Indonesia, Seminyak

Villa Jalun

Jalan Sari Dewi 23 C, Gang Drona Seminyak, Indonesia Villa
1 tilbud fra 3465 NOK Se tilbud
Villa Jalun
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hage
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Sari Dewi 23 C, Gang Drona Seminyak, Indonesia

Noen av de nærliggende attraksjonene og fasilitetene rundt Villa Jalun i Seminyak, Indonesia er:

1. Seminyak Beach: Hotellet ligger bare en kort avstand fra den vakre Seminyak-stranden. Besøkende kan nyte soling, bading og strandaktiviteter her.

2. Oberoi Street: Også kjent som "Eat Street", er Oberoi Street kjent for sine eksklusive restauranter, boutiquebutikker og livlige natteliv. Det ligger innen gangavstand fra Villa Jalun.

3. Seminyak Square: Et populært shopping- og serveringskompleks som ligger i hjertet av Seminyak. Det tilbyr et utvalg butikker, kafeer, restauranter og et supermarked.

4. Petitenget Temple: Et viktig hinduistisk tempel i Seminyak kjent for sin intrikate arkitektoniske design og religiøse seremonier. Det ligger omtrent 1 kilometer fra hotellet.

5. Potato Head Beach Club: Et strandfrontsted som tilbyr et stort basseng, barer, restauranter og live musikk. Det er et populært sted for solnedgangsdrikker og fester, som ligger innenfor en kilometer fra Villa Jalun.

6. Kayu Aya Square: En livlig plass med ulike butikker, spa, boutique og restauranter. Det huser ikoniske landemerker som Red Carpet Champagne Bar og Seminyak Village Mall.

7. Seminyak Village Mall: Et moderne kjøpesenter som huser luksusmerker, restauranter, kafeer og en kino.

8. Bintang Supermarket: Et velutstyrt supermarked der besøkende kan finne et utvalg dagligvarer, snacks og husholdningsartikler. Samlet sett ligger Villa Jalun i Seminyak praktisk til nær mange populære landemerker, slik at gjestene enkelt kan utforske Seminyaks livlige kultur, strand, shopping- og spisemuligheter.

map
Villa Jalun
Villa

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

Villa Jalun er et luksuriøst hotell som ligger i den populære turistdestinasjonen Seminyak, Indonesia. Kjent for sin imponerende arkitektur og rolige atmosfære, tilbyr dette boutique-hotellet et utvalg av fasiliteter og tilbud for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Hotellet tilbyr ulike typer rom, for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. Dette inkluderer standardrom, suiter og villaer. Hvert rom er elegant møblert og godt utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV, minibar og private bad. Rommene er designet for å skape en fredelig og avslappende atmosfære, slik at gjestene kan slappe av etter en lang dag med utforskning. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr Villa Jalun en restaurant på stedet som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene i en stilig og intim setting, samtidig som de nyter smakene av indonesisk mat. Hotellet tilbyr også romservice for de som foretrekker å spise i komforten av sitt eget rom. I tillegg til de komfortable rommene og spisemulighetene, skryter Villa Jalun av et utvalg fasiliteter som forbedrer gjesteopplevelsen. Dette inkluderer et svømmebasseng, et spa og et treningssenter. Svømmebassengområdet er omgitt av frodige hager, og gir et fredelig sted for gjestene å slappe av og nyte solen. Spaet tilbyr ulike behandlinger og massasjer, slik at gjestene kan unne seg litt velfortjent pleie. Treningssenteret er godt utstyrt med moderne treningsmaskiner og utstyr, for de som ønsker å opprettholde treningsrutinen sin under oppholdet. Alt i alt tilbyr Villa Jalun et luksuriøst og komfortabelt opphold for reisende som besøker Seminyak, Indonesia. Med sine velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og avslappende fasiliteter, er det et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende som søker en minneverdig opplevelse på denne vakre destinasjonen.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Villa Jalun' i Seminyak, Indonesia. Her er noen forslag:

1. Potato Head Beach Club: Ligger bare en kort avstand fra Villa Jalun, er Potato Head Beach Club et populært underholdningskompleks med en strandfront, bassengbar og restaurant. Det arrangerer ofte DJ-opptredener og live musikkarrangementer.

