Indonesia, Kerobokan

Grand Akhyati Villas & Spa

Jl. Bumbak 88X Umalas Kerobokan, Indonesia Villa
1 tilbud — Se tilbud
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Grand Akhyati Villas & Spa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 30
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl. Bumbak 88X Umalas Kerobokan, Indonesia

Rundt Grand Akhyati Villas & Spa i Kerobokan, Indonesia, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten. Her er noen av de bemerkelsesverdige:

1. Restauranter og kafeer: Det er mange spisemuligheter i nærheten, alt fra lokal indonesisk mat til internasjonale restauranter og trendy kafeer. - Noen populære restauranter i nærheten inkluderer Warung Sulawesi, Watercress Bali og Metis Restaurant. - Kaféalternativer inkluderer Monsieur Spoon og Livingstone Bakery & Café.

2. Shopping og markeder: Kerobokan har ulike shoppingmuligheter, inkludert lokale markeder og eksklusive butikker. - Seminyak Village og Seminyak Square er nærliggende shoppingdestinasjoner som tilbyr en blanding av internasjonale merker, designerbutikker og lokale butikker. - Love Anchor Canggu-markedet er kjent for sine unike håndverk, klær og tilbehør.

3. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere fantastiske strender der besøkende kan slappe av og nyte de vakre kystutsiktene. - Noen av de nærliggende strendene inkluderer Batu Belig Beach, Petitenget Beach og Seminyak Beach. - Disse strendene tilbyr muligheter for bading, soling, å se på solnedganger og å nyte kafeer og barer ved vannkanten.

4. Spa og velvære: Hotellet har en egen spa, men det finnes andre velværesentre i nærheten der besøkende kan skjemme seg bort. - Bodyworks og Amo Spa Bali er populære alternativer i området som tilbyr massasje, ansiktsbehandlinger og ulike velværebehandlinger.

5. Templer og kulturelle steder: Kerobokan ligger i nærheten av flere betydningsfulle templer og kulturarvattraksjoner. - Pura Petitenget er et gammelt balinesisk hindutempel nær Seminyak Beach og arrangerer ulike religiøse seremonier og tradisjonelle danseforestillinger. - Tanah Lot-tempelet, kjent for sin pittoreske beliggenhet på en fjellknaus, ligger en kort kjøretur unna Kerobokan.

6. Uteliv: Hvis besøkende er ute etter underholdning og natteliv, finnes det mange barer, klubber og strandklubber i Seminyak og nærliggende områder. - Ku De Ta, Potato Head og Mrs. Sippy er populære strandklubber med live musikk, DJ-opptredener og livlige atmosfærer. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og tilgjengeligheten til nevnte etablissementer kan variere, så det er lurt å sjekke den nyeste informasjonen og bekrefte åpningstidene før du besøker.

map
Grand Akhyati Villas & Spa
Villa

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

Grand Akhyati Villas & Spa er et luksuriøst hotell i Kerobokan, Indonesia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Grand Akhyati Villas & Spa er et 4-stjerners hotell kjent for sin rolige atmosfære og utmerket service. - Hotellet tilbyr en fredelig og avsidesliggende omgivelse, perfekt for de som søker avslapning og fornyelse. - Eiendommen har vakre balinesiske hager, et glitrende svømmebasseng og et spa som tilbyr en rekke foryngende behandlinger. Rommene: - Hotellet tilbyr en rekke romslige og elegant designede villaer, inkludert ett, to og tre soverom. - Hver villa er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, kaffe-/tekoker og et eget bad med badekar og dusj. - Villaene har også egne private hager med solsenger og en paviljong, som gir et perfekt sted å slappe av og nyte de rolige omgivelsene. Måltider: - Grand Akhyati Villas & Spa tilbyr en egen restaurant kalt "Udara", som serverer et utvalg av deilige indonesiske og internasjonale retter. - Restauranten tilbyr både à la carte- og buffetalternativer, slik at gjestene kan velge etter sine preferanser. - Hotellet tilbyr også romservice, der gjestene kan nyte måltidene sine i komforten av sin egen villa. Andre fasiliteter: - I tillegg til de vakre overnattingsmulighetene og spisestedene, tilbyr hotellet også en rekke fasiliteter som forbedrer gjestenes opphold. - Dette inkluderer et treningssenter der gjestene kan opprettholde treningsrutinene sine, og et bibliotek for de som ønsker å slappe av med en god bok. - Hotellet tilbyr også gratis transport til det nærliggende Seminyak-området, kjent for sitt livlige natteliv, shopping og spisemuligheter. Samlet sett er Grand Akhyati Villas & Spa et ideelt valg for reisende som søker et luksuriøst og fredelig opphold i Kerobokan, Indonesia.

Barn

Grand Akhyati Villas & Spa i Kerobokan, Indonesia tilbyr en rekke aktiviteter for barn å nyte under oppholdet. Noen av aktivitetene som er tilgjengelige for barn inkluderer:

1. Kids Club: Feriestedet har en dedikert kids club der barn kan delta i ulike tilsynelatende aktiviteter, som kunst og håndverk, spill og fortellinger.

