Indonesia, Sanur

Angel's House Sanur

Jl. Danau Tamblingan no. 60A, Sanur, Indonesia Villa
1 tilbud — Se tilbud
Angel's House Sanur
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Klesrens
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl. Danau Tamblingan no. 60A, Sanur, Indonesia

Noen populære attraksjoner og landemerker nær Angel's House Sanur i Sanur, Indonesia er:

1. Sanur strand: En av Balis mest kjente strender, kjent for sine rolige farvann og hvite sandstrender. Det er bare en kort spasertur fra hotellet.

2. Le Mayeur-museet: Et museum dedikert til verkene til Adrien-Jean Le Mayeur, en belgisk maler som bodde på Bali. Det ligger bare noen få minutter fra hotellet.

3. Sindhu Night Market: Et pulserende nattmarked som tilbyr et utvalg av lokale matboder, butikker og levende musikk. Det ligger innen gangavstand fra hotellet.

4. Turtle Conservation and Education Center: Et senter som har som mål å beskytte og bevare sjøskilpadder. Besøkende kan lære om skilpadders bevaringsarbeid og til og med slippe ut babyturtles tilbake i havet. Det ligger en kort avstand fra hotellet.

5. Semawang Beach: En roligere og mindre folksom strand i Sanur, perfekt for en fredelig spasertur eller avslapning ved sjøen. Det ligger innen gangavstand fra hotellet.

6. Sanur morgenmarked: Et tradisjonelt utendørsmarked som tilbyr et bredt utvalg av ferske produkter, lokale produkter og snacks. Det ligger i nærheten av hovedgaten i Sanur og er lett tilgjengelig fra hotellet.

7. Bali Beach Golf Course: En golfbane med vakker havutsikt. Den ligger i nærheten av Sanur strand og er en kort kjøretur fra hotellet.

8. Pura Blanjong-tempel: Et eldgammelt tempel kjent for sin historiske betydning og steininskripsjoner. Det ligger i nærheten av Sanur-stranden, noen minutter fra hotellet.

9. Bajra Sandhi-monumentet: Et monument som markerer kampen og motstanden til det balinesiske folket gjennom historien. Det ligger i Renon, som er en kort kjøretur fra Sanur.

10. Bali Orchid Garden: En hage dedikert til å vise frem et bredt utvalg av orkidearter. Den ligger i nærheten av Sanur, og tilbyr en fredelig flukt fra byens kjas og mas.

map
Angel's House Sanur
Villa

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

Angel's House Sanur er et populært hotell som ligger i Sanur, Indonesia. Kjent for sin utmerkede service og komfortable rom, er dette hotellet et flott valg for både forretningsreisende og fritidsreisende. Hotellet tilbyr ulike romalternativer som passer forskjellige behov og budsjett. Disse rommene spenner fra standard dobbelt- eller tomannsrom til deluxe-rom og suiter. Hvert rom er godt utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også balkonger eller terrasser, som gir vakker utsikt over området rundt. Hotellets restaurant tilbyr et bredt utvalg av deilige måltider som passer enhver gane. Gjestene kan nyte ulike lokale og internasjonale retter tilberedt av talentfulle kokker. Restauranten serverer frokost, lunsj og middag, og tilbyr også romservice for de som foretrekker å spise i komforten av sine rom. I tillegg tilbyr Angel's House Sanur flere fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, spa, treningssenter, et forretningssenter og en døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også klesvask, concierge-assistanse og transport til/fra flyplassen. Beliggenheten til Angel's House Sanur er ideell for å utforske Sanur og omgivelsene. Hotellet ligger innen gangavstand til stranden, der gjestene kan nyte vannaktiviteter som snorkling, dykking og kajakkpadling. Det er også butikker, restauranter og kulturelle attraksjoner i nærheten, slik at gjestene kan oppleve den lokale kulturen og maten. Alt i alt er Angel's House Sanur et fantastisk hotell som tilbyr komfortable rom, deilige måltider og utmerkede fasiliteter. Enten du besøker Sanur for fritid eller forretninger, vil dette hotellet garantert gi et minneverdig opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Angel's House Sanur' i Sanur, Indonesia. Her er noen forslag:

1. Strandklubber: Dra til strandklubber som Hammerhead, Segara Village Beach Club eller Artotel Beach Club for avslapning ved havet, musikk og deilige cocktails.

