Indonesia, Jimbaran

X2 Bali Breakers Resort

Jl Pantai Balangan Balangan Jimbaran South Kut Jimbaran, Indonesia Ferieanlegg
1 tilbud fra 2105 NOK Se tilbud
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
X2 Bali Breakers Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 46
Beliggenhet
Til sentrum
5.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl Pantai Balangan Balangan Jimbaran South Kut Jimbaran, Indonesia

X2 Bali Breakers Resort ligger i nærheten av flere attraksjoner og fasiliteter i Jimbaran, Indonesia. Her er noen bemerkelsesverdige steder og landemerker i nærheten av hotellet:

1. Jimbaran Beach: Hotellet ligger bare en kort avstand fra Jimbaran Beach, et pittoresk kystområde kjent for sin hvite sand, rolige farvann og vakre solnedganger. Mange sjømatrestauranter ligger også langs stranden.

2. Garuda Wisnu Kencana Cultural Park: Denne parken ligger noen få kilometer fra hotellet og har en gigantisk statue av den hinduistiske guden Vishnu som rir på den mytiske fuglen Garuda. Den arrangerer også ulike kulturelle forestillinger og utstillinger.

3. Uluwatu Temple: Omtrent 10 kilometer fra hotellet ligger Uluwatu Temple, et hellig havtempel som ligger på toppen av en klippe. Det gir fantastisk panoramautsikt over Indiahavet og er også arena for de berømte Kecak-ilddansforestillingene.

4. Pandawa Beach: Omtrent 15 kilometer fra hotellet ligger Pandawa Beach, en skjult perle med krystallklart vann og gyllent sand. Stranden er relativt avsidesliggende og tilbyr en fredelig flukt.

5. Jimbaran Fish Market: Bare en kort avstand fra hotellet ligger Jimbaran Fish Market, hvor du kan oppleve den lokale fiskerkulturen. Her kan du kjøpe et bredt utvalg av fersk sjømat.

6. Balangan Beach: Ligger omtrent 6 kilometer fra hotellet, er Balangan Beach et populært sted for surfere på grunn av de sterke bølgene. Den har fantastiske klipper, steinutskjæringer og strekninger med hvit sand.

7. GWK Night Market: Ligger i nærheten av Garuda Wisnu Kencana Cultural Park, er GWK Night Market et livlig marked hvor du kan oppleve lokal gatemat, håndverk og kulturelle forestillinger. Disse er bare noen av attraksjonene nær X2 Bali Breakers Resort. Jimbaran er også kjent for sine restauranter, strandklubber og luksuriøse resorts, noe som gjør det til et populært reisemål for turister.

map
X2 Bali Breakers Resort
Ferieanlegg

Til sentrum5.3

Om hotellet

Om

X2 Bali Breakers Resort er et luksuriøst hotell ved stranden, beliggende i Jimbaran, Indonesia. Det tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene sine. Overnatting på X2 Bali Breakers Resort består av stilige og moderne rom, designet for å skape en rolig og avslappende atmosfære. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med gratis baderomsprodukter. Rommene tilbyr også fantastisk utsikt over havet eller hotellets frodige hager. Gjestene kan velge mellom ulike romalternativer, inkludert Deluxe-rom, rom med direkte tilgang til bassenget og familiesuiter, for å passe deres preferanser og behov. Rommene med direkte tilgang til bassenget gir gjestene muligheten til å nyte en forfriskende svømmetur når det passer dem. Når det kommer til mat, tilbyr X2 Bali Breakers Resort en restaurant og en bar. Restauranten serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter, tilberedt av dyktige kokker med bruk av ferske og kvalitetsrike ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine i en stilig og komfortabel atmosfære, enten innendørs eller utendørs. Baren tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktails, viner og brennevin, perfekt for avslapning og sosialisering. I tillegg til overnatting og spisemuligheter, har X2 Bali Breakers Resort et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningsstudio, et spa- og velværesenter, en barneklubb og en døgnåpen resepsjon. Resortet tilbyr også transport til og fra flyplassen, samt concierge- og turdesk-assistanse for å hjelpe gjestene med å utforske området og attraksjonene i nærheten. Alt i alt tilbyr X2 Bali Breakers Resort luksuriøs overnatting, et variert utvalg av spisemuligheter og omfattende fasiliteter for å sikre et minneverdig og avslappende opphold for gjestene sine.

