Indonesia, Seminyak

Athena Garden Villa Seminyak

Jalan Athena II No. 3 Padang Sumbu Seminyak, Indonesia Ferieanlegg
1 tilbud — Se tilbud
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Athena Garden Villa Seminyak
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Athena II No. 3 Padang Sumbu Seminyak, Indonesia

Det er flere turistattraksjoner og fasiliteter som ligger i nærheten av Athena Garden Villa Seminyak i Seminyak, Indonesia. Her er noen populære:

1. Seminyak Beach: Hotellet ligger i gangavstand fra den fortryllende Seminyak Beach, kjent for sin gylne sand, fantastiske solnedganger og strandbarer.

2. Seminyak Square: Dette handlesenteret ligger i nærheten og tilbyr et utvalg av motebutikker, kunstgallerier, spa og spisesteder.

3. Petitenget Temple: En hellig hindutempel, Petitenget Temple, ligger bare en kort avstand fra hotellet. Det er kjent for sine fargerike seremonier og vakkert utskåret steinarkitektur.

4. Potato Head Beach Club: En av Balis mest kjente strandklubber, Potato Head Beach Club, ligger bare noen få minutter unna hotellet. Klubben tilbyr et svømmebasseng, restauranter og en fantastisk havutsikt.

5. Eat Street: Jalan Kayu Aya, vanligvis referert til som Eat Street, er et kulinarisk knutepunkt i Seminyak med et bredt utvalg av restauranter, kafeer og barer som tilbyr ulike typer mat og smaker.

6. Waterbom Bali: En populær badeland i Kuta, Waterbom Bali, ligger en kort kjøretur fra Seminyak. Det tilbyr spennende vannsklier, late elver og andre vannbaserte attraksjoner som passer for alle aldre.

7. Seminyak Village: Ligger i nærheten av hotellet, er Seminyak Village et shoppingmål som huser et utvalg av internasjonale og lokale merker, samt supermarked, smykkebutikker og skjønnhetssalonger. Dette er bare noen få bemerkelsesverdige steder i nærheten av Athena Garden Villa Seminyak, og det er mange andre restauranter, butikker, spa og kulturelle attraksjoner som er verdt å utforske i regionen.

map
Athena Garden Villa Seminyak
Ferieanlegg

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

Athena Garden Villa Seminyak er et luksushotell som ligger i hjertet av Seminyak, Indonesia. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold. Hotellet har vakkert designede rom som er romslige og utstyrt med moderne fasiliteter. Hvert rom er elegant innredet og inkluderer en privat balkong eller terrasse, air condition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad med dusj og badekar. Athena Garden Villa Seminyak tilbyr også et utvalg av spisemuligheter. Gjestene kan nyte deilige måltider på hotellets restaurant, som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte forfriskende drikke. I tillegg til komfortable rom og spisemuligheter, tilbyr Athena Garden Villa Seminyak en rekke fasiliteter for gjestene å nyte. Dette inkluderer et basseng, spa- og velværesenter, treningsstudio og en hage der gjestene kan slappe av og lade opp. Hotellet ligger beleilig til innen gangavstand til noen av Seminyaks mest populære attraksjoner, som Seminyak Beach, Potato Head Beach Club og Seminyak Square. Hotellet tilbyr også transporttjenester til nærliggende områder for gjestenes bekvemmelighet. Alt i alt er Athena Garden Villa Seminyak et ideelt valg for reisende som leter etter et luksushotell med romslige rom, utmerkede spisemuligheter og praktiske fasiliteter i Seminyak, Indonesia.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer nær hotellet Athena Garden Villa Seminyak i Seminyak, Indonesia. Noen alternativer inkluderer:

1. Strandklubber: Seminyak er kjent for sine strandklubber, hvor du kan nyte musikk, drikke og en livlig atmosfære. Noen populære strandklubber nær hotellet inkluderer Potato Head Beach Club, Ku De Ta og Mrs Sippy Bali.

2. Nattklubber: Seminyak har en livlig nattelivsscene, med mange nattklubber å velge mellom. Noen av de populære nattklubbene i nærheten av hotellet inkluderer Red Ruby, Jenja og La Favela.

3. Konsertsteder: Hvis du ønsker å nyte levende musikk, er det flere konsertsteder i nærheten av hotellet. Noen alternativer inkluderer Deus Ex Machina, Old Man's og The Orchard Bar & Restaurant.

4. Restauranter og barer: Seminyak tilbyr et bredt utvalg av spisesteder og drikkealternativer. Du kan utforske det lokale matmiljøet og finne internasjonale retter på restauranter og barer i nærheten av hotellet.

5. Shopping: Seminyak er også kjent for sine boutique-butikker og stilige butikker. Det er flere shoppingområder i nærheten av hotellet, som Seminyak Square og Seminyak Village, der du kan handle for mote, tilbehør og lokale produkter.

6. Spa og velvære: Hvis avslapning er prioriteten din, kan du unne deg en spabehandling eller velværeaktiviteter i nærheten av hotellet. Det er mange spa i Seminyak som tilbyr massasje, ansiktsbehandlinger og andre velværetjenester.

7. Kulturelle forestillinger: Bali er rik på kultur, og du kan oppleve tradisjonelle balinesiske forestillinger i nærheten av hotellet. Noen spillesteder, som Bali Agung Theater, tilbyr kulturelle show og middagsopplevelser. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Athena Garden Villa Seminyak. Seminyak har en livlig underholdningsscene, og det er mange aktiviteter som passer forskjellige interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Athena Garden Villa Seminyak? Athena Garden Villa Seminyak ligger i Seminyak, Indonesia.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Athena Garden Villa Seminyak? Athena Garden Villa Seminyak tilbyr fasiliteter som privat basseng, aircondition, gratis Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken, daglig stuepike service og en vakker hage.

3. Hvor langt er det til nærmeste strand fra Athena Garden Villa Seminyak? Athena Garden Villa Seminyak er omtrent en 10-minutters spasertur fra nærmeste strand.

4. Er frokost inkludert i oppholdet på Athena Garden Villa Seminyak? Nei, frokost er ikke inkludert i oppholdet på Athena Garden Villa Seminyak. Imidlertid har gjestene muligheten til å be om frokost mot en ekstra kostnad.

5. Er kjæledyr tillatt på Athena Garden Villa Seminyak? Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Athena Garden Villa Seminyak.

6. Er det parkering tilgjengelig på Athena Garden Villa Seminyak? Ja, det er gratis privat parkering tilgjengelig for gjestene på Athena Garden Villa Seminyak.

7. Kan jeg be om transport til/fra flyplassen på Athena Garden Villa Seminyak? Ja, gjestene kan be om transport til/fra flyplassen mot en ekstra kostnad. Det anbefales å informere villaen på forhånd for å ordne transporten.

8. Er Athen Garden Villa Seminyak egnet for familier med barn? Ja, Athena Garden Villa Seminyak er egnet for familier med barn. Villaen tilbyr et privat basseng og et romslig oppholdsområde, noe som gir et komfortabelt opphold for familier.

9. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Athena Garden Villa Seminyak? Noen nærliggende attraksjoner til Athena Garden Villa Seminyak inkluderer Seminyak Beach, Potato Head Beach Club, Ku De Ta og Seminyak Square.

10. Er det et minimum oppholdskrav på Athena Garden Villa Seminyak? Ja, det er et minimum oppholdskrav på 2 netter på Athena Garden Villa Seminyak.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • TV
 • Dusj
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Athena Garden Villa Seminyak
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.