Indonesia, Lovina

Brits Resort Lovina

Jalan Raya Anturan Lovina, Indonesia Hotell
1 tilbud fra 521 NOK Se tilbud
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Brits Resort Lovina
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hårføner
  • 24-timers resepsjon
  • Klesvask
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Raya Anturan Lovina, Indonesia

Rundt Brits Resort Lovina i Lovina, Indonesia, vil du finne ulike attraksjoner og fasiliteter som:

1. Lovina Beach: Hotellet ligger i nærheten av Lovina Beach, en populær svart sandstrand kjent for sitt rolige vann og delfinsyn.

2. Brahma Vihara Arama buddhistiske kloster: Det er et fredelig buddhistisk kloster i nærheten, som tilbyr vakre hager, en meditasjonshall og fantastisk havutsikt.

3. Gitgit-fossen: Funnet rundt 10 kilometer fra Lovina, er Gitgit-fossen en pittoresk foss som ligger i frodige grønne omgivelser, og tiltrekker seg mange turister.

4. Banjar varme kilder: Kjent for sine beroligende termiske farvann, er Banjar varme kilder et populært sted for avslapning og fornyelse, som ligger bare en kort kjøretur fra hotellet.

5. Air Sanih naturlig basseng: Dette naturlige bassenget er kjent for sin ferskvannskilde og rolige atmosfære. Det ligger omtrent 5 kilometer fra Lovina.

6. Aling Aling-fossen: Litt lenger unna (omtrent 20 kilometer) fra hotellet, er Aling Aling-fossen en imponerende flernivå foss og et flott sted for eventyrlystne å prøve klippehopping og skli.

7. Lokale markeder og restauranter: Rundt hotellet vil du finne mange lokale markeder, spisesteder og sjømatrestauranter der du kan smake autentisk indonesisk mat. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og fasilitetene som ligger i nærheten av Brits Resort Lovina i Lovina, Indonesia.

map
Brits Resort Lovina
Hotell

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Brits Resort Lovina er et sjarmerende hotell som ligger i Lovina, en kystby i nordlige Bali, Indonesia. Resorten tilbyr komfortabel overnatting, ulike romtyper og deilige måltider for å forbedre gjestenes ferieopplevelse. Overnatting: Resorten kan skilte med et utvalg av velutstyrte rom, designet for å gi et avslappende og komfortabelt opphold. Romtypene inkluderer standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter. Gjestene kan forvente fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, eget bad og gratis toalettartikler. Måltider: Brits Resort Lovina tilbyr enestående spiseopplevelser med sin restaurant på stedet. Gjestene kan nyte et utvalg lokale og internasjonale retter som er tilberedt av dyktige kokker. Restauranten tilbyr à la carte-alternativer og buffémåltider. Med fantastisk utsikt over omgivelsene kan gjestene nyte deilige måltider samtidig som de nyter den rolige atmosfæren. Resorten tilbyr også romservice for de som foretrekker å spise på rommet i privatlivets fred. Hotellpersonalet er dedikert til å yte utmerket service og sikre at gjestenes spisebehov blir møtt til fulle tilfredsstillelse. Aktiviteter og fasiliteter: I tillegg til komfortabel overnatting og deilige måltider, gir Brits Resort Lovina en rekke aktiviteter og fasiliteter til gjestene sine. Resorten har et stort svømmebasseng der gjestene kan ta en forfriskende dukkert eller slappe av under solen på komfortable solsenger. Resorten tilbyr også et spa- og velværesenter der gjestene kan unne seg foryngende behandlinger og massasjer. For de som søker eventyr, kan resorten arrangere en rekke aktiviteter, inkludert snorkling, dykking, delfinsafari og besøk til nærliggende fossefall. Det vennlige og kunnskapsrike personalet på hotellet kan arrangere disse aktivitetene og hjelpe gjestene med å få mest mulig ut av oppholdet sitt i Lovina. Alt i alt er Brits Resort Lovina et ideelt valg for reisende som søker et komfortabelt og avslappende opphold i Lovina, Bali. Med sine komfortable rom, deilige måltider og utvalg av aktiviteter, er gjestene garantert en uforglemmelig og hyggelig opplevelse.

Underholdning

1. Lovina Beach: Dette er hovedattraksjonen i Lovina og ligger rett ved siden av Brits Resort. Besøkende kan nyte avslapning på den svarte sandstranden, se på delfinene om morgenen, eller ta en båttur for å utforske korallrevet.

2. Aling Aling foss: Ligger en kort kjøretur fra Lovina, tilbyr Aling Aling foss en fantastisk naturlige omgivelser. Besøkende kan svømme i bassengene, skli ned naturlige vannsklier, eller bare nyte skjønnheten i fossefallene.

3. Banjar varme kilder: Disse naturlige varme kildene er kjent for sine helbredende egenskaper. Besøkende kan slappe av i de varme mineralvannet omgitt av frodige tropiske hager. De varme kildene ligger bare en kort kjøretur fra Lovina.

