Indonesia, Jakarta

Spring House Of Pakubuwono

Jalan Teuku Nyak Arief No 9 A Jakarta, Indonesia Leilighetshotell
1 tilbud — Se tilbud
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Spring House Of Pakubuwono
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Hurtig innsjekking/utsjekking
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
7.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Teuku Nyak Arief No 9 A Jakarta, Indonesia

Rundt hotellet Spring House Of Pakubuwono i Jakarta, Indonesia, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen alternativer inkluderer:

1. Butikksentre: Gandaria City Mall og Senayan City Mall ligger i nærheten og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

2. Sportsfasiliteter: Gelora Bung Karno sportskompleks, som ligger innen kort avstand, inkluderer stadioner, innendørs arenaer og tennisbaner. Det er et populært sted for sportsarrangementer og konserter.

3. Restauranter og kafeer: Utallige spisesteder er tilgjengelige i nærheten og tilbyr ulike kjøkken, fra lokal indonesisk til internasjonal mat.

4. Kulturelle steder: Nasjonalmuseet og Nasjonalmonumentet (Monas) ligger innenfor en passelig avstand og gir innsikt i indonesisk historie og kultur.

5. Golfbaner: Senayan National Golf Club og Pondok Indah Golf Course er i nærheten for golfentusiaster.

6. Parker og grøntområder: Taman Anggrek og Ragunan Zoo gir muligheter for å slappe av i naturen og utforske dyrelivet.

7. Forretningsdistrikter: Hotellet ligger sentralt til, noe som gjør det enkelt å komme til forretningsdistrikter som Sudirman og Thamrin, hvor mange kontorer og multinasjonale selskaper befinner seg.

8. Sykehus: Pertamina Hospital og Pondok Indah Hospital er nærliggende medisinske fasiliteter for eventuelle helsebehov. Vær oppmerksom på at spesifikke avstander og tilgjengelighet kan variere, og det anbefales å sjekke med hotellet eller lokale kilder for mer nøyaktig informasjon basert på aktuelle forhold.

map
Spring House Of Pakubuwono
Leilighetshotell

Til sentrum7.0

Om hotellet

Om

The Spring House Of Pakubuwono er et luksushotell som ligger i det prestisjefylte nabolaget Pakubuwono i Jakarta, Indonesia. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for både forretningsreisende og fritidsreisende. Overnattingsalternativene på hotellet inkluderer rom og suiter som er romslige og velutstyrte. Hvert rom er designet med moderne og elegant innredning, og skaper en komfortabel og avslappende atmosfære. Alle rommene er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Hotellet har et utvalg av spisemuligheter, slik at gjestene kan nyte kulinariske godbiter under oppholdet. Den på-site restauranten tilbyr et utvalg av indonesiske og internasjonale retter, tilberedt av erfarne kokker. I tillegg er det en koselig loungeområde der gjestene kan nyte et utvalg av drikkevarer og lette snacks. For gjester som ønsker avslapning og underholdning, tilbyr hotellet et utvalg av fasiliteter. Dette inkluderer et utendørs svømmebasseng omgitt av frodige hager og et fullt utstyrt treningsstudio. Hotellet tilbyr også et spa, der gjestene kan nyte en rekke foryngende behandlinger og terapier. The Spring House Of Pakubuwono ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner, kjøpesentre og forretningsdistrikter i Jakarta. Det er også i nærheten av Soekarno-Hatta International Airport, noe som gjør det lett tilgjengelig for reisende. Totalt sett gir The Spring House Of Pakubuwono et luksuriøst og komfortabelt opphold, med velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og ulike fasiliteter som gjestene kan nyte under sitt besøk i Jakarta, Indonesia.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Spring House Of Pakubuwono' i Jakarta, Indonesia. Noen av dem inkluderer:

1. Pacific Place Mall - Ligger bare en kort avstand fra hotellet, tilbyr dette luksuriøse kjøpesenteret et utvalg av butikker, restauranter, kafeer og kino.

2. Senayan City Mall - Et annet populært kjøpesenter i området, er Senayan City kjent for sitt brede utvalg av internasjonale og lokale merkevarer, samt en kino og underholdningsfasiliteter.

3. Taman Anggrek Mall - En av de største kjøpesentrene i Jakarta, tilbyr Taman Anggrek et bredt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og underholdningsalternativer, inkludert en skøytebane.

4. Gelora Bung Karno Sports Complex - Dette sportskomplekset huser flere stadioner og arenaer og arrangerer forskjellige idrettsarrangementer og konserter gjennom året. Det ligger bare en kort avstand fra hotellet.

