Indonesia, Sanur

Kubu Gajah Villas

Jl. Kesari 7 Sanur, Indonesia Villa
7 Tilbud fra 1299 NOK Se tilbud
Kubu Gajah Villas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Bowlingbane
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 21
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl. Kesari 7 Sanur, Indonesia

Rundt Kubu Gajah Villas i Sanur, Indonesia, finnes det flere attraksjoner, restauranter og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder og fasiliteter i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Sanur Beach: Hotellet ligger i nærheten av Sanur Beach, som er kjent for sitt rolige vann, hvite sandstrender og vakre soloppganger. Besøkende kan slappe av, bade og nyte ulike vannsportaktiviteter her.

2. Sindhu Night Market: Denne lokale nattmarkedet ligger bare en kort spasertur fra hotellet og tilbyr et bredt utvalg av autentisk indonesisk gatemat, lokale snacks og suvenirer.

3. Pura Blanjong Temple: Denne historiske tempelet ligger i nærheten og er kjent for sin gamle steinsøyle med inskripsjoner fra det

10. århundre. Det er et fredelig sted å utforske balinesisk kultur og arkitektur.

4. Bali Safari Marine Park: Ligger en kort avstand unna, tilbyr denne populære attraksjonen en unik opplevelse med dyreliv der besøkende kan se ulike dyr på nært hold, nyte safari-turer og overvære underholdende dyreshow.

5. Mushroom Beach Club: Denne strandklubben og restauranten ligger bare en kort kjøretur unna og tilbyr en avslappende atmosfære med tilgang til basseng, havutsikt og et utvalg av mat og drikke.

6. Sanur Night Market: Et annet lokalt nattmarked som våkner til liv om kvelden, og tilbyr ikke bare gatemat, men også klær, håndverk og suvenirer.

7. Shopping og bespisning: Gatene rundt hotellet er foret med butikker, boutiquer, kafeer og restauranter der besøkende kan utforske og nyte ulike typer mat. Dette er bare noen få eksempler på hva som er i nærheten av Kubu Gajah Villas i Sanur, Indonesia. Området tilbyr en blanding av naturskjønnhet, kulturelle attraksjoner og lokale opplevelser å utforske.

map
Kubu Gajah Villas
Villa

Til sentrum1.7

Om hotellet

Om

Kubu Gajah Villas er et luksushotell som ligger i Sanur, en populær turistdestinasjon i Indonesia. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. Overnatting på Kubu Gajah Villas består av romslige og velutstyrte villaer. Villaene har moderne innredning og er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Hver villa har også en privat terrasse eller balkong der gjestene kan slappe av og nyte de omkringliggende tropiske hagene. Hotellet tilbyr ulike typer villaer å velge mellom, inkludert ett soverom villaer, to soverom villaer og tre soverom villaer. Villaene kan huse par, familier eller større grupper, noe som gjør det egnet for alle typer reisende. Når det gjelder mat, har Kubu Gajah Villas en restaurant på stedet som tilbyr et utvalg av indonesiske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine i restaurantens koselige innendørs spiseplass eller velge å spise utendørs ved bassenget. Hotellet tilbyr også romservice, noe som er praktisk for gjester som foretrekker å spise i privatlivet til sin villa. I tillegg til restauranten har Kubu Gajah Villas også en bar der gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, viner og brennevin. Baren er et flott sted å slappe av og sosialisere med andre gjester. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen. Dette inkluderer spa, svømmebasseng, treningssenter og gratis Wi-Fi over hele eiendommen. Det vennlige og oppmerksomme personalet er også tilgjengelig for å hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller forespørsler. Kubu Gajah Villas har en ideell beliggenhet i Sanur, noe som gjør det enkelt for gjestene å nå populære attraksjoner som Sanur-stranden, Bali Safari and Marine Park og den kulturelle knutepunktet Ubud. Hotellet tilbyr også transport til og fra flyplassen for gjestenes bekvemmelighet. Alt i alt gir Kubu Gajah Villas et luksuriøst og komfortabelt opphold i Sanur, med romslige villaer, gode spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre en minneverdig opplevelse for gjestene.

Underholdning

1. Sanur-stranden: Beliggenheten like i nærheten av Kubu Gajah Villas, tilbyr Sanur-stranden et utvalg vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking og windsurfing. Du kan også slappe av på stranden og nyte de pittoreske omgivelsene.

2. Sanur nattmarked: Dette livlige nattmarkedet ligger i nærheten av Kubu Gajah Villas og tilbyr et utvalg av lokal gatemat, tradisjonshåndverk og live musikkopptredener. Det er et flott sted å oppleve den lokale kulturen og nyte deilige indonesiske retter.