2. Ku De Ta: En annen strandklubb i nærheten av Villa Jalun, tilbyr Ku De Ta en livlig atmosfære med en strandbar, restaurant og lounge. Det har ofte internasjonale DJ-er og live musikkopptredener.

3. La Favela: Denne trendy nattklubben og baren er kjent for sin unike innredning inspirert av brasilianske favelas. La Favela arrangerer forskjellige temakvelder, inkludert live musikk og DJ-sett, som skaper en livlig og energisk atmosfære.

4. Seminyak Square: Dette handlesenteret som ligger i hjertet av Seminyak, tilbyr et utvalg av spisesteder, boutiquer og underholdningssteder. Det er ofte live musikkopptredener og kulturelle arrangementer i plassen.

5. Oberoi Street: Bare en kort spasertur fra Villa Jalun, er Oberoi Street flankert av mange barer, klubber og restauranter. Den tilbyr et livlig natteliv med forskjellige underholdningsalternativer for ulike smaker.

6. Petitenget Temple: For en kulturell opplevelse kan du besøke Petitenget Temple, som ligger i nærheten av Villa Jalun. Denne eldgamle balinesiske hindutempelet arrangerer tradisjonelle seremonier og ritualer, og gir et glimt inn i den lokale kulturen.

7. Seminyak Beach: Hvis du foretrekker en mer avslappet form for underholdning, tilbyr Seminyak Beach fantastisk solnedgang og en sjanse til å slappe av mens du nyter cocktailer på en av strandbarer eller restauranter. Merk at tilgjengelighet og åpningstider for stedene kan variere, så det anbefales å sjekke på forhånd eller spørre hotellpersonalet om den nyeste informasjonen under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har Villa Jalun?
1. Hvor mange soverom har Villa Jalun?1

Villa Jalun har 4 soverom

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Jalun?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Jalun?1

Villa Jalun tilbyr fasiliteter som privat svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, aircondition, daglig rengjøring og 24-timers sikkerhet

3. Er flyplasstransport tilgjengelig på Villa Jalun?
3. Er flyplasstransport tilgjengelig på Villa Jalun?1

Ja, flyplasstransport kan ordnes etter ønske på Villa Jalun

4. Har Villa Jalun en privat kokk?
4. Har Villa Jalun en privat kokk?1

Villa Jalun tilbyr ikke en privat kokk, men gjestene kan be om spising i villaen eller leie en privat kokk mot ekstra kostnad

5. Hvor langt er det fra Villa Jalun til stranden?
5. Hvor langt er det fra Villa Jalun til stranden?1

Villa Jalun er omtrent 10 minutters gange fra Seminyak-stranden

6. Er kjæledyr tillatt på Villa Jalun?
6. Er kjæledyr tillatt på Villa Jalun?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Villa Jalun

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner fra Villa Jalun?
7. Hva er noen nærliggende attraksjoner fra Villa Jalun?1

Noen nærliggende attraksjoner fra Villa Jalun inkluderer Seminyak Square, Potato Head Beach Club, KU DE TA og Petitenget Temple

8. Er det et minimumsoppholdskrav på Villa Jalun?
8. Er det et minimumsoppholdskrav på Villa Jalun?1

Ja, Villa Jalun har et minimumsoppholdskrav på 3 netter for de fleste sesonger, men i høysesongen (vanligvis rundt jul og nyttår) kan minimumsoppholdet være lengre

9. Er det parkering tilgjengelig på Villa Jalun?
9. Er det parkering tilgjengelig på Villa Jalun?1

Ja, Villa Jalun tilbyr gratis privat parkering for gjester

10. Kan Villa Jalun hjelpe med å organisere turer og aktiviteter?
10. Kan Villa Jalun hjelpe med å organisere turer og aktiviteter?1

Ja, personalet på Villa Jalun kan hjelpe med å organisere turer, aktiviteter og transportavtaler for gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
  • Hage
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Villa Jalun
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.