Indonesia, Sanur

Villa Arimbi

Jalan Pengembak No 14 Sanur, Indonesia Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Arimbi
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
2.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Pengembak No 14 Sanur, Indonesia

Rundt hotellet Villa Arimbi i Sanur, Indonesia, finnes det ulike attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Her er noen av de nærliggende alternativene:

1. Sanur Beach: Hotellet ligger nær Sanur Beach, en vakker kyststrekning med rolige farvann, hvit sand og en asfaltert strandpromenade populær for spaserturer og sykling.

2. Sindhu Night Market: Bare en kort spasertur fra hotellet tilbyr Sindhu Night Market en livlig atmosfære med mange matboder og lokale selgere som serverer indonesisk mat og tradisjonelle håndverk.

3. Pura Blanjong Temple: Dette historiske tempelet ligger cirka 2 kilometer fra hotellet og er kjent for sine eldgamle steininskripsjoner fra

10. århundre, som gir innsikt i Balis historie og kultur.

4. Serangan Island: Ligger i nærheten, er Serangan Island perfekt for en dagstur. Det tilbyr vakre strender, vannaktiviteter og muligheten til å observere sjøskilpadder på Turtle Conservation and Education Centre.

5. Sanur Village Festival: Avhengig av tiden på året, kan besøkende ha mulighet til å delta på Sanur Village Festival, en livlig kulturell begivenhet som viser frem lokal kunst, musikk, danseforestillinger og kulinariske gleder.

6. Lokale restauranter og kafeer: Området rundt Villa Arimbi er fullt av restauranter og kafeer som tilbyr et bredt utvalg av mat, inkludert indonesisk, balinesisk og internasjonale alternativer.

7. Krisna Souvenirbutikk: Krisna er en velkjent suvenirbutikk hvor besøkende kan kjøpe tradisjonelle balinesiske håndverk, tekstiler, klær og lokale matprodukter.

8. Bali Safari & Marine Park: Omtrent 20 minutters kjøretur fra Sanur, tilbyr Bali Safari & Marine Park en fantastisk dyreopplevelse med ulike dyreutstillinger, interaktive show og safari-rideturer.

9. Vannsport- og dykkesentre: Sanur er et populært sted for vannsport som kajakkpadling, paddleboarding og snorkling. Det er flere dykkesentre hvor besøkende kan utforske undervannslivet gjennom dykking eller snorklingsturer. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og aktiviteter i og rundt Villa Arimbi i Sanur, Indonesia. Det er utvilsomt mange flere alternativer å utforske og oppdage.

map
Villa Arimbi
Villa

Til sentrum2.7

Om hotellet

Om

Villa Arimbi er et hotell som ligger i Sanur, en turistdestinasjon på Bali, Indonesia. Hotellet tilbyr ulike typer rom og måltider for sine gjester. Overnatting: Villa Arimbi har komfortable og velutstyrte rom som er smakfullt innredet, og skaper en koselig og avslappende atmosfære for gjester. Hotellet tilbyr ulike romkategorier for å imøtekomme ulike preferanser og budsjetter. Dette kan inkludere standardrom, deluxe-rom, suiter og villaer. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe, gratis Wi-Fi og eget bad med varm og kald dusj. Måltider: Villa Arimbi har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige måltider gjennom hele dagen. Gjestene kan nyte et spekter av lokale indonesiske retter, samt internasjonal mat. Restaurantens meny tilbyr et variert utvalg av valgmuligheter, inkludert vegetariske og glutenfrie alternativer, slik at det er noe for alle. Hotellet tilbyr også alternativer for spesielle diettbehov ved forespørsel. Gjestene kan nyte måltidene sine i restaurantens koselige innendørs spiseplass eller velge utendørs sitteplasser ved bassenget for en mer avslappet atmosfære. Ekstra fasiliteter og tjenester: I tillegg til komfortabel overnatting og deilige måltider, tilbyr Villa Arimbi en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Noen av disse kan inkludere:

1. Svømmebasseng: Hotellet har et utendørs svømmebasseng der gjester kan ta en forfriskende dukkert eller slappe av på solsenger langs bassengkanten.

2. Spa og velværesenter: Gjestene kan unne seg ulike spa-behandlinger og massasjer for å slappe av og fornye seg.

3. Balinesisk kulturelle opplevelser: Hotellet kan arrangere tradisjonelle balinesiske danseforestillinger eller kulturelle aktiviteter for gjester å oppleve den lokale kulturen.

4. Døgnåpen resepsjon: Hotellet tilbyr assistanse døgnet rundt for eventuelle gjesteforespørsler eller henvendelser.

5. Gratis Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele hotellet, slik at gjestene kan holde seg tilkoblet under oppholdet sitt. Beliggenhet: Villa Arimbi ligger i Sanur, en kystby på Bali kjent for sine vakre strender og avslappede atmosfære. Hotellets beliggenhet gir gjestene enkel tilgang til nærliggende Sanur Beach, der de kan nyte vannsport, besøke lokale butikker og restauranter, eller rett og slett slappe av på de sandete strendene. Alt i alt tilbyr Villa Arimbi komfortabel overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for at gjestene skal ha et hyggelig opphold i Sanur, Indonesia.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Villa Arimbi' i Sanur, Indonesia. Her er noen forslag:

1. Strandklubber: Nyt en dag på en av de populære strandklubbene i Sanur, som for eksempel Artotel Beach Club eller Bamboo Bar & Lounge. Disse stedene tilbyr soling ved stranden, svømmebassenger, live musikk og deilig mat og drikke.

