Indonesia, Kayuputih

The Damai

Jalan Damai Kayu Putih Singaraja Kayuputih, Indonesia Hotell
1 tilbud fra 1119 NOK Se tilbud
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
The Damai
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 35
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Damai Kayu Putih Singaraja Kayuputih, Indonesia

Rundt hotellet 'The Damai' i Kayuputih, Indonesia, vil du finne ulike attraksjoner og interessepunkter. Noen bemerkelsesverdige steder å besøke inkluderer:

1. Munduk-fossen: Ligger i nærheten, er Munduk-fossen en pittoresk foss omgitt av frodig grønn vegetasjon. Den tilbyr en rolig og fredelig atmosfære for naturelskere.

2. Gitgit-fossen: En annen fantastisk foss i nærheten, Gitgit-fossen er et populært turistmål. Den er kjent for sin vakre beliggenhet og tilbyr muligheter for bading og naturvandringer.

3. Tvillinginnsjøene Buyan og Tamblingan: Disse tvillinginnsjøene ligger i nærheten av hotellet og tiltrekker besøkende med sin naturskjønne skjønnhet. Du kan ta en båttur eller gå på tur rundt innsjøene for å nyte omgivelsene.

4. Ulun Danu Beratan-tempelet: Plassert på bredden av Lake Beratan, er dette ikoniske balinesiske hindutempelet et betydelig landemerke og et populært turistmål. Dets rolige atmosfære og imponerende arkitektur gjør det til en attraksjon som er verdt å besøke.

5. Lovina Beach: Beliggende på den nordlige kysten av Bali, er Lovina Beach kjent for sin svarte vulkanske sand og delfinspotting. Besøkende kan slappe av ved stranden, snorkle eller dykke og nyte den livlige lokale kulturen.

6. Banjar varme kilder: Disse naturlige varme kildene har mineralrike vann som antas å ha helbredende egenskaper. Dette rolige tropiske paradiset tilbyr en oppfriskende opplevelse med sine avslappende bassenger og frodige omgivelser.

7. Brahma Vihara Arama buddhistkloster: Ligger i nærheten av hotellet, er dette buddhistklosteret kjent for sin vakre arkitektur og fredelige atmosfære. Besøkende kan utforske klosteret, beundre statuene og hagene, og delta i meditasjonssesjoner. Dette er bare noen få attraksjoner nær 'The Damai' hotel i Kayuputih, Indonesia. Området er rikt på naturlig skjønnhet, kulturelle landemerker og muligheter for utendørsaktiviteter, noe som gjør det til et ideelt reisemål for reisende.

map
The Damai
8.9 Hotell

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

The Damai er et luksuriøst boutiquehotell som ligger i Kayuputih, Indonesia. Med sin beliggenhet midt blant frodige tropiske hager og omringet av fantastisk utsikt over fjellene og havet, tilbyr The Damai en rolig og avslappende retrett. Hotellet har et utvalg av rom og suiter som er vakkert designet og dekorert, og blander tradisjonelle balinesiske elementer med moderne fasiliteter. Hvert rom er romslig og har en privat balkong eller terrasse, slik at gjestene kan nyte den fantastiske omgivelsen. Gjestene kan velge mellom flere romalternativer, inkludert rom med utsikt mot hagen, dalen eller havet. Alle rommene er utstyrt med aircondition, minibar, safe, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. The Damai tilbyr også et utvalg av spisemuligheter som imøtekommer gjestenes kulinariske preferanser. Hotellets restaurant serverer en rekke indonesiske og internasjonale retter laget med de ferskeste lokale ingrediensene. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de nyter den panoramiske utsikten over det omkringliggende landskapet. I tillegg tilbyr hotellet flere fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, spa- og velværesenter, yogatimer, et bibliotek og en gavebutikk. Personalet på The Damai er kjent for sin varme gjestfrihet og er alltid tilgjengelige for å assistere gjestene med eventuelle forespørsler eller spørsmål. Alt i alt er The Damai det perfekte valget for de som søker en luksuriøs og fredelig flukt midt i naturen i Kayuputih, Indonesia.

Barn

Beliggende i Kayuputih, Indonesia, tilbyr The Damai ulike aktiviteter og fasiliteter for barn å glede seg over. Noen av attraksjonene inkluderer:

1. Svømmebasseng: The Damai har et stort svømmebasseng som er egnet for barn. Barna kan ha det gøy med å svømme og leke i vannet under oppsyn av foreldrene eller foresatte.

2. Hage: Resortet har en vakker hage der barna kan utforske og leke. De kan nyte å løpe rundt, leke gjemsel eller til og med ha en piknik i hagen.

3. Utendørsaktiviteter: The Damai organiserer utendørsaktiviteter som naturvandringer og sykkelturer. Barna kan utforske det omkringliggende området, lære om lokal flora og fauna, og nyte den friske luften.

