Indonesia, Tabanan

Villa AyoDe

Jl. Tri Kahyangan No. 2, Kedungu Beach Tabanan, Indonesia Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa AyoDe
Villa AyoDe
Villa AyoDe
Villa AyoDe
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Klesvask
  • Basseng
  • Selvbetjent vaskeritjeneste
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl. Tri Kahyangan No. 2, Kedungu Beach Tabanan, Indonesia

Tabanan er et distrikt på Bali, Indonesia kjent for sine fantastiske landskap, tradisjonelle landsbyer og vakre strender. Villa AyoDe ligger i Tabanan og tilbyr gjestene et fredelig og luksuriøst opphold omgitt av områdets naturlige skjønnhet. Her er noen attraksjoner og landemerker rundt hotellet:

1. Tanah Lot-tempelet: Dette ikoniske tempelet ved sjøen er et populært turistmål i Tabanan. Det ligger på en fjellformasjon mot bakgrunnen av Indiahavet.

2. Jatiluwih Risterrasser: Et UNESCOs verdensarvsted, Jatiluwih Risterrasser, må besøkes av naturelskere og de som ønsker et glimt av Balis tradisjonelle jordbrukspraksis.

3. Batukaru-tempelet: Også kjent som Pura Luhur Batukaru, ligger dette tempelet på skråningene av Mount Batukaru og er et av Balis mest hellige hindutempler.

4. Alas Kedaton Monkey Forest: Dette skogsreservatet er hjemmet til hundrevis av aper og er et populært sted å observere aper i deres naturlige habitat.

5. Tabanan kunstmarked: Ligger i hjertet av byen Tabanan, tilbyr dette markedet et utvalg av lokalt håndverk, tekstiler og ferske råvarer.

6. Pura Ulun Danu Bratan: Ligger ved bredden av Lake Bratan, er dette vann-tempelet dedikert til hindugudinnen for innsjøen. Beliggenheten og arkitekturen gjør det til et populært attraksjon.

7. Secret Garden Village: Denne vakre hagekomplekset viser frem fantastiske balinesiske hager, kaffefarmer og ulike rekreasjonsaktiviteter som ziplining og ridning.

8. Bali Butterfly Park: En tropisk oase for sommerfugler, dette parken lar besøkende observere og lære om forskjellige arter av sommerfugler i deres naturlige habitat. Dette er bare noen få av attraksjonene og landemerkene rundt Villa AyoDe i Tabanan, Indonesia. Området er også kjent for sine naturskjønne kjøreturer, kaffefarmer, fossefall og pittoreske landsbygd, og tilbyr gjestene rikelig med muligheter for å utforske og nyte.

map
Villa AyoDe
Villa

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

Villa AyoDe er et luksushotell som ligger i Tabanan, Indonesia. Det tilbyr en fredelig tilbaketrekning omgitt av frodige grøntområder, risåkre og en rolig elv. Hotellet er designet i tradisjonell balinesisk stil og gir gjestene en autentisk opplevelse. Hotellet tilbyr flere typer rom som kan imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. De har romslige og vakkert dekorerte gjesterom, suiter og private villaer. Hvert overnattingsalternativ er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV, minikjøleskap og private bad. Gjestene kan velge mellom ulike måltidsalternativer på Villa AyoDe. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av indonesisk og internasjonal mat. De tilbyr både à la carte og bufféalternativer, slik at det er noe som passer enhver smak. Restauranten tilbyr også vegetar- og veganske retter, og imøtekommer spesielle kostbehov ved forespørsel. Villa AyoDe tilbyr også ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Hotellet har et svømmebasseng der gjestene kan slappe av og kjøle seg ned. De har også et spa der gjestene kan unne seg foryngende behandlinger og massasjer. Hotellets vennlige og oppmerksomme personale er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe med eventuelle behov eller spørsmål. I tillegg til komfortable opphold og deilige måltider, tilbyr Villa AyoDe også et utvalg av aktiviteter for gjestene å nyte. De tilbyr guidede turer i området rundt, inkludert besøk til nærliggende templer, fossefall og tradisjonelle markeder. Hotellet arrangerer også matlagingskurs der gjestene kan lære å lage autentiske balinesiske retter. Samlet sett er Villa AyoDe et luksuriøst hotell i Tabanan, Indonesia, som tilbyr komfortable rom, deilige måltider og et utvalg av aktiviteter for å sikre et uforglemmelig opphold for gjestene.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer nær Villa AyoDe hotel i Tabanan, Indonesia:

1. Tanah Lot Temple: Denne ikoniske havtempelet ligger bare en kort kjøretur unna hotellet. Besøkende kan utforske området, nyte vakre solnedganger og være vitne til balinesisk hinduistisk ritualer.

