Indonesia, Jakarta

Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio

Jalan Raya Pasar Minggu Jakarta, Indonesia Leilighet
1 tilbud fra 638 NOK Se tilbud
Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
4.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Raya Pasar Minggu Jakarta, Indonesia

Noen nærliggende attraksjoner og fasiliteter rundt 'Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Leilighet av Travelio' i Jakarta, Indonesia inkluderer:

1. Gandaria City Mall: Et stort kjøpesenter med forskjellige butikker, restauranter og underholdningsmuligheter. Det ligger i gangavstand fra leiligheten.

2. Plaza Senayan: Et annet populært kjøpesenter i Jakarta, som tilbyr et bredt utvalg av butikker, spisesteder og en kino. Det er en kort kjøretur fra leiligheten.

3. Senayan Golf Course: En prestisjetung golfbane som ligger i nærheten av Plaza Senayan, og gir en avslappende utendørsopplevelse for golfentusiaster.

4. Jakarta Convention Center: Dette konferansesenteret huser ulike arrangementer, utstillinger og konferanser gjennom året. Det ligger i nærheten av Plaza Senayan-komplekset.

5. Gelora Bung Karno Stadium: Et stort idrettsstadion kjent for å være vertskap for store idrettsarrangementer og konserter. Det ligger ved siden av Jakarta Convention Center.

6. JKT48 Theater: Basen til JKT48, en populær indonesisk idolgruppe. Det ligger i FX Sudirman Mall, en kort kjøretur fra leiligheten.

7. Sudirman Central Business District (SCBD): Et viktig forretningsområde i Jakarta, kjent for sine moderne skyskrapere, kontorbygninger og eksklusive kjøpesentre. Det er i nærheten av leiligheten. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter i nærheten av 'Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Leilighet av Travelio' i Jakarta. Byen tilbyr et bredt spekter av spisesteder, shoppingmuligheter og underholdningsalternativer å utforske.

map
Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio
Leilighet

Til sentrum4.1

Om hotellet

Om

Den 'Moderne Elegante Design 2BR L'Avenue-leiligheten av Travelio' er et hotell som ligger i Jakarta, Indonesia. Hotellet tilbyr moderne og elegante design i sine leiligheter med to soverom. Rommene er romslige og godt møblerte, og gir gjestene et komfortabelt opphold. Hver leilighet har en stue, spiseplass, fullt utstyrt kjøkken og eget bad. Soverommene har koselige senger, garderober og aircondition for en avslappende atmosfære. Fasiliteter som TV, Wi-Fi og toalettsaker er også inkludert. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet selvhusholdningsfasiliteter på kjøkkenene i leilighetene, slik at gjestene kan lage sin egen mat. Kjøkkenene er utstyrt med komfyr, kjøleskap, mikrobølgeovn og kjøkkenutstyr. I tillegg finnes det også nærliggende restauranter og kafeer der gjestene kan utforske ulike spisemuligheter. Totalt sett tilbyr 'Moderne Elegant Design 2BR L'Avenue-leiligheten av Travelio' et komfortabelt overnattingsalternativ med godt møblerte rom og bekvemmeligheten av selvhusholdningsfasiliteter for gjester i Jakarta, Indonesia.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio' i Jakarta, Indonesia. Her er noen forslag:

1. Pacific Place Mall: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, inkludert kino og bowlingbane.

2. Plaza Senayan: Dette luksuriøse kjøpesenteret har et bredt utvalg av internasjonale og lokale merker, samt spisesteder og kino.

3. Lotte Shopping Avenue: Ligger i nærheten, og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsfasiliteter, inkludert kino og karaoke-senter.

4. Gelora Bung Karno Stadium: For sportsentusiaster er dette stadionet et populært sted for fotballkamper og andre sportsarrangementer. Sjekk timeplanen for eventuelle arrangementer som finner sted under oppholdet ditt.

5. National Museum of Indonesia: Hvis du er interessert i historie og kultur, er National Museum verdt et besøk. Det huser en stor samling artefakter og utstillinger som viser landets rike kulturarv.