5. Miniapolis Indoor Playground - Et flott alternativ for familier, er Miniapolis en innendørs lekeplass som tilbyr ulike interaktive og pedagogiske aktiviteter for barn.

6. Lotte Shopping Avenue - Ligger ved siden av hotellet, er Lotte Shopping Avenue et kjøpesenter med et utvalg av internasjonale og lokale merkevarer, restauranter, kafeer og kino.

7. Ragunan Zoo - Hvis du er interessert i dyreliv og natur, er Ragunan Zoo en populær attraksjon som ligger en kort kjøretur fra hotellet. Den huser en rekke dyr og tilbyr et hyggelig miljø for utendørs utforskning. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Spring House Of Pakubuwono' i Jakarta. Det er mange flere attraksjoner, restauranter og utesteder i byen å utforske.

Topp spørsmål

1. Hva er Spring House Of Pakubuwono?
1. Hva er Spring House Of Pakubuwono?1

Spring House Of Pakubuwono er en luksuriøs leilighetskompleks beliggende i Jakarta, Indonesia. Det tilbyr leiligheter av høy kvalitet med moderne fasiliteter.

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Spring House Of Pakubuwono?
2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Spring House Of Pakubuwono?1

Noen av fasilitetene som er tilgjengelige på Spring House Of Pakubuwono inkluderer et svømmebasseng, treningssenter, lekeplass for barn, spa og badstue, flerbruksrom, BBQ-område, takhage, 24-timers sikkerhet og concierge-tjenester.

3. Hvilke typer boligenheter er tilgjengelige på Spring House Of Pakubuwono?
3. Hvilke typer boligenheter er tilgjengelige på Spring House Of Pakubuwono?1

Spring House Of Pakubuwono tilbyr ulike typer boligenheter, inkludert studioleiligheter, ett-roms leiligheter, to-roms leiligheter og tre-roms leiligheter. Hver enhet er designet med en moderne og luksuriøs innredning.

4. Er det parkeringsmuligheter på Spring House Of Pakubuwono?
4. Er det parkeringsmuligheter på Spring House Of Pakubuwono?1

Ja, Spring House Of Pakubuwono tilbyr rikelig med parkeringsplass for beboere og gjester.

5. Hva er beliggenheten til Spring House Of Pakubuwono?
5. Hva er beliggenheten til Spring House Of Pakubuwono?1

Spring House Of Pakubuwono ligger i Pakubuwono, Sør-Jakarta, Indonesia. Det er strategisk plassert nær forretningsområder, kjøpesentre, restauranter, skoler og andre fasiliteter.

6. Hvordan kan jeg bestille en enhet på Spring House Of Pakubuwono?
6. Hvordan kan jeg bestille en enhet på Spring House Of Pakubuwono?1

Du kan kontakte salgskontoret til Spring House Of Pakubuwono eller besøke deres offisielle nettside for å få informasjon om tilgjengelige enheter og bestille en enhet. Du må kanskje vise passende identifikasjon og fullføre nødvendig dokumentasjon.

7. Er dyr tillatt på Spring House Of Pakubuwono?
7. Er dyr tillatt på Spring House Of Pakubuwono?1

Noen enheter på Spring House Of Pakubuwono kan tillate dyr, men det er best å sjekke med ledelsen på forhånd for å bekrefte deres dyrepolitikk.

8. Er det en minimum leieperiode på Spring House Of Pakubuwono?
8. Er det en minimum leieperiode på Spring House Of Pakubuwono?1

Ja, det er vanligvis en minimum leieperiode for enheter på Spring House Of Pakubuwono. Det er lurt å spørre direkte til ledelsen om leiebetingelser og vilkår.

9. Er Spring House Of Pakubuwono et trygt sted å bo?
9. Er Spring House Of Pakubuwono et trygt sted å bo?1

Ja, Spring House Of Pakubuwono har sikkerhetstiltak 24 timer i døgnet, inkludert CCTV-overvåkning og opplært sikkerhetspersonell, for å sikre trygghet og sikkerhet for sine beboere.

10. Hva er noen nærliggende attraksjoner og landemerker i nærheten av Spring House Of Pakubuwono?
10. Hva er noen nærliggende attraksjoner og landemerker i nærheten av Spring House Of Pakubuwono?1

Noen nærliggende attraksjoner og landemerker i nærheten av Spring House Of Pakubuwono inkluderer Pacific Place Mall, Senayan City Mall, Gelora Bung Karno Stadium og ulike prestisjefylte internasjonale skoler.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Hurtig innsjekking/utsjekking
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Spring House Of Pakubuwono
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.