4. Brahma Vihara Arama buddhisttempel: Utforsk dette vakre buddhisttempellet som ligger på en høyde med panoramautsikt over området rundt. Besøkende kan beundre den intrikate arkitekturen, fredelige hager og rolig atmosfære.

5. Krisna Funtastic Land: Denne fornøyelsesparken er perfekt for familier som besøker Lovina. Den tilbyr ulike attraksjoner, vannsklier, gokart og en stor lekeplass. Det er også suvenirbutikker og restauranter på stedet.

6. Seririt nattmarked: Ligger i den nærliggende byen Seririt, er dette travle nattmarkedet et flott sted å oppleve lokal mat og kultur. Besøkende kan smake på ulike gatekjøkkenretter, handle suvenirer og nyte levende musikkopptredener.

7. Spice Beach Club: Denne strandklubben ved vannkanten tilbyr en avslappet atmosfære, levende musikk og deilig mat og drikke. Besøkende kan nyte en massasje ved stranden, svømme i evighetsbassenget eller nyte cocktailer mens de ser solnedgangen.

8. Menjangan Island: For dykke- og snorkelentusiaster er en tur til Menjangan Island et must. Ligger i West Bali National Park, er denne øya kjent for sitt uberørte korallrev og rike undervannsliv.

9. Nederlandsk koloniarv i Singaraja: Ta en spasertur gjennom Singaraja, den tidligere hovedstaden i Bali, og beundre den nederlandske koloniarkitekturen. Besøkende kan utforske det gamle rådhuset, Singaraja-museet og ulike andre historiske bygninger.

10. Tradisjonelle balinesiske dans- og musikkopptredener: Sjekk etter lokale kulturelle opptredener som finner sted nær Brits Resort Lovina. Tradisjonelle balinesiske dans- og musikkshow holdes ofte om kvelden og gir en dypere opplevelse av den lokale kulturen og kunsten.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Brits Resort Lovina i Lovina, Indonesia?
1. Hva er adressen til Brits Resort Lovina i Lovina, Indonesia?1

Adressen til Brits Resort Lovina er Jl. Kencana nr. 1a, Banyualit, Lovina, Buleleng, Lovina, Bali, Indonesia.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Brits Resort Lovina?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Brits Resort Lovina?1

Brits Resort Lovina tilbyr ulike fasiliteter, inkludert svømmebasseng, beliggenhet ved stranden, restaurant, bar, gratis Wi-Fi, spa- og velværesenter, døgnåpen resepsjon, romservice og gratis parkering.

3. Hvor langt er det fra Brits Resort Lovina til Ngurah Rai internasjonale flyplass?
3. Hvor langt er det fra Brits Resort Lovina til Ngurah Rai internasjonale flyplass?1

Brits Resort Lovina ligger omtrent 94 kilometer fra Ngurah Rai internasjonale flyplass, noe som tar ca. 2,5 timer med bil.

4. Er kjæledyr tillatt på Brits Resort Lovina?
4. Er kjæledyr tillatt på Brits Resort Lovina?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Brits Resort Lovina.

5. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Brits Resort Lovina?
5. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Brits Resort Lovina?1

Gjester kan sjekke inn på Brits Resort Lovina fra kl. 14.00 og utsjekking er fram til kl. 12

6. Er det transport fra flyplassen til Brits Resort Lovina?
6. Er det transport fra flyplassen til Brits Resort Lovina?1

Ja, Brits Resort Lovina tilbyr transport fra flyplassen mot et ekstra gebyr. Gjester kan kontakte resorten direkte for mer informasjon og for å ordne flyplasstransport.

7. Har Brits Resort Lovina en privat strandområde?
7. Har Brits Resort Lovina en privat strandområde?1

Ja, Brits Resort Lovina har et privat strandområde der gjester kan slappe av og nyte den naturskjønne utsikten over havet.

8. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Brits Resort Lovina?
8. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Brits Resort Lovina?1

Noen av attraksjonene i nærheten av Brits Resort Lovina inkluderer Lovina Beach, Banjar Hot Springs, Gitgit Waterfall og Brahma Vihara Arama Buddhist Monastery.

9. Er frokost inkludert i prisen på Brits Resort Lovina?
9. Er frokost inkludert i prisen på Brits Resort Lovina?1

Ja, frokost er inkludert i prisen på Brits Resort Lovina. Gjestene kan nyte en daglig buffet eller à la carte-frokost på restauranten på stedet.

10. Finnes det restauranter og butikker i nærheten av Brits Resort Lovina?
10. Finnes det restauranter og butikker i nærheten av Brits Resort Lovina?1

Ja, det er flere restauranter og butikker i nærheten av Brits Resort Lovina. Resorten ligger i Lovina, som tilbyr et utvalg av spisesteder og markeder for gjestene å utforske.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • 24-timers resepsjon
Ekstra tjenester
  • Klesvask
Anmeldelse av Brits Resort Lovina
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.