Indonesia, Nusa Dua

Melia Bali

Kawasan Wisata BTDC Lot 1 Nusa Dua, Indonesia Hotell
1 tilbud fra 1353 NOK Se tilbud
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Melia Bali
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Golfbane
 • Tennisbaner
Vis alle fasiliteter 57
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kawasan Wisata BTDC Lot 1 Nusa Dua, Indonesia

Hotellet 'Melia Bali' ligger i Nusa Dua, som er et populært turistmål på Bali, Indonesia. Her er noen attraksjoner og interessepunkter i nærheten av hotellet:

1. Nusa Dua Beach: Hotellet ligger ved stranden og gir gjestene enkel tilgang til den vakre Nusa Dua-stranden. Besøkende kan slappe av på sandstrendene, bade i det turkise vannet eller delta i vannsportaktiviteter.

2. Bali Collection Shopping Center: Ligger kun en kort avstand fra hotellet er Bali Collection Shopping Center, et stort utendørssenter som tilbyr ulike shopping-, spise- og underholdningsmuligheter. Besøkende kan utforske de mange butikkene, butikkene og håndverksbutikkene.

3. Water Blow: Water Blow er et naturlig fenomen og et populært turiststed nær Melia Bali. Det er en steinformasjon som forårsaker enorme bølger som slår mot klippene og skaper en fantastisk spektakulær.

4. Puja Mandala: Ligger ikke langt fra Melia Bali, er Puja Mandala et religiøst kompleks som viser religiøs mangfoldighet i Indonesia. Komplekset huser et hindutempel, en moske, et buddhisttempel og en katolsk kirke og viser Balis unike kulturelle harmoni.

5. Museum Pasifika: Dette kunstmuseet som ligger i Nusa Dua, viser en mangfoldig samling av kunstverk fra ulike stillehavsregioner. Det viser malerier, skulpturer og gjenstander som representerer både tradisjonelle og moderne kunststiler.

6. Bali National Golf Club: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på Bali National Golf Club, som ligger ved siden av Melia Bali. Banen gir fantastisk panoramautsikt over Indiahavet og godt vedlikeholdte fairwayer. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og aktivitetene som er tilgjengelige i nærheten av hotellet 'Melia Bali' i Nusa Dua, Indonesia.

map
Melia Bali
8.4 Hotell

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Melia Bali er et luksuriøst strandhotell som ligger i det eksklusive turistområdet Nusa Dua på Bali, Indonesia. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et minneverdig opphold for gjestene sine. Overnatting: Melia Bali har romslige og godt utstyrte rom og suiter, alle designet med tradisjonell balinesisk dekor og moderne komfort. Rommene er utstyrt med aircondition, minibar, flatskjerm-TV med kabelkanaler, gratis Wi-Fi, safe, kaffe-/tekoker og en privat balkong eller terrasse. Gjestene kan velge mellom ulike typer rom, inkludert utsikt mot hagen, basseng eller suiter med privat basseng. Fasiliteter: Resorten har store tropiske hager, en privat strand og et bredt utvalg av fasiliteter som holder gjestene underholdt. Det er fem bassenger i lagunestil, inkludert et eget barnebasseng med vannsklier. Hotellet har også et treningssenter, tennisbane, spa og lekeplass for barn. Spisesteder: Melia Bali tilbyr et utvalg av spisesteder som passer for ulike kulinariske preferanser. Resorten har flere restauranter og barer, hver med sin unike atmosfære og meny. Gjestene kan kose seg med tradisjonell indonesisk mat, internasjonale retter eller nyte temabuffeer med live matlagingsstasjoner. Hotellet tilbyr også spesielle menyvalg for de med spesielle dietter, og tilbyr romservice for gjester som foretrekker mat på rommet. Måltider: Resorten tilbyr ulike måltidsalternativer, inkludert rom og frokost, halvpensjon og all-inclusive-pakker. Frokostbuffeen tilbyr et bredt utvalg av internasjonale og lokale retter. Til lunsj og middag kan gjestene velge å spise på en av resortens restauranter eller utforske lokale spisesteder i Nusa Dua. Alt i alt tilbyr Melia Bali et luksuriøst og avslappende opphold i en fantastisk beliggenhet ved stranden. Med sine komfortable rom, et bredt spekter av fasiliteter og varierte spisesteder, kan gjestene virkelig fordype seg i skjønnheten og gjestfriheten til Bali samtidig som de nyter en minneverdig ferieopplevelse.

