Indonesia, Topppunkt

The Grand Hill Resort-Hotel

Jalan Raya Puncak Km 84 Tugu Cisarua Bogor Topppunkt, Indonesia Hotell
1 tilbud fra 483 NOK Se tilbud
The Grand Hill Resort-Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • Kontakt
 • Basseng
 • Særskilt røykeområde
 • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
65.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Raya Puncak Km 84 Tugu Cisarua Bogor Topppunkt, Indonesia

Det luksuriøse Grand Hill Resort-Hotel ligger i Puncak, Indonesia, som er et populært turistmål kjent for sin vakre natur og kjølige klima. Hotellet er omgitt av frodige grønne fjell og teplantasjer. I nærheten finner man attraksjoner som:

1. Gunung Mas Tea Plantation: En pittoresk teplantasje hvor besøkende kan lære om te-produksjon og nyte fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

2. Taman Safari Indonesia: En dyrepark der besøkende kan kjøre gjennom ulike dyres naturlige habitater og observere dem.

3. Little Venice Kota Bunga: En rekreasjonspark med en kunstig innsjø omringet av bygninger i europeisk stil, som skaper en unik og sjarmerende atmosfære.

4. Taman Wisata Matahari: En familievennlig fornøyelsespark med ulike attraksjoner, spill og underholdningsmuligheter.

5. Cibodas botaniske hager: En stor botanisk hage med et variert utvalg av plantearter, inkludert en orkidéhage og en gåsti.

6. Puncak Pass: En naturskjønn fjellpassasje kjent for sine vakre utsikter og kjølige klima. Dette er et populært sted for fotturer, piknik og å nyte den naturlige omgivelsen.

7. Cianjur Market: Et lokalt marked der turister kan utforske og kjøpe ferske råvarer, klær og lokal håndverk. Alt i alt tilbyr området rundt The Grand Hill Resort-Hotel en blanding av naturskjønnhet, utendørsaktiviteter og kulturelle attraksjoner som besøkende kan glede seg over.

map
The Grand Hill Resort-Hotel
Hotell

Til sentrum65.7

Om hotellet

Om

Grand Hill Resort-Hotel er lokalisert i Puncak, Indonesia. Det er et luksuriøst resort som tilbyr et utvalg fasiliteter og tjenester for gjestene. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Grand Hill Resort-Hotel ligger i en naturskjønn beliggenhet i Puncak-området, omgitt av frodige grønne åser og vakre landskap. - Hotellet tilbyr en rolig og fredelig atmosfære, noe som gjør det til et ideelt sted for avslapning og fornyelse. - Det har et moderne og elegant design, med godt vedlikeholdte omgivelser og romslige fellesområder. - Personalet på hotellet er godt trent og gir utmerket kundeservice, og sikrer et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. Rommene: - Hotellet har et utvalg av rom som passer til ulike preferanser og behov hos gjestene. Dette inkluderer standardrom, deluxe-rom, suiter og familierom. - Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og te-/kaffekoker. - Rommene tilbyr vakker utsikt over de omkringliggende åser og landskapet, og gir en rolig og avslappende atmosfære. - Sengene er komfortable, og rommene er rene og godt vedlikeholdt, noe som gir en koselig og innbydende atmosfære. Måltider: - Grand Hill Resort-Hotel har en restaurant på stedet som tilbyr et utvalg spisemuligheter for gjestene. - Restauranten serverer både lokal indonesisk mat og internasjonale retter, og imøtekommer ulike smaker og preferanser. - Måltidene blir tilberedt med ferske og av høy kvalitet ingredienser, og sikrer en deilig og tilfredsstillende spiseopplevelse. - Gjestene kan nyte måltidene i en komfortabel og stilig atmosfære, med oppmerksom service fra restaurantpersonalet. - Hotellet tilbyr også romservice, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i privatliv og komfort på rommene sine. Alt i alt er The Grand Hill Resort-Hotel i Puncak, Indonesia, et luksuriøst overnattingsalternativ som tilbyr komfortable rom, vakre omgivelser og deilige spisemuligheter. Det er et ideelt valg for de som søker et avslappende og hyggelig opphold i Puncak-området.

