Indonesia, Candi Dasa

Ocean Suite Candi Dasa

JL Candidasa No 4 Candidasa Candi Dasa, Indonesia Leilighetshotell
1 tilbud fra 1989 NOK Se tilbud
Ocean Suite Candi Dasa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

JL Candidasa No 4 Candidasa Candi Dasa, Indonesia

Hotellet 'Ocean Suite Candi Dasa' ligger i Candi Dasa, Bali, Indonesia. Det omkringliggende området tilbyr en blanding av naturlig skjønnhet, kulturelle attraksjoner og fritidsaktiviteter. Her er noen ting å gjøre og se rundt hotellet:

1. Strender: Candi Dasa er kjent for sine vakre strender. I nærheten av hotellet kan du besøke noen populære strender som Candidasa Beach, Blue Lagoon Beach og Pasir Putih Beach, hvor du kan bade, sole deg og delta i vannsportaktiviteter.

2. Tenganan Village: Ligger omtrent 3 kilometer vest for Candi Dasa, er Tenganan Village en tradisjonell Bali Aga landsby kjent for sin unike kultur og gamle tradisjoner. Du kan utforske landsbyen, samhandle med lokalbefolkningen og lære om deres livsstil.

3. Templer: Bali er kjent for sine gamle templer, og Candi Dasa har noen bemerkelsesverdige. Goa Lawah-tempelet (Bat Cave Temple) ligger i nærheten og er kjent for sine tusenvis av flaggermus. Pura Lempuyang Luhur-tempelet, også kjent som Gateway to Heaven, tilbyr fantastisk utsikt over Mt. Agung og er et populært sted på Instagram.

4. Vannpalass: Tirta Gangga Water Palace, som ligger omtrent 7 kilometer nordvest for Candi Dasa, er et vakkert hagekompleks med vannfunksjoner, bassenger og utsmykket arkitektur. Det er et flott sted å utforske, slappe av og ta bilder.

5. Dykking og snorkling: Candi Dasa er nær noen flotte dykkesteder, som det berømte USAT Liberty Shipwreck i Tulamben og området Amed. Du kan nyte undervannsaktiviteter som dykking og snorkling for å utforske det livlige marine livet og korallrevene.

6. Restauranter og barer: Området rundt Candi Dasa tilbyr et utvalg av restauranter og barer, hvor du kan smake både lokal indonesisk mat og internasjonale retter. Du kan nyte fersk sjømat, tradisjonelle balinesiske retter og drikke cocktailer mens du nyter havutsikten. Generelt sett gir hotellet 'Ocean Suite Candi Dasa' en praktisk base for å utforske den naturlige skjønnheten, kulturelle attraksjoner og fritidsaktiviteter i Candi Dasa og det omkringliggende området på Bali.

map
Ocean Suite Candi Dasa
Leilighetshotell

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Ocean Suite Candi Dasa er et luksuriøst hotell ved stranden som ligger i den kystnære byen Candi Dasa på Bali, Indonesia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Ocean Suite Candi Dasa tilbyr en fredelig og rolig atmosfære med fantastisk utsikt over havet. - Hotellet er kjent for sin utmerkede gjestfrihet, oppmerksomme personale og personlig service. - Gjestene kan nyte et utvalg fasiliteter, inkludert svømmebasseng, spa, treningssenter og en restaurant på stedet. - Hotellet tilbyr også ulike fritidsaktiviteter som dykking, snorkling og strandvolleyball. - Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele eiendommen. Rommene: - Hotellet har velutstyrte og romslige suiter som gir et komfortabelt og luksuriøst opphold. - Hver suite tilbyr moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og kaffe-/tekoker. - Suitene er vakkert dekorert med et snev av balinesisk sjarm og har private balkonger eller terrasser med utsikt over havet. - Gjestene kan velge mellom ulike suitalternativer som Deluxe Suite, Ocean Front Suite og Family Suite. Måltider: - Ocean Suite Candi Dasa har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. - Restauranten tilbyr både inne- og utendørs spisemuligheter, slik at gjestene kan nyte vakker havutsikt mens de spiser. - Frokost, lunsj og middag er tilgjengelig på restauranten, og gjestene kan også nyte drikke og snacks i baren eller ved bassenget. - Hotellet er stolt av å bruke ferske og lokalt produserte ingredienser for å gi gjestene høykvalitets måltider. Alt i alt tilbyr Ocean Suite Candi Dasa et luksuriøst og avslappende opphold med fantastisk havutsikt, romslige suiter og deilige spisemuligheter. Enten du er ute etter en romantisk ferie eller en familieferie, er dette hotellet et utmerket valg.