Barn

X2 Bali Breakers Resort i Jimbaran, Indonesia tilbyr et mangfold av aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av funksjonene inkluderer:

1. Barnas klubb: Resorten har en dedikert barneklubb der barn kan delta i tilsynede aktiviteter og leker. Klubben er designet for å underholde og lære barn gjennom morsomme og interaktive læringsopplevelser.

2. Basseng: Resorten har et svømmebasseng som er egnet for barn. Bassenget er utstyrt med grunne områder, vannsklier og andre funksjoner for å sikre at barna kan hygge seg trygt i vannet.

3. Utendørs lekeplass: Det er en utendørs lekeplass med husker, sklier og annet utstyr der barna kan ha det gøy og bli kvitt litt energi.

4. Minigolf: Resorten tilbyr også en minigolfbane, som gir en morsom og underholdende aktivitet for barn i alle aldre.

5. Familievennlige overnattingsmuligheter: X2 Bali Breakers Resort tilbyr romslige og komfortable familievennlige overnattingsmuligheter, inkludert sammenkoblede rom eller suiter, for å imøtekomme familier med barn.

6. Familievennlige spisemuligheter: Resorten tilbyr familievennlige spisemuligheter, inkludert barnemenyer og høy stoler, slik at barna kan nyte deilige måltider.

7. Barnevaktstjenester: Resorten tilbyr barnevaktstjenester for foreldre som ønsker litt voksen tid mens barna deres blir tatt vare på av opplært personale. Generelt sett tilbyr X2 Bali Breakers Resort et utvalg av aktiviteter og fasiliteter spesielt tilpasset barn, og sørger for at de har et minneverdig og hyggelig opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær X2 Bali Breakers Resort i Jimbaran, Indonesia. Her er noen forslag:

1. Jimbaran-stranden: Hotellet ligger nær Jimbaran-stranden, der du kan slappe av, sole deg og nyte den fantastiske utsikten over Det indiske hav. Du kan også nyte fersk sjømat på de strandnære sjømatrestaurantene.

2. Rock Bar Bali: Denne berømte baren ligger oppe på klippene i Jimbaran og tilbyr fantastisk solnedgangsutsikt. Nyt drinker og levende musikk mens du tar inn den vakre naturen.

3. Vannsport: Hotellet ligger i nærheten av flere vannsportsoperatører som tilbyr aktiviteter som surfing, snorkling, dykking og fiske. Du kan utforske undervannsverdenen eller fange noen bølger, avhengig av interessene dine.

4. Uluwatu-tempelet: Dette ikoniske balinesiske tempelet ligger i nærheten og sitter på en klippe med utsikt over havet. Det er kjent for sine tradisjonelle Kecak-danseforestillinger ved solnedgang, og gir en unik kulturell opplevelse.

5. Jimbaran nattmarked: En kort kjøretur fra hotellet tilbyr Jimbaran nattmarked en livlig atmosfære, deilig lokal mat og muligheten til å oppleve lokal kultur. Smak på ulike indonesiske retter og handle suvenirer.

6. Spa og velvære: Mange resorts i Jimbaran-området tilbyr spa- og velværefasiliteter. Du kan unne deg massasjer, foryngende behandlinger og dra nytte av resortens basseng eller treningssenter. Dette er bare noen få alternativer for underholdning nær X2 Bali Breakers Resort i Jimbaran. Hotellets concierge vil kunne gi deg mer spesifikke forslag basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva gjør X2 Bali Breakers Resort unikt?
1. Hva gjør X2 Bali Breakers Resort unikt?1

X2 Bali Breakers Resort skiller seg ut med sin fantastiske havutsikt, moderne balinesisk design og eksklusive beliggenhet nær Jimbaran-stranden. Resortet tilbyr en fredelig flukt fra den travle byen, med luksuriøse fasiliteter og fokus på personlig service

