Indonesia, Jimbaran

Ben's Villa Jimbaran

Jalan Beranda Hijau Raya jl beranda hijau raya 31 kutuh bali Jimbaran, Indonesia Villa
1 tilbud — Se tilbud
Ben's Villa Jimbaran
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
5.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Beranda Hijau Raya jl beranda hijau raya 31 kutuh bali Jimbaran, Indonesia

Noen av attraksjonene og landemerkene i nærheten av "Ben's Villa Jimbaran" i Jimbaran, Indonesia inkluderer:

1. Jimbaran Beach: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Jimbaran Beach kjent for sin vakre hvite sand og rolige vann. Det er et populært sted for bading, solbading og å nyte fersk sjømat på restauranter ved stranden.

2. Garuda Wisnu Kencana Cultural Park: Denne parken ligger rundt 6 kilometer fra hotellet og er kjent for sin massive statue av den hinduistiske guden Vishnu som rir på Garuda, en mytisk fugl. Den tilbyr også kulturelle forestillinger, utstillinger og fantastisk utsikt over området rundt.

3. Uluwatu Temple: Plassert på en klippe om lag 10 kilometer fra hotellet, er Uluwatu Temple en av Balis viktigste sjøtempler. Den tilbyr fantastisk utsikt over havet og har Kecak-danseforestillinger, der dansere presenterer tradisjonelle balinesiske historier.

4. Pandawa Beach: Ligger rundt 12 kilometer fra hotellet, er Pandawa Beach en skjult perle med gyllen sand og krystallklart vann. Den er mindre overfylt i forhold til andre strender på Bali og er perfekt for avslapning eller vannsport.

5. Balangan Beach: Ligger innenfor 10 kilometer fra hotellet, er Balangan Beach kjent for sine vakre omgivelser og konsekvente bølger, noe som gjør det til et populært reisemål for surfere. Den tilbyr fantastiske klipper og en avslappet atmosfære som er ideell for solbading.

6. Nusa Dua Beach: Omtrent 13 kilometer unna, er Nusa Dua Beach et luksuriøst feriestedområde med uberørte strender, førsteklasses hoteller og et bredt utvalg av vannsportsaktiviteter. Det er et flott sted for avslapning, solbading og å nyte vannbaserte opplevelser.

7. Bali Collection Shopping Center: Ligger omtrent 10 kilometer fra hotellet, tilbyr dette kjøpesenteret et utvalg av internasjonale merkevarer, lokale boutiquer, restauranter og underholdningsmuligheter. Det er et populært handlesenter i Nusa Dua-området. Dette er bare noen få av attraksjonene og landemerkene i nærheten av "Ben's Villa Jimbaran" i Jimbaran, Indonesia. Hotellet kan også tilby ekstra fasiliteter og tjenester som bidrar til den totale opplevelsen.

map
Ben's Villa Jimbaran
Villa

Til sentrum5.0

Om hotellet

Om

Ben's Villa Jimbaran er et luksushotell som ligger i det pittoreske området Jimbaran, Indonesia. Hotellet tilbyr et utvalg av overnattingsmuligheter, inkludert villaer, suiter og rom, som alle er designet med moderne komfort og tradisjonelle balinesiske elementer. Rommene er romslige, vakkert møblert og har fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og private balkonger eller terrasser. Hver villa på Ben's Villa Jimbaran har en separat stue, et fullt utstyrt kjøkkenkrok og et privat basseng, noe som gjør det ideelt for familier eller par som søker privatliv og avslapning. Suitene tilbyr en kombinasjon av luksus og komfort med egne sitteområder, store soverom og private balkonger med utsikt over de frodige hagene eller havet. Hotellet har også et utvalg av spisemuligheter. Den lokale restauranten serverer et utvalg internasjonal og lokal mat laget av dyktige kokker som bruker ferske, lokale ingredienser. Gjestene kan velge å nyte måltidene sine inne eller på den utendørs terrassen, omgitt av hotellets vakre hager. Gratis frokost er inkludert for alle gjester. I tillegg til overnattings- og spisemulighetene tilbyr Ben's Villa Jimbaran også en rekke fasiliteter som forbedrer gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, treningssenter, spa og en døgnåpen resepsjon. Det vennlige og oppmerksomme personalet er også tilgjengelig for å hjelpe med turbestillinger, flyplasstransport og andre forespørsler. Alt i alt gir Ben's Villa Jimbaran en rolig og luksuriøs tilflukt, som sikrer et minneverdig opphold for gjester som besøker den vakre øya Bali, Indonesia.

Underholdning

1. Jimbaran-stranden: Bare en kort spasertur fra Ben's Villa Jimbaran ligger Jimbaran-stranden, et populært sted for både turister og lokalbefolkningen. Slapp av på den sandete stranden, svøm i det klare vannet, eller nyt fersk sjømat på en av strandrestaurantene.

2. GWK Culture Park: Denne store kulturparken huser en massiv statue av den hinduistiske guden Vishnu og tilbyr fantastisk utsikt over området rundt. Utforsk parkens ulike kulturutstillinger, kunstgallerier og åpne amfiteater.

