Indonesia, Seminyak

Downtown Boutique Villas

Jalan Pura Dalem 9d Seminyak, Indonesia Villa
1 tilbud fra 1223 NOK Se tilbud
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Downtown Boutique Villas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Parkering
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Pura Dalem 9d Seminyak, Indonesia

Rundt hotellet 'Downtown Boutique Villas' i Seminyak, Indonesia, finnes det forskjellige attraksjoner, restauranter, butikker og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og landemerker i nærheten:

1. Seminyak-stranden: Ligger bare en kort gåtur unna, tilbyr Seminyak-stranden vakre sandstrender, fantastiske solnedganger og flere strandklubber og kafeer.

2. Seminyak Square: Et populært kjøpesenter med et mangfoldig utvalg av butikker, kafeer, restauranter og kunstgallerier.

3. Potato Head Beach Club: En strandfrontlokale kjent for sitt stilfulle design, svømmebasseng og solnedgangsutsikt. Den har også en restaurant og bar.

4. Ku De Ta: En berømt strandbar og restaurant som tilbyr en trendy atmosfære, levende musikk og fantastisk havutsikt.

5. Eat Street (Jalan Kayu Aya): En levende gate i Seminyak, fylt med flere restauranter, kafeer, barer og butikker.

6. Petitenget-tempelet: Et vakkert hinduistisk tempel som ligger nær stranden, kjent for sin kulturelle betydning og tradisjonell balinesisk arkitektur.

7. Petitenget-stranden: Det nordlige utvidelsen av Seminyak-stranden, som tilbyr en roligere og mindre overfylt atmosfære.

8. Seminyak Village: Et annet kjøpesenter med både internasjonale og lokale merkevarer, samt restauranter og en kjent takbar.

9. Desa Potato Head: En kreativ landsbykompleks som huser Potato Head Beach Club, ulike konseptbutikker, restauranter og et musikkstudio.

10. Bintang Supermarket: En nærliggende supermarked der gjestene kan finne dagligvarer, snacks, drikkevarer og andre daglige nødvendigheter. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet 'Downtown Boutique Villas' i Seminyak, Indonesia. Det er mange flere restauranter, kafeer, spa og butikker å utforske innen gangavstand fra hotellet.

map
Downtown Boutique Villas
7.8 Villa

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

Downtown Boutique Villas er et luksushotell beliggende i det pulserende og populære området Seminyak på Bali, Indonesia. Hotellet tilbyr en unik og stilig boutique-opplevelse, med fokus på komfort og avslapning. Hotellet har ulike villaer, hver designet med sin egen distinkte stil og sjarm. Gjestene kan velge mellom ettroms-, toroms- eller tørums-villaer, avhengig av deres behov og preferanser. Vilaene er romslige og elegant innredet, og gir en luksuriøs og komfortabel boareal for gjestene. Når det gjelder fasiliteter er hver villa utstyrt med aircondition, høyhastighets internett-tilgang, et fullt utstyrt kjøkken, et privat svømmebasseng og en terrasse eller balkong. Villaene har også egen stue, spisestue og soverom, og gir rikelig med plass for gjestene å slappe av og finne ro. Downtown Boutique Villas tilbyr også et utvalg av spisemuligheter for gjestene å nyte under oppholdet. Hotellets restaurant serverer en rekke deilige lokale og internasjonale retter, tilberedt med ferske og kvalitetsingredienser. Gjestene kan også velge å få måltidene sine levert direkte til villaen deres, for en mer privat og intim spiseopplevelse. I tillegg til de på stedet spisemulighetene, er Seminyak kjent for sitt pulserende matmiljø, med en mengde restauranter, kafeer og barer innen gangavstand fra hotellet. Gjestene kan utforske det lokale området og smake på ulike kjøkkener og smaker, fra tradisjonelle indonesiske retter til internasjonale favoritter. Alt i alt gir Downtown Boutique Villas et luksuriøst og komfortabelt opphold i hjertet av Seminyak. Med sine stilfulle villaer, utvalg av fasiliteter og praktisk beliggenhet, er det et ideelt valg for de som søker en minneverdig og avslappende ferie på Bali, Indonesia.

Barn

I 'Downtown Boutique Villas' i Seminyak, Indonesia, finnes det ulike aktiviteter for barn å nyte. Disse kan inkludere:

1. Svømming: Mange av villaene har private bassenger der barn kan plaske rundt og ha det gøy.

2. Barneklubb: Noen boutique villaer tilbyr en barneklubb med tilsynede aktiviteter som spill, håndverk og verksteder spesielt designet for barn.

3. Utendørs lekeområde: Noen villaer har dedikerte utendørs lekeområder med husker, sklier og annet morsomt utstyr for barn å leke på.