2. Nattmarkeder: Utforsk Pasar Sindu Nattmarked eller Sindhu Market, hvor du finner et utvalg av lokal gatemat, snacks og tradisjonelt håndverk.

3. Spa- og velværesenter: Skjem deg bort med en avslappende spa-behandling eller tradisjonell balinesisk massasje på et av de mange velværesentrene i nærheten, som Art-Meli Spa eller Bali Mermaid's Spa.

4. Livemusikk: Sjekk ut steder som Soul in a Bowl eller Jazz Bar & Grill Bali for livemusikkopptredener med lokale og internasjonale artister.

5. Vannsport: Delta i spennende vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking eller surfing i det krystallklare vannet på Sanur-stranden.

6. Lokale restauranter og kafeer: Utforsk de nærliggende gatene i Sanur for å finne mange spisesteder som tilbyr en blanding av lokal indonesisk mat, internasjonale retter og kafékultur.

7. Bali Orchid Garden: Besøk Bali Orchid Garden, som ligger en kort kjøretur unna hotellet, for å slentre blant vakre orkidesamlinger og tropiske hager.

8. Bali Safari Marine Park: Ta en kort tur til Bali Safari Marine Park for å oppdage et bredt utvalg av eksotiske dyr, se på levende dyreshow og nyte interaktive opplevelser. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og spesifikke detaljer om de nevnte stedene kan variere, og det anbefales å sjekke gjeldende status og åpningstider før du besøker dem.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Angel's House Sanur i Sanur, Indonesia?
1. Hva er adressen til Angel's House Sanur i Sanur, Indonesia?1

Adressen til Angel's House Sanur er Jl. Kutat Lestari Gang Laguboti nr. 2, Sanur, Denpasar Selatan, Sanur Kauh, Denpasar Sel., Kota Denpasar, Bali 80227, Indonesia.

2. Hvordan kan jeg kontakte Angel's House Sanur?
2. Hvordan kan jeg kontakte Angel's House Sanur?1

Du kan kontakte Angel's House Sanur på telefonnummer +62 361 4725191 eller på e-postadresse [email protected].

3. Hva er de nærliggende attraksjonene til Angel's House Sanur?
3. Hva er de nærliggende attraksjonene til Angel's House Sanur?1

Noen nærliggende attraksjoner til Angel's House Sanur inkluderer Sanur Beach (5 km), Sindhu Market (2 km) og Le Mayeur Museum (7 km).

4. Hvilke fasiliteter tilbyr Angel's House Sanur?
4. Hvilke fasiliteter tilbyr Angel's House Sanur?1

Angel's House Sanur tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, et svømmebasseng, aircondition, en hage, en terrasse og gratis parkering.

5. Er kjæledyr tillatt på Angel's House Sanur?
5. Er kjæledyr tillatt på Angel's House Sanur?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Angel's House Sanur.

6. Er det en restaurant på Angel's House Sanur?
6. Er det en restaurant på Angel's House Sanur?1

Nei, det er ingen restaurant på Angel's House Sanur, men det er mange spisemuligheter i gangavstand.

7. Hva er innsjekking- og utsjekkingstidspunktet på Angel's House Sanur?
7. Hva er innsjekking- og utsjekkingstidspunktet på Angel's House Sanur?1

Innsjekkingstiden på Angel's House Sanur er fra kl. 14:00, og utsjekkingstiden er frem til kl. 11:00.

8. Er det tilgjengelig transportservice til flyplassen?
8. Er det tilgjengelig transportservice til flyplassen?1

Ja, Angel's House Sanur tilbyr transportservice til flyplassen mot et ekstra gebyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
Vannaktiviteter
 • Basseng
Anmeldelse av Angel's House Sanur
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.