Indonesia, Nusa Dua

Conrad Bali

Jalan Pratama 168 Nusa Dua, Indonesia Hotell
1 tilbud fra 2001 NOK Se tilbud
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Conrad Bali
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Sykkelutleie
Vis alle fasiliteter 47
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Anmeldelser

Hva er i nærheten

Jalan Pratama 168 Nusa Dua, Indonesia

Conrad Bali-hotellet ligger i Nusa Dua, en populær turistdestinasjon på øya Bali i Indonesia. Det ligger på østkysten av Bali, nær mange attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner rundt hotellet:

1. Nusa Dua-stranden: Hotellet ligger rett ved Nusa Dua-stranden og tilbyr direkte tilgang til en vakker sandstrand og Det indiske hav.

2. Bali National Golf Club: Denne golfbanen ligger bare en kort kjøretur fra hotellet og tilbyr fantastisk utsikt og en utmerket golfopplevelse.

3. Water blow, Nusa Dua: Dette naturlige fenomenet oppstår når bølgene slår mot de skarpe kalksteinskantene og forårsaker massive vannsprut. Det ligger i nærheten av hotellet og er et fantastisk syn.

4. Bali Collection Shopping Center: Dette utendørs kjøpesenteret ligger i nærheten og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og kulturelle forestillinger.

5. Nusa Dua Theatre: Ligger innenfor Bali Collection og vert for ulike kulturelle show, tradisjonelle danser og forestillinger.

6. Vannsportsaktiviteter: Nusa Dua er kjent for sine vannsportsfasiliteter, og besøkende kan delta i aktiviteter som snorkling, dykking, jet-ski og paragliding.

7. Pasifika-museet: Dette museet ligger ved siden av hotellet og viser en stor samling kunst fra Asia og Stillehavet.

8. Gegerstranden: Denne fredelige stranden er kjent for sin hvite sand og klare vann, og tilbyr en mer avsidesliggende og rolig opplevelse i forhold til Nusa Dua-stranden. I tillegg er det mange restauranter, barer og spa i nærheten av hotellet, som gir besøkende mange alternativer for spising og avslapping.

map
Conrad Bali
9.1 Hotell

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

Conrad Bali er et luksuriøst strandhotell som ligger i den prestisjefylte delen av Nusa Dua på Bali, Indonesia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Conrad Bali er et 5-stjerners badeanlegg som tilbyr et utvalg av luksuriøse fasiliteter og tjenester. - Eiendommen har vakkert anlagte hager, en fantastisk strandlinje og panoramautsikt over havet. - Feriestedet har en rekke fasiliteter, inkludert flere svømmebassenger, et spa, treningssenter, tennisbaner og en barneklubb. - Gjester kan nyte et utvalg av vannsport og aktiviteter, inkludert snorkling og dykking, på stranden. - Feriestedet tilbyr gratis Wi-Fi over hele eiendommen og tilbyr gratis busstransport til Bali Collection kjøpesenter. Rommene: - Conrad Bali tilbyr forskjellige overnattingsmuligheter, inkludert gjesterom, suiter og villaer. - Rommene er romslige og elegant designet, med moderne fasiliteter og komfortable møbler. - Hvert rom er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, minibar, kaffetrakter, safe og et privat bad med badekar og separat dusj. - Gjester som bor i suiter og villaer nyter ekstra fordeler, som private bassenger, dedikert butlerservice og separate oppholdsområder. Måltider: - Feriestedet har flere spisesteder for å passe forskjellige smaker og preferanser. - Suku Restaurant tilbyr et utvalg av internasjonale retter i moderne omgivelser, med buffé og à la carte alternativer. - Eight Degrees South er en strandrestaurant som serverer fersk sjømat, grillretter og middelhavsmat. - Rin er en japansk restaurant som tilbyr tradisjonelle retter, sushi og teppanyaki. - Feriestedet har også en bassengbar og lounge, en lobbylounge for ettermiddagste og en bakerikafé. - Gjester kan også nyte private spiseopplevelser, inkludert romantiske middager på stranden eller i en paviljong ved bassenget. Alt i alt er Conrad Bali et eksklusivt badeanlegg i Nusa Dua, som tilbyr luksuriøse overnattingsmuligheter, førsteklasses fasiliteter og et utvalg av spisesteder, noe som gjør det til et ideelt valg for en avslappende strandferie eller en romantisk getaway på Bali, Indonesia.

