Indonesia, Seminyak

Ixora Resort & Villas Bali

Jalan Petitenget Gg. Cendrawasih 99 AR Seminyak, Indonesia Villa
1 tilbud — Se tilbud
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Ixora Resort & Villas Bali
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Spa- og velværesenter
Vis alle fasiliteter 1
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Petitenget Gg. Cendrawasih 99 AR Seminyak, Indonesia

Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av Ixora Resort & Villas Bali i Seminyak, Indonesia. Noen av dem inkluderer:

1. Seminyak-stranden: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Seminyak-stranden, et populært turiststed kjent for sine vakre solnedganger, surfepauser og strandklubber.

2. Potato Head Beach Club: Denne berømte strandklubben ligger i nærheten av hotellet og tilbyr en fantastisk uendelig basseng med utsikt over havet, restauranter, barer og en livlig atmosfære.

3. Seminyak Square: Et kjøpesenter som ligger innen gangavstand fra hotellet, som tilbyr ulike butikker, restauranter, kafeer og et supermarked.

4. Petitenget-tempelet: Dette hinduistiske tempelet, kjent for sin unike arkitektur, ligger i nærheten og arrangerer ofte tradisjonelle seremonier og ritualer.

5. Eat Street: Hotellet ligger i nærheten av Jalan Kayu Aya (også kjent som Eat Street), der besøkende kan finne et utvalg av restauranter, kafeer og barer som tilbyr både lokale og internasjonale retter.

6. Seminyak Village: Et luksuriøst kjøpesenter med internasjonale motemerker, restauranter, spa og ulike andre fasiliteter.

7. Ku De Ta: En annen populær strandklubb som ligger i nærheten, som tilbyr strandservering, levende musikk og fantastisk solnedgangsutsikt.

8. Waterbom Bali: En badepark som ligger i nærheten av Kuta, som har ulike vannsklier, bassenger og attraksjoner for alle aldre.

9. Canggu: Et nabolag kjent for sine vakre strender, trendy kafeer og livlige natteliv, som enkelt kan nås fra Seminyak.

10. Tanah Lot-tempelet: Et kjent sjøtempel som ligger omtrent 30 minutter unna Seminyak, kjent for sin spektakulære solnedgang og unike beliggenhet utenfor kysten.

map
Ixora Resort & Villas Bali
Villa

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

Ixora Resort & Villas Bali er et luksuriøst overnattingssted som ligger i Seminyak, Indonesia. Det tilbyr et utvalg av elegante rom og villaer for et komfortabelt og minneverdig opphold. Hotellet har romslige og luftkondisjonerte rom som er smakfullt innredet med moderne fasiliteter. Hvert rom er utstyrt med flatskjerm-TV, minibar, sikkerhetsboks, te-/kaffefasiliteter og eget bad med dusj. Noen rom har også en balkong eller terrasse med utsikt over området rundt. For de som søker ekstra privatliv og plass, tilbyr resorten et utvalg av villaer med private bassenger. Disse villaene er perfekte for familier eller par som ønsker en avskilt og intim opplevelse. Ixora Resort & Villas Bali tilbyr førsteklasses spisemuligheter for å tilfredsstille enhver gane. Den på stedet restauranten serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter, som er tilberedt av erfarne kokker. Gjestene kan nyte måltidene sine i en rolig og avslappende atmosfære. Andre fasiliteter og bekvemmeligheter på resorten inkluderer et svømmebasseng, spa, treningssenter og en døgnåpen resepsjon. Personalet er vennlig og oppmerksomt, og sørger for et problemfritt og komfortabelt opphold. Resortens beliggenhet i Seminyak gir enkel tilgang til populære attraksjoner, shoppingområder og livlig natteliv. Seminyak Square Shopping Mall ligger i gangavstand, mens de kjente Potato Head Beach Club og Ku De Ta Beach Club kun er en kort kjøretur unna. Alt i alt er Ixora Resort & Villas Bali et enestående valg for reisende som søker luksuriøs overnatting i hjertet av Seminyak, Indonesia. Med sine velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og praktiske beliggenhet, gir det en uforglemmelig opplevelse for gjestene.

Underholdning

1. Potato Head Beach Club: Beliggende bare 2 minutter fra hotellet, er Potato Head Beach Club et populært sted for spising, drikking og å nyte live musikk og forestillinger. Med en beliggenhet ved stranden og en fantastisk uendelighetsbasseng, tilbyr det en levende og livlig atmosfære.