Strand

Melia Bali, som ligger i det rolige området Nusa Dua, Indonesia, tilbyr en upåklagelig strandopplevelse som fanger den naturlige skjønnheten i omgivelsene. Nusa Dua er kjent for sine fantastiske strender, og Melia Bali gir en perfekt setting for å nyte solen, sanden og havet. Stranden på Melia Bali skryter av krystallklart turkis vann og fin hvit sand, og skaper et bilde-perfekt paradis for strandelskere. Det varme tropiske klimaet på Indonesia sikrer at stranden er ideell for besøk året rundt, enten du foretrekker å slappe av i skyggen av svaipalmer eller sole deg på en komfortabel solseng. Stranden på Melia Bali er godt vedlikeholdt og tilbyr et utvalg av fasiliteter for å forbedre opplevelsen din. Gjestene har tilgang til strandparasoller og solsenger, slik at de kan nyte den vakre kystscenariet på en komfortabel måte. Det er også dedikerte områder for vannsport som kajakkpadling, snorkling og windsurfing, noe som gir spennende eventyr for de som søker en mer aktiv strandopplevelse. En av høydepunktene på Melia Bali-stranden er det fantastiske korallrevet som ligger rett utenfor. Snorklere og dykkere kan glede seg over en undervannsverden av fargerikt marint liv, noe som gjør det til et populært sted for å utforske de levende korallhagene. Hotellet tilbyr utleieutstyr, slik at gjestene kan fordype seg fullstendig i havets underverker. I tillegg til sin naturlige skjønnhet er Melia Bali-stranden kjent for sin fredelige og rolige atmosfære. Beliggenheten på Nusa Dua sikrer at stranden forblir eksklusiv og ikke overfylt, noe som gir gjestene en følelse av ro og privatliv. Enten du ønsker å nyte en romantisk spasertur langs stranden eller bare slappe av og nyte havets beroligende lyder, vil roen og freden på denne stranden gi deg en følelse av fornyet energi og oppfriskning. Alt i alt tilbyr Melia Bali-stranden i Nusa Dua, Indonesia, en unik og uforglemmelig strandopplevelse. Med sin uberørte sand, klare vann og utvalg av fasiliteter, er det det perfekte stedet å slappe av, utforske og nyte Indonesias kystlinjes naturlige skjønnhet. Enten du søker eventyr eller bare ønsker å slappe av, gir Melia Bali-stranden et fantastisk bakteppe for en minneverdig strandferie.

Barn

Melia Bali på Nusa Dua i Indonesia tilbyr en rekke aktiviteter for barn. Noen av alternativene tilgjengelig for barn på Melia Bali inkluderer:

1. Kids Club: Feriestedet har en overvåket Kids Club der barn kan delta i ulike aktiviteter som kunst og håndverk, leker og filmer. Klubben passer for barn i alderen 4-12 år og er utstyrt med et lekeområde.

2. Basseng og vannlek: Melia Bali har et eget barnebasseng der barn kan sprute rundt og ha det gøy. De kan også nyte vannsklier og andre vannaktiviteter.

3. Utendørsidrett: Feriestedet tilbyr muligheter for utendørs idrettsaktiviteter som strandvolleyball, bordtennis og minigolf.

4. Matlagingskurs: Melia Bali tilbyr matlagingskurs for barn der de kan lære å lage tradisjonelle indonesiske retter og desserter under veiledning av erfarne kokker.

5. Strandaktiviteter: Beliggende ved stranden gir Melia Bali muligheter for barn å delta i strandaktiviteter som å bygge sandslott, leke strandspill og delta i vannsport.

6. Barnas spa: Feriestedet har et spesialisert spa for barn kalt Kids Spa, der barn kan nyte skånsomme behandlinger og massasjer spesielt designet for dem.

7. Underholdning: Melia Bali arrangerer spesielle arrangementer og underholdningsshow for barn, inkludert live-opptredener, barnas diskotek og kulturelle forestillinger som viser indonesiske tradisjoner. Merk at tilgjengeligheten av spesifikke aktiviteter kan variere, så det anbefales å sjekke direkte med feriestedet for den nyeste informasjonen og tilbudene.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Melia Bali' i Nusa Dua, Indonesia. Her er noen få forslag:

1. Vannsportsaktiviteter: Nusa Dua er kjent for sine vakre strender og er et flott sted å delta i vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking, jetski, parasailing og bananbåtturer. Det er mange vannsportsleverandører i nærheten av hotellet hvor du kan bestille disse aktivitetene.

2. Golf: Nusa Dua har en verdensklasse golfbane kalt Bali National Golf Club. Golfentusiaster kan nyte en runde golf på denne billedskjønne banen som ligger bare en kort avstand fra hotellet.

3. Kulturelle forestillinger: Bali er kjent for sine tradisjonelle danser og musikkforestillinger. Du kan oppleve en fengslende balinesisk danseforestilling, som Kecak-dans eller Barong-dans, på ulike arenaer i nærheten av hotellet.

