Indonesia, Seminyak

Chakra Villas Seminyak

Jalan Kayu Cendana Seminyak, Indonesia Villa
1 tilbud — Se tilbud
Chakra Villas Seminyak
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Kayu Cendana Seminyak, Indonesia

Hotellet 'Chakra Villas Seminyak' ligger i Seminyak, et populært badeferiested i Bali, Indonesia. Her er noen attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet:

1. Strender: Hotellet ligger innen gangavstand eller en kort kjøretur fra flere vakre strender, inkludert Gado Gado Beach, Double Six Beach og Seminyak Beach. Disse strendene tilbyr hvit sand, surfeplasser, strandklubber og solnedgangsutsikt.

2. Seminyak Square: Dette er et shopping- og spisekompleks som tilbyr en rekke butikker, restauranter, kafeer og barer. Besøkende kan utforske lokale og internasjonale merker, handle suvenirer og nyte et måltid eller en drink.

3. Oberoi Street (Jalan Kayu Aya): Denne populære gaten er kjent for sine trendy butikker, luksuriøse feriesteder, boutiquehoteller, spa og restauranter. Besøkende kan finne designerklær, smykker, kunstgallerier og smake på et utvalg av kjøkkener.

4. Petitenget-tempelet: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er dette eldgamle hindutempelet et kulturelt landemerke i Seminyak. Det er verdt å besøke for å oppleve balinesisk åndelighet og beundre den tradisjonelle arkitekturen.

5. Seminyak Village: Dette eksklusive kjøpesenteret tilbyr et utvalg av luksuriøse forretninger, skjønnhetssalonger, restauranter og et supermarked. Det er et praktisk sted for besøkende å handle for produkter av høy kvalitet og nyte et måltid.

6. Potato Head Beach Club: Dette er en berømt strandklubb som ligger i Seminyak, kjent for sin fantastiske strandfronts-infinitybasseng, livlige atmosfære, DJ-er og live musikk. Besøkende kan nyte cocktailer, sole seg og slappe av mens de nyter den livlige stemningen.

7. Seminyak natteliv: Seminyak er også kjent for sitt pulserende natteliv med mange barer, klubber og live musikksteder. Besøkende kan oppleve det energiske nattelivet ved å besøke populære steder som La Favela, Red Carpet Champagne Bar, Motel Mexicola og mer. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter i nærheten av Chakra Villas Seminyak-hotellet. Seminyak tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter, shopping, spisesteder og underholdningsmuligheter for å imøtekomme ulike interesser og preferanser.

map
Chakra Villas Seminyak
Villa

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Chakra Villas Seminyak er et luksushotell som ligger i Seminyak, Indonesia. Hotellet tilbyr en fredelig og avslappende atmosfære for gjestene å slappe av og finne ro. Hotellet har romslige og velutstyrte villaer som er designet for å gi et behagelig og luksuriøst opphold. Hver villa er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, DVD-spiller, minibar og eget bad med dusj og badekar. Villaene har også en privat terrasse eller balkong med utsikt over de vakre omgivelsene. Hotellet tilbyr ulike romalternativer, inkludert villaer med ett soverom, villaer med to soverom og villaer med tre soverom. Alle villaene er vakkert dekorert med en blanding av moderne og tradisjonell balinesisk design. Når det gjelder spisemuligheter, har Chakra Villas Seminyak en restaurant på stedet som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine i en avslappet og komfortabel setting. Hotellet tilbyr også romservice for gjester som foretrekker å spise i privatlivet til sin egen villa. Andre fasiliteter som er tilgjengelige på Chakra Villas Seminyak inkluderer et svømmebasseng, spa, treningssenter og gratis Wi-Fi over hele eiendommen. Hotellet tilbyr også ulike tjenester som flyplasstransport, vaskeritjeneste og hjelp med turer. Beliggenheten til Chakra Villas Seminyak er ideell for de som ønsker å utforske Seminyak. Det ligger i gangavstand til populære attraksjoner, butikker og restauranter i området. Stranden ligger også bare en kort spasertur unna, noe som gir gjestene muligheten til å nyte vakre solnedganger og strandaktiviteter. Alt i alt er Chakra Villas Seminyak et luksushotell som tilbyr et komfortabelt opphold, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter og tjenester for å gjøre gjestenes opphold hyggelig og minneverdig. Om du reiser på ferie eller forretningsreise er Chakra Villas Seminyak et utmerket valg for overnattingen din i Seminyak, Indonesia.

