Indonesia, Jimbaran

Belmond Jimbaran Puri

Jalan Uluwatu Jimbaran, Indonesia Hotell
1 tilbud fra 3365 NOK Se tilbud
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Belmond Jimbaran Puri
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 38
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Uluwatu Jimbaran, Indonesia

Noen populære attraksjoner rundt Belmond Jimbaran Puri-hotellet i Jimbaran, Indonesia inkluderer:

1. Jimbaran Beach: Hotellet ligger rett ved den vakre Jimbaran-stranden, der gjester kan nyte den hvite sanden og det klare blå vannet.

2. Jimbaran fiskemarked: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Jimbaran fiskemarked et must for seafoodelskere. Fersk sjømat selges her, og mange lokale restauranter tilbyr grillede sjømatretter.

3. Garuda Wisnu Kencana Cultural Park: En kort kjøretur fra hotellet, er denne kulturparken hjemmet til den gigantiske statuen av Lord Vishnu og Garuda, og tilbyr tradisjonelle danseforestillinger, kunstutstillinger og fantastisk utsikt over Bali.

4. Uluwatu Temple: Beliggende på en klippe med utsikt over Indiahavet, er Uluwatu Temple en av Balis mest ikoniske templer. Besøkende kan nyte panoramautsikt over havet og se den berømte kecak-brann-dansen ved solnedgang.

5. Balangan Beach: Ligger en kort avstand fra hotellet, er Balangan-stranden kjent for sine surfemuligheter og fantastiske klipper. Den tilbyr en mer avsidesliggende og avslappende atmosfære sammenlignet med andre nærliggende strender.

6. Kuta: Bare en kort kjøretur fra Jimbaran, er Kuta et populært turistområde kjent for sitt natteliv, shopping og spisemuligheter. Besøkende kan utforske ulike markeder, besøke Waterbom Bali-vannparken eller nyte det pulserende nattelivet.

7. Nusa Dua: Ligger litt lenger unna, er Nusa Dua et eksklusivt feriested kjent for sine luksushoteller, golfbaner og vakre strender. Det tilbyr utmerkede snorkling- og dykkemuligheter, samt kulturelle attraksjoner som Pasifika Museum. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og aktiviteter som er tilgjengelige rundt Belmond Jimbaran Puri-hotellet i Jimbaran, Indonesia.

map
Belmond Jimbaran Puri
Hotell

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Belmond Jimbaran Puri er et luksuriøst hotell ved stranden, beliggende i den pittoreske landsbyen Jimbaran på Bali, Indonesia. Hotellet tilbyr en rolig atmosfære med frodige hager og fantastisk utsikt over Det indiske hav. Overnatting på Belmond Jimbaran Puri inkluderer et utvalg av luksuriøse rom, suiter og svømmebassengvillaer. Rommene er stilig utformet med en kombinasjon av balinesisk og moderne elementer. Hvert rom har moderne bekvemmeligheter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og en privat terrasse eller balkong med utsikt over de vakre omgivelsene. Hotellet tilbyr flere spisemuligheter for gjestene å nyte. Tunjung Restaurant er en restaurant ved stranden som serverer et utvalg av indonesiske og internasjonale retter. Den tilbyr en romantisk atmosfære med bord med levende lys og levende tradisjonell musikk. I mellomtiden tilbyr Nelayan Restaurant en mer avslappet atmosfære med utsikt over feriestedets ikoniske basseng og serverer fersk sjømat og internasjonal mat. Det er også en strandbar der gjestene kan nyte forfriskende cocktailer og lette snacks mens de beundrer den fantastiske solnedgangen. Belmond Jimbaran Puri tilbyr også ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Hotellet har et stort, frittstående svømmebasseng omgitt av frodige tropiske hager, perfekt for avslapning og soling. Spaet på Jimbaran Puri tilbyr et utvalg av velværebehandlinger og tradisjonelle balinesiske massasjer i en rolig og fredelig atmosfære. I tillegg kan hotellet ordne med ulike aktiviteter og utflukter, som matlagingstimer, vannsport og kulturelle turer, for å sikre at gjestene har nok av muligheter til å utforske området. Alt i alt tilbyr Belmond Jimbaran Puri en luksuriøs og fredelig oase for reisende som leter etter en avslappende ferie ved stranden i Jimbaran, Bali.

