Indonesia, Seminyak

d'Alang Alang Villas

Jl. Batu Belig 168, Kerobokan Kelod, Kuta Uta Seminyak, Indonesia Villa
1 tilbud — Se tilbud
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
d'Alang Alang Villas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 37
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl. Batu Belig 168, Kerobokan Kelod, Kuta Uta Seminyak, Indonesia

Hotellet 'd'Alang Alang Villas' ligger i Seminyak, en populær turistdestinasjon på Bali, Indonesia. I nærheten finner man attraksjoner og fasiliteter som:

1. Strender: Seminyak-stranden og Petitenget-stranden ligger begge innen gangavstand fra hotellet. Besøkende kan nyte soling, svømming og surfing.

2. Restauranter og barer: Hotellet ligger omgitt av mange restauranter, kafeer og barer som tilbyr et bredt utvalg av kjøkkener, inkludert indonesisk, vestlig og asiatisk. Noen populære alternativer inkluderer KU DE TA, Potato Head Beach Club og La Favela.

3. Shopping: Seminyak er kjent for sine boutique-butikker og stilige moteforretninger. Besøkende kan utforske Seminyak Square, Seminyak Village og mange andre boutique-forretninger for klær, tilbehør og suvenirer.

4. Spa og velvære: Det finnes mange spa- og velværesentre i Seminyak som tilbyr avslappende massasjer, ansiktsbehandlinger og tradisjonelle balinesiske behandlinger. Noen anbefalte alternativer er Bodyworks og Amo Spa.

5. Natteliv: Seminyak har en livlig utelivsscene, med forskjellige klubber og barer ved stranden som tilbyr live musikk, DJ-opptredener og cocktailer. Populære utesteder inkluderer Motel Mexicola, La Plancha og Mirror Lounge & Club.

6. Templer: Besøkende kan utforske nærliggende templer som Pura Petitenget og Pura Masceti. Disse templene gir innsikt i balinesiske åndelige og kulturelle tradisjoner.

7. Kunst og kultur: Seminyak har flere kunstgallerier og kultursentre hvor besøkende kan se tradisjonelle og moderne kunstverk, som for eksempel Nyaman Gallery og Biasa ArtSpace.

8. Vannsport: Seminyak tilbyr ulike vannsportaktiviteter, inkludert surfing, snorkling og dykking. Besøkende kan også nyte båtturer og utforske nærliggende øyer.

9. Golfbaner: For golfentusiaster er det flere golfbaner rundt Seminyak, inkludert Bali Beach Golf Course og Nirwana Bali Golf Course. Totalt sett har hotellet en praktisk beliggenhet nær stranden, shoppingområder, restauranter, uteliv og kulturelle attraksjoner, og tilbyr gjestene et bredt spekter av underholdnings- og utforskningsmuligheter.

map
d'Alang Alang Villas
Villa

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

d'Alang Alang Villas er et luksuriøst overnattingsalternativ som ligger i Seminyak, Bali, Indonesia. Hotellet tilbyr en rolig og fredelig atmosfære for gjestene, og gir den perfekte settingen for avslapping og hvile. Overnatting på d'Alang Alang Villas består av romslige og elegant designede villaer. Hver villa er utstyrt med moderne fasiliteter og har en privat svømmebasseng, frodige hager og en fredelig utendørs sitteområde. Villaene er designet for å gi privatliv og komfort for gjestene og er derfor et ideelt valg for par og familier. Hotellet tilbyr et utvalg av måltider og spisemuligheter. Den på stedet restauranten serverer et utvalg av internasjonal og lokal mat, tilberedt av erfarne kokker. Gjestene kan nyte deilige måltider i en vakker setting med utsikt over det fantastiske området. Det er også mulighet for spising i villaen, slik at gjestene kan nyte måltider i privatlivet til sin egen villa. Videre tilbyr d'Alang Alang Villas forskjellige tjenester og fasiliteter som forbedrer gjestenes opphold. Dette inkluderer et spa- og velværesenter, hvor gjester kan unne seg avslappende massasjer og behandlinger. Hotellet har også et treningssenter for gjester som ønsker å opprettholde treningsrutinen sin mens de er på ferie. Transporttjenester, inkludert transport til og fra flyplassen, kan ordnes etter forespørsel. Beliggenheten til hotellet er en annen fordel. Med sin beliggenhet i Seminyak, tilbyr det enkel tilgang til populære turistattraksjoner, livlige utesteder og vakre strender. Gjestene kan utforske det livlige området og nyte de mange aktivitetene og attraksjonene som er tilgjengelige i nærheten. Alt i alt tilbyr d'Alang Alang Villas et luksuriøst og avslappende opphold i Seminyak, med romslige villaer, deilige spisemuligheter og praktiske fasiliteter. Uansett om du leter etter en romantisk ferie eller en familieferie, er dette hotellet et utmerket valg for oppholdet ditt på Bali.

Barn

Barn som bor på d'Alang Alang Villas i Seminyak, Indonesia har tilgang til flere fasiliteter og aktiviteter for å holde dem underholdt. Noen av tingene barna kan glede seg over på villaene inkluderer:

1. Privat svømmebasseng: De fleste villaene på d'Alang Alang har et privat svømmebasseng, der barna kan ha det gøy og svømme under tilsyn.

