Indonesia, Sanur

Prime Plaza Suites Sanur - Bali

Jalan By Pass Ngurah Rai 83 Sanur, Indonesia Leilighet
1 tilbud fra 430 NOK Se tilbud
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 27
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan By Pass Ngurah Rai 83 Sanur, Indonesia

Rundt Prime Plaza Suites Sanur - Bali finnes det flere attraksjoner og fasiliteter, inkludert:

1. Sanur-stranden: Bare en kort spasertur fra hotellet finner du Sanur-stranden, som tilbyr en vakker kystlinje med rolige farvann, perfekt for bading, soling og vannsportsaktiviteter.

2. Kunstgallerier og butikker: Sanur er kjent for sitt pulserende kunstmiljø, og det finnes mange kunstgallerier og butikker som selger tradisjonell balinesisk kunst, håndverk og klær i området.

3. Restauranter og kafeer: Det er mange spisesteder rundt hotellet, fra lokale warungs (små restauranter) som serverer tradisjonell indonesisk mat, til internasjonale restauranter som tilbyr ulike typer mat.

4. Nattmarked: Sindhu nattmarked ligger i nærheten av Prime Plaza Suites Sanur - Bali og tilbyr et bredt utvalg av lokal gatemat og rimelige shoppingmuligheter.

5. Pura Blanjong-tempelet: Dette historiske tempelet, som ligger bare en kort avstand fra hotellet, dateres tilbake til det

10. århundre og har gamle inskripsjoner på en steinsøyle.

6. Bali Safari og Marine Park: En populær familieattraksjon i Gianyar-regentskapet, tilbyr Bali Safari og Marine Park en dyresafari-opplevelse, badepark, dyreshow og andre underholdningsaktiviteter.

7. Vannsportsaktiviteter: Sanur er kjent for sitt utvalg av vannsports- og fritidsaktiviteter, inkludert snorkling, dykking, surfing og paddleboarding. Mange operatører tilbyr disse tjenestene langs stranden.

8. Sanur Village Festival: Hvis du tilfeldigvis besøker under den årlige Sanur Village Festival, kan du nyte en ukeslang feiring av kunst, musikk, mat og kulturelle arrangementer. Det er verdt å merke seg at tilgjengeligheten og åpningstidene for disse attraksjonene og fasilitetene kan variere, så det anbefales alltid å sjekke deres status og åpningstider før du besøker dem.

map
Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Leilighet

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Prime Plaza Suites Sanur - Bali er et firestjerners hotell som ligger i kystbyen Sanur på Bali, Indonesia. Hotellet tilbyr romslige og komfortable suiter, noe som gjør det til et ideelt valg for familier eller reisende som søker et hjem borte fra hjemmet. Suítene på Prime Plaza Suites Sanur - Bali er designet med moderne og moderne møbler, og gir en avslappende og innbydende atmosfære. Hver suite har en egen stue, fullt utstyrt kjøkkenkrok, soverom og en privat balkong eller terrasse. Suitene er velutstyrte med fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, gratis Wi-Fi og en safe. Hotellet tilbyr ulike typer suiter for å imøtekomme forskjellige gjestepreferanser. Alternativene inkluderer suiter med ett soverom, suiter med to soverom og takleiligheter med tre soverom. Tårnleilighetene ligger i øverste etasje og har panoramautsikt over området rundt. Når det gjelder mat, har Prime Plaza Suites Sanur - Bali sin signaturrestaurant kalt Rama's Restaurant, som serverer et utvalg av indonesiske, asiatiske og internasjonale retter. Restauranten tilbyr bufféfrokost og à la carte-alternativer til lunsj og middag. I tillegg er det en bassengbar der gjestene kan nyte forfriskende drikke og lette snacks mens de slapper av ved bassenget. Hotellet har mange fasiliteter for å sikre at gjestene har et komfortabelt og hyggelig opphold. Dette inkluderer et stort utendørs svømmebasseng, et eget barnebasseng, en barneklubb, et treningssenter, et spa og en turdesk som kan hjelpe med å arrangere ekskursjoner og aktiviteter på Bali. Prime Plaza Suites Sanur - Bali har en praktisk beliggenhet innen gangavstand til Sanur-stranden, der gjestene kan slappe av på sandstrendene eller drive med ulike vannsportaktiviteter. Hotellet tilbyr også gratis planlagt transport til det nærliggende shopping- og restaurantområdet i Sanur. Alt i alt er Prime Plaza Suites Sanur - Bali et egnet overnattingsvalg for de som søker romslige suiter, praktiske fasiliteter og en førsteklasses beliggenhet i Sanur, Bali.

Barn

Prime Plaza Suites Sanur - Bali i Sanur, Indonesia tilbyr et variert utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av høydepunktene inkluderer:

1. Kid's Club: Hotellet har en dedikert Kid's Club hvor barn kan delta i overvåkede aktiviteter, leker og håndverk.

2. Barnebasseng: Det er et eget bassengområde som er designet spesielt for barn, med grunne farvann og vannsklier.

3. Lekeplass: Hotellet har en lekeplass utstyrt med husker, sklier og annet lekeutstyr.

4. Barnevakt: Barnevakt kan avtales på forespørsel, slik at foreldre kan nyte litt tid alene mens barna er under oppsyn av erfarent personale.