4. Barnas klubb: Resortet har en barnas klubb der barna kan delta i ulike aktiviteter, som kunst og håndverk, brettspill og historiefortelling. Klubben blir overvåket av opplært personale som sikrer barnas sikkerhet og underholdning.

5. Matlagingskurs: The Damai tilbyr matlagingskurs for barn der de kan lære å lage enkle retter under veiledning av profesjonelle kokker. Denne aktiviteten lar barna utforske sine kulinariske ferdigheter og ha det gøy med å lage sine egne måltider.

6. Tradisjonelle balinesiske aktiviteter: Resortet tilbyr også tradisjonelle balinesiske aktiviteter for barn, som tradisjonell dans og gamelan-musikk-klasser. Dette gir barna muligheten til å lære om lokal kultur og tradisjoner. Alt i alt tilbyr The Damai et utvalg av aktiviteter og fasiliteter som passer for barn, og sikrer at de har en hyggelig og minneverdig opplevelse under oppholdet.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'The Damai' i Kayuputih, Indonesia. Noen av de populære underholdningsalternativene inkluderer:

1. Tegalalang Risåker: Ligger cirka 7 kilometer fra hotellet, dette UNESCOs verdensarvsted tilbyr fantastisk utsikt over frodige grønne risåkre. Besøkende kan utforske åkrene, gå en tur gjennom det vakre landskapet og ta noen fantastiske bilder.

2. Ubud-palasset: Ligger i hjertet av Ubud, cirka 15 kilometer fra hotellet, er Ubud-palasset et historisk landemerke og et kulturelt knutepunkt. Besøkende kan se tradisjonelle balinesiske danseforestillinger om kvelden, handle for tradisjonelle håndverk på det nærliggende Ubud Art Market eller utforske de nærliggende museene og templene.

3. Tirta Empul-tempelet: Ligger cirka 14 kilometer fra hotellet, er Tirta Empul-tempelet et hellig hinduistisk tempel kjent for sitt hellige kildevann. Besøkende kan delta i en renselsesritual ved å bade i kildevannet eller bare beundre den vakre arkitekturen til tempelet.

4. Bali Swing: Ligger cirka 16 kilometer fra hotellet, tilbyr Bali Swing en adrenalinfylt opplevelse med gigantiske husker som henger over frodige jungler. Besøkende kan svinge over dalen, ta fantastiske bilder og nyte den spektakulære utsikten over det omkringliggende landskapet.

5. Campuhan Ridge Walk: Dette naturskjønne turstien ligger cirka 18 kilometer fra hotellet i Ubud. Den tilbyr vakker utsikt over de frodige grønne risfeltene, kokospalmene og Ayung-elven. Besøkende kan nyte en fredelig tur, puste inn frisk luft og nyte Balis naturlige skjønnhet. Dette er bare noen av de mange underholdningsalternativene i nærheten av 'The Damai' hotel i Kayuputih, Indonesia.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger The Damai? The Damai ligger i Kayuputih, som er den nordlige delen av Bali, Indonesia.

2. Hva er The Damai kjent for? The Damai er kjent for å være et luksuriøst boutique resort og spa, som tilbyr fantastisk utsikt over Balis fjellandskap og gir gjestene en rolig og avslappende tilflukt.

3. Hvor mange rom har The Damai? The Damai har totalt 15 rom, bestående av suiter, bungalower og villaer, hver med moderne fasiliteter og en privat terrasse eller balkong.

4. Kan jeg bestille en spa-behandling på The Damai selv om jeg ikke er gjest? Ja, The Damai ønsker besøkende utenfra velkommen for spa-behandlinger. Det anbefales å bestille på forhånd for å sikre tilgjengelighet.

5. Har The Damai en restaurant? Ja, The Damai har en restaurant på stedet kalt Damai Restaurant, som tilbyr et utvalg internasjonal og indonesisk mat laget med ferske og lokalproduserte ingredienser.

6. Hvilke aktiviteter er tilgjengelige på The Damai? The Damai tilbyr en rekke aktiviteter, inkludert yogaklasser, sykkelturer, tradisjonelle balinesiske matlagingskurs og kulturelle utflukter til nærliggende templer og attraksjoner.

7. Er The Damai et kun for voksne resort? Nei, The Damai ønsker gjester i alle aldre velkommen. Men den fredelige og rolige atmosfæren kan være spesielt tiltalende for voksne som søker et avslappende opphold.

8. Har The Damai et svømmebasseng? Ja, The Damai har et evighetsbasseng med panoramautsikt over omkringliggende fjell og frodig vegetasjon.

9. Er Wi-Fi tilgjengelig på The Damai? Ja, gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele resorten, slik at gjestene kan være tilkoblet under oppholdet.

10. Er kjæledyr tillatt på The Damai? Nei, The Damai har en policy om at kjæledyr ikke er tillatt for å sikre en fredelig og hygienisk miljø for alle gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av The Damai
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.