Indonesia, Kuta

Bintang Bali Resort

Jalan Kartika Plaza South Kuta Beach Kuta, Indonesia Hotell
1 tilbud fra 565 NOK Se tilbud
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Tennisbaner
 • Beach fotball og volleyball
Vis alle fasiliteter 49
Beliggenhet
Til sentrum
1.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Kartika Plaza South Kuta Beach Kuta, Indonesia

Rundt Bintang Bali Resort i Kuta, Indonesia, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og bekvemmeligheter. Her er noen alternativer:

1. Kuta Beach: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra den berømte Kuta-stranden, der du kan nyte solen, sanden og vannaktiviteter.

2. Waterbom Bali: En populær badepark som ligger i nærheten av hotellet, og tilbyr ulike sklier og bassenger som passer for alle aldersgrupper.

3. Discovery Shopping Mall: Dette store kjøpesenteret ligger ved siden av Bintang Bali Resort og tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsalternativer.

4. Kuta Square: Et livlig område med mange butikker, butikker, spa og lokale markeder, perfekt for suvenirshopping og å oppleve den lokale kulturen.

5. Beachwalk Shopping Center: En annen luksuriøs handelskompleks som ligger i nærheten, og tilbyr high-end butikker, restauranter og kino.

6. Legian Street: En livlig gate med mange barer, klubber og restauranter, kjent for sitt natteliv og underholdningstilbud.

7. Seminyak: Kun en kort kjøretur unna tilbyr Seminyak trendy strandklubber, trendy restauranter, godt shopping og luksuriøse resorts.

8. Vannaktiviteter: Langs Kuta-stranden kan du finne ulike vannsportaktiviteter som surfing, paraseiling, jetski og bananbåtturer.

9. Lokale markeder: Utforsk den nærliggende Pasar Seni tradisjonelle markedet eller Kuta Art Market for lokale håndverk, kunstverk, klær og suvenirer.

10. Templer: Besøk nærliggende templer som Pura Geriya Tanah Kilap eller den ikoniske hindutempel, Tanah Lot, som ligger omtrent 45 minutters kjøretur fra hotellet. Merk: Det er alltid lurt å sjekke tilgjengelighet og tilgjengelighet for spesifikke interessante steder, da de kan endres avhengig av nåværende omstendigheter eller renoveringer.

map
Bintang Bali Resort
Hotell

Til sentrum1.6

Om hotellet

Om

Bintang Bali Resort er et luksushotell som ligger i den populære turistdestinasjonen Kuta, Indonesia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Bintang Bali Resort ligger i et romslig tropisk hageområde som gir en rolig og fredelig atmosfære for gjestene. - Hotellet har en vakker beliggenhet ved stranden, slik at gjestene kan nyte fantastisk utsikt over Det indiske hav. - Resorten tilbyr forskjellige fasiliteter og bekvemmeligheter, inkludert flere svømmebassenger, et treningssenter, spa, restauranter og barer. - Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi-tilgang i fellesområdene og har en døgnåpen resepsjon. Rommene: - Bintang Bali Resort tilbyr forskjellige romtyper som passer til ulike preferanser og budsjetter, inkludert Deluxe-rom, suiter og villaer. - Alle rommene er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og private balkonger eller terrasser. - Noen rom tilbyr havutsikt, mens andre har utsikt over resortens frodige hager. - Suitene og villaene har ekstra plass og tilleggsfasiliteter som separate oppholdsområder og private plaskebassenger. Måltider: - Resorten har flere spisemuligheter for å imøtekomme ulike smaker og kjøkkener. - Taman Ayun Restaurant tilbyr bufféfrokost og à la carte-meny hele dagen, med både indonesiske og internasjonale retter. - Soka Pool Bar & Grill er en avslappet restaurant ved bassenget som serverer lette snacks, grillede retter og forfriskende drikkevarer. - Resorten har også Sakura Japanese Restaurant som serverer autentisk japansk mat, og The Kopi Pot, en kafé som tilbyr et utvalg av kaffe, bakverk og kaker. - Room service er tilgjengelig for gjester som foretrekker å spise i privatlivet på rommet sitt. Alt i alt tilbyr Bintang Bali Resort en luksuriøs overnattingsopplevelse med komfortable rom, fantastisk utsikt og et utvalg spisemuligheter som forbedrer gjestenes opphold i Kuta, Indonesia.