Strand

Belmond Jimbaran Puri, som ligger i den vakre kystbyen Jimbaran, Indonesia, tilbyr gjestene en luksuriøs strandopplevelse som er sikker på å fortrylle og glede. Plassert rett ved den vakre hvite sandstranden, er dette feriestedet en idyllisk tilflukt for reisende som søker ro og naturlig skjønnhet. Stranden på Belmond Jimbaran Puri er kjent for sin pittoreske setting, med krystallklart turkist vann som klaprer forsiktig mot kysten, og bortgjemte bukter som ligger langs kystlinjen. Den myke og pudderaktige sanden er perfekt for soling, strandpiknik eller ganske enkelt spaserturer langs vannkanten mens man nyter panoramautsikt over Indiahavet. En av høydepunktene på denne stranden er dens rolige atmosfære. I motsetning til noen av de mer overfylte strendene på Bali, tilbyr Belmond Jimbaran Puri stranden en mer avsidesliggende og intim atmosfære, som lar gjestene slappe av og slappe av i et fredelig og rolig miljø. Gjestene kan unne seg en rekke vannaktiviteter, inkludert svømming, snorkling og kajakkpadling, eller rett og slett ta et forfriskende bad i havet. Stranden er også et flott sted for å oppleve fantastiske solnedganger, da de levende fargene maler himmelen og skaper en virkelig magisk og romantisk atmosfære. For de som søker fullstendig avslapning, tilbyr feriestedet strandhytter ved stranden, der gjestene kan nyte en luksuriøs massasje eller spa-behandling mens de lytter til den beroligende lyden av bølgene. Det er det perfekte miljøet for fornyelse og å finne indre fred. Det er et utvalg av spisemuligheter langs stranden, som tilbyr fersk sjømat og lokale delikatesser. Gjestene kan nyte deilige måltider i åpne restauranter mens de beundrer den panoramautsikten mot stranden og nyter den milde havbrisen. Enten du ønsker å slappe av på en solseng, ta en rolig spasertur langs stranden eller delta i ulike vannaktiviteter, tilbyr stranden på Belmond Jimbaran Puri en virkelig uforglemmelig opplevelse. Med sin naturlige skjønnhet, stillhet og luksuriøse fasiliteter er denne stranden en oase for strandelskere og et perfekt reisemål for en lykksalig strandferie i Jimbaran, Indonesia.

Barn

Belmond Jimbaran Puri i Jimbaran, Indonesia tilbyr flere aktiviteter og fasiliteter for barn. Her er noen av tingene de kan nyte:

1. Kids Club: Hotellet har en dedikert Kids Club som tilbyr tilsynede aktiviteter for barn. De kan delta i kunst og håndverk, leker og andre morsomme aktiviteter.

2. Barnebasseng: Det er et eget bassengområde for barn der de kan plaske rundt og ha det gøy i en trygg omgivelse.

3. Strandaktiviteter: Hotellet ligger rett ved stranden, og tilbyr muligheter for barn å bygge sandslott, spille strandvolleyball eller rett og slett nyte bølgene.

4. Vannsportsaktiviteter: Hotellet tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som passer for barn, som kajakkpadling, paddleboarding og snorkling.

5. Familievennlige utflukter: Hotellet kan arrangere familievennlige utflukter til nærliggende attraksjoner, som Uluwatu-tempelet eller Bali Safari og Marine Park.

6. Barnevennlig meny: Hotellrestaurantene har en barnevennlig meny med retter som passer for barn, slik at selv de kresste spiserne vil finne noe de liker.

7. Barnepass: Hvis foreldre ønsker litt tid alene, kan hotellet tilby barnepasstjenester etter forespørsel. Dette er bare noen eksempler på hva barn kan nyte på Belmond Jimbaran Puri. Det er alltid lurt å sjekke direkte med hotellet for oppdatert informasjon om barnas aktiviteter og fasiliteter.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Belmond Jimbaran Puri hotell i Jimbaran, Indonesia. Noen av de populære underholdningsalternativene inkluderer:

1. Jimbaran Bay Beach: Hotellet ligger rett på Jimbaran Bay Beach, og gjestene kan nyte aktiviteter som bading, soling og spise ved stranden.

2. Sjømatrestauranter: Jimbaran er kjent for sine sjømatrestauranter ved stranden. Gjestene kan nyte ulike grillet sjømatretter mens de ser på den vakre solnedgangen.

