Indonesia, Jakarta

Spacious Four Winds Apartment with City View

Jl Permata Hijau No 1 Jakarta, Indonesia Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Spacious Four Winds Apartment with City View
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
6.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl Permata Hijau No 1 Jakarta, Indonesia

Rundt hotellet "Romslig Four Winds leilighet med byutsikt" i Jakarta, Indonesia, finnes det ulike attraksjoner, fasiliteter og bekvemmeligheter. Noen mulige nærliggende steder inkluderer:

1. Handleområder: Det er flere kjøpesentre i nærheten, som Mall Taman Anggrek, Central Park Mall, Neo Soho Mall og Lippo Mall Puri, som tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

2. Restauranter og kafeer: Det finnes mange spisesteder i nærheten, inkludert både lokale indonesiske spisesteder og internasjonale kjeder. Noen populære valg inkluderer Duck King, Guppi Bentomaki, Warung Tekko og Bakmi GM.

3. Kulturelle attraksjoner: Jakarta er rik på kulturarv, og det finnes flere attraksjoner verdt å utforske i nærheten, som Nasjonalmuseet i Indonesia, Nasjonalmonumentet (Monas) og Istiqlal-moskeen.

4. Forretningsområder: Hotellet ligger i et sentralt område i Jakarta, noe som gjør det praktisk for forretningsreisende. Sudirman Central Business District (SCBD) og Jakarta International Expo (JIExpo) er innen rekkevidde.

5. Rekreasjonsområder: Hvis du liker utendørsaktiviteter, kan du besøke Taman Suropati eller Taman Menteng, som er nærliggende parker som tilbyr grønne områder og avslappende miljøer. Vær oppmerksom på at de spesifikke fasilitetene og attraksjonene som er tilgjengelige fra det nevnte hotellet kan variere. Det anbefales å sjekke med hotellet eller online kilder for den mest oppdaterte informasjonen og å planlegge i henhold til personlige preferanser.

map
Spacious Four Winds Apartment with City View
Leilighet

Til sentrum6.3

Om hotellet

Om

'Spacious Four Winds Apartment with City View' er et hotell som ligger i Jakarta, Indonesia. Hotellet tilbyr et utvalg av romslige og komfortable rom for gjester å velge mellom. Rommene er godt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Hvert rom har også en vakker byutsikt, slik at gjestene kan nyte den naturskjønne omgivelsen. Hotellet tilbyr et utvalg av spisemuligheter for gjestene. Det er en restaurant på stedet som serverer en rekke lokale og internasjonale retter, som passer til forskjellige smaker og preferanser. Gjestene kan nyte deilige måltider laget av hotellets talentfulle kokker. Hotellet tilbyr også romservice, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i komforten av sitt eget rom. Dette er et praktisk alternativ for de som foretrekker personvern eller ønsker å spise i sitt eget tempo. Alt i alt tilbyr 'Spacious Four Winds Apartment with City View' komfortabel overnatting med moderne fasiliteter og et utvalg av spisemuligheter for gjestene å nyte under oppholdet i Jakarta, Indonesia.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Spacious Four Winds Apartment with City View' i Jakarta, Indonesia. Noen av de populære underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Plaza Senayan: Ligger bare en kort kjøretur unna hotellet. Plaza Senayan er et stort handlesenter med et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, inkludert kino.

2. Grand Indonesia: Dette kjøpesenteret er en av de største shoppingdestinasjonene i Jakarta og tilbyr et utvalg av internasjonale og lokale merker, restauranter og underholdningsmuligheter.

3. Senayan Golf Club: Golfentusiaster kan besøke Senayan Golf Club, som ligger i nærheten, for å nyte en runde golf i en frodig grønn setting.

4. Jakarta Convention Center: Hvis det er arrangementer eller utstillinger som pågår på Jakarta Convention Center, kan det være en fin mulighet å utforske og nyte.

5. Nasjonalmuseet i Indonesia: Kunst- og historieinteresserte kan besøke Nasjonalmuseet i Indonesia, som ligger i kort avstand fra hotellet, for å utforske landets rike kultur og arv.

6. Gelora Bung Karno Stadium: Sportsentusiaster kan sjekke arrangementene som skjer på Gelora Bung Karno Stadium, som er vertskap for ulike sportsbegivenheter og konserter.

7. Natteliv på Senopati Street: Senopati Street er kjent for sitt livlige natteliv, med mange barer, klubber og restauranter som tilbyr live musikk og DJ-opptredener.

8. Taman Mini Indonesia Indah: Taman Mini Indonesia Indah er en kulturpark som viser mangfoldet i indonesisk kultur gjennom ulike utstillinger, tradisjonelle forestillinger og rekreasjonsaktiviteter. Dette er bare noen av underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Spacious Four Winds Apartment with City View' i Jakarta, Indonesia. Det finnes mange flere attraksjoner og aktiviteter tilgjengelig i byen som passer forskjellige interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har leiligheten?
1. Hvor mange soverom har leiligheten?1

Leiligheten har to soverom.

2. Har leiligheten en balkong?
2. Har leiligheten en balkong?1

Ja, leiligheten har en balkong med utsikt over byen.

3. Er det parkering tilgjengelig ved leiligheten?
3. Er det parkering tilgjengelig ved leiligheten?1

Ja, det er parkering tilgjengelig for gjestene.

4. Hvilke fasiliteter tilbyr leiligheten?
4. Hvilke fasiliteter tilbyr leiligheten?1

Leiligheten tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, treningsrom og lekeplass for barn.

5. Er leiligheten sentralt plassert?
5. Er leiligheten sentralt plassert?1

Ja, leiligheten er sentralt plassert i Jakarta og tilbyr enkel tilgang til nærliggende attraksjoner og forretningsområder.

6. Er det Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?
6. Er det Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?1

Ja, det er Wi-Fi tilgjengelig for gjestene.

7. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?
7. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt i leiligheten.

8. Er leiligheten air condition?
8. Er leiligheten air condition?1

Ja, leiligheten er fullt aircondition.

9. Er det et kjøkken i leiligheten?
9. Er det et kjøkken i leiligheten?1

Ja, leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken med apparater som kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn.

10. Kan jeg avbestille bookingen min i leiligheten?
10. Kan jeg avbestille bookingen min i leiligheten?1

Avbestillingsregler kan variere, det er best å sjekke med verten eller bookingplattformen for den spesifikke avbestillingsregelen.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Spacious Four Winds Apartment with City View
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.