Indonesia, Seminyak

Villa Bugis Abimanyu Seminyak

Jl Abimanyu, Gang Melon Seminyak, Indonesia Villa
1 tilbud fra 3473 NOK Se tilbud
Villa Bugis Abimanyu Seminyak
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl Abimanyu, Gang Melon Seminyak, Indonesia

Rundt Hotel Villa Bugis Abimanyu Seminyak i Seminyak, Indonesia, finnes ulike attraksjoner, restauranter, butikker og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet:

1. Seminyak-stranden: Bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr Seminyak-stranden vakre sandstrender, gode surfemuligheter, strandklubber og fantastiske solnedganger.

2. Double Six-stranden: Ligger omtrent 2 kilometer sør for hotellet, er Double Six-stranden en annen populær strand kjent for sitt livlige natteliv, strandklubber og vannaktiviteter.

3. Seminyak Square: Ligger innen gangavstand, er Seminyak Square et shoppingkompleks med en rekke boutiquer, restauranter, kafeer og et supermarked.

4. Oberoi Street (Jalan Kayu Aya): Denne berømte gaten i Seminyak er fylt med boutiques, spa, kunstgallerier, restauranter og kafeer, og gir en livlig atmosfære for besøkende.

5. Potato Head Beach Club: Omtrent 1,5 kilometer fra hotellet er Potato Head Beach Club en trendy stranddestinasjon kjent for sin evighetsbasseng, live musikkarrangementer og spisesteder ved stranden.

6. Petitenget Temple: Ligger nær stranden, er Petitenget Temple et hellig hinduistisk sted kjent for sin vakre arkitektur og kulturelle betydning.

7. Bintang Supermarket: Ligger innen gangavstand, er Bintang Supermarket et praktisk sted å handle dagligvarer og daglige nødvendigheter.

8. Eat Street (Jalan Laksmana): Denne gaten er kjent for sitt brede utvalg av spisesteder som tilbyr mat fra hele verden. Det er en matelskers paradis.

9. La Favela: En populær nattklubb med unik interiørdesign, er La Favela kjent for sine livlige fester og energiske atmosfære.

10. Canggu: En kort kjøretur unna er Canggu et annet trendy område med gode surfemuligheter, hippe kafeer og en avslappet strandvibe. Dette er bare noen av attraksjonene og bekvemmelighetene du kan finne rundt Hotel Villa Bugis Abimanyu Seminyak. Seminyak-området er kjent for sitt travle turistmiljø, så det er mange flere etablissementer og aktiviteter å utforske i nærheten.

map
Villa Bugis Abimanyu Seminyak
Villa

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

Villa Bugis Abimanyu Seminyak er et luksuriøst villaanlegg som ligger i det populære området Seminyak på Bali i Indonesia. Anlegget tilbyr et utvalg villaer, hver med sin egen private basseng, slik at gjestene kan nyte et luksuriøst og avslappende opphold. Villaene på Villa Bugis Abimanyu Seminyak er designet med en moderne balinesisk estetikk og har romslige oppholdsområder, komfortable soverom og velutstyrte kjøkken. Hver villa har også en privat hage og utendørs sitteområde, perfekt for avslapning ved bassenget eller å nyte måltider utendørs. Gjester på Villa Bugis Abimanyu Seminyak kan benytte seg av et utvalg fasiliteter og tjenester under oppholdet sitt. Anlegget tilbyr døgnåpen resepsjon og concierge-tjenester, slik at gjestene har alt de trenger for å gjøre oppholdet komfortabelt. Daglig rengjøring og døgnkontinuerlig sikkerhet er også tilgjengelig. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr Villa Bugis Abimanyu Seminyak en rekke måltidsalternativer for gjestene å velge mellom. Anlegget kan ordne med matopplevelser i villaen, der gjestene kan nyte et privat måltid tilberedt av en personlig kokk. Gjestene kan også bestille fra anleggets meny og få måltidene sine levert til villaen. For de som foretrekker å spise ute, tilbyr Seminyak et bredt utvalg av spisesteder, fra lokal indonesisk mat til internasjonale retter. Anleggets concierge kan hjelpe gjestene med anbefalinger og reservasjoner på nærliggende restauranter. Alt i alt er Villa Bugis Abimanyu Seminyak et luksuriøst villaanlegg som tilbyr komfortable bofasiliteter, private bassenger og deilige spisemuligheter. Enten gjestene velger å slappe av ved sitt private basseng eller utforske det pulserende området Seminyak, gir dette resortet en luksuriøs og minneverdig opplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Villa Bugis Abimanyu Seminyak' i Seminyak, Indonesia. Her er noen populære valg:

1. Potato Head Beach Club: Ligger rett ved stranden, tilbyr Potato Head Beach Club en fantastisk atmosfære med levende musikk, DJ-opptredener og et stilig bassengområde. Det er et flott sted å nyte solnedganger, drinker og dans.