2. Bali Treetop Adventure Park: Ligger i Bedugul, en kort kjøretur fra Tabanan, er denne eventyrparken perfekt for de som søker spenning. Den tilbyr ulike spennende aktiviteter som taukurs i tretoppene, zip-lininger og Tarzan-hopp midt i den frodige skogen.

3. Jatiluwih Rice Terraces: Utforsk den fantastiske UNESCOs verdensarvstedet Jatiluwih, kjent for sine spektakulære risterrasser. Besøkende kan gå eller sykle gjennom de pittoreske landskapene og nyte roen i det landlige miljøet.

4. Alas Kedaton Monkey Forest: Denne hellige apekogen i Marga landsbyen er hjemmet til hundrevis av lekne aper. Besøkende kan oppleve en ekte balinesisk jungelopplevelse mens de observerer og samhandler med disse vennlige skapningene.

5. Bali Butterfly Park: Ligger i landsbyen Wanasari, er denne parken et flott sted for naturelskere. Besøkende kan observere og lære om et bredt utvalg av fargerike sommerfugler og andre insekter.

6. Ayung River Rafting: Hvis du er ute etter eventyr, kan du prøve elvepadling på Ayung-elven. Nyt spenningen med å navigere i strykene omgitt av en fantastisk natur med frodige regnskoger.

7. Bali Equestrian Centre: Ligger i Canggu, bare en kort kjøretur unna, tilbyr dette senteret ridetimer og guidede turer for både nybegynnere og erfarne ryttere. Nyt en ridetur langs stranden eller gjennom tradisjonelle landsbyer.

8. Bali Sea Turtle Society: Denne bevaringsorganisasjonen i Kuta jobber for å beskytte havskilpadder. Besøkende kan lære om disse majestetiske skapningene, se baby skilpadder og til og med delta i utsettingen av klækningene. Vennligst merk at noen av disse aktivitetene kan kreve forhåndsbestilling eller transportavtaler. Det anbefales alltid å sjekke tilgjengelighet og åpningstider på forhånd.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa AyoDe?
1. Hvor ligger Villa AyoDe?1

Villa AyoDe ligger i Tabanan, Indonesia.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa AyoDe?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa AyoDe?1

Villaen tilbyr et utvalg fasiliteter, inkludert privat basseng, fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, aircondition, flatskjerm-TV, utendørs spiseplass og en hage.

3. Hvor mange soverom har Villa AyoDe?
3. Hvor mange soverom har Villa AyoDe?1

Villa AyoDe har tre soverom.

4. Tillater Villa AyoDe kjæledyr?
4. Tillater Villa AyoDe kjæledyr?1

Nei, Villa AyoDe tillater ikke kjæledyr.

5. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Villa AyoDe?
5. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Villa AyoDe?1

Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Tanah Lot-tempelet, Taman Ayun-tempelet, Alas Kedaton Monkey Forest og Bali Butterfly Park.

6. Er Villa AyoDe egnet for familier eller store grupper?
6. Er Villa AyoDe egnet for familier eller store grupper?1

Ja, Villa AyoDe er egnet for familier og kan huse store grupper.

7. Er det noen restauranter eller supermarkeder i nærheten av Villa AyoDe?
7. Er det noen restauranter eller supermarkeder i nærheten av Villa AyoDe?1

Ja, det er flere restauranter og supermarkeder innen kort avstand fra Villa AyoDe.

8. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa AyoDe?
8. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa AyoDe?1

Ja, frokost er inkludert i oppholdet på Villa AyoDe.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Ekstra tjenester
  • Klesvask
  • Selvbetjent vaskeritjeneste
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Villa AyoDe
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.