2. Barneklubb: Villaene har en barneklubb der barna kan delta i ulike overvåkede aktiviteter, leker og håndverk.

3. Lekeplass for barn: Det kan finnes et eget lekeplassområde på villakomplekset der barna kan klatre, skli og leke på husker.

4. Barnemeny: Restauranten på stedet eller romservice kan tilby en barnemeny med mat som passer for barnas smaksløker.

5. Barnevakt: Villaene kan tilby profesjonell barnevakt etter forespørsel, slik at foreldre kan nyte litt tid alene mens barna blir godt ivaretatt.

6. Underholdning på rommet: Noen villaer kan være utstyrt med underholdningssystemer på rommet, inkludert spill, filmer og TV-programmer som er egnet for barn.

7. Strand i nærheten: Seminyak ligger i nærheten av vakre strender, og barna kan nyte å bygge sandslott, leke i bølgene eller gå på tur langs stranden som en familie. Det anbefales å kontakte d'Alang Alang Villas direkte for å bekrefte hvilke spesifikke fasiliteter og aktiviteter som er tilgjengelige for barn under oppholdet ditt.

Underholdning

1. Potato Head Beach Club: Denne populære strandklubben ved vannkanten er kjent for sin livlige atmosfære, live musikk og bassengfester.

2. Ku De Ta: En annen ikonisk strandklubb i Seminyak, Ku De Ta tilbyr fantastisk havutsikt, gode cocktails og avslappet stemning.

3. La Favela: Denne unike nattklubben og baren er kjent for sin eklektiske dekor og livlige atmosfære. Nyt dansing, live musikk og et utvalg internasjonale DJ-er.

4. Seminyak Village: Ligger i nærheten av d'Alang Alang Villas, tilbyr dette kjøpesenteret et utvalg av butikker, restauranter og kafeer.

5. Seminyak Square: En annen shoppingdestinasjon, Seminyak Square har et utvalg av butikker, lokale håndverk, klær, tilbehør og kunstgallerier.

6. TAKSU Gallery: Lokalisert i Seminyak, viser dette moderne kunstgalleriet verkene til lokale og internasjonale kunstnere.

7. Bali Trick Art Gallery: Nyt en interaktiv opplevelse på dette galleriet, hvor du kan posere for bilder med 3D-kunstverk.

8. Escape Room Bali: Hvis du er klar for en utfordring, besøk Escape Room Bali hvor du kan prøve å løse gåter og unnslippe innenfor en gitt tidsramme.

9. Petitenget Temple: Opplev balinesisk kultur ved å besøke denne vakre tempelet som ligger i Seminyak. Det er et viktig åndelig sted og tilbyr også religiøse seremonier.

10. Seminyak Beach: Bare en kort spasertur fra d'Alang Alang Villas, er Seminyak Beach et populært sted for soling, surfing og nyte vakre solnedganger.

Topp spørsmål

1. Hva er beliggenheten til d'Alang Alang Villas i Seminyak, Indonesia? d'Alang Alang Villas ligger i Seminyak, en populær turistdestinasjon på Bali, Indonesia.

2. Hvor mange villaer er tilgjengelig på d'Alang Alang Villas? d'Alang Alang Villas tilbyr totalt 10 luksuriøse villaer.

3. Hvilke fasiliteter tilbys i villaene? Hver villa på d'Alang Alang Villas er utstyrt med en privat basseng, fullt utstyrt kjøkkenkrok, air condition, satellitt-TV, gratis Wi-Fi og et eget bad med gratis toalettartikler.

4. Er frokost inkludert i villa prisene? Ja, en deilig daglig frokost er inkludert i villa prisene på d'Alang Alang Villas.

5. Er det en restaurant på stedet? Nei, d'Alang Alang Villas har ikke en restaurant på stedet. Imidlertid tilbyr de en villa spiseservice der gjestene kan nyte måltider i privatlivet til sin egen villa.

6. Er det noen nærliggende attraksjoner eller restauranter? Ja, d'Alang Alang Villas ligger praktisk til i nærheten av mange attraksjoner, inkludert Seminyak Beach, Potato Head Beach Club og Ku De Ta. Det er også mange restauranter og kafeer innen gangavstand.

7. Har feriestedet noen spa- eller velvære fasiliteter? Ja, d'Alang Alang Villas har et spa på stedet der gjestene kan nyte en rekke avslappende behandlinger og massasjer.

8. Er flyplasstransport tilgjengelig? Ja, d'Alang Alang Villas tilbyr flyplasstransporttjenester mot en ekstra avgift. Gjestene kan be om denne tjenesten når de foretar reservasjonen sin eller kontakte feriestedet direkte.

9. Er det et treningssenter eller treningsstudio på d'Alang Alang Villas? Nei, d'Alang Alang Villas har ikke et treningssenter eller treningsstudio. Imidlertid kan gjestene utforske nærliggende treningsfasiliteter eller nyte utendørsaktiviteter som svømming, surfing eller yoga.

10. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på d'Alang Alang Villas? Den standard innsjekkingstiden er kl. 14:00 og utsjekkingstiden er kl. 12:

00. Tidlig innsjekking eller sen utsjekking kan være tilgjengelig etter forespørsel og avhengig av tilgjengelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Parkering
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Kjøkken
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av d'Alang Alang Villas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.