6. Taman Mini Indonesia Indah: Ligger litt lenger unna, er Taman Mini Indonesia Indah en kulturpark som gir et innblikk i de mangfoldige kulturene og tradisjonene i Indonesia. Den har arkitektoniske replikaer, museer og forestillinger som representerer ulike indonesiske provinser.

7. Ancol Dreamland: Denne fornøyelsesparken ved stranden er et flott alternativ for familier og eventyrlystne. Den tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner, badeland og fritidsaktiviteter. Merk at tilgjengelighet og timeplaner kan variere, så det anbefales å sjekke de respektive nettstedene eller kontakte stedene for den mest oppdaterte informasjonen under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio i Jakarta, Indonesia?
1. Hva er adressen til Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio i Jakarta, Indonesia?1

Den spesifikke adressen til Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio i Jakarta, Indonesia er ikke oppgitt. Men den ligger i Jakarta, Indonesia

2. Hvor mange soverom er det i Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?
2. Hvor mange soverom er det i Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?1

Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio har to soverom

3. Hva er designstilen til Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?
3. Hva er designstilen til Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?1

Designstilen til Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio er moderne og elegant

4. Er denne leiligheten tilgjengelig for korttidsopphold eller langtidsopphold?
4. Er denne leiligheten tilgjengelig for korttidsopphold eller langtidsopphold?1

Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio er tilgjengelig for korttidsopphold gjennom Travelio

5. Er det noen fasiliteter inkludert i leieavtalen for leiligheten?
5. Er det noen fasiliteter inkludert i leieavtalen for leiligheten?1

De spesifikke fasilitetene som er inkludert i Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio kan variere. Men de fleste leilighetene som tilbys gjennom Travelio har grunnleggende fasiliteter som Wi-Fi, air condition, kjøkkenutstyr og møbler

6. Er frokost inkludert i leieavtalen for leiligheten?
6. Er frokost inkludert i leieavtalen for leiligheten?1

Frokost er vanligvis ikke inkludert i leieavtalen for leiligheten. Men gjestene har muligheten til å lage sin egen mat på det medfølgende kjøkkenet

7. Er det parkering tilgjengelig på Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?
7. Er det parkering tilgjengelig på Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?1

Tilgjengeligheten av parkering på Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio kan variere. Det er best å sjekke med Travelio eller leilighetsforvaltningen for spesifikke parkeringsordninger

8. Kan kjæledyr bo på Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?
8. Kan kjæledyr bo på Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?1

Reglene for kjæledyr på Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio kan variere. Det er anbefalt å sjekke med Travelio eller leilighetsforvaltningen for deres kjæledyrpolitikk

9. Er det svømmebasseng eller treningsstudio på Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?
9. Er det svømmebasseng eller treningsstudio på Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?1

Tilgjengeligheten av svømmebasseng eller treningsstudio på Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio kan variere. Det anbefales å sjekke med Travelio eller leilighetsforvaltningen for spesifikke fasiliteter

10. Hva er noen nærliggende attraksjoner eller landemerker i nærheten av Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?
10. Hva er noen nærliggende attraksjoner eller landemerker i nærheten av Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?1

De spesifikke nærliggende attraksjonene eller landemerkene i nærheten av Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio er ikke nevnt. Men siden den ligger i Jakarta, kan det være ulike kjøpesentre, restauranter og turiststeder i nærheten

11. Er det en minimumsalder for å bestille Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?
11. Er det en minimumsalder for å bestille Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?1

De spesifikke alderskravene for å bestille Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio kan variere. Det er best å sjekke med Travelio for deres politikk angående alderskrav

12. Hvordan kan man bestille Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?
12. Hvordan kan man bestille Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio?1

Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment kan bestilles gjennom Travelios nettside eller app. Brukere kan søke etter leiligheten og gjøre en bestilling online.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Anmeldelse av Modern Elegant Design 2BR L'Avenue Apartment By Travelio
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.