Underholdning

Det er mange underholdningsmuligheter i nærheten av Chakra Villas Seminyak i Seminyak, Indonesia. Noen av de populære underholdningsstedene er:

1. Potato Head Beach Club: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, denne strandklubben er kjent for sin fantastiske havutsikt, bassengfester og live DJ-opptredener.

2. La Favela: En livlig nattklubb med en unik brasiliansk-inspirert interiør, med forskjellige musikksjangere og en livlig atmosfære.

3. Motel Mexicola: Dette mexicansk-inspirerte feststedet tilbyr en livlig atmosfære, fargerik dekor, levende musikk og DJ-er som spiller populære låter.

4. Ku De Ta: En av Balis mest kjente strandklubber, med fantastisk solnedgang, en infinity pool ved stranden, deilig mat og live musikkarrangementer.

5. Seminyak Square: Et populært handelsområde med en rekke butikker, restauranter, barer og en kino.

6. Mirror Lounge & Club: Kjent for sitt fantastiske interiør, tilbyr denne klubben en unik klubboopplevelse med forskjellige musikksjangere spilt av internasjonale DJ-er.

7. Red Carpet Champagne Bar: Ligger på den berømte Seminyak Beach, tilbyr denne luksuriøse champagnebaren vakker havutsikt, cocktailer og levende musikkopptredener.

8. Mrs. Sippy Bali: En oase som ligger i hjertet av Seminyak, og tilbyr et fantastisk saltvannsbasseng med stupebrett, spisemuligheter ved bassenget og jevnlige arrangementer med internasjonale DJ-er. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av disse underholdningsmulighetene kan variere på grunn av sesongendringer eller andre eksterne faktorer. Det anbefales å sjekke deres program eller siste informasjon før besøk.

Topp spørsmål

1. Hva er Chakra Villas Seminyak?
1. Hva er Chakra Villas Seminyak?1

Chakra Villas Seminyak er et luksuriøst villaanlegg som ligger i den populære turistdestinasjonen Seminyak, Indonesia

2. Det tilbyr romslige private villaer med moderne fasiliteter og er kjent for sin rolige atmosfære?
2. Det tilbyr romslige private villaer med moderne fasiliteter og er kjent for sin rolige atmosfære?1

3. Hvor mange villaer er det på Chakra Villas Seminyak?
3. Hvor mange villaer er det på Chakra Villas Seminyak?1

Chakra Villas Seminyak består av 17 unikt designede villaer, hver med sin egen private basseng og utendørs oppholdsområde

4. Villaene varierer fra ett til fire soverom, og passer for forskjellige gruppestørrelser og preferanser?
4. Villaene varierer fra ett til fire soverom, og passer for forskjellige gruppestørrelser og preferanser?1

5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Chakra Villas Seminyak?
5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Chakra Villas Seminyak?1

Chakra Villas Seminyak tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert privat basseng, fullt utstyrt kjøkken, air condition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, spisemuligheter i villaen, spabehandlinger og gratis transport til og fra flyplassen

6. Villaene bemannes også av et dedikert team som inkluderer rengjøring, butler og 24-timers sikkerhet?
6. Villaene bemannes også av et dedikert team som inkluderer rengjøring, butler og 24-timers sikkerhet?1

7. Er Chakra Villas Seminyak nær stranden?
7. Er Chakra Villas Seminyak nær stranden?1

Ja, Chakra Villas Seminyak ligger innen gangavstand fra den populære Seminyak-stranden

