Indonesia, Tejakula

Bondalem Bliss Beachfront Villas

Jl. Arcana, Pura Segara, Bondalem Tejakula, Indonesia Villa
1 tilbud — Se tilbud
Bondalem Bliss Beachfront Villas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
3.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl. Arcana, Pura Segara, Bondalem Tejakula, Indonesia

Noen nærliggende attraksjoner og destinasjoner rundt hotellet "Bondalem Bliss Beachfront Villas" i Tejakula, Indonesia, inkluderer:

1. Bondalem Beach: Hotellet ligger rett ved Bondalem Beach, noe som gir gjestene enkel tilgang til stranden og vakker havutsikt.

2. Banjar Hot Springs: En naturlig varm kilde som ligger i den nærliggende landsbyen Banjar, omtrent 20 minutters kjøretur fra hotellet. Besøkende kan slappe av og nyte de terapeutiske vannene i varme kilder.

3. Air Sanih Beach: En annen nærliggende strand som ligger omtrent 15 minutters kjøretur fra hotellet. Denne stranden er kjent for sitt naturlige ferskvannsbasseng.

4. Sekumpul-fossen: En fantastisk foss som ligger omtrent 30 kilometer fra hotellet. Den regnes som en av Balis vakreste fosser.

5. Pantai Jasri: En svart sandstrand som ligger omtrent 45 kilometer fra hotellet. Denne stranden er kjent for sine surfespotter og ro.

6. Tulamben: Et dykkermål som er kjent for USS Liberty-vraket, omtrent 35 kilometer fra hotellet.

7. Pura Beji Sangsit: Et balinesisk hindutempel som ligger i landsbyen Sangsit, omtrent 15 minutters kjøretur fra hotellet. Det er kjent for sin vakre arkitektur og detaljerte utskjæringer.

8. Les-fossen: En skjult perle av en foss som ligger i Les Village, omtrent 40 minutters kjøretur fra hotellet. Det er mindre folksomt sammenlignet med andre populære fosser på Bali. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og destinasjoner som finnes rundt Bondalem Bliss Beachfront Villas i Tejakula, Indonesia.

map
Bondalem Bliss Beachfront Villas
Villa

Til sentrum3.6

Om hotellet

Om

Bondalem Bliss Beachfront Villas er en luksuriøs strandfrontinnkvartering som ligger i Tejakula, Bali, Indonesia. Det tilbyr en rolig og avsidesliggende retrett borte fra de travle turistområdene på Bali. Hotellet har et utvalg av villaer for gjestene å velge mellom, hver med sin egen unike design og fasiliteter. Disse inkluderer ett-roms villaer, to-roms villaer og en stor fire-roms villa. Alle villaene er romslige, vakkert dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Hver villa er designet for å maksimere utsikten over havet og de omkringliggende tropiske hagene. De har private bassenger, åpne stuer og spisestuer, fullt utstyrte kjøkken, eget bad og aircondition. Noen villaer har også private utendørs badekar. Bondalem Bliss Beachfront Villas tilbyr en rekke tjenester og fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Disse inkluderer et spa som tilbyr ulike behandlinger og massasje, en yoga-paviljong for yoga og meditasjonsklasser, og en strandrestaurant som serverer ulike indonesiske og internasjonale retter. Restauranten bruker ferske lokale ingredienser for å lage deilige og sunne måltider. Gjestene kan nyte ulike aktiviteter under oppholdet, som snorkling, dykking, fiske og sykling. Hotellet arrangerer også dagsutflukter til nærliggende attraksjoner, inkludert fossefall, templer og tradisjonelle markeder. Personalet på Bondalem Bliss Beachfront Villas er kjent for sin varme og oppmerksomme service, og sikrer at gjestene får et minneverdig og hyggelig opphold. Enten man søker avslapning, eventyr eller kulturell utforskning, har dette hotellet noe å tilby for enhver reisende.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær hotellet 'Bondalem Bliss Beachfront Villas' i Tejakula, Indonesia. Noen av alternativene inkluderer:

1. Dykking og snorkling: Tejakula er kjent for sine vakre korallrev og mangfoldige marine liv. Det er dykke- og snorkleturer tilgjengelig nær hotellet, der du kan utforske den undervannsverdenen.