3. Bali Safari- og Marinepark: Dette populære attraksjonen ligger omtrent 20 minutters kjøretur fra Kubu Gajah Villas. Her kan du oppleve unike safariopplevelser og observere forskjellige dyr på nært hold. I tillegg tilbys vannaktiviteter, kulturelle show og en morsom sone for barn.

4. Le Mayeur-museet: Beliggende i nærheten av Sanur-stranden, viser dette museet verkene til den belgiske kunstneren Adrien-Jean Le Mayeur, som bodde på Bali i mange år. Det er et flott sted å beundre hans vakre malerier og lære om balinesisk kultur.

5. Seminyak: Dette livlige turistområdet ligger rundt 30 minutter fra Sanur. Her tilbys et bredt spekter av underholdningsalternativer, inkludert stilige strandklubber, trendy barer, eksklusive butikker og førsteklasses restauranter. Du kan nyte shopping, spiseopplevelser og natteliv her.

6. Bali Kite Festival (sesongbasert): Hvis du tilfeldigvis besøker i månedene juli og august, finner Bali Kite Festival sted i nærheten. Dette er en fargerik begivenhet der lokalbefolkningen flyr enorme drager i ulike former og størrelser. Festivalen inkluderer også tradisjonell musikk og dans.

7. Waterbom Bali: Ligger i Kuta, omtrent 30 minutters kjøretur fra Kubu Gajah Villas, er Waterbom Bali en populær badepark med spennende vannsklier, late elver og bassenger. Det er et fantastisk sted for både barn og voksne å nyte en dag med moro i solen.

8. Bali Collection: Beliggende i Nusa Dua, rundt 40 minutters kjøretur fra Sanur, er Bali Collection et shoppingkompleks som tilbyr et bredt spekter av stilige butikker, smykkebutikker, kunstgallerier og restauranter. Det er et flott sted å handle suvenirer og nyte en kulinarisk opplevelse. Dette er bare noen få av mange underholdningsalternativer som er tilgjengelige i nærheten av Kubu Gajah Villas i Sanur, Indonesia. Personalet på hotellet ditt kan sannsynligvis gi ytterligere anbefalinger og hjelp basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Kubu Gajah Villas i Sanur, Indonesia?
1. Hva er adressen til Kubu Gajah Villas i Sanur, Indonesia?1

Adressen til Kubu Gajah Villas er Jl. Sekuta No. 42, Sanur, Denpasar Selatan, Sanur Kauh, Denpasar Sel., Kota Denpasar, Bali 80228, Indonesia.

2. Hvor mange rom har Kubu Gajah Villas?
2. Hvor mange rom har Kubu Gajah Villas?1

Kubu Gajah Villas tilbyr totalt 10 rom.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på rommene på Kubu Gajah Villas?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på rommene på Kubu Gajah Villas?1

Hvert rom på Kubu Gajah Villas har en privat basseng, aircondition, et lite kjøkken, en sittegruppe, flatskjerm-TV og eget bad.

4. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Kubu Gajah Villas?
4. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Kubu Gajah Villas?1

Ja, Kubu Gajah Villas tilbyr gratis Wi-Fi for gjestene sine.

5. Har Kubu Gajah Villas et svømmebasseng?
5. Har Kubu Gajah Villas et svømmebasseng?1

Ja, Kubu Gajah Villas har et svømmebasseng som gjestene kan benytte seg av.

6. Er frokost inkludert i oppholdet på Kubu Gajah Villas?
6. Er frokost inkludert i oppholdet på Kubu Gajah Villas?1

Ja, frokost er inkludert i oppholdet på Kubu Gajah Villas.

7. Har Kubu Gajah Villas en restaurant på stedet?
7. Har Kubu Gajah Villas en restaurant på stedet?1

Nei, Kubu Gajah Villas har ikke en restaurant på stedet. Men de tilbyr matservering på rommet og det er mange spisesteder i nærheten.

8. Er det parkering tilgjengelig på Kubu Gajah Villas?
8. Er det parkering tilgjengelig på Kubu Gajah Villas?1

Ja, Kubu Gajah Villas tilbyr gratis parkering for gjestene sine.

9. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Kubu Gajah Villas?
9. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Kubu Gajah Villas?1

Noen populære attraksjoner i nærheten av Kubu Gajah Villas inkluderer Sanur Beach (5 km), Matahari Terbit Beach (5 km) og Bali Safari & Marine Park (10 km).

10. Er Kubu Gajah Villas egnet for familier?
10. Er Kubu Gajah Villas egnet for familier?1

Ja, Kubu Gajah Villas er egnet for familier da de tilbyr romslige rom med kjøkken og skaper en familievennlig atmosfære.

11. Er kjæledyr tillatt på Kubu Gajah Villas?
11. Er kjæledyr tillatt på Kubu Gajah Villas?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Kubu Gajah Villas.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Bowlingbane
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstratjenester
 • Klesrens
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Kubu Gajah Villas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.