Indonesia, Topppunkt

Villa Herrera Puncak

Jalan Taman Safari Topppunkt, Indonesia Villa
1 tilbud fra 2105 NOK Se tilbud
Villa Herrera Puncak
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Karaoke
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
 • Lekeplass
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
66.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Taman Safari Topppunkt, Indonesia

Rundt hotellet 'Villa Herrera Puncak' i Puncak, Indonesia, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen kjente steder:

1. Taman Safari Indonesia: Det er en populær dyrepark der besøkende kan dra på safari-turer og se ulike dyrearter på nært hold.

2. Gunung Mas Tea Plantation: Ligger i nærheten, denne teplantasjen tilbyr vakker utsikt, muligheten til å lære om te-produksjon, og sjansen til å slappe av med en kopp te.

3. Puncak Pass: Et fjellpass kjent for sin vakre utsikt og kjølige klima. Det er et populært rekreasjonsområde for lokalbefolkningen og turister.

4. Cibodas Botaniske Hager: Beliggende i den nærliggende byen Cibodas, har denne omfattende botaniske hagen et bredt utvalg av planter, inkludert truede arter.

5. Taman Bunga Nusantara: En stor blomsterhage som viser ulike typer blomster og planter fra Indonesia. Besøkende kan nyte en spasertur i den fargerike hagen og ta vakre bilder.

6. Flytende marked Lembang: Ligger litt lenger unna i Lembang, tilbyr dette flytende markedet ulike lokale matvarer, ferske produkter og håndverk. Besøkende kan nyte den livlige atmosfæren og prøve ulike indonesiske delikatesser.

7. Restauranter og kafeer: Det finnes mange restauranter og kafeer i området som serverer lokalt indonesisk mat og internasjonale retter. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og fasilitetene rundt 'Villa Herrera Puncak' i Puncak, Indonesia. Besøkende har mange muligheter til å utforske og nyte regionens naturlige skjønnhet.

map
Villa Herrera Puncak
Villa

Til sentrum66.4

Om hotellet

Om

Villa Herrera Puncak er et hotell som ligger i Puncak, Indonesia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Villa Herrera Puncak er et koselig overnattingsalternativ som ligger i en vakker beliggenhet i Puncak. Hotellet tilbyr en rolig og avslappende atmosfære, noe som gjør det ideelt for avslapning og fornyelse. Personalet på Villa Herrera Puncak gir varm og vennlig service for å sikre et behagelig opphold for gjestene. Rommene: Hotellet har forskjellige typer rom som passer til ulike preferanser og gruppestørrelser. Rommene er godt møblert og designet for å gi et behagelig opphold. Fasiliteter som komfortable senger, rene sengetøy, air condition, Wi-Fi, TV og eget bad er tilgjengelig på hvert rom. Noen rom kan også tilby vakker utsikt over den omkringliggende naturen. Måltider: Villa Herrera Puncak har en restaurant hvor gjestene kan nyte deilige måltider. Hotellets restaurant serverer en rekke indonesiske og internasjonale retter, som imøtekommer ulike smaker og preferanser. Gjestene kan nyte et utvalg av smakfulle retter som er tilberedt av dyktige kokker. Vegetariske og spesielle kostbehov kan også imøtekommes etter forespørsel. Alt i alt tilbyr Villa Herrera Puncak en rolig og behagelig atmosfære for gjestene å nyte oppholdet sitt i Puncak, Indonesia. Med velutstyrte rom og et variert utvalg av matalternativer kan gjestene ha en avslappende og hyggelig opplevelse under besøket.

Barn

Villa Herrera Puncak i Puncak, Indonesia tilbyr et utvalg av aktiviteter for barn. Noen mulige aktiviteter for barn på Villa Herrera Puncak inkluderer:

1. Svømming: Villaen kan ha et svømmebasseng der barn kan nyte en forfriskende svømmetur.

2. Utendørs lekeplass: Det kan være et lekeområde med husker, sklier og annet morsomt utstyr for barn å leke på.

3. Innendørs spill: Villaen kan ha innendørs spill som brettspill, bordtennis, bordfotball eller biljard som barn kan hygge seg med.

4. Naturvandringer: Puncak er kjent for sin vakre natur, og barna kan utforske området rundt og nyte naturskjønne turer.

5. Dyreinteraksjon: Noen villaer i Puncak tilbyr opplevelser med dyreinteraksjon der barn kan se og samhandle med dyr, som ponniridning eller klappehager. Det anbefales å sjekke direkte med Villa Herrera Puncak eller besøke deres nettside for å se de spesifikke aktivitetene som er tilgjengelige for barn under besøket ditt.

