Indonesia, Jimbaran

Villa By The Beach Jimbaran

Villa no. 2002, Kedonganan Beach Villas, Il. Segara Wangi no. 33 Jimbaran, Indonesia Villa
7 Tilbud fra 2391 NOK Se tilbud
Villa By The Beach Jimbaran
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Villa no. 2002, Kedonganan Beach Villas, Il. Segara Wangi no. 33 Jimbaran, Indonesia

I nærheten av hotellet 'Villa By The Beach Jimbaran' i Jimbaran, Indonesia, vil du finne:

1. Jimbaran-stranden: Hotellet ligger rett ved stranden og gir enkel tilgang til de vakre sandstrendene og det klare blå vannet.

2. Jimbaran sjømatkafeer: De kjente Jimbaran sjømatkafeene er bare en kort spasertur fra hotellet. Disse kafeene tilbyr ferske sjømatretter servert rett på stranden, og skaper en unik spiseopplevelse.

3. Uluwatu-tempelet: Dette ikoniske tempelet ligger omtrent 30 minutters kjøretur fra hotellet. Plassert på en klippe med utsikt over Det indiske hav, tilbyr Uluwatu-tempelet fantastisk solnedgang og tradisjonelle Kecak danseforestillinger.

4. Garuda Wisnu Kencana Kulturelle Park: Omtrent 20 minutters kjøretur fra hotellet finner du denne parken, som huser en massiv statue av hindu-guden Vishnu som rir på den mytiske fuglen Garuda. Parken tilbyr også kulturelle forestillinger, utstillinger og vakre landskap.

5. Balangan-stranden: Omtrent 15 minutter unna hotellet ligger Balangan-stranden, kjent for sin pittoreske hvite sandstrand og gode surfeforhold.

6. Dreamland-stranden: Denne populære stranden er omtrent 10 minutters kjøretur fra hotellet og er kjent for sine rene strender og konsekvente bølger, som tiltrekker surfere og strandgjester.

7. GWK nattmarked: Dette nattmarkedet ligger i nærheten av Garuda Wisnu Kencana Kulturelle Park og tilbyr et utvalg av lokal gatemat, suvenirer og tradisjonelle balinesiske produkter.

8. Jimbaran fiskemarked: En kort avstand fra hotellet kan du oppleve den lokale fiskemarkedkulturen og kjøpe fersk sjømat.

9. Spa- og velværesentre: Det er flere spa- og velværesentre i nærheten av hotellet som tilbyr et utvalg av behandlinger og terapier for avslapning og fornyelse.

10. Tradisjonelle kunstmarkeder: Innen kort avstand kan du finne lokale markeder som selger håndverk, kunstverk og tradisjonelle balinesiske suvenirer. Merk: Det er alltid lurt å dobbeltsjekke de eksakte stedene og tilgjengeligheten av attraksjonene ved besøket, da de kan være gjenstand for endringer.

map
Villa By The Beach Jimbaran
Villa

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Villa By The Beach Jimbaran er et luksuriøst strandhotell som ligger i Jimbaran, Indonesia. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et behagelig og hyggelig opphold for gjestene. Overnatting: Hotellet tilbyr romslige og velutstyrte rom som er designet med moderne og elegant innredning. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og Wi-Fi-tilgang. Noen rom tilbyr også fantastisk utsikt over stranden og det omkringliggende landskapet. Fasiliteter: Villa By The Beach Jimbaran har et utvalg av fasiliteter for å imøtekomme gjestenes behov. Disse inkluderer et svømmebasseng, spasenter, treningssenter og en restaurant. Hotellet tilbyr også 24-timers resepsjonsservice, oppbevaring av bagasje og concierge-tjenester for å sikre et problemfritt opphold for gjestene. Måltider: Hotellets restaurant tilbyr en variert meny som kombinerer indonesisk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte deilige måltider tilberedt av erfarne kokker, som bruker ferske og lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr også et utvalg av vegetariske og veganske alternativer for å imøtekomme ulike kostpreferanser. I tillegg til den på stedet restauranten, er det også ulike spisemuligheter i nærheten. Jimbaran-området er kjent for sine sjømatrestauranter, der gjestene kan nyte fersk sjømat mens de nyter den vakre utsikten over stranden. Alt i alt, Villa By The Beach Jimbaran tilbyr komfortable rom, utmerkede fasiliteter og et utvalg av spisemuligheter, noe som gjør det til et perfekt valg for reisende som ønsker et avslappende og hyggelig opphold i Jimbaran, Indonesia.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Villa ved Jimbaran-stranden' i Jimbaran, Indonesia. Her er noen få forslag:

1. Jimbaran-stranden: Hotellet ligger i nærheten av Jimbaran-stranden, slik at gjestene kan nyte en dag med soling, bading og avslapping på stranden. Stranden er også kjent for sine sjømatrestauranter der du kan nyte deilige ferske sjømatretter samtidig som du ser på solnedgangen.

2. Jimbaran nattmarked: Bare en kort avstand fra hotellet, har Jimbaran nattmarked en livlig matmarkedopplevelse. Gjestene kan prøve ulike lokale retter og sjømat til rimelige priser.

3. Garuda Wisnu Kencana kulturpark: Denne kulturparken ligger en kort kjøretur fra hotellet og har den ikoniske statuen av Herre Vishnu som rir på ryggen til Garuda. Besøkende kan utforske parken, se tradisjonelle danseforestillinger og lære om indonesisk kultur.

4. Uluwatu-tempelet: Ligger på en klippe med utsikt over Det indiske hav, er Uluwatu-tempelet kjent for sin spektakulære utsikt og tradisjonell balinesisk arkitektur. Tempelet er også hjemsted for lekne aper og arrangerer Kecak-ilden-danseforestillinger ved solnedgang.

5. Shopping på Beachwalk kjøpesenter: Omtrent 20 minutters kjøretur fra hotellet, tilbyr Beachwalk kjøpesenter i Kuta et utvalg av internasjonale og lokale merker, samt restauranter og kino.

6. Vannaktiviteter på Tanjung Benoa: For de som søker litt eventyr, er Tanjung Benoa en kort avstand unna og tilbyr et utvalg av vannaktiviteter som paraseiling, jetski, bananbåtturer og snorkling. Dette er bare noen få alternativer, og det finnes mange flere underholdningsvalg i Jimbaran-området som passer til ulike interesser og preferanser.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Kontakt
 • Trimrom
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Villa By The Beach Jimbaran
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.