Strand

Conrad Bali, som ligger i Nusa Dua, Indonesia, tilbyr en fantastisk strandopplevelse for sine gjester. Stranden på Conrad Bali er kjent for sin uberørte hvite sand, krystallklare turkise farvann og fredelige atmosfære, noe som gjør det til et perfekt reisemål for avslapning og fornyelse. Stranden på Conrad Bali strekker seg langs en vakker kystlinje og tilbyr rikelig med plass for gjester til å nyte solen eller ta lange turer langs stranden. Den myke sanden er ideell for strandaktiviteter som å bygge sandslott eller spille strandvolleyball. Med sine rolige bølger og rolige farvann er det også et flott sted for svømming, snorkling og andre vannsportaktiviteter. En av høydepunktene på stranden på Conrad Bali er de fantastiske solnedgangsutsiktene. Når dagen går mot slutten, kan gjestene bevitne de levende fargene på himmelen som smelter sammen med det rolige havet, og skaper en magisk atmosfære. Denne magiske bakgrunnen legger den perfekte scenen for en romantisk strandmiddag eller en avslappende kveldstur. Conrad Bali er stolte av å tilby utmerkede strandtjenester og fasiliteter. Stranden er godt vedlikeholdt, og solsenger, parasoller og strandhåndklær er lett tilgjengelige for gjester som ønsker å nyte seg. Det er også strandbarer og restauranter, der besøkende kan nyte deilige matretter og forfriskende drikke mens de nyter panoramautsikten over havet. For de som søker ultimat avslapning og luksus, tilbyr Conrad Bali private strandhytter. Gjestene kan nyte eksklusiv tilgang til disse avsidesliggende stedene, komplett med komfortable solstoler, personlig service og uhindret utsikt over stranden. Stranden på Conrad Bali inkarnerer perfekt den naturlige skjønnheten og roen til Nusa Dua. Enten du er ute etter en romantisk flukt, en morsom familieferie eller rett og slett et sted å slappe av og komme i kontakt med naturen, så er stranden på Conrad Bali en ekte tropisk paradis som vil gi deg uforglemmelige minner.

Barn

Conrad Bali i Nusa Dua, Indonesia tilbyr en rekke aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av disse inkluderer:

1. Kura Kura Club: Dette er en barneklubb som tilbyr et utvalg av tilsynede innendørs- og utendørsaktiviteter for barn i alderen 3 til 12 år. Det inkluderer kunst og håndverk, idrett, spill og pedagogiske aktiviteter.

2. Vannsport: Barn kan nyte ulike vannaktiviteter som snorkling, svømming og kajakkpadling på resortens strand. Feriestedet tilbyr også redningsvester og annet sikkerhetsutstyr.

3. Bassenger: Conrad Bali har flere svømmebassenger, inkludert et dedikert barnebasseng med vannsklier, fontener og grunne områder der yngre barn kan leke og sprute rundt.

4. Barnevakt: Feriestedet tilbyr profesjonelle barnevaktstjenester mot et tillegg i prisen, slik at foreldre kan få litt alenetid og avslapning mens de vet at barna deres blir godt ivaretatt.

5. Barnemeny: Feriestedets restauranter tilbyr en barnemeny med et utvalg barnevennlige retter og drikkevarer.

6. Familieaktiviteter: Conrad Bali organiserer ulike familieorienterte aktiviteter og arrangementer, som familiesmaalingsøkter, filmkvelder og piknik på stranden.

7. Lekeplasser: Det er utendørs lekeplasser utstyrt med sklier, husker og klatrestativer på feriestedets område.

8. Utflukter: Feriestedet kan arrangere familievennlige utflukter og dagsturer til nærliggende attraksjoner, som badeland, kulturelle steder og dyreparker. Samlet sett tilbyr Conrad Bali et utvalg barnevennlige fasiliteter og tjenester som sikrer at barna har et hyggelig og minnerikt opphold.

Underholdning

1. Vannsport: Conrad Bali ligger ved stranden og tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som surfing, jetski, paragliding og snorkling.

2. Bali Collection Shopping Mall: Dette kjøpesenteret ligger bare en kort avstand fra Conrad Bali og tilbyr et bredt utvalg av luksuriøse butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

3. Devdan Show: Denne spektakulære forestillingen finner sted i Nusa Dua Theatre og viser den kulturelle mangfoldigheten i Indonesia gjennom dans, musikk og fargerike kostymer.

4. Bali Nusa Dua Theatre: Dette teateret arrangerer ulike kulturelle forestillinger, inkludert tradisjonelle balinesiske danseforestillinger og konserter med live musikk.

5. Pasifika Museum: Dette museet, som ligger i nærheten i Nusa Dua, viser en stor samling av kunstverk fra Asia-Stillehavsregionen, inkludert verker av anerkjente kunstnere fra Indonesia og andre Stillehavsland.

6. Golf: Bali National Golf Club og Bukit Pandawa Golf & Country Club er to golfbaner i nærheten av Conrad Bali, som tilbyr vakker utsikt og utfordrende baner for golfentusiaster.

7. Balinesisk matlagingskurs: Lær å lage tradisjonelle balinesiske retter på en av de mange matlagingskursene i Nusa Dua, som tilbyr praktiske kulinariske opplevelser.