5. Moro-sone: Moro-sonen tilbyr arkadespill, luftishockey og andre underholdningsalternativer for eldre barn.

6. Barnemeny: Hotellets restauranter tilbyr en barnemeny med et utvalg av barnevennlige måltider.

7. Familievennlig innkvartering: Hotellet tilbyr romslige familiesuiter med separate soverom og oppholdsområder, for å sikre komfortabel innkvartering for familier med barn.

8. Organiserte aktiviteter: Hotellet organiserer ulike aktiviteter for barn, som filmkvelder, ansiktsmaling og skattejakter. Alt i alt tilbyr Prime Plaza Suites Sanur - Bali et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et morsomt og hyggelig opphold for barn og familier.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Prime Plaza Suites Sanur - Bali i Sanur, Indonesia. Noen av de populære underholdningsstedene inkluderer:

1. Teateret på Bali Collection - Ligger i nærheten av Nusa Dua-området, tilbyr teateret på Bali Collection ulike live forestillinger, inkludert tradisjonelle balinesiske danseforestillinger, teaterforestillinger og kulturelle utstillinger.

2. Sanur nattmarked - Opplev den livlige atmosfæren på Sanur nattmarked, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Nyt lokal gatemat, levende musikk og underholdning.

3. Jazz Bar & Grille - Beliggende innenfor Sanur Beach Hotel, arrangerer Jazz Bar & Grille live jazzforestillinger i en avslappende atmosfære. De tilbyr også et utvalg av internasjonale retter og drikkevarer.

4. Cinemaxx Lippo Mall - Hvis du er i humør for å se på filmer, er Cinemaxx Lippo Mall i nærheten av Kuta et utmerket alternativ. Kinoen viser de nyeste Hollywood- og indonesiske filmene.

5. Sindu nattmarked - Beliggende i Sanur, tilbyr Sindu nattmarked en blanding av matboder, levende musikk og tradisjonelle balinesiske danseforestillinger. Dette er et flott sted å prøve lokale delikatesser og bli en del av den livlige atmosfæren.

6. The Bali Beach Golf Course - Golfentusiaster kan nyte en runde golf på The Bali Beach Golf Course, som ligger nær hotellet. Denne 9-hullsbanen tilbyr spektakulær utsikt over havet og passer for spillere på alle nivåer.

7. Strandklubber og barer - Sanur Beach har flere strandklubber og barer der du kan nyte drikke, musikk og underholdning samtidig som du nyter den vakre strandutsikten. Noen populære strandklubber inkluderer Kayu Bar og Casablanca Sanur. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av Prime Plaza Suites Sanur - Bali. Det er også mange restauranter, spa, kjøpesentre og lokale attraksjoner å utforske i Sanur.

Topp spørsmål

1. Hva slags fasiliteter tilbyr Prime Plaza Suites Sanur - Bali? Prime Plaza Suites Sanur - Bali tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, treningssenter, spa, barneklubb, sykkelutleie, restauranter og en bar.

2. Er det parkering tilgjengelig på Prime Plaza Suites Sanur - Bali? Ja, hotellet tilbyr gratis parkering for gjestene.

3. Har Prime Plaza Suites Sanur - Bali flyplasstransport? Ja, hotellet tilbyr flyplasstransport mot en ekstra avgift. Gjester kan avtale dette i resepsjonen.

4. Hva er innsjekkingstid og utsjekkingstid på Prime Plaza Suites Sanur - Bali? Innsjekking på Prime Plaza Suites Sanur - Bali starter kl. 14:00, mens utsjekking er frem til kl. 12:

00.

5. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Prime Plaza Suites Sanur - Bali? Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi i alle områder for gjestene.

6. Er det noen attraksjoner i nærheten av Prime Plaza Suites Sanur - Bali? Hotellet ligger i nærheten av Sanur-stranden og er innen kjøreavstand til attraksjoner som Bali Safari Marine Park, Waterbom Bali og Ubud Monkey Forest.

7. Har Prime Plaza Suites Sanur - Bali en restaurant på stedet? Ja, hotellet har flere restauranter og kafeer, inkludert Rama Restaurant, Devali Lobby Lounge og Terrace Bar & Grill.

8. Er det familievennlige fasiliteter på Prime Plaza Suites Sanur - Bali? Ja, hotellet har en barneklubb, et barnesvømmebasseng og en lekeplass for familier som reiser med barn.

9. Tilbyr Prime Plaza Suites Sanur - Bali vaskeritjenester? Ja, hotellet tilbyr vaskeri og renseritjenester for gjestene.

10. Er Prime Plaza Suites Sanur - Bali en eiendom ved stranden? Ja, hotellet ligger rett i nærheten av Sanur-stranden og tilbyr enkel tilgang til stranden for sine gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Kjøkken
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Prime Plaza Suites Sanur - Bali
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.