Indonesia, Legian

Villa Penyu

Jalan Dewi Sri 2 Legian, Indonesia Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Penyu
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Dewi Sri 2 Legian, Indonesia

De spesifikke stedene og attraksjonene rundt hotellet 'Villa Penyu' i Legian, Indonesia kan variere, men generelt sett er her noen ting som kan finnes i nærheten av hotellet:

1. Strender: Legian Beach og Double Six Beach er begge innen gangavstand fra Villa Penyu, slik at gjestene kan nyte soling, bading og vannsport.

2. Restauranter og barer: Legian har et bredt utvalg av spisesteder, som spenner fra lokale warungs (små restauranter) til internasjonal mat. Det er også mange barer og nattklubber i nærheten for underholdning på kveldstid.

3. Shopping: Legian-området er kjent for sine shoppingmuligheter. Besøkende kan utforske lokale markeder som Legian Art Market eller besøke mer moderne kjøpesentre som Beachwalk Shopping Center.

4. Spa- og velværesentre: Legian har mange spa- og velværesentre som tilbyr ulike behandlinger og massasjer for å hjelpe gjester å slappe av og fornye seg.

5. Surfing: Legian er et populært reisemål for surfingentusiaster. Gjestene kan finne mange surfebrettutleiefirmaer og surfskoler langs stranden.

6. Seminyak: Villa Penyu ligger nær Seminyak, et annet populært turistområde på Bali. Seminyak tilbyr eksklusive spisesteder, butikker og livlig natteliv.

7. Kulturelle severdigheter: Villa Penyu ligger også relativt nær kulturelle attraksjoner på Bali. For eksempel er den kjente Tanah Lot-tempelet og Uluwatu-tempelet begge innen kjøreavstand. Vær oppmerksom på at det er lurt å sjekke de spesifikke stedene og avstanden til attraksjonene før du besøker dem, da informasjonen som gis her er generell og kanskje ikke gjenspeiler de nøyaktige omgivelsene til Villa Penyu.

map
Villa Penyu
Villa

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Villa Penyu er et vakkert boutique hotell som ligger i Legian, Indonesia. Det tilbyr en unik og rolig atmosfære, noe som gjør det til det perfekte reisemålet for både fritids- og forretningsreisende. Overnatting på Villa Penyu består av romslige og elegant møblerte rom, designet for å gi maksimal komfort og avslapning. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og Wi-Fi-tilgang. Noen rom har også private balkonger eller terrasser, slik at gjestene kan nyte fantastisk utsikt over omgivelsene. Hotellet tilbyr ulike typer rom som imøtekommer forskjellige behov og preferanser. Disse inkluderer standardrom, deluxerom og suiterom. Hvert rom er smakfullt innredet og viser en blanding av tradisjonelle og moderne designelementer. Når det gjelder spisemuligheter, har Villa Penyu en restaurant på stedet som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte en deilig frokost, lunsj eller middag, tilberedt av hotellets talentfulle kokker. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan spise i en koselig og avslappet atmosfære. For de som ønsker å slappe av og fornye seg, har Villa Penyu et svømmebasseng og et spa. Gjestene kan ta en forfriskende svømmetur eller nyte en avslappende massasje, alt innenfor hotellområdet. I tillegg tilbyr hotellet også klesvask, en døgnåpen resepsjon og gratis parkeringsfasiliteter. Villa Penyus beliggenhet i Legian er ideell for å utforske de nærliggende attraksjonene og aktivitetene. Legian-stranden ligger bare en kort spasertur unna, der gjestene kan nyte soling eller delta i vannsportaktiviteter. Hotellet ligger også praktisk til i nærheten av ulike butikker, restauranter og utelivstilbud. Alt i alt tilbyr Villa Penyu komfortabel overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter, noe som gjør det til et populært valg for reisende som besøker Legian, Indonesia.

Underholdning

Det er mange underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Villa Penyu' i Legian, Indonesia. Noen alternativer inkluderer:

1. Strandklubber: Legian Beach er kjent for sine livlige strandklubber som Double Six Beach Club og La Plancha. Disse stedene tilbyr avkoblende strandliv, live musikk, DJ-opptredener og forfriskende cocktails.

2. Nattklubber: For de som liker å danse og feste, finnes det flere nattklubber i området. Sky Garden Bali, Deejay Club Bali og Bounty Discotheque er populære valg for nattunderholdning.

3. Restauranter og barer: Legian har et bredt utvalg av restauranter og barer som tilbyr underholdning i tillegg til deilige matretter og drikkevarer. Steder som Bali Beach Shack, The Snack Shack og The Sandpit tilbyr god mat, live musikk og en livlig atmosfære.

4. Ground Zero-monumentet: Ligger i nærheten i Kuta, er Ground Zero-monumentet et minnesmerke dedikert til ofrene for bombeangrepet i 2002. Besøkende kan lære om den tragiske hendelsen, vise respekt og få en dypere forståelse for Balis historie.

5. Shopping: Legian er også kjent for sitt shoppingmiljø. Besøkende kan utforske de mange butikkene og boutiqueene langs Legian Street og Jalan Melasti for alt fra lokale håndverk til designermerker.

6. Waterbom Bali: Dette vannparken, som ligger i Kuta, er et flott alternativ for eventyrlystne og familier. Med mange vannsklier, bassenger og attraksjoner tilbyr Waterbom Bali en morsom dag med underholdning. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativer i nærheten av 'Villa Penyu' i Legian, Indonesia. Området er fullt av aktiviteter, noe som sikrer at det er noe for enhver smak å glede seg over.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Penyu?
1. Hvor ligger Villa Penyu?1

Villa Penyu ligger i Legian, Indonesia.

2. Hvor mange soverom har Villa Penyu?
2. Hvor mange soverom har Villa Penyu?1

Villa Penyu har fem soverom.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Penyu?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Penyu?1

Villa Penyu tilbyr fasiliteter som privat basseng, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi, TV, daglig rengjøring og en hage.

4. Er Villa Penyu egnet for familier?
4. Er Villa Penyu egnet for familier?1

Ja, Villa Penyu er egnet for familier da det tilbyr romslig overnatting og et privat basseng.

5. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Penyu?
5. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Penyu?1

Ja, frokost er inkludert i oppholdet på Villa Penyu.

6. Er det et minimum oppholdskrav på Villa Penyu?
6. Er det et minimum oppholdskrav på Villa Penyu?1

Ja, Villa Penyu har et minimum oppholdskrav på tre netter.

7. Ligger Villa Penyu nær stranden?
7. Ligger Villa Penyu nær stranden?1

Ja, Villa Penyu ligger innen gangavstand til stranden.

8. Er det restauranter og butikker i nærheten av villaen?
8. Er det restauranter og butikker i nærheten av villaen?1

Ja, det er flere restauranter og butikker i nærheten av Villa Penyu.

9. Tilbyr Villa Penyu transport til og fra flyplassen?
9. Tilbyr Villa Penyu transport til og fra flyplassen?1

Ja, Villa Penyu tilbyr transport til og fra flyplassen mot et ekstra gebyr.

10. Kan Villa Penyu huse store grupper?
10. Kan Villa Penyu huse store grupper?1

Ja, Villa Penyu kan huse store grupper da det har flere soverom og romslige oppholdsområder.

Anmeldelse av Villa Penyu
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.