8. Gjestene kan nyte enkel tilgang til den vakre kystlinjen og delta i aktiviteter som bading, surfing og spise ved strandkanten?
8. Gjestene kan nyte enkel tilgang til den vakre kystlinjen og delta i aktiviteter som bading, surfing og spise ved strandkanten?1

9. Kan jeg bestille turer og aktiviteter gjennom Chakra Villas Seminyak?
9. Kan jeg bestille turer og aktiviteter gjennom Chakra Villas Seminyak?1

Ja, Chakra Villas Seminyak tilbyr hjelp med bestilling av turer og aktiviteter i og rundt Seminyak

10. Concierge-teamet kan hjelpe med å organisere sightseeingturer, vannsportsaktiviteter, kulturelle opplevelser og restaurantreservasjoner i henhold til gjestenes preferanser?
10. Concierge-teamet kan hjelpe med å organisere sightseeingturer, vannsportsaktiviteter, kulturelle opplevelser og restaurantreservasjoner i henhold til gjestenes preferanser?1

11. Er Chakra Villas Seminyak familievennlig?
11. Er Chakra Villas Seminyak familievennlig?1

Ja, Chakra Villas Seminyak er et familievennlig overnattingsalternativ

12. Villaene tilbyr god plass for familier å bo komfortabelt, og personalet kan ordne med ekstra fasiliteter som babysenger og barnestoler etter forespørsel?
12. Villaene tilbyr god plass for familier å bo komfortabelt, og personalet kan ordne med ekstra fasiliteter som babysenger og barnestoler etter forespørsel?1

13. Den nære beliggenheten til stranden og forskjellige familieorienterte attraksjoner i Seminyak gjør det til et ideelt valg for familier?
13. Den nære beliggenheten til stranden og forskjellige familieorienterte attraksjoner i Seminyak gjør det til et ideelt valg for familier?1

14. Hvor langt er Chakra Villas Seminyak fra flyplassen?
14. Hvor langt er Chakra Villas Seminyak fra flyplassen?1

Chakra Villas Seminyak ligger cirka 10 kilometer fra Ngurah Rai internasjonale flyplass, som er en 30-minutters kjøretur (avhengig av trafikkforholdene)

15. Villaen tilbyr gratis transport til og fra flyplassen for gjestenes bekvemmelighet?
15. Villaen tilbyr gratis transport til og fra flyplassen for gjestenes bekvemmelighet?1

16. Er frokost inkludert i prisen på Chakra Villas Seminyak?
16. Er frokost inkludert i prisen på Chakra Villas Seminyak?1

Ja, frokost er inkludert i prisen på Chakra Villas Seminyak

17. Gjestene kan nyte en deilig frokost servert i privatlivet til sin villa, med et utvalg av alternativer å velge mellom?
17. Gjestene kan nyte en deilig frokost servert i privatlivet til sin villa, med et utvalg av alternativer å velge mellom?1

18. Er det spisemuligheter i nærheten av Chakra Villas Seminyak?
18. Er det spisemuligheter i nærheten av Chakra Villas Seminyak?1

Ja, Chakra Villas Seminyak ligger i et livlig område med flere spisesteder innen gangavstand

19. Det finnes forskjellige restauranter, kafeer og barer som tilbyr både lokal og internasjonal mat, og passer til forskjellige preferanser og budsjetter?
19. Det finnes forskjellige restauranter, kafeer og barer som tilbyr både lokal og internasjonal mat, og passer til forskjellige preferanser og budsjetter?1

20. Hvordan kan jeg reservere på Chakra Villas Seminyak?
20. Hvordan kan jeg reservere på Chakra Villas Seminyak?1

Reservasjoner på Chakra Villas Seminyak kan gjøres direkte via deres nettside eller ved å kontakte reservasjonsteamet deres via e-post eller telefon

21. De tilbyr et sikkert og praktisk nettbasert bookingsystem slik at gjestene enkelt kan gjøre sine reservasjoner?
21. De tilbyr et sikkert og praktisk nettbasert bookingsystem slik at gjestene enkelt kan gjøre sine reservasjoner?1

Anmeldelse av Chakra Villas Seminyak
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.