8. Strandklubber: Karma Beach Bali og OMNIA Dayclub er to populære strandklubber i nærheten som tilbyr en livlig atmosfære og strandfester med kjente DJ-er.

9. Water Blow: Lokalisert på Peninsula Island, Nusa Dua, er Water Blow et naturlig fenomen der bølgene slår mot klippene og skaper store vannsprut, som gir en unik fotomulighet.

10. Geger Beach: Bare en kort spasertur fra Conrad Bali, er Geger Beach en rolig hvit sandstrand hvor du kan slappe av, bade eller nyte en massasje ved strandkanten. Merk: På grunn av COVID-19-pandemien kan tilgjengeligheten og åpningstidene til disse underholdningsmulighetene variere. Det anbefales å sjekke med hver arena for de nyeste oppdateringene og sikkerhetstiltakene.

Vannaktiviteter

Conrad Bali i Nusa Dua, Indonesia tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene å nyte. Her er noen av vannaktivitetene du kan oppleve:

1. Strand: Conrad Bali ligger rett langs den vakre kystlinjen i Nusa Dua og tilbyr direkte tilgang til en uberørt strand. Gjestene kan slappe av på stranden, ta en spasertur eller delta i vannaktiviteter som soling, strandvolleyball eller bygging av sandslott.

2. Svømmebassenger: Feriestedet har flere svømmebassenger, inkludert hovedlagunepoolen, svømmebassenget med havutsikt og et eget barnebasseng. Gjestene kan ta en forfriskende dukkert, slappe av ved bassengkanten eller nyte snacks og drikke ved bassenget.

3. Vannsport: Conrad Bali tilbyr ulike vannsportaktiviteter som gjestene kan delta i, som kajakkpadling, snorkling og stand-up paddleboarding. Du kan utforske de krystallklare vannene og den fargerike marinens liv mens du driver med disse aktivitetene.

4. Dykking: For de som er interessert i dykking, har feriestedet et dykkesenter sertifisert av PADI. De tilbyr dykkerkurs for nybegynnere samt guidede dykk for sertifiserte dykkere. Utforsk den undersjøiske verdenen og oppdag fargerike korallrev, tropiske fisk og andre marine skapninger.

5. Vannskuter og paraseiling: Hvis du er ute etter spennende vannaktiviteter, er vannskuterkjøring og paraseiling tilgjengelig i nærheten av feriestedet. Kjør over vannet på en vannskuter eller svev høyt over havet og ta inn panoramautsikten mens du paraseiler.

6. Båtturer: Feriestedet kan arrangere båtturer til nærliggende øyer eller populære snorkling- og dykkesteder. Bli med på en båttur for å oppleve den naturlige skjønnheten i området og oppdage skjulte perler. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og spesifikke detaljer kan variere, så det anbefales å sjekke direkte med Conrad Bali for oppdatert informasjon om vannaktiviteter som tilbys under oppholdet.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Conrad Bali, Nusa Dua, Indonesia? Conrad Bali ligger i Nusa Dua, som er en populær turistdestinasjon på Bali, Indonesia.

2. Hvilke romalternativer er tilgjengelige på Conrad Bali? Conrad Bali tilbyr flere romalternativer, inkludert Deluxe-rom, suiter og villaer med private bassenger.

3. Har Conrad Bali strandlinje? Ja, Conrad Bali er en eiendom ved stranden med direkte tilgang til den fantastiske Nusa Dua-stranden.

4. Hvilke spisemuligheter er tilgjengelige på Conrad Bali? Conrad Bali tilbyr flere spisemuligheter, inkludert Suku Restaurant, Eight Degrees South, Rin Japanese Restaurant og Azure Beach Club.

5. Har Conrad Bali et svømmebasseng? Ja, Conrad Bali har flere svømmebassenger, inkludert hovedlagunebassenget, et uendelighetsbasseng og private villa-bassenger.

6. Tilbyr Conrad Bali spa-fasiliteter? Ja, Conrad Bali har et luksuriøst spa kalt Jiwa Spa hvor gjester kan unne seg ulike behandlinger og massasjeterapier.

7. Finnes det et treningsstudio på Conrad Bali? Ja, Conrad Bali har et fullt utstyrt treningsstudio med moderne kondisjons- og styrkeutstyr.

8. Tilbyr Conrad Bali vannsportsaktiviteter? Ja, Conrad Bali har et vannsportsenter hvor gjester kan nyte aktiviteter som snorkling, kajakkpadling og jetski.

9. Har Conrad Bali et barneklubb? Ja, Conrad Bali har en dedikert barneklubb kalt "Kura Kura Club" som tilbyr ulike aktiviteter og programmer for barn.

10. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Conrad Bali? Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Bali Collection kjøpesenter, Uluwatu-tempelet, Waterblow og Bali Nusa Dua Theatre.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Conrad Bali
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.