Indonesia, Jimbaran

The Hill Villas Bali

Jalan Taman Giri Banjar Mumbul Nusa Dua Jimbaran, Indonesia Villa
1 tilbud — Se tilbud
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
The Hill Villas Bali
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 36
Beliggenhet
Til sentrum
3.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Taman Giri Banjar Mumbul Nusa Dua Jimbaran, Indonesia

Noen populære attraksjoner og steder nær hotellet 'The Hill Villas Bali' i Jimbaran, Indonesia inkluderer:

1. Jimbaran Beach: En vakker og fredelig strand kjent for sin hvite sand og klart turkise vann. Det er et flott sted å slappe av, bade og nyte fantastiske solnedganger. Hotellet kan være innen gangavstand eller en kort kjøretur fra stranden.

2. Garuda Wisnu Kencana Cultural Park: Denne kulturparken har en massiv statue av hinduguden Vishnu og den mytiske fuglen Garuda. Den tilbyr også kunstforestillinger, utstillinger og tradisjonelle balinesiske danser.

3. Uluwatu Temple: Bygget på en klippe med utsikt over Det indiske hav, er Uluwatu Temple en av Balis mest ikoniske templer. Besøkende kan nyte fantastisk utsikt og se forestillingen Kecak fire dance.

4. Jimbaran Fish Market: Et livlig lokalt fiskemarked hvor besøkende kan oppleve den hektiske atmosfæren og kjøpe fersk sjømat. Mange nærliggende restauranter tilbyr også sjømatretter.

5. Pandawa Beach: Plassert mellom høye klipper, er Pandawa Beach en skjult perle kjent for sin hvite sandstrand og klare blå vann. Stranden tilbyr ulike vannaktiviteter som bading, soling og jetski.

6. Balangan Beach: Et populært surfested med gode bølger for både nybegynnere og erfarne surfere. Denne udviklete stranden tilbyr også en fredelig atmosfære, perfekt for soling.

7. Padang Padang Beach: Kjent for sin naturlige skjønnhet og krystallklart vann, er Padang Padang Beach en favoritt blant surfere og soltilbedere. Den ble populær etter å ha blitt vist i filmen 'Eat Pray Love'.

8. Kuta Beach: Ligger ca. 20 minutters kjøretur unna, er Kuta Beach kjent for sitt pulserende natteliv, kjøpesentre og vannaktiviteter som surfing og paragliding.

9. Waterbom Bali: En spennende badepark i Kuta som tilbyr nervepirrende lysbilder, vannattraksjoner og en lat elv. Det er et morsomt reisemål for familier eller de som leter etter en dag med eventyr. Dette er bare noen få av attraksjonene og stedene nær 'The Hill Villas Bali' hotel i Jimbaran, som gir besøkende et variert utvalg av aktiviteter, vakre strender, kulturopplevelser og kulinariske gleder.

map
The Hill Villas Bali
Villa

Til sentrum3.4

Om hotellet

Om

The Hill Villas Bali er et luksuriøst hotell som ligger i Jimbaran, Indonesia. Beliggende på en skråning, tilbyr det betagende utsikt over det omkringliggende området og er kjent for sin fredelige og rolige atmosfære. Hotellet har et utvalg av villaalternativer for gjestene å velge mellom. Hver villa er designet med en moderne og elegant stil, noe som gir gjestene et komfortabelt og luksuriøst opphold. Villaene er romslige og kommer med en privat basseng, slik at gjestene kan slappe av og nyte den vakre naturen. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Noen av fasilitetene inkluderer aircondition, flatskjerm-TV, Wi-Fi-tilgang og et velutstyrt tekjøkken. Når det gjelder måltider har The Hill Villas Bali en restaurant på stedet som serverer deilige og autentiske indonesiske retter. Gjestene kan også be om å få måltider servert i sin villa, noe som gir en mer privat og intim spiseopplevelse. I tillegg til overnattings- og spisemuligheter, tilbyr The Hill Villas Bali også ulike fasiliteter og tjenester som gjestene kan nyte. Dette inkluderer et spa, treningssenter og svømmebasseng. Hotellet tilbyr også en transporttjeneste til nærliggende attraksjoner og hjelper med å arrangere turer og aktiviteter. Alt i alt er The Hill Villas Bali et luksuriøst hotell som tilbyr førsteklasses overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et avslappende og hyggelig opphold for gjestene sine.

Barn

'The Hill Villas Bali' i Jimbaran, Indonesia tilbyr et utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn å nyte. Noen av høydepunktene for barn på dette feriestedet inkluderer:

1. Barneklubb: Feriestedet har en dedikert barneklubb hvor barn kan delta i ulike overvåkede aktiviteter. De kan engasjere seg i kunst og håndverk, leker og interaktiv lek.

2. Svømmebasseng: Feriestedet har et svømmebasseng spesielt designet for barn. Det er et trygt og morsomt sted for barn å kjøle seg ned og leke i vannet under oppsyn av voksne.

3. Utendørs lekeområde: Det er et utendørs lekeområde utstyrt med husker, sklier og annet lekeutstyr. Barn kan utløse energi og nyte fritidsaktiviteter.

4. Barnemeny: Feriestedet tilbyr en barnemeny på sine restauranter. De tilbyr et utvalg av barnevennlige matvalg som imøtekommer forskjellige smaker og diettbehov.

5. Barnevakt-tjenester: 'The Hill Villas Bali' tilbyr barnevakt-tjenester etter forespørsel. Foreldre kan ha tid alene til å slappe av eller utføre aktiviteter mens barna deres blir godt tatt vare på.

