Indonesia, Jakarta

Luxury Four Winds Apartment Near Senayan And Slipi

Jl. Permata Hijau No.1, RT.7/RW.9 Jakarta, Indonesia Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Luxury Four Winds Apartment Near Senayan And Slipi
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
6.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl. Permata Hijau No.1, RT.7/RW.9 Jakarta, Indonesia

Rundt det luksuriøse Four Winds-leilighetskomplekset nær Senayan og Slipi i Jakarta, Indonesia, finnes det ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og områder i nærheten av hotellet:

1. Shoppingkjøpesentre: Det er flere kjøpesentre i nærheten, inkludert Central Park Mall, Senayan City, Taman Anggrek Mall og Plaza Senayan. Disse kjøpesentrene tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

2. Forretningsdistrikt: Hotellet ligger i nærheten av Jakartas sentrale forretningsdistrikt, noe som gjør det praktisk for forretningsreisende. Mange bedrifter, offentlige institusjoner og finanssentre ligger innen kort avstand.

3. Sportskompleks: Senayan Sports Complex ligger i nærheten, som inkluderer Gelora Bung Karno Stadium, Indonesias nasjonalstadion, og Gelora Bung Karno Sports Arena. Det arrangeres idrettsarrangementer, konserter og andre underholdningsaktiviteter her.

4. Golfbaner: For golfentusiaster finnes det flere golfbaner i nærheten, som for eksempel Senayan National Golf Club, Pangkalan Jati Golf Course og Permata Hijau Golf Course.

5. Restauranter og kafeer: Det er mange spisesteder i området, alt fra lokale matboder til eksklusive restauranter. Noen populære matområder i nærheten inkluderer Jalan Gunawarman, Jalan Senopati og Jalan Wolter Monginsidi.

6. Kulturelle attraksjoner: Jakarta har flere kulturelle attraksjoner, som for eksempel National Museum, National Gallery of Indonesia og Istiqlal-moskeen, den største moskeen i Sørøst-Asia. Disse attraksjonene gir et glimt av Indonesias historie, kunst og religiøse arv.

7. Parker og rekreasjonsområder: Taman Suropati, Gelora Bung Karno Park og Gelora Bung Karno Tennis Courts er grønne områder i nærheten der besøkende kan nyte avslappende spaserturer, jogging eller utendørsaktiviteter.

8. Underholdningssteder: Jakarta har teatre, konsertsaler og kinoer. Noen bemerkelsesverdige steder inkluderer Jakarta Convention Center, Djakarta Theater og XXI Plaza Senayan. Det er lurt å sjekke den presise beliggenheten til det luksuriøse Four Winds-leilighetskomplekset nær Senayan og Slipi for å få en fullstendig forståelse av nærliggende attraksjoner og fasiliteter.

map
Luxury Four Winds Apartment Near Senayan And Slipi
Leilighet

Til sentrum6.3

Om hotellet

Om

Den luksuriøse leiligheten Four Winds, nær Senayan og Slipi, er et luksushotell som ligger i Jakarta, Indonesia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: - Hotellet tilbyr en luksuriøs og komfortabel opplevelse for gjester. - Det ligger praktisk til i nærheten av Senayan og Slipi-områdene, noe som gjør det enkelt tilgjengelig for både forretningsreisende og fritidsreisende. - Hotellet tilbyr utmerkede tjenester og fasiliteter for å sikre et minneverdig opphold for gjestene. - Gjestene kan nyte fasiliteter som et treningssenter, spa, svømmebasseng og gratis Wi-Fi-tilkobling.

2. Rom: - Hotellet tilbyr velutstyrte rom med moderne fasiliteter og elegant innredning. - Hvert rom er romslig og designet for å gi komfort og avslapping for gjestene. - Romfasilitetene kan inkludere komfortable senger, aircondition, flatskjerm-TV, minibar, kaffemaskin og eget bad med toalettsaker. - Noen rom kan tilby en vakker utsikt over byens skyline eller omkringliggende områder.

3. Måltider: - Hotellet har en restaurant på stedet som tilbyr et utvalg deilige måltider til frokost, lunsj og middag. - Gjestene kan kose seg med et utvalg av lokale og internasjonale retter tilberedt av dyktige kokker. - Restauranten tilbyr en komfortabel og stilig atmosfære for spising. - Romservice er tilgjengelig for gjester som foretrekker å spise i privatlivet til rommet sitt. Alt i alt er den luksuriøse leiligheten Four Winds nær Senayan og Slipi i Jakarta, Indonesi. et førsteklasses hotell som tilbyr luksuriøse rom og deilige spisemuligheter. Det er et ideelt valg for reisende som søker en komfortabel og eksklusiv opplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet 'Luxury Four Winds Apartment Near Senayan And Slipi' i Jakarta, Indonesia. Her er noen få forslag:

1. Senayan City Mall: Beliggende innen gangavstand fra hotellet, tilbyr Senayan City Mall et bredt utvalg av shopping, spisesteder og underholdningstilbud. Du kan se på film på kinoen, nyte et måltid på en av de mange restaurantene eller handle på forskjellige internasjonale og lokale merker.

