksjon som ligger bare noen få kilometer fra hotellet.

4. Ubud Palace: Beliggende i sentrum av Ubud, er Ubud Palace, også kjent som Puri Saren Agung, den offisielle residensen til den kongelige familien i Ubud. Besøkende kan utforske palasskomplekset, oppleve tradisjonelle danseforestillinger og beundre den fantastiske arkitekturen.

5. Tegallalang Rice Terraces: Omtrent 20 minutters kjøretur fra hotellet kan du utforske de terrasserte riskjellene i Tegallalang. Disse ikoniske landskapene tilbyr pittoreske utsikter og en mulighet til å oppleve tradisjonelle balinesiske jordbrukspraksis.

6. Ubud Art Market: Beliggende i hjertet av Ubud, er kunstmarkedet et livlig og travelt senter for shopping. Besøkende kan finne et bredt utvalg av tradisjonelle balinesiske håndverk, tekstiler og kunstverk.

7. Ubud Traditional Art Galleries: Ubud er kjent for sin blomstrende kunstscene, med mange kunstgallerier som viser tradisjonell og moderne balinesisk kunst. Mange av disse galleriene ligger innen kort avstand fra hotellet.

8. Tegenungan Waterfall: Beliggende sør for Ubud, tilbyr Tegenungan Waterfall en forfriskende oase. Besøkende kan nyte fantastisk utsikt, bade i naturlige bassenger eller slappe av i den omkringliggende frodige vegetasjonen. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og steder rundt Four Seasons Resort Bali at Sayan. Imidlertid er Ubud i seg selv kjent for sin rike kulturelle arv, tradisjonelle håndverk, fredelige natur og spiritualitet, og gir mange muligheter for utforskning og avslapning.

map
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Ferieanlegg

Til sentrum2.6

Om hotellet

Om

Four Seasons Resort Bali ved Sayan er et luksuriøst feriested som ligger i den vakre byen Ubud, Indonesia. Det er plassert midt blant frodige grønne risterrasser og tilbyr panoramautsikt over Ayung-elven. Hotellet skryter av en rekke rom og villaer, hver designet med en blanding av tradisjonell balinesisk arkitektur og moderne fasiliteter. Overnattingsmulighetene spenner fra romslige gjesterom til private villaer med boblebad, hageutsikt eller direkte tilgang til elven. Rommene på feriestedet er elegant møblert og utstyrt med fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar, kaffetrakter og luksuriøse bad. Noen rom har også private balkonger eller terrasser med utsikt over den pittoreske omgivelsen. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr Four Seasons Resort Bali ved Sayan et utvalg kulinariske opplevelser. Ayung Terrace er hovedrestauranten som serverer en kombinasjon av tradisjonell indonesisk og internasjonal mat. Riverside Cafe tilbyr en mer uformell spiseopplevelse med spesialisering på sunne og økologiske måltider. Gjestene kan også nyte cocktailer og lette snacks på Jati Bar eller bestille romservice for et koselig og privat måltid. I tillegg til utmerket overnatting og spisefasiliteter, tilbyr feriestedet et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer en uendelighetsbasseng ved elven, et spa med tradisjonelle balinesiske behandlinger, et treningsstudio, yogaklasser og varierte kulturelle og naturturer. Alt i alt er Four Seasons Resort Bali ved Sayan et toppvalg for reisende som søker en luksuriøs og avslappende ferie midt i naturens skjønnhet i Ubud, Indonesia.

Barn

Four Seasons Resort Bali at Sayan i Ubud, Indonesia tilbyr flere aktiviteter og fasiliteter for barn. Her er noen av høydepunktene:

1. Barneklubb: Feriestedet har en tilsynelatende barneklubb kalt "Pirate's Adventure" for barn i alderen 5-12 år. Den tilbyr ulike spill, håndverk og pedagogiske aktiviteter i en morsom og trygg atmosfære.

2. Familiebasseng: Det er et dedikert familiebasseng der barn kan plaske og leke. Det er et grunt basseng egnet for barn i alle aldre.

3. Naturvandringer: Feriestedet organiserer guidede naturvandringer for familier, som lar barna utforske den frodige jungelen rundt og lære om den lokale floraen og faunaen.

4. Matlagingskurs: Barn kan delta på matlagingskurs der de lærer å lage tradisjonelle balinesiske retter under veiledning av erfarne kokker.

5. Balinesisk danseleksjoner: Barn har muligheten til å lære den tradisjonelle balinesiske dansen i et dedikert studio med profesjonelle instruktører.

6. Kulturelle verksteder: Feriestedet tilbyr kulturelle verksteder der barn kan delta i tradisjonelle balinesiske aktiviteter som å lage ofringer, lære tradisjonell musikk og prøve seg på Batik-maling.