2. Hvilke typer overnatting tilbyr X2 Bali Breakers Resort?
2. Hvilke typer overnatting tilbyr X2 Bali Breakers Resort?1

Resortet tilbyr ulike typer overnatting, inkludert romslige villaer med private bassenger, suiter med havutsikt og komfortable gjesterom. Alle rommene er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold

3. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter tilbyr X2 Bali Breakers Resort?
3. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter tilbyr X2 Bali Breakers Resort?1

X2 Bali Breakers Resort har et evighetsbasseng med utsikt over havet, et treningssenter, spa og en strandrestaurant. Resortet tilbyr også gratis Wi-Fi, døgnåpen romservice og et utvalg fritidsaktiviteter som yogaklasser og vannsport

4. Er X2 Bali Breakers Resort egnet for familier?
4. Er X2 Bali Breakers Resort egnet for familier?1

Ja, X2 Bali Breakers Resort er familievennlig og tilbyr en rekke fasiliteter og aktiviteter egnet for barn. Resortet har en barneklubb, barnevakt-tjenester og et dedikert barnebasseng. I tillegg gir de romslige villaene god plass til familier

5. Hvilke spisemuligheter finnes på X2 Bali Breakers Resort?
5. Hvilke spisemuligheter finnes på X2 Bali Breakers Resort?1

Resortets strandrestaurant serverer et utvalg internasjonale og lokale retter, laget av dyktige kokker. Gjestene kan nyte måltidene sine med fantastisk havutsikt, eller velge romservice for en mer privat opplevelse. Resortet har også en bar som serverer forfriskende drikkevarer og cocktails

6. Er X2 Bali Breakers Resort beliggende i nærheten av populære attraksjoner?
6. Er X2 Bali Breakers Resort beliggende i nærheten av populære attraksjoner?1

Ja, X2 Bali Breakers Resort har en praktisk beliggenhet nær populære attraksjoner i Jimbaran. Resortet ligger bare en kort kjøretur fra Jimbaran Bay, hvor gjestene kan nyte deilige sjømatretter på lokale restauranter. Andre nærliggende attraksjoner inkluderer Uluwatu-tempelet, Garuda Wisnu Kencana Cultural Park og Pandawa Beach

7. Hvordan kan jeg reservere på X2 Bali Breakers Resort?
7. Hvordan kan jeg reservere på X2 Bali Breakers Resort?1

Reservasjoner kan gjøres direkte via resortets offisielle nettside eller ved å kontakte deres reservasjonsteam. Reisebyråer og online bookingplattformer kan også ha muligheter for å bestille opphold på X2 Bali Breakers Resort

8. Tilbyr X2 Bali Breakers Resort transport til og fra flyplassen?
8. Tilbyr X2 Bali Breakers Resort transport til og fra flyplassen?1

Ja, X2 Bali Breakers Resort tilbyr transport til og fra Ngurah Rai internasjonale flyplass for gjestenes bekvemmelighet. Resortet tilbyr en problemfri transfer som sikrer en smidig ankomst og avreiseopplevelse

9. Hva er avbestillingsreglene på X2 Bali Breakers Resort?
9. Hva er avbestillingsreglene på X2 Bali Breakers Resort?1

Resortets avbestillingsregler kan variere avhengig av typen reservasjon og tidspunktet for avbestillingen. Det anbefales å sjekke de spesifikke avbestillingsreglene ved bestilling eller kontakte resortet direkte for mer informasjon

10. Kan X2 Bali Breakers Resort hjelpe til med å planlegge utflukter og aktiviteter på Bali?
10. Kan X2 Bali Breakers Resort hjelpe til med å planlegge utflukter og aktiviteter på Bali?1

Ja, resortets konsierge-team kan hjelpe gjestene med å planlegge ulike turer, utflukter og aktiviteter under oppholdet på Bali. Enten det er å utforske nærliggende attraksjoner, arrangere vannsportsaktiviteter eller organisere kulturelle opplevelser, kan resortets ansatte gi anbefalinger og ordne det.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Bar ved bassenget
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
 • Trimrom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Skrivebord
 • Badekåper
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
For familier med barn
 • Barnebasseng
Anmeldelse av X2 Bali Breakers Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.