Indonesia, Legian

Villa Poppy Legian

Villa 7 - Agung Rakas Legian, Indonesia Villa
1 tilbud fra 2127 NOK Se tilbud
Villa Poppy Legian
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Villa 7 - Agung Rakas Legian, Indonesia

Noen populære attraksjoner i nærheten av Villa Poppy Legian i Legian, Indonesia inkluderer:

1. Legian Beach: Bare en kort spasertur unna hotellet, er Legian Beach en vakker sandstrand hvor du kan slappe av, sole deg eller ta en rolig spasertur.

2. Double Six Beach: Ligger bare noen få minutter fra hotellet, er Double Six Beach et annet populært sted for strandelskere, med en livlig atmosfære med strandklubber, restauranter og vannsportsaktiviteter.

3. Ground Zero Monument: En minnesmerke nær Legian Beach, Ground Zero Monument markerer minnet om bombeangrepet på Bali i 2002. Det fungerer som en hyllest til dem som mistet livet i tragedien.

4. Legian Art Market: Beliggende i hjertet av Legian, tilbyr dette travle markedet et bredt utvalg av lokale kunsthåndverk, klær, tilbehør og suvenirer. Det er et flott sted å handle for unike gjenstander og øve på dine pruteferdigheter.

5. Sky Garden Bali: Et populært utelivssted, er Sky Garden Bali et flernivås underholdningskompleks med flere barer, nattklubber og restauranter. Det er kjent for sine livlige fester og live musikkopptredener.

6. Waterbom Bali: En spennende badepark som ligger i nærheten, tilbyr Waterbom Bali spennende sklier, late elver og ulike vannbaserte attraksjoner egnet for besøkende i alle aldre.

7. Beachwalk Shopping Center: Beliggende i Kuta, en kort avstand fra Legian, er Beachwalk Shopping Center et moderne kjøpesenter med et bredt utvalg av internasjonale og lokale merkevarebutikker, restauranter og kino. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og aktivitetene i nærheten av Villa Poppy Legian. Legian er kjent for sin strandkultur, livlige uteliv og shoppingmuligheter, og gir besøkende en rekke alternativer for underholdning og avslapning.

map
Villa Poppy Legian
Villa

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Villa Poppy Legian er et hotell som ligger i det livlige området Legian, Indonesia. Hotellet tilbyr et utvalg av komfortable og stilfulle rom for gjestene å velge mellom. Rommene på Villa Poppy Legian er romslige og velutstyrte, og gir gjestene en fredelig og avslappende atmosfære. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad med dusjfasiliteter. Noen av romtypene har også en sittegruppe og en privat balkong eller terrasse. Hotellet tilbyr ulike måltidsalternativer for gjestene å nyte under oppholdet. Den på stedet-restauranten tilbyr en meny med deilige lokale og internasjonale retter, tilberedt av dyktige kokker. Gjestene kan også velge å spise på rommet, slik at de kan nyte måltidene sine i privatlivet til sitt eget rom. Villa Poppy Legian har også et svømmebasseng der gjestene kan ta et forfriskende bad eller slappe av ved bassengkanten. Hotellets vennlige og oppmerksomme personale er tilgjengelige for å hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller ønsker de måtte ha. I tillegg til de komfortable rommene og spisemulighetene, ligger Villa Poppy Legian også ideelt til i nærheten av mange populære attraksjoner og fasiliteter. Hotellet ligger innen gangavstand fra Legian-stranden, der gjestene kan nyte solbading, bading og vannsportsaktiviteter. Det omkringliggende området har også et bredt utvalg av butikker, restauranter og barer, som gir gjestene mange muligheter for mat og underholdning. Alt i alt tilbyr Villa Poppy Legian et praktisk og komfortabelt overnattingsalternativ for reisende som besøker Legian, Indonesia.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Villa Poppy Legian' i Legian, Indonesia. Her er noen populære alternativer:

1. Strender: Legian Beach og Double Six Beach ligger begge i gangavstand fra hotellet. Besøkende kan nyte soling, bading og surfing.

2. Shopping: Legian har flere shoppingsteder, inkludert Legian Street og Beachwalk Shopping Center, hvor gjester kan handle klær, tilbehør og suvenirer.

3. Natteliv: Legian tilbyr et livlig natteliv. Det finnes forskjellige barer, klubber og musikkscener som Sky Garden Bali og Bounty Discotheque, hvor gjester kan slappe av og nyte musikk og drikke.

4. Vannparker: Waterbom Bali er en populær vannpark som ligger i nærheten i Kuta. Den tilbyr spennende vannsklier, late elver og svømmebassenger, og er et flott alternativ for familier og eventyrlystne.

5. Kulturelle forestillinger: Gjestene kan delta på tradisjonelle balinesiske danseforestilling og kulturelle arrangementer på steder som Kuta Theater eller GWK Cultural Park.

6. Spa og velvære: Det finnes mange spa og velværesenter som tilbyr tradisjonelle balinesiske massasjer, yogatimer og andre velværebehandlinger i Legian. Dette er bare noen få alternativer, men det finnes mange flere attraksjoner og underholdningssteder i og rundt Legian å utforske.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Poppy Legian i Legian, Indonesia?
1. Hvor ligger Villa Poppy Legian i Legian, Indonesia?1

Villa Poppy Legian ligger i Legian, et populært turistområde på Bali, Indonesia

2. Hvor mange rom har Villa Poppy Legian?
2. Hvor mange rom har Villa Poppy Legian?1

Villa Poppy Legian tilbyr seks rom som er romslige og vakkert dekorert

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Villa Poppy Legian?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Villa Poppy Legian?1

Villaen har et utvalg av fasiliteter, inkludert et privat basseng, fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, satellitt-TV, air condition og daglig rengjøring

4. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Poppy Legian?
4. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Poppy Legian?1

Ja, en gratis frokost er inkludert i romprisen på Villa Poppy Legian

5. Har Villa Poppy Legian en restaurant?
5. Har Villa Poppy Legian en restaurant?1

Nei, villaen har ikke en restaurant på stedet, men gjestene kan benytte det fullt utstyrte kjøkkenet for å lage sine egne måltider eller utforske de ulike spisemulighetene i området

6. Tilbyr Villa Poppy Legian transporttjeneste?
6. Tilbyr Villa Poppy Legian transporttjeneste?1

Ja, Villa Poppy Legian tilbyr transporttjeneste til og fra flyplassen mot et ekstra gebyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Villa Poppy Legian
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.