4. Shopping: Nusa Dua tilbyr flere shoppingmuligheter, inkludert butikkomplekser ved stranden som Bali Collection og The Bay Bali. Disse stedene har et utvalg av butikker, boutiquer og suvenirbutikker hvor du kan handle for lokale håndverk, klær, tilbehør og mer.

5. Balinesiske matlagingskurs: Hvis du er interessert i å lære om balinesisk mat og tradisjonelle matlagingsmetoder, kan du delta på et matlagingskurs i nærheten av hotellet. Disse kursene inkluderer ofte et besøk på markedet, matlaging demonstrasjoner og muligheten til å lage og nyte et tradisjonelt balinesisk måltid.

6. Spa og velvære: Nusa Dua har flere luksuriøse spa og velværesenter. Du kan skjemme deg bort med foryngende spabehandlinger, massasjer og avslapningsterapier på disse stedene.

7. Natteliv: Den nærliggende byen Kuta tilbyr et pulserende natteliv med mange barer, nattklubber og steder med live musikk. Du kan nyte en kveld ute, danse og sosialisere med venner. Merk at tilgjengeligheten og åpningstidene for disse underholdningsalternativene kan variere, så det er alltid lurt å sjekke på forhånd eller spørre resepsjonen på hotellet om siste opplysninger.

Vannaktiviteter

Melia Bali i Nusa Dua, Indonesia tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene sine. Feriestedet har et stort svømmebasseng der gjestene kan slappe av, svømme eller sole seg. Det er også et eget bassengområde for barn, som gir en trygg og hyggelig atmosfære for familier. I tillegg ligger feriestedet rett ved Nusa Dua-stranden, og gir direkte tilgang til den vakre sandstranden. Gjestene kan nyte ulike strandaktiviteter som bading, soling eller bare gå langs den uberørte kystlinjen. For de som søker mer eventyr, tilbyr feriestedet også vannsportsfasiliteter som kajakkpadling, stående padling og windsurfing. Gjestene kan leie utstyr og utforske vannet i Indiahavet. Samlet sett tilbyr Melia Bali i Nusa Dua et fantastisk utvalg av vannaktiviteter, noe som gjør det til et flott reisemål for strand- og bassengelskere som ønsker å slappe av eller engasjere seg i vannbaserte eventyr.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Melia Bali? Melia Bali ligger i Nusa Dua, Indonesia.

2. Hvilken type overnatting tilbyr Melia Bali? Melia Bali tilbyr ulike typer overnatting, inkludert rom, suiter og villaer.

3. Har Melia Bali et svømmebasseng? Ja, Melia Bali har flere svømmebasseng, inkludert et uendelighetsbasseng og et laguneformet basseng.

4. Er Melia Bali en eiendom ved stranden? Ja, Melia Bali er en eiendom ved stranden med direkte tilgang til stranden.

5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Melia Bali? Melia Bali tilbyr fasiliteter som restauranter, barer, spa- og velværeområder, treningssenter, barneklubb, møte- og arrangementlokaler og Wi-Fi-tilgang.

6. Har Melia Bali noen restauranter på stedet? Ja, Melia Bali har flere restauranter som tilbyr ulike typer mat, inkludert indonesisk, asiatisk, middelhavskost og internasjonale retter.

7. Er frokost inkludert i romprisen på Melia Bali? Inkludering av frokost avhenger av rompakken eller prisen som er valgt. Noen priser kan inkludere frokost, mens andre ikke gjør det.

8. Finnes det en barneklubb på Melia Bali? Ja, Melia Bali har en barneklubb som heter "Kids' Club & Baby Room" som tilbyr tilsynede aktiviteter for barn.

9. Tilbyr Melia Bali transportservice til flyplassen? Ja, Melia Bali tilbyr transportservice til flyplassen mot en ekstra kostnad. Gjester kan ordne flyplasstransport ved å kontakte hotellet direkte.

10. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Melia Bali? Noen av de nærliggende attraksjonene til Melia Bali inkluderer Bali Nusa Dua Theater, Waterblow, Bali Collection kjøpesenter, Nusa Dua-stranden og ulike vannsportsaktiviteter.

11. Kan jeg arrangere arrangementer eller bryllup på Melia Bali? Ja, Melia Bali har arrangementlokaler og fasiliteter for bryllup, møter og konferanser. Gjester kan kontakte hotellet for mer informasjon og ordninger.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Golfbane
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Squashbaner
 • Bar ved bassenget
 • Butikker
 • Dartskive
 • Golf (minigolf)
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Executive-etasje
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Dusj
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Kajakkpadling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Melia Bali
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.