4. Tilgang til stranden: Seminyak er kjent for sine vakre strender, og mange boutique villaer gir enkel tilgang til stranden der barn kan bygge sandslott, leke i bølgene og nyte strandaktiviteter.

5. Barnevennlige fasiliteter: Noen villaer kan tilby fasiliteter spesielt tilpasset barn, som babysenger, høye stoler og barnetoalettsaker.

6. Nærliggende attraksjoner: Seminyak tilbyr ulike familievennlige attraksjoner som badeparker, dyreparker og fornøyelsesparker, som er lett tilgjengelige fra sentrum. Det anbefales å sjekke med den spesifikke boutique villaen for deres tilbud og fasiliteter for barn.

Underholdning

Det finnes flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet 'Downtown Boutique Villas' i Seminyak, Indonesia. Noen av de populære alternativene er:

1. Strandklubber: Seminyak er kjent for sine strandklubber. Du kan besøke populære strandklubber som Potato Head Beach Club, Ku De Ta og Mrs Sippy Bali, som tilbyr livlige atmosfærer, god mat og live musikk eller DJ-opptredener.

2. Barer og nattklubber: Seminyak har et pulserende natteliv med mange barer og nattklubber. Noen populære alternativer inkluderer La Favela, Red Carpet Champagne Bar og Mirror Lounge and Club.

3. Spa- og velværesenter: Seminyak er kjent for sine utmerkede spa- og velværesentre. Du kan besøke steder som Bodyworks Bali, Amo Spa og Prana Spa for å unne deg avslappende massasjer og andre spa-behandlinger.

4. Seminyak Village: Dette kjøpesenteret i hjertet av Seminyak tilbyr en flott blanding av internasjonale og lokale merker, samt restauranter, kafeer og en kino.

5. Seminyak Square: En annen populær handelsdestinasjon, Seminyak Square huser båtikker, kunstbutikker og ulike spisesteder. Det arrangeres også jevnlige livemusikkopptredener.

6. Seminyak Beach: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr Seminyak Beach vakre solnedganger og er et flott sted å slappe av eller ta en surfetime.

7. Kulturelle forestillinger: Du kan delta på kulturelle show som tradisjonelle balinesiske danseforestillinger eller musikkonserter på ulike arenaer i Seminyak. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og åpningstidene til disse underholdningstilbudene kan variere, så det er alltid en god idé å sjekke på forhånd eller spørre i hotellresepsjonen for oppdatert informasjon.

Topp spørsmål

1. Hvor mange villaer er det på Downtown Boutique Villas i Seminyak, Indonesia? Downtown Boutique Villas har totalt 12 villaer.

2. Kan jeg reservere på Downtown Boutique Villas? Ja, du kan reservere på Downtown Boutique Villas. Det anbefales å booke på forhånd for å sikre dine foretrukne datoer.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Downtown Boutique Villas? Downtown Boutique Villas tilbyr fasiliteter som privat svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, air condition, Wi-Fi, flatskjerm-TV og daglig rengjøring.

4. Er frokost inkludert i oppholdet på Downtown Boutique Villas? Ja, frokost er inkludert i oppholdet på Downtown Boutique Villas.

5. Er det en restaurant på stedet på Downtown Boutique Villas? Det er ingen restaurant på stedet på Downtown Boutique Villas, men personalet kan ordne med matlaging i villaen eller anbefale nærliggende spisesteder.

6. Er det transporttjeneste tilgjengelig fra Downtown Boutique Villas til flyplassen? Ja, Downtown Boutique Villas tilbyr transporttjeneste til flyplassen mot en ekstra kostnad. Det anbefales å kontakte eiendommen på forhånd for å avtale detaljene.

7. Ligger Downtown Boutique Villas nær stranden i Seminyak? Ja, Downtown Boutique Villas ligger bare en kort spasertur fra den populære Seminyak-stranden.

8. Er det shopping- og spisemuligheter i nærheten av Downtown Boutique Villas? Ja, Downtown Boutique Villas ligger i hjertet av Seminyak, kjent for sitt pulserende shopping- og spisemiljø. Det er mange alternativer innen gangavstand.

9. Er Downtown Boutique Villas egnet for familier med barn? Ja, Downtown Boutique Villas er egnet for familier med barn. Villaene tilbyr god plass og privatliv, og ekstra fasiliteter som babysenger og høystoler kan tilbys etter forespørsel.

10. Hvilke andre attraksjoner er i nærheten av Downtown Boutique Villas? Andre attraksjoner i nærheten av Downtown Boutique Villas inkluderer Seminyak-torget, Potato Head Beach Club og Ku De Ta Beach Club. Personalet kan gi anbefalinger og hjelpe med å arrangere turer og aktiviteter.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Badekar
Hotellfasiliteter
 • Parkering
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Downtown Boutique Villas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.