Indonesia, Seminyak

Bali Dyana Villas

Camplung Tanduk Street (Ex. Abimanyu ) Seminyak, Indonesia Villa
1 tilbud fra 1164 NOK Se tilbud
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Bali Dyana Villas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 35
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Camplung Tanduk Street (Ex. Abimanyu ) Seminyak, Indonesia

Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av Bali Dyana Villas i Seminyak, Indonesia. Noen av de populære stedene og områdene rundt hotellet inkluderer:

1. Seminyak-stranden: Hotellet ligger omtrent 10 minutters gange fra Seminyak-stranden, en vakker sandstrekning kjent for sine fantastiske solnedganger og gode surfeforhold.

2. Seminyak Square: Kun en kort avstand unna ligger Seminyak Square, et shopping- og spisekompleks som tilbyr et utvalg av boutiquer, butikker, restauranter og kafeer.

3. Eat Street: Også kjent som Jalan Kayu Aya, er Eat Street en berømt matelskers paradis. Den er flankert av mange restauranter, barer og kafeer som tilbyr et bredt utvalg av internasjonale og lokale retter.

4. Petitenget-tempel: Ligger i nærheten, er Petitenget-tempel en betydningsfull balinesisk hinduistisk tempel kjent for sin vakre arkitektur og kulturelle betydning.

5. Potato Head Beach Club: Omtrent 15 minutters gange fra hotellet ligger Potato Head Beach Club, en populær strandfrontlokale som kombinerer en restaurant, bar og omfattende uendelighetssvømmebasseng.

6. Sundari Day Spa: Ligger innenfor hotellområdet, tilbyr Sundari Day Spa et utvalg av foryngende behandlinger og massasjer.

7. Bali Galeria Mall: En kort kjøretur fra Seminyak er Bali Galeria Mall, som gir en shoppingopplevelse med et utvalg av butikker, varehus og en kino. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene, butikkene, restaurantene og strendene som er i nærheten av Bali Dyana Villas.

map
Bali Dyana Villas
Villa

Til sentrum0.1

Om hotellet

Om

Bali Dyana Villas er et luksushotell som ligger i hjertet av Seminyak, Indonesia. Det tilbyr en fredelig og rolig atmosfære, perfekt for avslapning og nytelse. Villene på Bali Dyana Villas er designet for maksimal komfort og privatliv. Hver villa er elegant innredet med tradisjonell balinesisk dekor og moderne fasiliteter. Villaene har romslige oppholdsområder, private bassenger, fullt utstyrte kjøkken og frodige tropiske hager. Gjestene kan velge mellom ett til tre soverom i villaene, avhengig av deres behov og preferanser. Måltidene på Bali Dyana Villas er en fornøyelig opplevelse. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et bredt utvalg deilige retter fra både indonesisk og internasjonal kjøkken. Gjestene kan nyte måltidene sine i komforten av villaen sin eller på restaurantens koselige utendørsterrasse. Restauranten tilbyr også et omfattende utvalg av drikkevarer, inkludert signaturcocktails, vin og forfriskende juicer. I tillegg til den innebygde restauranten kan gjestene også unne seg private matopplevelser. Enten det er et romantisk middag ved bassenget med stearinlys eller en grillfest med venner og familie, vil hotellets oppmerksomme personale sørge for en minneverdig spiseopplevelse skreddersydd for individuelle preferanser. Alt i alt tilbyr Bali Dyana Villas en luksuriøs overnattingsopplevelse med romslige villaer, private bassenger og utmerkede diningalternativer. Det er et ideelt valg for reisende som søker en fredelig tilflukt i Seminyak, Indonesia.

Barn

Bali Dyana Villas i Seminyak, Indonesia, tilbyr et utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn, inkludert:

1. Barnebasseng: Villaområdet har et dedikert bassengområde for barn, som lar dem plaske rundt og ha det gøy i en trygg atmosfære.

2. Lekeplasser: Bali Dyana Villas har lekeplasser der barn kan nyte husker, sklier og annet lekeutstyr. De kan sosialisere seg med andre barn og delta i fysisk aktivitet.

3. Barneklubb: Resorten kan tilby et tilsynelatende Barneklubb der barn kan delta i ulike organiserte aktiviteter som kunst og håndverk, leker og morsomme læringssesjoner.

4. Barnevaktjenester: Hvis foreldrene trenger litt tid alene eller ønsker å utforske området uten barna, kan Bali Dyana Villas tilby barnevaktjenester etter forespørsel.

5. Barnevennlige menyer: De restaurantene på stedet kan ha dedikerte barnevennlige menyer med et utvalg av alternativer som appellerer til kresne spisere.

6. Barnevennlig overnatting: Villaene kan tilby romslige overnattingsmuligheter som passer for familier, med separate soverom, oppholdsrom og fullt utstyrte kjøkken.