3. Jimbaran Bay Live Music: Nyt live musikkoppsetninger av lokale band og artister på de ulike stedene langs Jimbaran Bay. Mange barer og restauranter i området tilbyr live musikk, og skaper en livlig atmosfære om kvelden.

4. Balangan-stranden for surfing: Hvis du er en fan av surfing, bør du dra til Balangan-stranden, som ligger en kort kjøretur fra Ben's Villa Jimbaran. Denne stranden er kjent for sine jevne bølger og fantastisk utsikt, noe som gjør den til et populært sted for surfere på alle nivåer.

5. Balinesisk massasje og spacentre: Unn deg en avslappende balinesisk massasje eller spa-behandling på en av de mange spacentrene i Jimbaran. Disse sentrene tilbyr ulike behandlinger og terapier, slik at du kan slappe av og fornye deg under oppholdet ditt.

6. Jimbaran Night Market: Utforsk den travle Jimbaran Night Market, også kjent som "Pasar Malam Kedonganan", som ligger i nærheten av hotellet. Dette markedet tilbyr et utvalg av lokale gateboder, snacks og suvenirer, og er et flott sted å oppleve lokal kultur og mat.

7. Sjømatrestauranter i Jimbaran: Jimbaran er kjent for sine sjømatrestauranter som ligger langs stranden, og tilbyr fersk sjømat som er tilberedt over kullgriller. Nyt en romantisk middag ved solnedgang på stranden, og nyt deilige grillretter med fisk, reker, krabbe og andre sjømatdelikatesser.

8. Uluwatu-tempelet og Kecak Dance Show: Besøk det ikoniske Uluwatu-tempelet som ligger på en klippe med utsikt over Det indiske hav. Opplev den fortryllende Kecak Dance-forestillingen som finner sted ved solnedgang, og fremviser tradisjonell balinesisk musikk og dans.

9. Garuda Wisnu Kencana Cultural Park: Utforsk denne kulturparken, som huser den ikoniske Garuda Wisnu Kencana-statuen. Parken har ulike kulturelle opptredener, kunstutstillinger og tradisjonelle håndverksdemonstrasjoner.

10. Vannsport og strandaktiviteter: Delta i ulike vannsport- og strandaktiviteter nær Ben's Villa Jimbaran, inkludert snorkling, dykking, jet ski, paragliding og bananbåt. Mange operatører tilbyr disse aktivitetene langs Jimbaran-kysten.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Ben's Villa Jimbaran i Indonesia?
1. Hva er adressen til Ben's Villa Jimbaran i Indonesia?1

Adressen til Ben's Villa Jimbaran er [sett inn adresse]

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Ben's Villa Jimbaran?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Ben's Villa Jimbaran?1

Ben's Villa Jimbaran tilbyr fasiliteter som et svømmebasseng, gratis Wi-Fi, aircondition, et fullt utstyrt kjøkken, en privat hage og et grillområde

3. Er frokost inkludert i oppholdet på Ben's Villa Jimbaran?
3. Er frokost inkludert i oppholdet på Ben's Villa Jimbaran?1

Nei, frokost er ikke inkludert i oppholdet på Ben's Villa Jimbaran. Gjestene kan imidlertid be om å få frokost tilberedt mot en ekstra kostnad

4. Hvor mange rom er det på Ben's Villa Jimbaran?
4. Hvor mange rom er det på Ben's Villa Jimbaran?1

Ben's Villa Jimbaran har [sett inn antall] rom

5. Tilbyr Ben's Villa Jimbaran transport til flyplassen?
5. Tilbyr Ben's Villa Jimbaran transport til flyplassen?1

Ja, Ben's Villa Jimbaran kan ordne transport til flyplassen for gjestene mot en ekstra kostnad. Gjestene kan kontakte villaen direkte for å avtale dette

6. Er det en restaurant eller spisemuligheter tilgjengelig på Ben's Villa Jimbaran?
6. Er det en restaurant eller spisemuligheter tilgjengelig på Ben's Villa Jimbaran?1

Ben's Villa Jimbaran har ikke en restaurant på stedet, men det finnes flere spisemuligheter i nærheten. Personalet kan gi anbefalinger og assistere med reservasjoner

7. Hva er de nærliggende attraksjonene til Ben's Villa Jimbaran?
7. Hva er de nærliggende attraksjonene til Ben's Villa Jimbaran?1

Noen nærliggende attraksjoner til Ben's Villa Jimbaran inkluderer Jimbaran-stranden, Garuda Wisnu Kencana Cultural Park og Uluwatu-tempelet

8. Er det parkering tilgjengelig på Ben's Villa Jimbaran?
8. Er det parkering tilgjengelig på Ben's Villa Jimbaran?1

Ja, Ben's Villa Jimbaran har gratis parkering tilgjengelig for gjestene

9. Kan gjestene arrangere dagsturer eller utflukter gjennom Ben's Villa Jimbaran?
9. Kan gjestene arrangere dagsturer eller utflukter gjennom Ben's Villa Jimbaran?1

Ja, Ben's Villa Jimbaran kan hjelpe gjestene med å arrangere dagsturer eller utflukter til ulike attraksjoner og landemerker i området rundt.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Ben's Villa Jimbaran
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.