Indonesia, Sanur

Sanur Beach Villa 3

Jl. Danau Tamblingan No.47 Sanur, Indonesia Villa
1 tilbud — Se tilbud
Sanur Beach Villa 3
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl. Danau Tamblingan No.47 Sanur, Indonesia

Rundt hotellet "Sanur Beach Villa 3" i Sanur, Indonesia, finnes det flere attraksjoner, restauranter og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og fasiliteter i nærheten av hotellet:

1. Sanur-stranden: Hotellet ligger i nærheten av Sanur-stranden, som byr på en vakker kystlinje, rolige farvann og muligheter for vannsportsaktiviteter.

2. Sanur nattmarked: Bare en kort avstand fra hotellet ligger det travle Sanur nattmarkedet, der besøkende kan nyte lokal gatemat, sjømat og handle suvenirer.

3. Sindhu-markedet: Dette livlige markedet er kjent for sine ferske produkter, klær, håndverk og lokale produkter, og gir en tradisjonell balinesisk handleopplevelse.

4. Le Mayeur-museet: Ligger i nærheten, er dette museet dedikert til kunstverkene til Adrien-Jean Le Mayeur, en belgisk maler som bodde på Bali. Det viser hans samling av malerier og balinesiske gjenstander.

5. Bali safari- og marinepark: Omtrent 20 minutters kjøretur unna tilbyr denne populære dyreparken safariturer, dyreshow og møter med ulike eksotiske dyr.

6. Bajra Sandhi-monumentet: Ligger i nærheten av Denpasar, markerer dette ikoniske monumentet kampene til balinesiske mennesker gjennom historien og tilbyr panoramautsikt fra toppen.

7. Restauranter og barer: Sanur tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, fra lokale warungs (små spisesteder) som serverer autentisk balinesisk mat, til internasjonale restauranter og barer ved stranden.

8. Handle-sentre: Flere kjøpesentre som Beachwalk Shopping Center og Discovery Shopping Mall finnes i kort avstand fra hotellet, og tilbyr ulike butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

9. Vannsportsaktiviteter: Sanur er et populært sted for vannsportsaktiviteter, inkludert surfing, snorkling, dykking og kiteboarding. Mange operatører og utleiesjapper er tilgjengelige langs stranden.

10. Yoga- og helsesentre: For de som søker avslapning og velvære, er det flere yoga-studioer og helsesentre spredt rundt i Sanur, som tilbyr ulike klasser og behandlinger. Det anbefales alltid å sjekke den siste informasjonen om det spesifikke stedet og å utforske området basert på personlige preferanser og interesser.

map
Sanur Beach Villa 3
Villa

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Sanur Beach Villa 3 er et luksushotell som ligger i den vakre kystbyen Sanur, Indonesia. Hotellet tilbyr en avslappende og fredelig atmosfære, perfekt for de som leter etter en strandferie. Hotellet har romslige og velutstyrte rom som er designet for å gi maksimal komfort og bekvemmelighet. Alle rommene har aircondition og har en privat balkong eller terrasse med utsikt over hotellets frodige hager eller det glitrende bassenget. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert flatskjerm-TV, minibar og eget bad med dusj og toalettsaker. Gjestene kan velge mellom forskjellige romtyper, inkludert Deluxe-rom, suiter og villaer. Deluxe-rommene er egnet for enslige reisende eller par, mens suitene tilbyr mer plass og ekstra fasiliteter, som en separat stue og badekar. Villaene er perfekte for familier eller grupper, da de har flere soverom, romslig stue og eget basseng. Hotellet tilbyr også et utvalg spisesteder for å imøtekomme enhver gjests kulinariske preferanser. Den lokale restauranten serverer både indonesisk og internasjonal mat, tilberedt av erfarne kokker. Gjestene kan også nyte et utvalg forfriskende cocktails og snacks i hotellets bar eller ved bassengkanten. Sanur Beach Villa 3 tilbyr også flere fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningssenter, spabehandlinger og en døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også transporttjenester for gjester som ønsker å utforske de nærliggende attraksjonene eller ordne flyplasstransport. Alt i alt er Sanur Beach Villa 3 et fantastisk hotell som tilbyr komfortabel innkvartering, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for å sikre at gjestene har et minneverdig opphold i Sanur, Indonesia.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Sanur Beach Villa 3' i Sanur, Indonesia. Noen av de populære underholdningsalternativene inkluderer:

1. Strandaktiviteter: Siden hotellet ligger nær Sanur-stranden, kan gjestene nyte ulike aktiviteter som svømming, snorkling og soling.

2. Vannsport: Besøkende kan prøve seg på ulike vannsportaktiviteter som surfing, padleboarding og kajakkpadling, som er lett tilgjengelig ved stranden.

3. Sykling: Sanur tilbyr godt opparbeidede sykkelstier langs kysten, som gjør at gjestene kan leie sykler og utforske området i sitt eget tempo.

4. Restauranter og barer: Det er mange restauranter og barer i Sanur hvor gjestene kan nyte levende musikk, tradisjonelle balinesiske forestillinger og et bredt utvalg av internasjonal og lokal mat.