2. Svømmebasseng: Feriestedet har et svømmebasseng, som er et flott sted for barn å ha det moro og plaske rundt.

3. Lekeområde utendørs: Det er et utendørs lekeområde utstyrt med husker og sklier der barna kan kose seg og få nye venner.

4. Barnemeny: Feriestedets restaurant tilbyr en spesielt utformet barnemeny med alternativer som passer for barnas smak og preferanser.

5. Barnevennlig overnatting: Feriestedet tilbyr romslige villaer med flere soverom, slik at det er nok plass for familier med barn å bo komfortabelt sammen.

6. Barnevakt: For foreldre som ønsker litt tid alene, tilbyr feriestedet en barnevakttjeneste som lar dem slappe av mens barna deres blir godt tatt vare på. Totalt sett tilbyr Grand Akhyati Villas & Spa et utvalg av alternativer for å holde barna underholdt og sikre et minneverdig og hyggelig opphold for familier.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Grand Akhyati Villas & Spa i Kerobokan, Indonesia. Noen av de populære underholdningssteder og attraksjoner i nærheten inkluderer:

1. Potato Head Beach Club: En berømt strandklubb kjent for sin fantastiske solnedgang, DJ-opptredener og livlig atmosfære. Den tilbyr en restaurant, bar, svømmebassenger og jevnlige arrangementer med internasjonale artister.

2. Ku De Ta: En annen kjent strandfront-arena som tilbyr restaurant, bar og strandklubb. Den har live musikk, DJ-er og er et populært sted for solnedgangsdrikker og middag.

3. La Laguna Bali: En strandklubb i bohemstil med unik innredning, inkludert sigøyner vogner og vintage-møbler. Den har en flott atmosfære, live musikk og er perfekt for en avslappende kveld ved stranden.

4. Seminyak Square: Et kjøpesenter med ulike butikker, restauranter og kafeer. Det arrangerer ofte live forestillinger og kulturelle arrangementer, og gir underholdningsalternativer for besøkende.

5. Bali Trick Art Gallery: Et 3D-museum der besøkende kan samhandle med ulike kunstinstallasjoner. Det tilbyr en unik opplevelse både for barn og voksne, og er derfor et underholdende alternativ for en dag ute.

6. Petitenget Beach: Ligger i nærheten, denne stranden tilbyr en avslappet atmosfære for soling, svømming eller en spasertur langs kysten. Det er også et populært sted å se på solnedgangen.

7. Bali Safari & Marine Park: En dyrehage som kombinerer en safarilignende opplevelse med ulike dyreshow og utstillinger. Besøkende kan se sjeldne dyrearter på nært hold samtidig som de nyter underholdningsshow. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av Grand Akhyati Villas & Spa i Kerobokan, Indonesia. Hotellpersonalet kan gi ytterligere anbefalinger og hjelp med å bestille ønskede aktiviteter.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbys på Grand Akhyati Villas & Spa? Grand Akhyati Villas & Spa tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et basseng, spa-fasiliteter, et treningsstudio, en restaurant på stedet, gratis Wi-Fi og en gratis shuttle-service innenfor området.

2. Er villaene på Grand Akhyati Villas & Spa aircondition? Ja, alle villaene på Grand Akhyati Villas & Spa er aircondition for gjestenes komfort.

3. Finnes det en restaurant på Grand Akhyati Villas & Spa? Ja, Grand Akhyati Villas & Spa har en restaurant på stedet som serverer en rekke lokale og internasjonale retter.

4. Tilbyr Grand Akhyati Villas & Spa transport til flyplassen? Ja, Grand Akhyati Villas & Spa tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra kostnad. Gjestene kan ordne dette direkte med hotellet.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Grand Akhyati Villas & Spa? Ja, frokost er inkludert i romprisen på Grand Akhyati Villas & Spa. Gjestene kan nyte en gratis frokost hver morgen.

6. Har Grand Akhyati Villas & Spa et spa? Ja, Grand Akhyati Villas & Spa har et spa der gjestene kan unne seg ulike behandlinger og massasjer.

7. Finnes det et treningsstudio eller treningsenter på Grand Akhyati Villas & Spa? Ja, Grand Akhyati Villas & Spa har et treningsstudio utstyrt med moderne treningsapparater som gjestene kan bruke under oppholdet.

8. Tilbyr Grand Akhyati Villas & Spa noen fritidsaktiviteter? Ja, Grand Akhyati Villas & Spa tilbyr ulike fritidsaktiviteter som sykling, matlagingstimer og rundturer, som kan ordnes av hotellets ansatte.

9. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Grand Akhyati Villas & Spa? Ja, Grand Akhyati Villas & Spa tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for alle gjester på hele eiendommen.

10. Tilbyr Grand Akhyati Villas & Spa noen spesielle pakker eller kampanjer? Grand Akhyati Villas & Spa tilbyr av og til spesielle pakker og kampanjer. Det anbefales å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte hotellet direkte for informasjon om aktuelle tilbud og rabatter.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Kjøkkenkrok
Hotellfasiliteter
 • Valutaveksling
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av Grand Akhyati Villas & Spa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.