Strand

Stranden på 'Ocean Suite Candi Dasa' i Candi Dasa, Indonesia er virkelig et tropisk paradis. Beliggende langs kysten af Bali, tilbyder denne idylliske strand en malerisk beliggenhed med rene hvide sandstrande, krystalklart turkist vand og betagende udsigt over Det Indiske Ocean. Besøgende på denne strand kan forkæle sig med forskellige aktiviteter for at få mest muligt ud af deres tid i denne tropiske oase. Svømning og snorkling er populære aktiviteter på grund af det rolige og klare vand, der giver mulighed for en nærtstående oplevelse med det farverige marine liv, der trives under overfladen. For dem, der søger en mere eventyrlig oplevelse, tilbyder stranden muligheder for dykning og surfing. De nærliggende koralrev gør det til et ideelt sted for dykkere, der kan udforske den fascinerende undersøiske verden og støde på farverige fisk, skildpadder og endda den lejlighedsvise revhaj. Alternativt kan surfere fange nogle bølger på stranden, da Candi Dasa er kendt for gode surfbreaks. Udover vandaktiviteter kan strandgæster slappe af og nyde solen på det bløde sand, samtidig med at de nyder den milde havbrise. Stranden er udstyret med liggestole og parasoller, der giver en behagelig plads til at slappe af og nyde de fantastiske udsigter. Der er også strandbarer og restauranter i nærheden, hvor besøgende kan forkæle sig med lækker lokal mad og forfriskende tropiske drinks. En af højdepunkterne på stranden er dens ro og fred, da den ikke er så overfyldt som nogle af de mere populære turistdestinationer. Dette gør det til et ideelt sted for dem, der søger en fredelig og afslappende ferie, væk fra hverdagens travlhed. Alt i alt tilbyder stranden på 'Ocean Suite Candi Dasa' en perfekt blanding af naturskønhed, spændende vandaktiviteter og afslapning. Uanset om besøgende ønsker at udforske de undersøiske skatte, ride på bølgerne eller blot nyde skønheden i omgivelserne, er denne strand i Candi Dasa, Indonesia et must-besøg for strandelskere og naturentusiaster.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Ocean Suite Candi Dasa' i Candi Dasa, Indonesia. Her er noen få forslag:

1. Kulturelle forestillinger: Mange hoteller i Candi Dasa arrangerer kulturelle forestillinger som tradisjonelle balinesiske danseoppvisninger. Sjekk med hotellet for planlagte arrangementer eller lokale anbefalinger.

2. Vannsportaktiviteter: Candi Dasa er kjent for sine vakre strender og rolige farvann, noe som gjør det til et flott sted å drive med ulike vannsportaktiviteter som snorkling, dykking, kajakkpadling og fiske. Du kan be hotellet om hjelp til å arrangere disse aktivitetene.

3. Lokale restauranter og barer: Utforsk det lokale matmiljøet ved å prøve ulike restauranter og barer i området. Nyt deilige indonesiske retter, sjømat og forfriskende drikke mens du nyter den vakre strandutsikten.

4. Tenganan Village: Denne nærliggende tradisjonelle balinesiske landsbyen er kjent for sin unike kultur og gamle tradisjoner. Du kan besøke landsbyen for å utforske dens godt bevarte arkitektur, innfødte håndverk og tradisjonelle seremonier.

5. Goa Lawah Temple: Også kjent som flaggermusgrotte-tempelet, ligger dette tempelet en kort kjøretur fra Candi Dasa. Det er et unikt sted å besøke og observere de tusenvis av flaggermusene som bor i grotten.

6. Tirta Gangga: Beliggende omtrent 30 minutter fra Candi Dasa, har dette vannpalasset vakre hager, fontener og bassenger. Det er et fredelig og pittoresk sted å utforske. Husk å sjekke med hotellet for spesifikke arrangementer eller anbefalinger tilpasset dine interesser under oppholdet ditt.

