Indonesia, Sanur

Turiya Villa Sanur

Jalan Kesari I No.15B Sanur, Indonesia Villa
1 tilbud fra 1431 NOK Se tilbud
Turiya Villa Sanur
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 15
Beliggenhet
Til sentrum
1.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Kesari I No.15B Sanur, Indonesia

Noen populære attraksjoner og fasiliteter i nærheten av Turiya Villa Sanur i Sanur, Indonesia inkluderer:

1. Strender: Sanur Beach er bare en kort spasertur unna hotellet, hvor du kan nyte en avslappende dag på de sandete strendene eller delta i aktiviteter som surfing, snorkling eller strandvolleyball.

2. Restauranter og kafeer: Det er mange spisemuligheter i området, som tilbyr et utvalg av matretter som spenner fra tradisjonelle indonesiske retter til internasjonal mat. Noen populære valg inkluderer Warung Blanjong, Soul on the Beach eller Massimo Italian Restaurant.

3. Butikker og markeder: Sanur er kjent for sitt livlige shoppingmiljø. Besøkende kan bla gjennom lokale markeder og butikker for å finne unike suvenirer, håndverk, klær og smykker.

4. Sanur Night Market: Denne travle kveldsmarkedet tilbyr et bredt utvalg av lokal gatemat, snacks og fersk sjømat. Det er et flott sted å fordype deg i den lokale matkulturen og oppleve den livlige atmosfæren.

5. Vannaktiviteter: Sanur er et populært reisemål for vannsport som snorkling, dykking og paddleboarding. Hotellets concierge kan hjelpe med å organisere disse aktivitetene for gjestene.

6. Bali Beach Golf Course: Hvis du liker golf, ligger Bali Beach Golf Course i nærheten. Den tilbyr vakker utsikt og en utfordrende 9-hulls bane.

7. Templer: Utforsk den kulturelle og åndelige siden av Bali ved å besøke noen av de nærliggende templene, som Blanjong-tempelet eller Pura Dalem Segara.

8. Sanur natteliv: Selv om ikke like livlig som andre områder på Bali, tilbyr Sanur fortsatt et utvalg av barer og salonger hvor du kan nyte live musikk, cocktails og en avslappet atmosfære. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og drift av disse attraksjonene kan variere, og det er tilrådelig å sjekke for spesifikke åpningstider eller begrensninger før du besøker.

map
Turiya Villa Sanur
Villa

Til sentrum1.8

Om hotellet

Om

Turiya Villa Sanur er et luksuriøst boutiquehotell som ligger i Sanur, en populær turistdestinasjon på Bali, Indonesia. Hotellet tilbyr en fredelig og rolig atmosfære, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende som søker en avslappende ferie. Hotellet har et variert utvalg av stilfulle rom som er møblert med komfort og bekvemmelighet i tankene. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert Deluxe-rom, Junior-suiter og Pool Villas, som hver tilbyr ulike nivåer av luksus og personvern. Turiya Villa Sanur har også en vakker utendørs svømmebasseng omgitt av frodige tropiske hager, som gir en fredelig atmosfære for gjestene å slappe av og nyte solen. Hotellets spa- og velværesenter tilbyr et utvalg av foryngende behandlinger og terapier, perfekt for de som søker total avslapning. Når det kommer til mat, kan gjestene unne seg en kulinarisk opplevelse på hotellets restaurant. Restauranten serverer en kombinasjon av tradisjonelle balinesiske retter og internasjonal mat, tilberedt av dyktige kokker som bruker ferske, lokalproduserte ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene i en rolig setting med utsikt over bassenget og hagene. I tillegg til sin førsteklasses overnatting og spisemuligheter, ligger Turiya Villa Sanur beleilig nær stranden og andre populære attraksjoner i Sanur. Hotellet tilbyr ulike tjenester og fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, transport til og fra flyplassen og døgnåpen resepsjon, noe som sikrer et komfortabelt og problemfritt opphold for alle gjester. Alt i alt gir Turiya Villa Sanur en minneverdig og luksuriøs opplevelse for reisende som søker en fredelig tilflukt i Sanur, Indonesia.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Turiya Villa Sanur i Sanur, Indonesia. Noen av de populære attraksjonene og aktivitetene inkluderer:

1. Sanur-stranden: Hotellet ligger nær den vakre Sanur-stranden, hvor du kan nyte svømming, soling og vannsport som snorkling, kajakkpadling og stående padling.