Barn

Grand Hill Resort-Hotel i Puncak, Indonesia tilbyr et utvalg av aktiviteter og fasiliteter spesielt for barn. Noen av funksjonene for barn på dette resort-hotellet kan inkludere:

1. Barneklubb: Resortet kan ha en dedikert barneklubb der barn kan delta i ulike tilsynelatte aktiviteter. Dette kan inkludere kunst og håndverk, spill, fortelling og pedagogiske programmer.

2. Barnebasseng: Det kan være et eget bassengområde spesielt designet for barn. Disse bassengene har ofte grunne områder og vannsklier eller andre lekestrukturer, og gir et trygt og morsomt miljø for barn å nyte vannaktiviteter.

3. Lekeplasser: Hotellet kan ha utendørs eller innendørs lekeplasser utstyrt med husker, sklier og annet lekeutstyr. Disse områdene lar barn være aktive og leke i en trygg atmosfære.

4. Sportsaktiviteter: Resortet kan tilby sportsaktiviteter egnet for barn, som minigolf, bordtennis eller badminton. Disse aktivitetene fremmer fysisk form og oppfordrer barn til å prøve nye idretter.

5. Underholdning: Resortet kan organisere spesielle underholdningsshows eller forestillinger for barn. Dette kan inkludere magiske show, dukketeater eller levende musikk som er rettet mot å underholde yngre gjester.

6. Barnevennlige spisemuligheter: Hotellet kan ha dedikerte barnemenyer i sine restauranter eller tilby spesialtilpassede måltider spesielt for barn. Dette sikrer at barn har et utvalg av matvalg som passer deres smak.

7. Utendørs eventyr: Puncak, som er omgitt av vakre landskap, tilbyr muligheter for utendørs utforsking. Hotellet kan hjelpe til med å organisere utendørsaktiviteter som naturvandringer, trekking eller ridning som er egnet for barn. Det er viktig å merke seg at de eksakte fasilitetene og aktivitetene for barn kan variere avhengig av resortets spesifikke tilbud. Det anbefales å kontakte 'The Grand Hill Resort-Hotel' direkte eller besøke deres offisielle nettside for å få nøyaktig og oppdatert informasjon om deres barnevennlige fasiliteter.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'The Grand Hill Resort-Hotel' i Puncak, Indonesia. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Taman Safari Indonesia: Dette er en berømt dyrepark som ligger i nærheten, der besøkende kan observere og samhandle med ulike dyr. Den tilbyr dyreshow, safariturer og en vannpark.

2. Puncak Pass Resort: Dette feriestedet ligger en kort kjøretur unna, og tilbyr aktiviteter som ridning, fjellturer og en mini zoo. Det har også en vannpark, svømmebassenger og ulike rekreasjonsfasiliteter.

3. Gunung Mas Agro Tourism: Denne agro-turistparken gir en pittoresk setting med teplantasjer og tilbyr aktiviteter som te-smaking, jordbærplukking og pedagogiske turer. Besøkende kan også nyte fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene.

4. Taman Bunga Nusantara: Kjent som Blomsterparken, har denne attraksjonen utallige varianter av blomster og vakkert anlagte hager. Besøkende kan spasere gjennom hagene, ta bilder eller ha en piknik.

5. Cimory Riverside: Et populært familievennlig reisemål, tilbyr Cimory Riverside en rekke aktiviteter som å mate bondedyr, minigolf, fiske og nyte ulike melkebaserte produkter i restauranten deres.

6. Puncak Highland Golf Club: Golfentusiaster kan besøke denne 18-hulls golfbanen for en runde golf i vakre fjellandskap. Klubben tilbyr også fasiliteter som en driving range og golfleksjoner.