6. Familievennlig overnatting: Feriestedet tilbyr familievennlige overnattingsalternativer. De tilbyr romslige villaer med flere soverom, oppholdsområder og private bassenger der familier kan bo komfortabelt sammen. I tillegg tilbyr den livlige beliggenheten i Jimbaran mange attraksjoner for familier, som vakre strender, kulturelle opplevelser og vannsportsaktiviteter.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av The Hill Villas Bali i Jimbaran, Indonesia. Her er noen forslag:

1. Jimbaran-stranden: Bare en kort avstand fra hotellet, er Jimbaran-stranden et populært sted for bading, soling og vannsport. Nyt vakre solnedganger og fersk sjømat på strandrestauranter.

2. Rock Bar Bali: Ligger på Ayana Resort and Spa, tilbyr Rock Bar Bali fantastisk havutsikt og en unik klippeninnstilling. Nyt cocktailer og levende musikk mens du nyter den fantastiske naturen.

3. Garuda Wisnu Kencana Kultarpark: Denne kulturparken viser tradisjonell indonesisk kunst og forestillinger. Besøkende kan delta på danseforestillinger, utforske skulpturparken og nyte panoramautsikt over området.

4. Pandawa-stranden: Kjent for sitt klare blå vann og uberørte hvite sand, er Pandawa-stranden perfekt for bading, snorkling og soling. Nyt den rolige stemningen og den naturlige skjønnheten til denne avskjermede stranden.

5. Balangan-stranden: Denne skjulte perlen har et vakkert kyststykke med krystallklart vann og gyllent sand. Det er et flott sted for surfing, bading og å slappe av i solen.

6. Kecak-dans: Opplev den fascinerende Kecak-dansen, en tradisjonell balinesisk forestilling som kombinerer musikk, dans og drama. Flere steder i Jimbaran tilbyr nattlige show.

7. Jimbaran tradisjonell marked: Besøk det lokale markedet for å fordype deg i den livlige kulturen på Bali. Bla gjennom boder som selger ferske produkter, krydder, håndverk og klær.

8. Waterbom Bali: Ligger i nærheten av Kuta, er Waterbom Bali en badepark som tilbyr spennende sklier, rolige elver og bassenger for alle aldre. Det er et flott alternativ for en morsom dag ute med familie eller venner.

9. Tegal Wangi-stranden: Denne avskjermede stranden har vakre kalksteinsklipper, skjulte grotter og fantastiske solnedganger. Den er mindre overfylt enn andre nærliggende strender, noe som gjør den til et stille og pittoresk sted.

10. Spa og velvære: Mange luksuriøse resorter i Jimbaran tilbyr spa- og velvære fasiliteter, der du kan unne deg massasje, ansiktsbehandlinger og andre terapeutiske behandlinger. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av The Hill Villas Bali i Jimbaran. Området tilbyr en blanding av kulturelle opplevelser, vakre strender og rekreasjonsaktiviteter som besøkende kan nyte.

Topp spørsmål

Spørsmål: Hvor mange villaer er det på The Hill Villas Bali i Jimbaran, Indonesia? A: The Hill Villas Bali i Jimbaran, Indonesia har totalt 10 luksuriøse villaer. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbys på The Hill Villas Bali? A: Gjester på The Hill Villas Bali kan nyte et utvalg av fasiliteter, inkludert private svømmebassenger, fullt utstyrte kjøkken, romslige oppholdsområder, Wi-Fi, gratis frokost og 24-timers sikkerhet. Spørsmål: Har The Hill Villas Bali en restaurant på stedet? A: Nei, The Hill Villas Bali har ikke en restaurant på stedet. Imidlertid kan gjester be om matservering på villaen og nyte måltider som er tilberedt av det dyktige villa-personalet. Spørsmål: Er det en strand i nærheten av The Hill Villas Bali? A: Ja, The Hill Villas Bali ligger beleilig til bare en kort avstand fra Jimbaran Beach, noe som gir gjestene enkel tilgang til de vakre sandstrendene. Spørsmål: Gir The Hill Villas Bali flyplasstransport? A: Ja, The Hill Villas Bali tilbyr flyplasstransporttjenester for sine gjester. Personalet kan ordne flyplasstransport etter forespørsel, og sikrer en problemfri ankomst og avreise. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på The Hill Villas Bali? A: Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på The Hill Villas Bali. Spørsmål: Er det noen populære attraksjoner i nærheten av The Hill Villas Bali? A: Ja, The Hill Villas Bali ligger nær flere populære attraksjoner, inkludert den berømte Uluwatu-tempelet, Jimbaran fiskemarked og Garuda Wisnu Kencana kultarpark. Spørsmål: Er The Hill Villas Bali egnet for familieferier? A: Absolutt! The Hill Villas Bali tilbyr romslige overnattingsalternativer, private svømmebassenger og et utvalg av fasiliteter som gjør det til et utmerket valg for familieferier. Spørsmål: Kan gjester be om ytterligere tjenester på The Hill Villas Bali, som spa-behandlinger eller barnevakt? A: Ja, The Hill Villas Bali kan ordne ytterligere tjenester etter forespørsel, inkludert spa-behandlinger, massasjer på villaen, barnevakttjenester og omvisningsassistanse. Spørsmål: Har The Hill Villas Bali et treningssenter eller treningsstudio? A: Nei, The Hill Villas Bali har ikke et treningssenter eller treningsstudio på stedet. Imidlertid kan gjester dra nytte av de nærliggende fasilitetene og treningssentrene som er tilgjengelige for bruk.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Badekåper
Hotellfasiliteter
 • Parkering
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av The Hill Villas Bali
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.