2. Vannsport: Bondalem Beach er et flott sted for vannsport som kajakkpadling, paddleboarding og windsurfing. Du kan leie utstyr og få leksjoner fra lokale operatører på stranden.

3. Tradisjonelle danse- og musikkforestillinger: Mange hoteller og feriesteder i Tejakula arrangerer tradisjonelle balinesiske danse- og musikkforestillinger for gjestene sine. Disse forestillingene gir et glimt av den rike kulturarven til Bali.

4. Fotturer og vandring: De omkringliggende områdene i Tejakula har vakre turløyper. Du kan ta en guidet tur for å utforske nærliggende fossefall, risåkre og jungellandskap.

5. Besøk lokale templer: Tejakula har flere templer, inkludert det berømte Beji-tempelet. Du kan besøke disse templene for å oppleve de åndelige og kulturelle aspektene av Bali.

6. Spa og velværesenter: Nyt en avslappende massasje eller skjem deg bort med spa-behandlinger på et av velværesenterne nær hotellet. Mange steder tilbyr tradisjonell balinesisk spa-terapi som kan fornye kroppen og sinnet ditt.

7. Matlagingskurs: Lær å lage autentisk balinesisk mat ved å delta på en matlagingskurs. Disse kursene tilbys ofte av lokale restauranter eller hoteller og gir en praktisk erfaring med å lage tradisjonelle retter.

8. Yoga og meditasjon: Tejakula er et ideelt sted for yoga- og meditasjonsretreater. Mange hoteller og yogasentre tilbyr klasser og verksteder for både nybegynnere og erfarne utøvere. Dette er bare noen få underholdningsalternativer nær 'Bondalem Bliss Beachfront Villas', og du kan alltid utforske det lokale området for andre attraksjoner og aktiviteter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Bondalem Bliss Beachfront Villas?
1. Hvor ligger Bondalem Bliss Beachfront Villas?1

Bondalem Bliss Beachfront Villas ligger i Tejakula, Indonesia.

2. Hvilke typer overnatting tilbyr Bondalem Bliss Beachfront Villas?
2. Hvilke typer overnatting tilbyr Bondalem Bliss Beachfront Villas?1

Bondalem Bliss Beachfront Villas tilbyr strandvillaer og hytter.

3. Er kjæledyr tillatt på Bondalem Bliss Beachfront Villas?
3. Er kjæledyr tillatt på Bondalem Bliss Beachfront Villas?1

Ja, kjæledyr er tillatt på Bondalem Bliss Beachfront Villas etter forespørsel.

4. Er det et svømmebasseng på Bondalem Bliss Beachfront Villas?
4. Er det et svømmebasseng på Bondalem Bliss Beachfront Villas?1

Ja, Bondalem Bliss Beachfront Villas har et utendørs svømmebasseng.

5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Bondalem Bliss Beachfront Villas?
5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Bondalem Bliss Beachfront Villas?1

Bondalem Bliss Beachfront Villas tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, en restaurant, en bar, en hage og gratis parkering.

6. Hvilke aktiviteter kan nytes i nærheten av Bondalem Bliss Beachfront Villas?
6. Hvilke aktiviteter kan nytes i nærheten av Bondalem Bliss Beachfront Villas?1

Gjester på Bondalem Bliss Beachfront Villas kan nyte aktiviteter som snorkling, dykking, fiske, sykling og fotturer.

7. Hvor langt er det fra Bondalem Bliss Beachfront Villas til nærmeste flyplass?
7. Hvor langt er det fra Bondalem Bliss Beachfront Villas til nærmeste flyplass?1

Bondalem Bliss Beachfront Villas ligger omtrent 2 timer unna Ngurah Rai International Airport med bil.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Bondalem Bliss Beachfront Villas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.