2. Nattmarkeder: Besøk Sanur nattmarked, hvor du kan kose deg med lokal gatemat, handle suvenirer og oppleve den travle atmosfæren. Nattmarkedet er et flott sted å samhandle med lokalbefolkningen og utforske indonesisk mat.

3. Live musikk: Sjekk ut noen av de stedene som tilbyr live musikk i Sanur, som for eksempel Paradise Bar eller Casablanca Sanur. Nyt en kveld med live forestillinger, alt fra tradisjonell balinesisk musikk til moderne pop og rock.

4. Vannsport: Sanur-stranden er kjent for sitt rolige vann, noe som gjør det til et ideelt sted for vannsportaktiviteter. Du kan gå snorkling, stå på paddleboard, kjøre jetski eller ta en båttur med glassbunn for å utforske marinelivet.

5. Tradisjonelle balinesiske danseforestillinger: Opplev den rike kulturarven til Bali ved å delta på en tradisjonell balinesisk danseforestilling. Mange hoteller i Sanur arrangerer regelmessige danseforestillinger, eller du kan besøke Bali Cultural Center eller Le Mayeur Museum for planlagte forestillinger.

6. Spa og velvære: Unn deg litt avslapning og foryngelse på en av de mange luksuriøse spaene i Sanur. Kjenn på den tradisjonelle balinesiske massasjen, kroppsbehandlinger og skjønnhetsritualene for å lindre stress og føle deg forfrisket.

7. Kunstgallerier: Utforsk den blomstrende kunstscenen i Sanur ved å besøke kunstgallerier som Griya Santrian Gallery, Sanur Harum Art Gallery og D'ganis Gallery. Disse galleriene viser et bredt utvalg av balinesisk og indonesisk kunst, inkludert malerier, skulpturer og tradisjonelle håndverk. Husk å sjekke med hotellets concierge eller gjøre litt research for å sikre tilgjengelighet og tidsplaner for disse underholdningsalternativene under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er Villa Arimbi i Sanur, Indonesia?
1. Hva er Villa Arimbi i Sanur, Indonesia?1

Villa Arimbi er en luksusvilla som ligger i det populære turistområdet Sanur, Bali, Indonesia. Den tilbyr en privat og fredelig overnattingsmulighet for reisende som søker en tropisk ferie

2. Hvor mange soverom har Villa Arimbi?
2. Hvor mange soverom har Villa Arimbi?1

Villa Arimbi har fire romslige soverom, som gjør den perfekt for familier eller grupper av venner som reiser sammen

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Villa Arimbi?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Villa Arimbi?1

Villa Arimbi tilbyr et utvalg av fasiliteter som privat svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, air condition, Wi-Fi, daglig renhold og til og med et luksuriøst utendørs badekar

4. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Arimbi?
4. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Arimbi?1

Ja, frokost er inkludert i oppholdet på Villa Arimbi. Gjestene kan nyte et deilig måltid tilberedt av personalet i villaen i komforten av sitt eget rom

5. Hvor langt er det fra Villa Arimbi til stranden?
5. Hvor langt er det fra Villa Arimbi til stranden?1

Villa Arimbi ligger bare en kort spasertur unna den vakre Sanur-stranden, som ligger omtrent 10 minutter unna til fots

6. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Villa Arimbi?
6. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Villa Arimbi?1

Ja, Villa Arimbi ligger praktisk til i nærheten av et utvalg av restauranter, kafeer og butikker. Gjestene kan enkelt utforske området og nyte ulike spisesteder og shoppingmuligheter

7. Kan Villa Arimbi arrangere turer og transporttjenester?
7. Kan Villa Arimbi arrangere turer og transporttjenester?1

Ja, villaen har et dedikert personale som kan hjelpe gjestene med å arrangere turer og transporttjenester. Enten det er å utforske nærliggende attraksjoner eller å organisere flyplasstransport, er personalet tilgjengelig for å gjøre gjestenes opphold mer hyggelig

8. Er Villa Arimbi egnet for barn?
8. Er Villa Arimbi egnet for barn?1

Ja, Villa Arimbi er barnevennlig og tilbyr fasiliteter som barnestoler, barnesenger og andre nødvendigheter etter forespørsel. Villaen har også et romslig hageområde der barna kan leke

9. Hvordan kan jeg gjøre en reservasjon på Villa Arimbi?
9. Hvordan kan jeg gjøre en reservasjon på Villa Arimbi?1

Reservasjoner på Villa Arimbi kan gjøres direkte via deres nettside eller ved å kontakte deres reservasjonsteam via e-post eller telefon. De er tilgjengelige for å hjelpe med eventuelle spørsmål og gi informasjon om tilgjengelighet og priser

10. Er Villa Arimbi et godt alternativ for et bryllup eller spesiell begivenhet?
10. Er Villa Arimbi et godt alternativ for et bryllup eller spesiell begivenhet?1

Ja, Villa Arimbi er et populært sted for bryllup og spesielle begivenheter. Den vakre beliggenheten, romslige utforming og dedikerte personale gjør den til et ideelt valg for å arrangere en minneverdig feiring. Interesserte personer kan spørre om arrangementpakker og ytterligere tjenester som tilbys av villaen.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Villa Arimbi
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.