5. Nattmarkeder: Sanur har livlige nattmarkeder hvor besøkende kan prøve lokal gatemat, handle suvenirer og oppleve den hektiske atmosfæren.

6. Spa og velvære: Gjestene kan unne seg spabehandlinger eller nyte yoga- og meditasjonsklasser som tilbys på nærliggende velværesentre.

7. Tradisjonelle balinesiske danseforestillinger: Flere steder i Sanur viser tradisjonelle balinesiske danseforestillinger, og gir gjestene en mulighet til å oppleve den lokale kulturen.

8. Shopping: Det er ulike butikker, gallerier og håndverksbutikker i Sanur hvor besøkende kan handle for unike varer, kunstverk og tradisjonelle håndverk.

9. Golf: Golfentusiaster kan besøke baner som Bali Beach Golf Course eller Bali National Golf Club, som ligger innen kort avstand fra Sanur Beach Villa

3.

10. Dagturer og utflukter: Besøkende kan arrangere dagsturer til nærliggende attraksjoner som Ubud, Nusa Penida Island eller det berømte Bali Safari og Marine Park for å utforske mer av Balis naturskjønnhet og kulturelle steder.

Topp spørsmål

1. Hva er Sanur Beach Villa 3?
1. Hva er Sanur Beach Villa 3?1

Sanur Beach Villa 3 er et feriehus som ligger i Sanur, Indonesia

2. Det er en luksuriøs villa som ligger i nærheten av Sanur-stranden og tilbyr gjestene et privat og komfortabelt opphold?
2. Det er en luksuriøs villa som ligger i nærheten av Sanur-stranden og tilbyr gjestene et privat og komfortabelt opphold?1

3. Hvor mange soverom har Sanur Beach Villa 3?
3. Hvor mange soverom har Sanur Beach Villa 3?1

Sanur Beach Villa 3 har tre soverom, noe som gjør det til et ideelt valg for familier eller grupper av venner som reiser sammen

4. Hvert soverom er romslig og velutstyrt med moderne fasiliteter?
4. Hvert soverom er romslig og velutstyrt med moderne fasiliteter?1

5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Sanur Beach Villa 3?
5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Sanur Beach Villa 3?1

Sanur Beach Villa 3 tilbyr et utvalg fasiliteter for sine gjester, inkludert et privat svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, eget bad, aircondition, Wi-Fi-tilgang og en godt vedlikeholdt hage

6. I tillegg har gjestene tilgang til et dedikert personale, inkludert husarbeid og sikkerhetspersonell?
6. I tillegg har gjestene tilgang til et dedikert personale, inkludert husarbeid og sikkerhetspersonell?1

7. Er Sanur Beach Villa 3 nær stranden?
7. Er Sanur Beach Villa 3 nær stranden?1

Ja, Sanur Beach Villa 3 ligger praktisk til i nærheten av Sanur-stranden

8. Det er bare en kort spasertur fra villaen, slik at gjestene lett kan komme seg til de vakre sandstrendene og turkise vannet?
8. Det er bare en kort spasertur fra villaen, slik at gjestene lett kan komme seg til de vakre sandstrendene og turkise vannet?1

9. Finnes det noe spisested i nærheten av Sanur Beach Villa 3?
9. Finnes det noe spisested i nærheten av Sanur Beach Villa 3?1

Sanur Beach Villa 3 er omgitt av et utvalg spisesteder

10. Gjestene kan utforske de nærliggende restaurantene og kafeene som tilbyr et bredt utvalg av mat, inkludert lokale indonesiske retter, sjømat, internasjonale retter og vegetar-/veganvennlige alternativer?
10. Gjestene kan utforske de nærliggende restaurantene og kafeene som tilbyr et bredt utvalg av mat, inkludert lokale indonesiske retter, sjømat, internasjonale retter og vegetar-/veganvennlige alternativer?1

11. Hvilke aktiviteter kan gjestene nyte i nærheten av Sanur Beach Villa 3?
11. Hvilke aktiviteter kan gjestene nyte i nærheten av Sanur Beach Villa 3?1

Gjester som bor på Sanur Beach Villa 3 kan delta i ulike aktiviteter, inkludert bading, soling, strandvandringer, snorkling, sykling, vannsport, utforsking av lokale markeder og forkjælelse med spabehandlinger

12. Sanur tilbyr også enkel tilgang til nærliggende attraksjoner som Ubud og de kulturelle stedene på Bali?
12. Sanur tilbyr også enkel tilgang til nærliggende attraksjoner som Ubud og de kulturelle stedene på Bali?1

13. Hvordan kan jeg bestille oppholdet mitt på Sanur Beach Villa 3?
13. Hvordan kan jeg bestille oppholdet mitt på Sanur Beach Villa 3?1

For å bestille opphold på Sanur Beach Villa 3 kan du besøke deres offisielle nettside eller kontakte villaen direkte for å forespørre om tilgjengelighet, priser og reservasjonsprosedyrer

Anmeldelse av Sanur Beach Villa 3
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.