Underholdning

1. Taman Safari Indonesia: En populær dyrepark som ligger nær Puncak, tilbyr en safarilignende opplevelse der besøkende kan se ulike dyr på nært hold.

2. Kota Bunga: En rekreasjonspark med vakre hager, svømmebassenger og hesteskjelsfasiliteter. Det er et flott sted for familieutflukter eller en avslappende spasertur.

3. Gunung Mas Tea Plantation: Besøk denne naturskjønne teplantasjen og nyt en fantastisk utsikt over teåkrene. Bli med på en guidet tur for å lære om te-produksjon og smake på ulike typer te.

4. Little Venice Kota Bunga: Dette vannkantenkomplekset tilbyr gondolturer, shopping og spisemuligheter. Besøkende kan nyte en romantisk båttur mens de beundrer den pittoreske naturen.

5. Puncak Pass Resort: Dette feriestedet ligger i nærheten og tilbyr ulike fritidsaktiviteter som bueskyting, jogging og svømming. Det har også en restaurant med panoramautsikt over de omkringliggende fjellene.

6. Cibodas botaniske hager: Utforsk den frodige vegetasjonen og de mangfoldige plantesamlingene i denne vakre botaniske hagen. Det er perfekt for naturelskere og de som søker ro og fred.

7. Fun Park Puncak Pass: Denne fornøyelsesparken tilbyr morsomme turer og aktiviteter for alle aldre. Nyt spennende berg-og-dal-baner, bumperbiler og arkadespill.

8. Agrowisata Gunung Mas: En fruktplantasje der besøkende kan plukke sine egne frukter, som jordbær, appelsiner og epler. Nyt ferske fruktjuicer og snacks mens du er omgitt av pittoreske landskap.

9. Cimory Riverside: En populær restaurant og meierigård som tilbyr en unik spiseopplevelse. Besøkende kan nyte fersk melk, yoghurt og ulike meieriprodukter mens de nyter utsikten til elven.

10. Taman Wisata Matahari: Dette vannparken og eventyrparken tilbyr spennende vannsklier, svømmebassenger, gokart og paintball-aktiviteter. Det er et flott sted for både barn og voksne å ha det gøy.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Herrera Puncak?
1. Hvor ligger Villa Herrera Puncak?1

Villa Herrera Puncak ligger i Puncak, Indonesia.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Herrera Puncak?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Herrera Puncak?1

Villa Herrera Puncak tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, hage, grillutstyr, gratis Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken, aircondition og flatskjerm-TV.

3. Hvor mange soverom er tilgjengelig på Villa Herrera Puncak?
3. Hvor mange soverom er tilgjengelig på Villa Herrera Puncak?1

Villa Herrera Puncak tilbyr tre soverom.

4. Er det parkering tilgjengelig på Villa Herrera Puncak?
4. Er det parkering tilgjengelig på Villa Herrera Puncak?1

Ja, Villa Herrera Puncak har gratis privat parkering.

5. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Villa Herrera Puncak?
5. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Villa Herrera Puncak?1

Innsjekkingstiden på Villa Herrera Puncak er fra kl. 14:00 og utsjekkingstiden er til kl. 12:00.

6. Er Villa Herrera Puncak kjæledyrvennlig?
6. Er Villa Herrera Puncak kjæledyrvennlig?1

Nei, Villa Herrera Puncak tillater ikke kjæledyr.

7. Er det noen nærliggende attraksjoner til Villa Herrera Puncak?
7. Er det noen nærliggende attraksjoner til Villa Herrera Puncak?1

Ja, noen nærliggende attraksjoner til Villa Herrera Puncak inkluderer Taman Safari Indonesia, Gunung Mas Agro, Taman Bunga Nusantara og Puncak Pass Resort.

8. Kan jeg be om ekstra tjenester eller fasiliteter på Villa Herrera Puncak?
8. Kan jeg be om ekstra tjenester eller fasiliteter på Villa Herrera Puncak?1

Ja, du kan be om ekstra tjenester eller fasiliteter på Villa Herrera Puncak, som flyplasstransport, dagligvarelevering og bilutleie.

9. Er Villa Herrera Puncak egnet for familier?
9. Er Villa Herrera Puncak egnet for familier?1

Ja, Villa Herrera Puncak er egnet for familier da det tilbyr romslig overnatting med flere soverom og et svømmebasseng.

10. Hvordan kan jeg reservere på Villa Herrera Puncak?
10. Hvordan kan jeg reservere på Villa Herrera Puncak?1

Du kan reservere på Villa Herrera Puncak ved å kontakte dem direkte gjennom deres offisielle nettside eller online bookingsider.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Karaoke
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Villa Herrera Puncak
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.