7. Utendørs aktiviteter: Feriestedet kan arrangere utendørs aktiviteter for familier, som elvepadling, sykling gjennom risfeltene eller besøke nærliggende templer og tradisjonelle landsbyer. Alt i alt tilbyr Four Seasons Resort Bali at Sayan et utvalg barnvennlige aktiviteter og opplevelser, som lar barna ha et minneverdig og hyggelig opphold i Ubud.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Four Seasons Resort Bali at Sayan i Ubud, Indonesia. Her er noen forslag:

1. Campuhan Ridge Walk: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, tilbyr Campuhan Ridge Walk en pittoresk sti med fantastisk utsikt over de omkringliggende risterrassene og den grønne landskapet. Det er et populært sted for spaserturer og fotturer.

2. Ubud Monkey Forest: Denne populære turistattraksjonen er et fristed for over 700 langhalede makaker. Besøkende kan observere og samhandle med apene i deres naturlige habitat, utforske den vakre skogen og besøke gamle hindutempler.

3. Ubud Art Market: Et besøk i Ubud ville ikke vært komplett uten å utforske den travle Ubud Art Market. Her kan man finne et bredt utvalg av tradisjonelle balinesiske håndverk, suvenirer, klær og kunst laget av lokale kunstnere.

4. Bali Swing: Opplev spenningen ved å svinge over jungelkronene på Bali Swing. Denne adrenalinfylte aktiviteten tilbyr fantastisk utsikt og fotomuligheter mens du svinger høyt over tretoppene.

5. Tegalalang Rice Terrace: Ligger bare en kort kjøretur fra Ubud, er Tegalalang Rice Terrace et must-visit reisemål. De terrasserte rismarkene er ikke bare vakre, men gir også et innblikk i Balis jordbruks tradisjoner.

6. Ubud Traditional Dance Performances: Fordyp deg i balinesisk kultur ved å delta på tradisjonelle danseforestillinger i Ubud. Det er flere arenaer som tilbyr kveldsshow og viser tradisjonelle balinesiske danser som Barong-dansen, Legong-dansen og Kecak-dansen.

7. Ubud Palace: Også kjent som Puri Saren Agung, er Ubud Palace den offisielle residensen til kongefamilien i Ubud. Besøkende kan utforske den vakre arkitekturen, se på tradisjonelle danseforestillinger som holdes i gårdsplassen, og handle kunst og håndverk på de nærliggende bodene. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Four Seasons Resort Bali at Sayan i Ubud. Hotellets personale kan gi flere anbefalinger basert på dine preferanser og interesser.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbyr Four Seasons Resort Bali at Sayan? Resorten tilbyr ulike fasiliteter som spa, treningssenter, svømmebasseng, gratis shuttle-tjeneste, flere spisesteder, et forretningssenter og en barneklubb.

2. Hvilke typer overnattingsmuligheter er tilgjengelige på Four Seasons Resort Bali at Sayan? Resorten tilbyr et utvalg av overnattingsmuligheter, inkludert luksuriøse rom, suiter, private villaer med dykkedammer og boliger ved elvebredden med uendelighetsbassenger.

3. Hvilke aktiviteter kan gjestene nyte på Four Seasons Resort Bali at Sayan? Gjestene kan nyte en rekke aktiviteter som naturvandringer, yoga- og meditasjonsklasser, tradisjonelle balinesiske danseleksjoner, sykkelturer, matlagingskurs, elvepadling og besøk til nærliggende templer og kunstgallerier.

4. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Four Seasons Resort Bali at Sayan? Ja, gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele resorten.

5. Tilbyr Four Seasons Resort Bali at Sayan transport til flyplassen? Ja, resorten tilbyr transport til flyplassen mot et ekstra gebyr.

6. Er kjæledyr tillatt på Four Seasons Resort Bali at Sayan? Resorten tillater ikke kjæledyr, med unntak av tjenestedyr.

7. Kan Four Seasons Resort Bali at Sayan imøtekomme gjester med kostbegrensninger? Ja, resorten kan imøtekomme gjester med kostbegrensninger eller spesielle forespørsler. Gjestene oppfordres til å informere resorten på forhånd.

8. Har Four Seasons Resort Bali at Sayan et spa? Ja, resorten har et spa kalt Sacred River Spa, som tilbyr et utvalg av behandlinger og velværeopplevelser inspirert av balinesiske helbredelsestradisjoner.

9. Er det noen nærliggende attraksjoner eller interessante steder fra Four Seasons Resort Bali at Sayan? Resorten ligger i Ubud, Indonesia, kjent for sin tradisjonelle kunst og kulturarv. Gjestene kan utforske nærliggende attraksjoner som Sacred Monkey Forest Sanctuary, Ubud Palace, Ubud Art Market og Tegalalang Rice Terraces.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Butikker
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Four Seasons Resort Bali at Sayan
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.