2. Seminyak Square: Dette shopping- og underholdningssenteret ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Du kan finne et utvalg av butikker, restauranter, kafeer og en kino. Det arrangeres også regelmessige arrangementer og live-opptredener her.

3. La Favela: Kjent for sin livlige atmosfære, er La Favela en populær nattklubb i Seminyak. Den har eklektisk dekor med flere rom som spiller forskjellige sjangre av musikk, inkludert levende band og DJ-er.

4. Motel Mexicola: Denne meksikanske bar- og restauranten tilbyr en livlig atmosfære med fargerik dekor, levende musikk og deilig meksikansk mat. Det er et flott sted å nyte drinker, danse og ha en morsom kveld ute.

5. Batu Belig Beach: Hvis du leter etter et mer avslappet underholdningsalternativ, er Batu Belig Beach et vakkert sted å nyte solnedgangen og ha middag ved stranden. Det er flere strandklubber og restauranter langs kysten der du kan nyte levende musikk og underholdning.

6. Seminyak Nattmarked: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Seminyak Nattmarked et travelt marked som tilbyr forskjellige lokale gatekjøkken, snacks og suvenirer. Det er et flott sted å utforske indonesisk mat og oppleve den livlige lokale atmosfæren.

7. Bali Joe Bar: Denne populære homofile baren i Seminyak tilbyr dragshow, kabaretopptredener og livlig natteliv. Den er kjent for underholdende show og livlig atmosfære. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av Villa Bugis Abimanyu Seminyak. Det finnes mange flere barer, klubber, restauranter og kulturelle attraksjoner i området å utforske og nyte under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Bugis Abimanyu Seminyak?
1. Hvor ligger Villa Bugis Abimanyu Seminyak?1

Villa Bugis Abimanyu Seminyak ligger i Seminyak, Indonesia.

2. Hvor populær er Villa Bugis Abimanyu Seminyak?
2. Hvor populær er Villa Bugis Abimanyu Seminyak?1

Villa Bugis Abimanyu Seminyak er et populært overnattingsvalg i Seminyak, kjent for sine luksuriøse villaer og utmerket service.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Villa Bugis Abimanyu Seminyak?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Villa Bugis Abimanyu Seminyak?1

Villa Bugis Abimanyu Seminyak tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert private svømmebassenger, fullt utstyrte kjøkken, romslige oppholdsområder, aircondition, Wi-Fi, rengjøringstjenester og 24-timers sikkerhet.

4. Hvor mange soverom er det i villaene på Villa Bugis Abimanyu Seminyak?
4. Hvor mange soverom er det i villaene på Villa Bugis Abimanyu Seminyak?1

Villaene på Villa Bugis Abimanyu Seminyak varierer fra ett til fem soverom, og gir muligheter for par, familier eller større grupper.

5. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Bugis Abimanyu Seminyak?
5. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Bugis Abimanyu Seminyak?1

Frokost er vanligvis ikke inkludert i oppholdet på Villa Bugis Abimanyu Seminyak, men gjestene har muligheten til å be om frokost mot en ekstra kostnad.

6. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten av Villa Bugis Abimanyu Seminyak?
6. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten av Villa Bugis Abimanyu Seminyak?1

Villa Bugis Abimanyu Seminyak ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner som Seminyak Beach, Oberoi Street, Petitenget Temple og Potato Head Beach Club.

7. Kan gjestene bestille turer og aktiviteter gjennom Villa Bugis Abimanyu Seminyak?
7. Kan gjestene bestille turer og aktiviteter gjennom Villa Bugis Abimanyu Seminyak?1

Ja, Villa Bugis Abimanyu Seminyak tilbyr en concierge-tjeneste som hjelper gjester med å bestille turer, aktiviteter og transport under oppholdet.

8. Er det noen spisemuligheter innen gangavstand fra Villa Bugis Abimanyu Seminyak?
8. Er det noen spisemuligheter innen gangavstand fra Villa Bugis Abimanyu Seminyak?1

Ja, det er flere spisemuligheter innen gangavstand fra Villa Bugis Abimanyu Seminyak, inkludert restauranter, kafeer og strandklubber som tilbyr et utvalg av kjøkkener.

9. Er det et spa eller velværesenter på Villa Bugis Abimanyu Seminyak?
9. Er det et spa eller velværesenter på Villa Bugis Abimanyu Seminyak?1

Selv om Villa Bugis Abimanyu Seminyak ikke har et spa eller velværesenter på stedet, kan gjestene ordne in-villa spa-behandlinger og massasje gjennom concierge-tjenesten.

10. Er det transport tilgjengelig fra flyplassen til Villa Bugis Abimanyu Seminyak?
10. Er det transport tilgjengelig fra flyplassen til Villa Bugis Abimanyu Seminyak?1

Ja, Villa Bugis Abimanyu Seminyak kan arrangere flyplasstransport for gjester mot en ekstra avgift.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Villa Bugis Abimanyu Seminyak
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.