2. Sanur nattmarked: Opplev lokal kultur og smak autentisk indonesisk gatemat på Sanur nattmarked, som ligger bare en kort avstand fra hotellet.

3. Bali Seawalker: Utforsk undervannsverdenen ved å delta på Bali Seawalker-aktiviteten, hvor du kan gå på havbunnen og se fargerikt marineliv på nært hold.

4. Bali Wake Park: Hvis du er interessert i eventyraktiviteter, bør du dra til Bali Wake Park, som tilbyr wakeboarding og andre vannaktiviteter som passer for alle ferdighetsnivåer.

5. Le Mayeur-museet: Besøk Le Mayeur-museet for å beundre kunstverkene til den berømte belgiske maleren Adrien Jean Le Mayeur, som bodde og laget vakre malerier på Bali.

6. Serangan Island Turtle Conservation: Dette bevaringssenteret i nærheten lar deg lære om og samhandle med truede havskilpadder.

7. Yoga- og velværesenter: Sanur er kjent for sin velværescene, og det finnes ulike yoga- og velværesenter der du kan slappe av, meditere og praktisere yoga.

8. Uteliv: Sanur har en livlig utelivsscene med barer, strandklubber og steder med levende musikk. Dra til Jalan Danau Tamblingan for å utforske mulighetene. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Turiya Villa Sanur. Hotellpersonalet kan gi flere anbefalinger basert på dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Turiya Villa Sanur?
1. Hvor ligger Turiya Villa Sanur?1

Turiya Villa Sanur ligger i Sanur, Indonesia.

2. Hvor mange rom har Turiya Villa Sanur?
2. Hvor mange rom har Turiya Villa Sanur?1

Turiya Villa Sanur tilbyr totalt 6 rom for overnatting.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Turiya Villa Sanur?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Turiya Villa Sanur?1

Turiya Villa Sanur tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, gratis Wi-Fi, aircondition, et fullt utstyrt kjøkken, en terrasse og en hage.

4. Er det parkering tilgjengelig på Turiya Villa Sanur?
4. Er det parkering tilgjengelig på Turiya Villa Sanur?1

Ja, Turiya Villa Sanur tilbyr gratis parkering for gjestene.

5. Er frokost inkludert i oppholdet på Turiya Villa Sanur?
5. Er frokost inkludert i oppholdet på Turiya Villa Sanur?1

Ja, frokost er inkludert i oppholdet på Turiya Villa Sanur.

6. Er Turiya Villa Sanur egnet for familier?
6. Er Turiya Villa Sanur egnet for familier?1

Ja, Turiya Villa Sanur er egnet for familier og tilbyr fasiliteter som et svømmebasseng og et fullt utstyrt kjøkken.

7. Er kjæledyr tillatt på Turiya Villa Sanur?
7. Er kjæledyr tillatt på Turiya Villa Sanur?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Turiya Villa Sanur.

8. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Turiya Villa Sanur?
8. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Turiya Villa Sanur?1

Attraksjoner i nærheten av Turiya Villa Sanur inkluderer Sanur-stranden (5 km unna), Le Mayeur-museet (2 km unna) og Bali Zoo (8 km unna).

9. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på Turiya Villa Sanur?
9. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på Turiya Villa Sanur?1

Innsjekkingstiden på Turiya Villa Sanur er fra kl. 14:00 og utsjekkingstiden er frem til kl. 12:00 på dagtid.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Vindsurfing
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Turiya Villa Sanur
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.