Vannaktiviteter

'Ocean Suite Candi Dasa' i Candi Dasa, Indonesia, tilbyr ulike vannaktiviteter for gjestene å nyte. Beliggende i nærheten av stranden, kan du kose deg med bading og soling i det krystallklare vannet. Hotellet kan også tilby tilgang til et svømmebasseng for en forfriskende svømmetur og avslapning ved vannet. Hvis du er interessert i å utforske det marine livet, kan hotellet tilby snorkling eller dykkeutflukter. Candi Dasa er kjent for sine fremragende snorkling- og dykkeområder, som gir gjestene mulighet til å observere fargerike korallrev og ulike tropiske fisk. I tillegg kan det være muligheter for kajakkpadling, paddleboarding eller til og med båtturer til nærliggende øyer. Disse aktivitetene gir mulighet til å sette pris på den vakre kystlinjen og de fantastiske havutsiktene. Husk å sjekke med hotellet angående spesifikke vannaktiviteter og tilgjengelighet under oppholdet ditt på 'Ocean Suite Candi Dasa'.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbys på Ocean Suite Candi Dasa?
1. Hvilke fasiliteter tilbys på Ocean Suite Candi Dasa?1

Ocean Suite Candi Dasa tilbyr fasiliteter som utendørsbasseng, spa, restaurant, gratis Wi-Fi, treningssenter og privat strandområde.

2. Hvor langt er det fra Ocean Suite Candi Dasa til nærmeste flyplass?
2. Hvor langt er det fra Ocean Suite Candi Dasa til nærmeste flyplass?1

Nærmeste flyplass til Ocean Suite Candi Dasa er Ngurah Rai International Airport, som ligger ca. 56 kilometer unna.

3. Har Ocean Suite Candi Dasa en restaurant på stedet?
3. Har Ocean Suite Candi Dasa en restaurant på stedet?1

Ja, Ocean Suite Candi Dasa har en restaurant på stedet som serverer ulike lokale og internasjonale retter.

4. Er det et privat strandområde på Ocean Suite Candi Dasa?
4. Er det et privat strandområde på Ocean Suite Candi Dasa?1

Ja, Ocean Suite Candi Dasa har et privat strandområde som gjestene kan nyte.

5. Er det noen nærliggende attraksjoner til Ocean Suite Candi Dasa?
5. Er det noen nærliggende attraksjoner til Ocean Suite Candi Dasa?1

Ja, det er flere nærliggende attraksjoner til Ocean Suite Candi Dasa, inkludert White Sand Beach, Tirta Gangga Water Palace og Blue Lagoon.

6. Tilbyr Ocean Suite Candi Dasa transport til og fra flyplassen?
6. Tilbyr Ocean Suite Candi Dasa transport til og fra flyplassen?1

Ja, Ocean Suite Candi Dasa tilbyr transport til og fra flyplassen mot et ekstra gebyr. Gjestene kan ordne denne tjenesten gjennom hotellet.

7. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Ocean Suite Candi Dasa?
7. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Ocean Suite Candi Dasa?1

Ja, Ocean Suite Candi Dasa tilbyr gratis Wi-Fi for alle gjester.

8. Kan jeg bestille turer og aktiviteter på Ocean Suite Candi Dasa?
8. Kan jeg bestille turer og aktiviteter på Ocean Suite Candi Dasa?1

Ja, Ocean Suite Candi Dasa har en turdesk der gjestene kan bestille ulike turer og aktiviteter i området.

9. Tilbyr Ocean Suite Candi Dasa spabehandlinger?
9. Tilbyr Ocean Suite Candi Dasa spabehandlinger?1

Ja, Ocean Suite Candi Dasa har et spa der gjestene kan nyte ulike oppkvikkende behandlinger og massasjer.

10. Er det et treningssenter på Ocean Suite Candi Dasa?
10. Er det et treningssenter på Ocean Suite Candi Dasa?1

Ja, Ocean Suite Candi Dasa har et treningssenter utstyrt med treningsutstyr som gjestene kan bruke under oppholdet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Ocean Suite Candi Dasa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.