7. Attraksjoner i nærheten: Seminyak er kjent for sine familievennlige attraksjoner, som Waterbom Bali (en badepark), Upside Down World Bali (et morsomt og særegent fotomotiv) og Dream Museum Zone (et 3D-illusjonsmuseum) som barn sannsynligvis vil nyte. Det er alltid en god idé å kontakte resorten direkte eller besøke deres nettside for å bekrefte de spesifikke fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige for barn under planlagt besøk.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Bali Dyana Villas' i Seminyak, Indonesia. Her er noen populære:

1. Potato Head Beach Club: En trendy strandklubb kjent for sin fantastiske evighetsbasseng, musikk og arrangementer. Det tilbyr flott utsikt mot stranden, live DJs og en livlig atmosfære.

2. Ku De Ta: En annen velkjent strandklubb som er berømt for sin fantastiske solnedgang, live musikk og atmosfære. Den har en restaurant, bar og loungeområde, noe som gjør den til et populært sted for både lokalbefolkningen og turister.

3. La Favela: Denne unike nattklubben har en jungel-tematisert interiør med flere nivåer og ulike musikksjangre som spilles gjennom uken. Den tilbyr en annerledes opplevelse fra de tradisjonelle strandklubbene.

4. Seminyak Square: Et shopping- og spisekompleks med et utvalg av restauranter, kafeer, butikker og spafasiliteter. Det arrangeres også leilighetsvis live musikkarrangementer og forestillinger.

5. Strender: Seminyak er kjent for sine vakre strender, inkludert Double Six Beach, Petitenget Beach og Batu Belig Beach. Disse strendene er perfekte for bading, soling og å se på fantastiske solnedganger.

6. Seminyak Village: Et kjøpesenter som tilbyr et utvalg internasjonale merkevarer, restauranter og underholdningsalternativer. Det har en kino der du kan se de nyeste filmene.

7. Spa- og velværesenter: Seminyak har mange spa- og velværesenter som tilbyr ulike behandlinger, massasjer og avslappingspakker. Det er en flott måte å slappe av og skjemme seg selv bort på. Merk: Pass på å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten til disse etablissementene, da de kan være underlagt endringer på grunn av COVID-19-regler.

Topp spørsmål

1. Hvor er plasseringen av Bali Dyana Villas i Seminyak, Indonesia? Bali Dyana Villas ligger i det trendy området Seminyak i Bali, Indonesia.

2. Hvor mange villaer er det på Bali Dyana Villas? Bali Dyana Villas tilbyr et utvalg av villaer med 1, 2 og 3 soverom for gjestene å velge mellom.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i villaene på Bali Dyana Villas? Hver villa på Bali Dyana Villas er utstyrt med privat svømmebasseng, kjøkkenkrok, oppholdsområde, spiseplass og eget bad. Andre fasiliteter inkluderer aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og daglig renhold.

4. Er frokost inkludert i oppholdet på Bali Dyana Villas? Ja, daglig frokost er inkludert i oppholdet på Bali Dyana Villas. Gjestene kan nyte en gratis frokost servert i komforten av sin private villa.

5. Er det restauranter eller barer i nærheten av Bali Dyana Villas? Ja, Bali Dyana Villas ligger i gangavstand til flere restauranter, kafeer og barer i Seminyak-området. Gjestene kan utforske det livlige matmiljøet og prøve ulike kjøkkener.

6. Kan jeg bestille turer og aktiviteter gjennom Bali Dyana Villas? Ja, Bali Dyana Villas tilbyr turs- og aktivitetsbestillingstjenester for å hjelpe gjestene med å utforske attraksjoner og opplevelser i og rundt Bali. Personalet kan hjelpe med å arrangere turer, transport, spa-behandlinger og andre aktiviteter.

7. Er det et spa på Bali Dyana Villas? Selv om det ikke er et spa på stedet, kan Bali Dyana Villas arrangere spa-behandlinger i villaen etter forespørsel. Gjestene kan nyte massasje og andre velværebehandlinger i privatlivet til sin egen villa.

8. Tilbyr Bali Dyana Villas flyplasstransport? Ja, Bali Dyana Villas tilbyr flyplasstransport mot et ekstra gebyr. Gjestene kan avtale for henting og avlevering på flyplassen ved å kontakte eiendommen på forhånd.

9. Er Bali Dyana Villas egnet for familier med barn? Ja, Bali Dyana Villas er egnet for familier med barn. Villaene tilbyr god plass for familier, og de private svømmebassengene gir mulighet for avslapning og underholdning. I tillegg kan barnestoler og barnesenger tilbys etter forespørsel.

10. Er det et minimum oppholdskrav på Bali Dyana Villas? Ja, Bali Dyana Villas har vanligvis et minimum oppholdskrav på 3 netter. Men i visse perioder, som høysesonger, kan minimum oppholdskravet variere. Det anbefales å sjekke med eiendommen direkte for spesifikke detaljer.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Hestesport
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Fiske
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av Bali Dyana Villas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.