3. Vannsport: Besøkende kan prøve ulike vannsportsaktiviteter på Jimbaran Beach, som surfing, snorkling, jetski og paragliding.

4. Balinesiske danseforestillinger: Gjestene kan oppleve tradisjonell balinesisk kultur ved å delta på balinesiske danseforestillinger som holdes på ulike steder i nærheten av hotellet.

5. Shopping: Den nærliggende Jimbaran tradisjonelle markedet tilbyr et utvalg av lokale produkter, inkludert håndverk, klær og krydder. Det er også flere luksuriøse kjøpesentre i det nærliggende Kuta-området.

6. Spa og velvære: Hotellet tilbyr selv spabehandlinger og velværefasiliteter der gjestene kan nyte avslappende massasjer og fornyende behandlinger.

7. Kulturelle turer: Gjestene kan utforske nærliggende templer som Uluwatu Temple og Garuda Wisnu Kencana Cultural Park, som viser frem balinesisk kunst, arkitektur og religiøse tro.

8. Solnedgangsmiddagscruise: Forskjellige turoperatører tilbyr solnedgangsmiddagscruise fra nærliggende Benoa Harbor, og gir gjestene en minneverdig spiseopplevelse mens de nyter kystlandskapet.

9. Golf: Golfentusiaster kan nyte en runde på noen av de nærliggende golfbanene, som Bali National Golf Club og New Kuta Golf.

10. Uteliv: For de som er interessert i uteliv, er det livlige Seminyak-området omtrent 30 minutters kjøretur fra hotellet og tilbyr et bredt utvalg av barer, nattklubber og livemusikksteder.

Vannaktiviteter

'Belmond Jimbaran Puri' i Jimbaran, Indonesia tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene å nyte. Ved bassenget kan gjestene nyte svømming eller soling ved vannkanten. Bassengområdet tilbyr solsenger og parasoller, og skaper en behagelig og avslappende atmosfære. For strandelskere tilbyr feriestedet direkte tilgang til den uberørte Jimbaran Bay. Gjestene kan ta avslappende spaserturer langs den sandete stranden, bygge sandslott eller slappe av under palmetrærnes skygge. Vannsportsentusiaster kan nyte aktiviteter som paddleboarding, kajakkpadling og snorkling. De rolige vannene i Jimbaran Bay gjør det til et ideelt sted å utforske det varierte marine livet og korallrevene. Båtturer og fisketurer kan også arrangeres, slik at gjestene kan oppleve skjønnheten i det omkringliggende havet og dets omkringliggende øyer. Alt i alt tilbyr 'Belmond Jimbaran Puri' ulike vannaktiviteter som passer til forskjellige interesser og preferanser, og sikrer en hyggelig og minneverdig opplevelse for gjestene.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Belmond Jimbaran Puri i Jimbaran, Indonesia? Adressen til Belmond Jimbaran Puri er Jl. Uluwatu 86, Jimbaran, Bali 80361, Indonesia.

2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Belmond Jimbaran Puri? Gjester kan sjekke inn fra kl. 15:00, og utsjekking er frem til kl. 12:

00.

3. Har Belmond Jimbaran Puri en basseng? Ja, Belmond Jimbaran Puri har et basseng som gjestene kan nyte.

4. Har Belmond Jimbaran Puri Wi-Fi tilgjengelig? Ja, gratis Wi-Fi tilbys til gjestene på Belmond Jimbaran Puri.

5. Har Belmond Jimbaran Puri en restaurant på stedet? Ja, Belmond Jimbaran Puri har en restaurant som heter Nelayan Restaurant, som serverer sjømat og asiatisk mat.

6. Finnes det et spa på Belmond Jimbaran Puri? Ja, Belmond Jimbaran Puri har et spa som heter The Puri Spa, som tilbyr ulike behandlinger og massasje.

7. Hvor langt er Belmond Jimbaran Puri fra Ngurah Rai internasjonale flyplass? Belmond Jimbaran Puri er omtrent en 15-minutters kjøretur fra Ngurah Rai internasjonale flyplass.

8. Tilbyr Belmond Jimbaran Puri flyplasstransport? Ja, Belmond Jimbaran Puri tilbyr flyplasstransport mot et ekstra gebyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
 • Padling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Belmond Jimbaran Puri
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.