7. Puncak Lawang Adventure Park: For eventyrlystne, tilbyr denne parken aktiviteter som ATV-turer, høye taukurs, paintball og ziplining i fantastiske naturlige omgivelser. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av 'The Grand Hill Resort-Hotel' i Puncak, Indonesia. Besøkende kan velge mellom ulike aktiviteter avhengig av deres interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Her er noen populære spørsmål og svar om The Grand Hill Resort-Hotel i Puncak, Indonesia: Hvor ligger The Grand Hill Resort-Hotel?
1. Her er noen populære spørsmål og svar om The Grand Hill Resort-Hotel i Puncak, Indonesia: Hvor ligger The Grand Hill Resort-Hotel?1

2. The Grand Hill Resort-Hotel ligger i Puncak, Indonesia. Hvor mange rom har The Grand Hill Resort-Hotel?
2. The Grand Hill Resort-Hotel ligger i Puncak, Indonesia. Hvor mange rom har The Grand Hill Resort-Hotel?1

3. Hotellet har totalt 100 rom. Hvilke fasiliteter tilbyr The Grand Hill Resort-Hotel?
3. Hotellet har totalt 100 rom. Hvilke fasiliteter tilbyr The Grand Hill Resort-Hotel?1

4. Hotellet tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, spa, restaurant, treningssenter, møterom og gratis Wi-Fi. Er frokost inkludert i romprisen på The Grand Hill Resort-Hotel?
4. Hotellet tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, spa, restaurant, treningssenter, møterom og gratis Wi-Fi. Er frokost inkludert i romprisen på The Grand Hill Resort-Hotel?1

5. Ja, frokost er inkludert i romprisen. Har The Grand Hill Resort-Hotel parkeringsfasiliteter?
5. Ja, frokost er inkludert i romprisen. Har The Grand Hill Resort-Hotel parkeringsfasiliteter?1

6. Ja, hotellet har gratis parkeringsfasiliteter for gjestene. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til The Grand Hill Resort-Hotel?
6. Ja, hotellet har gratis parkeringsfasiliteter for gjestene. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til The Grand Hill Resort-Hotel?1

7. Nei, kjæledyr er ikke tillatt på hotellet. Er det skyttelbuss tilgjengelig fra The Grand Hill Resort-Hotel?
7. Nei, kjæledyr er ikke tillatt på hotellet. Er det skyttelbuss tilgjengelig fra The Grand Hill Resort-Hotel?1

8. Ja, hotellet tilbyr skyttelbuss for flyplasstransport og nærattraksjoner. Hva er noen nærliggende attraksjoner til The Grand Hill Resort-Hotel?
8. Ja, hotellet tilbyr skyttelbuss for flyplasstransport og nærattraksjoner. Hva er noen nærliggende attraksjoner til The Grand Hill Resort-Hotel?1

9. Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Taman Safari Indonesia, Gunung Mas Tea Plantation og Cibodas botaniske hage. Er det noen spisemuligheter tilgjengelig på The Grand Hill Resort-Hotel?
9. Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Taman Safari Indonesia, Gunung Mas Tea Plantation og Cibodas botaniske hage. Er det noen spisemuligheter tilgjengelig på The Grand Hill Resort-Hotel?1

10. Ja, hotellet har en restaurant som serverer en rekke indonesiske og internasjonale retter. Er The Grand Hill Resort-Hotel egnet for familier?
10. Ja, hotellet har en restaurant som serverer en rekke indonesiske og internasjonale retter. Er The Grand Hill Resort-Hotel egnet for familier?1

11. Ja, hotellet har familievennlige fasiliteter og aktiviteter, inkludert lekeplass for barn og barneklubb.?
11. Ja, hotellet har familievennlige fasiliteter og aktiviteter, inkludert lekeplass for barn og barneklubb.?1

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
 • Barneklubb
Ekstra tjenester
 • Fotokopimaskin
Romfasiliteter
 • Romservice
Anmeldelse av The Grand Hill Resort-Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.