Strand

Bintang Bali Resort er et fantastisk hotell ved stranden som ligger i Kuta, Indonesia. Beliggende på den populære øya Bali, tilbyr dette feriestedet gjestene en perfekt blanding av luksus, avslapning og naturlig skjønnhet. Høydepunktet på feriestedet er den fantastiske stranden, som strekker seg i flere kilometer langs kysten. Med fint hvitt sand og krystallklart turkist vann, er stranden på Bintang Bali Resort virkelig et tropisk paradis. Gjestene kan nyte avslappende spaserturer langs stranden, sole seg på komfortable solsenger eller ta en dukkert i havet for å kjøle seg ned. Stranden er ikke bare perfekt for avslapning, men den tilbyr også en rekke spennende vannsportaktiviteter. Gjestene kan prøve seg på å surfe på de berømte bølgene i Kuta, nyte snorkling eller dykking for å utforske den fargerike undervannsverdenen, eller dra på spennende jetski-turer. Ferieanlegget tilbyr også utleie av utstyr og leksjoner for de som vil prøve disse aktivitetene for første gang. For de som foretrekker en roligere strandopplevelse, tilbyr feriestedet private cabanas og parasoller, som sikrer ultimate komfort og privatliv. Disse skyggefulle områdene er perfekte for par som søker en fredelig tilflukt eller familier som ønsker å tilbringe kvalitetstid sammen mens de nyter den fantastiske utsikten over havet. I tillegg til stranden, skryter Bintang Bali Resort også av en laguneformet svømmebasseng omgitt av frodige tropiske hager. Denne oasen gir en fredelig flukt fra havet og er perfekt for avslapning og bading i solen. Bassengbaren tilbyr et utvalg forfriskende drikkevarer og snacks, slik at gjestene kan nyte ultimate avslapning. Feriestedets beliggenhet i Kuta betyr også lett tilgang til nærliggende attraksjoner og livlig natteliv. Gjestene kan utforske de travle markedene, trendy butikker eller smake på den deilige lokale maten i området rundt. Feriestedet tilbyr også ulike spisesteder, inkludert strandrestauranter som serverer et bredt utvalg av internasjonale og lokale retter. Alt i alt tilbyr Bintang Bali Resort i Kuta, Indonesia en perfekt strandferie for reisende som søker en kombinasjon av luksus, ro og eventyr. Med sin fantastiske strand, imponerende fasiliteter og praktiske beliggenhet, lover dette feriestedet en uforglemmelig ferieopplevelse.

Barn

Bintang Bali Resort i Kuta, Indonesia tilbyr et utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av attraksjonene og fasilitetene for barn inkluderer:

1. Kids Club: Resorten har en dedikert Kids Club, der barn kan delta i ulike tilsynede aktiviteter, inkludert leker, håndverk og pedagogiske programmer.

2. Svømmebassenger: Resorten har flere svømmebassenger, inkludert et eget basseng for barn. Barn kan nyte å bade og leke i vannet.

3. Lekeplass: Bintang Bali Resort har et lekeområde utstyrt med sklier, husker og andre lekestrukturer for barn å glede seg over.

4. Barnemeny: Resortens restauranter tilbyr en spesiell barnemeny med et utvalg av barnevennlige måltider og snacks.

5. Barnevakt: Resorten tilbyr barnevaktjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan få litt fri tid mens barna deres blir passet på av dyktige fagpersoner.

6. Strandaktiviteter: Siden resorten ligger nær stranden, kan barna nyte å bygge sandslott, spille strandvolleyball eller engasjere seg i andre strandaktiviteter. Det er viktig å merke seg at spesifikke aktiviteter og fasiliteter kan variere, så det anbefales å kontakte resorten direkte for å undersøke de aktuelle tilbudene for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Bintang Bali Resort i Kuta, Indonesia. Her er noen få forslag:

1. Waterbom Bali: Denne badeparken ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr et utvalg spennende vannsklier og attraksjoner for alle aldre.

2. Kuta Beach: Ligger rett foran Bintang Bali Resort, er Kuta Beach et populært sted for surfing, bading og oppleve et livlig strandmiljø. Du kan slappe av på den sandete stranden eller se på den vakre solnedgangen.