2. Gelora Bung Karno Sports Complex: Bare en kort avstand fra hotellet, er Gelora Bung Karno Sports Complex et populært sted for sportsarrangementer og konserter. Sjekk timeplanen for å se om det er noen spennende arrangementer under oppholdet ditt.

3. Taman Mini Indonesia Indah: Denne kulturelle temaparken viser den mangfoldige kulturen og tradisjonene til Indonesia. Du kan utforske tradisjonelle hus, se på kulturelle forestillinger og besøke ulike museer. Taman Mini Indonesia Indah er et flott sted å lære om landets historie og tradisjoner.

4. Kemang: Kjent for sitt pulserende natteliv, er Kemang et trendy nabolag med mange barer, klubber og restauranter. Enten du er ute etter levende musikk, karaoke eller en koselig pub, tilbyr Kemang et bredt utvalg av underholdningstilbud.

5. Jakarta Aquarium: Beliggende i Neo Soho Mall, tilbyr Jakarta Aquarium en unik undervannsopplevelse. Du kan se ulike marine skapninger og til og med dykke med haier i hovedtanken. Det er et flott sted for både barn og voksne. Dette er bare noen få alternativer i nærheten av hotellet 'Luxury Four Winds Apartment Near Senayan And Slipi'. Avhengig av interessene dine, er det mange andre underholdningssteder og attraksjoner å oppdage i Jakarta.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Luxury Four Winds Apartment Near Senayan And Slipi?
1. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Luxury Four Winds Apartment Near Senayan And Slipi?1

Luxury Four Winds Apartment tilbyr ulike fasiliteter som svømmebasseng, treningsstudio, lekeplass for barn, 24-timers sikkerhet og parkeringsmuligheter.

2. Hvor langt er denne leiligheten fra Senayan og Slipi?
2. Hvor langt er denne leiligheten fra Senayan og Slipi?1

Den nøyaktige avstanden kan variere avhengig av beliggenheten innenfor leilighetskomplekset, men i gjennomsnitt er det en kort kjøretur eller 15-20 minutters gange fra Senayan og Slipi.

3. Er det shoppingmuligheter eller underholdningsalternativer i nærheten av området?
3. Er det shoppingmuligheter eller underholdningsalternativer i nærheten av området?1

Ja, det er flere kjøpesentre, restauranter og underholdningsalternativer i nærheten. Noen populære alternativer inkluderer Plaza Senayan, Senayan City Mall og Central Park Mall.

4. Er det offentlig transport tilgjengelig i nærheten av leiligheten?
4. Er det offentlig transport tilgjengelig i nærheten av leiligheten?1

Ja, leiligheten ligger praktisk til i nærheten av offentlige transportalternativer som bussholdeplasser og pendeltogstasjoner, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt i byen.

5. Er det noen ekstra kostnader eller gebyrer for å bo på denne leiligheten?
5. Er det noen ekstra kostnader eller gebyrer for å bo på denne leiligheten?1

Prisen på leiligheten inkluderer vanligvis grunnleggende verktøy som vann og strøm. Imidlertid kan det påløpe ekstra kostnader for tjenester som internett, kabel-TV eller rengjøringstjenester. Det anbefales å avklare dette med leilighetsforvaltningen eller eieren på forhånd.

6. Er det trygt å bo på Luxury Four Winds Apartment nær Senayan og Slipi?
6. Er det trygt å bo på Luxury Four Winds Apartment nær Senayan og Slipi?1

Ja, leilighetskomplekset har 24-timers sikkerhet og blir generelt ansett som trygt. Det er imidlertid alltid lurt å ta vanlige forholdsregler og være oppmerksom på omgivelsene.

7. Kan jeg reservere en spesifikk enhet eller be om spesifikke fasiliteter på Luxury Four Winds Apartment?
7. Kan jeg reservere en spesifikk enhet eller be om spesifikke fasiliteter på Luxury Four Winds Apartment?1

Det avhenger av tilgjengelighet og leieavtalen. Det anbefales å kontakte leilighetsforvaltningen eller eieren for å spørre om spesifikke enhetsforespørsler eller fasiliteter.

8. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?
8. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?1

Det kan variere avhengig av eiers politikk. Noen leiligheter tillater kjæledyr med visse begrensninger eller ekstra gebyrer, mens andre kan ha en streng ingen-husdyr politikk. Det er best å spørre om dette før du bestiller.

9. Er det et minimumsoppholdskrav for gjester?
9. Er det et minimumsoppholdskrav for gjester?1

Minimumsoppholdet kan variere avhengig av leieavtalen eller leilighetsforvaltningens regler. Det anbefales å sjekke med leilighetsforvaltningen eller eieren for spesifikke detaljer.

10. Er det parkering tilgjengelig på Luxury Four Winds Apartment?
10. Er det parkering tilgjengelig på Luxury Four Winds Apartment?1

Ja, leilighetskomplekset tilbyr vanligvis parkeringsfasiliteter for beboere og gjester. Imidlertid kan tilgjengeligheten av parkeringsplasser variere avhengig av belegningsgraden.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Luxury Four Winds Apartment Near Senayan And Slipi
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.