2. La Favela: Denne unike baren og klubben i Seminyak er kjent for sin funky dekor og levende atmosfære. Den har flere nivåer med ulike temaer og musikksjangre, noe som gjør det til et flott sted for dansing og sosialisering.

3. Mirror Lounge and Club: Beliggende i hjertet av Seminyak, er denne klubben kjent for sin glamorøse atmosfære og imponerende interiørdesign. Den har internasjonalt kjente DJ-er, live musikkarrangementer og temakvelder, noe som gjør det til en populær destinasjon for festglade mennesker.

4. Seminyak Square: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Seminyak Square et kjøpesenter som også tilbyr et utvalg underholdningsmuligheter. Du kan utforske butikker, spise på ulike restauranter, ta en drink på takbaren eller nyte live musikkopptredener på scenen utendørs.

5. Single Fin: Selv om det er litt lenger unna i Uluwatu, er Single Fin verdt et besøk hvis du liker en avslappet strandklubb-vibe og fantastisk havutsikt. Den er berømt for sine søndagssolnedgangssesjoner, der lokale og internasjonale DJ-er opptrer mens besøkende nyter den betagende solnedgangen.

6. Bali Circus: Hvis du er ute etter en unik underholdningsopplevelse, bør du vurdere å besøke Bali Circus. Beliggende i Seminyak, tilbyr det sirkusverksteder og forestillinger, inkludert akrobatikk, luftkunst, ilddans og mer. Det er et flott alternativ for familier eller de som ser etter noe annerledes.

7. Strandfester: Seminyak og nærliggende områder arrangerer ofte strandfester, spesielt i helgene og ved spesielle arrangementer. Hold et øye med flygeblader og lokale annonser for å finne ut om kommende strandfester nær hotellet ditt, der du kan nyte musikk, dans og en livlig strandatmosfære. Vær oppmerksom på at underholdningstilbud kan variere avhengig av tidspunktet på året, samt gjeldende lokale forskrifter og begrensninger. Det er alltid lurt å sjekke med hotellet eller lokale kilder for oppdatert informasjon.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Ixora Resort & Villas Bali i Seminyak, Indonesia? Adressen er Jl. Kayu Aya nr. 43, Seminyak, Bali 80361, Indonesia.

2. Hva er noen av de populære fasilitetene som tilbys på Ixora Resort & Villas Bali? Noen av de populære fasilitetene på Ixora Resort & Villas Bali inkluderer et svømmebasseng, spa, treningssenter, gratis Wi-Fi, transport til flyplassen og døgnåpen resepsjon.

3. Hvor langt er det fra Ixora Resort & Villas Bali til nærmeste flyplass? Resorten ligger omtrent 20 minutters kjøretur fra Ngurah Rai internasjonale flyplass.

4. Tilbyr Ixora Resort & Villas Bali transport til nærliggende attraksjoner? Ja, resorten tilbyr transport til nærliggende attraksjoner som Seminyak Square og Double Six Beach.

5. Er det noen spisemuligheter på Ixora Resort & Villas Bali? Ja, resorten har en restaurant som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. Det er også en bar hvor gjestene kan nyte drinker.

6. Er det noen shoppingområder eller restauranter i nærheten av Ixora Resort & Villas Bali? Ja, resorten ligger i hjertet av Seminyak, som er kjent for sine shopping- og spisemuligheter. Det er mange restauranter, butikker og butikker innen gangavstand fra resorten.

7. Har Ixora Resort & Villas Bali et spa? Ja, resorten har et spa hvor gjestene kan unne seg ulike behandlinger og massasje for å slappe av og bli forynget.

8. Er det noen fritidsaktiviteter tilgjengelig på Ixora Resort & Villas Bali? Ja, resorten tilbyr ulike fritidsaktiviteter som yoga-klasser, matlagingskurs og sykkelutleie for å utforske området rundt.

9. Kan Ixora Resort & Villas Bali hjelpe med å organisere turer eller utflukter? Ja, resorten tilbyr assistanse med å organisere turer og utflukter til populære attraksjoner i nærheten, som Ubud, Tanah Lot Temple og Tegalalang Rice Terraces.

10. Er Ixora Resort & Villas Bali egnet for familier med barn? Ja, resorten ønsker familier velkommen og tilbyr fasiliteter som et barnebasseng, barnevakttjenester og en barneklubb.

Alle tjenester og fasiliteter

Vannaktiviteter
  • Spa- og velværesenter
Anmeldelse av Ixora Resort & Villas Bali
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.