3. Beachwalk Shopping Center: Dette eksklusive kjøpesenteret ligger en kort spasertur fra hotellet. Det tilbyr et utvalg butikker, restauranter, kafeer og et kino-kompleks for underholdning.

4. Discovery Shopping Mall: En annen nær kjøpesenter, Discovery Shopping Mall, tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter som kino.

5. Hard Rock Café: Ligger i Kuta-området, er Hard Rock Café en berømt musikkarena der du kan nyte live-opptredener og en livlig atmosfære.

6. Sky Garden Bali: Kjent for sitt natteliv, er Sky Garden Bali en flernivåklubb med ulike tematiserte rom, live DJ-er og ukentlige arrangementer. Det er et populært sted for de som ønsker å danse og nyte nattelivet.

7. Poppies Lane: Ligger nær Kuta Beach, er Poppies Lane en berømt smal gate fylt med butikker, barer, restauranter og gatehandlere. Besøkende kan nyte shopping av suvenirer, spise, eller oppleve det livlige nattelivet. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av Bintang Bali Resort i Kuta, Indonesia. Det finnes mange andre attraksjoner, restauranter og underholdningssteder å utforske i området også.

Vannaktiviteter

Bintang Bali Resort i Kuta, Indonesia tilbyr ulike vannaktiviteter for gjestene sine. På feriestedets bassengområde kan gjestene nyte avslappende svømming, soling på bassengkanten eller bare slappe av i bassenghyttene. Bassenget er omgitt av vakre tropiske hager, som skaper en rolig og avslappende atmosfære. For de som foretrekker stranden, ligger feriestedet praktisk plassert bare en kort spasertur unna den ikoniske Kuta-stranden. Gjestene kan bygge sandslott, ta en dukkert i det klare blå vannet eller prøve seg på ulike vannsportaktiviteter som surfing, paddleboarding eller parasailing. Bintang Bali Resort tilbyr også et utvalg av vannaktiviteter organisert av turdesk på stedet. Gjestene kan dra på snorkling- eller dykketurer for å utforske Balis fargerike undersjøiske verden i de omkringliggende øyene. Båtturer til nærliggende steder som Nusa Lembongan eller Nusa Penida kan også ordnes. Enten du foretrekker en avslappende dag ved bassenget eller en eventyrlig strandutflukt, tilbyr Bintang Bali Resort mange alternativer for å få mest mulig ut av vannaktivitetene dine under oppholdet.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Bintang Bali Resort? Bintang Bali Resort ligger i Kuta, Indonesia.

2. Hva er de nærliggende attraksjonene til Bintang Bali Resort? De nærliggende attraksjonene til Bintang Bali Resort inkluderer Kuta Beach, Waterbom Bali, Discovery Shopping Mall og Kuta Art Market.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Bintang Bali Resort? Bintang Bali Resort tilbyr fasiliteter som utendørs basseng, spa, treningssenter, restauranter, barer, room service, gratis Wi-Fi, et forretningssenter og konferansefasiliteter.

4. Finnes det ulike romalternativer på Bintang Bali Resort? Ja, Bintang Bali Resort tilbyr ulike romalternativer, inkludert Deluxe-rom, suiter og bassengvillaer.

5. Er frokost inkludert under oppholdet på Bintang Bali Resort? Ja, frokost er inkludert i oppholdet på Bintang Bali Resort.

6. Tilbyr Bintang Bali Resort transport til flyplassen? Ja, Bintang Bali Resort tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra avgift.

7. Er Bintang Bali Resort egnet for familier? Ja, Bintang Bali Resort er egnet for familier da det tilbyr familievennlige fasiliteter og aktiviteter.

8. Har Bintang Bali Resort en beliggenhet ved stranden? Ja, Bintang Bali Resort har en beliggenhet ved stranden med direkte tilgang til Kuta Beach.

9. Finnes det noen restauranter eller spisemuligheter på Bintang Bali Resort? Ja, Bintang Bali Resort har flere restauranter og spisemuligheter som tilbyr et utvalg av mat.

10. Er Bintang Bali Resort et dyrevennlig hotell? Nei, Bintang Bali Resort tillater ikke kjæledyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Tennisbaner
 • Beach fotball og volleyball
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Bar ved bassenget
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
 • Høystoler
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Bintang Bali Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.