Indonesia, Candi Dasa

Puri Bagus Candidasa Candi Dasa

Jl. Raya Candidasa, Desa Samuh P.O. Box 129 Candi Dasa, Indonesia Ferieanlegg
1 tilbud fra 1075 NOK Se tilbud
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 33
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl. Raya Candidasa, Desa Samuh P.O. Box 129 Candi Dasa, Indonesia

Rundt hotellet Puri Bagus Candidasa i Candi Dasa, Indonesia, vil du finne ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og aktiviteter:

1. Candidasa-stranden: Hotellet ligger på østkysten av Bali og har direkte tilgang til Candidasa-stranden. Strandens fredelige atmosfære gjør den egnet for bading, solbading og vannsport.

2. Pura Candidasa: Denne strandtempelet ligger i nærheten og tilbyr en kulturell og åndelig opplevelse for besøkende. Det gir panoramautsikt over havet og viser tradisjonell balinesisk arkitektur.

3. Tenganan Village: Like i nærheten av Candi Dasa ligger Tenganan Village, en tradisjonell Bali Aga-landsby kjent for sin unike kultur og tradisjonelle håndverk. Besøkende kan utforske landsbyen, samhandle med lokalbefolkningen og kjøpe tradisjonelle håndvevde tekstiler.

4. Vannpalasser: Taman Ujung Water Palace og Tirta Gangga Water Palace er to fantastiske kongelige vannhager nær Candi Dasa. De har vakre hager, bassenger og tradisjonell balinesisk arkitektur.

5. Snorkling og dykking: Østkysten av Bali er kjent for sin undervannsskjønnhet. Hotellet kan ordne snorkling og dykketurer til nærliggende steder som Blue Lagoon og Japanese Shipwreck, der du kan observere fargerike korallrev og mangfoldig marineliv.

6. Matlagingskurs: Flere matlagingskoler i Candi Dasa tilbyr kurs der du kan lære å lage tradisjonelle balinesiske retter. Dette er en flott måte å fordype deg i den lokale kulturen og maten.

7. Restauranter og shopping: Candi Dasa tilbyr et utvalg av restauranter og butikker. Du kan finne både lokal indonesisk mat og internasjonale restauranter som tilbyr ulike kjøkken. I tillegg finnes det suvenirbutikker og lokale håndverksbutikker der du kan kjøpe tradisjonelle balinesiske produkter.

8. Fotturer og vandring: De omkringliggende åsene og fjellene gir muligheter for fotturer og vandring. Du kan utforske de frodige landskapene, ris-terrassene og besøke tradisjonelle landsbyer under turene. Dette er bare noen av attraksjonene og aktivitetene rundt Puri Bagus Candidasa i Candi Dasa, Indonesia. Hotellets personale kan gi mer informasjon og hjelp til å planlegge aktivitetene dine.

map
Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Ferieanlegg

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Puri Bagus Candidasa, som ligger i Candi Dasa, Bali, Indonesia, er et luksuriøst strandresort som tilbyr en avslappende og rolig opplevelse for sine gjester. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Puri Bagus Candidasa er et 4-stjerners resort som ligger på østkysten av Bali, med utsikt over det vakre havet. - Resorten har tradisjonell balinesisk arkitektur og designelementer, noe som gir den et unikt og autentisk preg. - Gjestene kan nyte resortens velstelte hager, svømmebasseng, spa og private strandområde. - Resorten tilbyr også ulike fasiliteter, inkludert en restaurant, en bar, et treningsstudio og gratis Wi-Fi i fellesområdene. - Det vennlige og oppmerksomme personalet gir utmerket service for å sikre et minneverdig opphold for gjestene. Rom: - Resorten tilbyr et utvalg av overnattingsmuligheter, inkludert strandvillaer, bassengvillaer og rom med hageutsikt. - Alle rommene er smakfullt innredet og har moderne fasiliteter som aircondition, minibar, satellitt-TV, safe og eget bad med varm dusj. - Strandvillaene og bassengvillaene tilbyr ekstra fasiliteter som privat basseng eller jacuzzi, et romslig oppholdsområde og en privat terrasse med fantastisk utsikt over havet eller hagen. Måltider: - Hotellets restaurant, som ligger ved stranden, gir en vakker setting for gjestene å nyte måltidene sine. - Restauranten serverer et utvalg av retter, inkludert både indonesisk og internasjonal mat, laget med ferske lokale ingredienser. - Gjestene kan velge fra à la carte-menyen eller velge buffetalternativer, som tilbyr et bredt utvalg av retter. - Resorten tilbyr også romservice for de som foretrekker å spise i komforten av sine rom eller villaer. Alt i alt tilbyr Puri Bagus Candidasa en fredelig og luksuriøs oase for gjestene, med komfortable rom, vakre omgivelser og deilige spisealternativer.

Strand

Stranden i Puri Bagus Candidasa Candi Dasa, Candi Dasa, Indonesia er et fantastisk reisemål for alle som søker en rolig og pittoresk ferie. Beliggende på østkysten av Bali, tilbyr denne fortryllende stranden en fredelig atmosfære og breathtaking utsikt over Det indiske hav. Kjent for sine hvite sandstrender, klare turkise vann og rolige bølger, er stranden i Puri Bagus Candidasa perfekt for bading, snorkling og andre vannsportsaktiviteter. Det rolige vannet gjør det til et ideelt sted for familier og nybegynnere å nyte havet trygt. Et av høydepunktene på denne stranden er de utmerkede snorkelmulighetene. Det korallrevet som ligger bare en kort avstand fra kysten bugner av liv, noe som gjør det til et paradis for undervannsentusiaster. Besøkende kan leie snorkelutstyr fra strandkanten og utforske de fargerike korallhagene, og komme tett på eksotiske fisk og andre fascinerende havskapninger. Strandfronten i Puri Bagus Candidasa Candi Dasa er også fylt med koselige solstoler og parasoller, noe som gir det perfekte stedet for solbading og avslapping. Mens solen skinner sterkt, skaper den milde havbrisen og lyden av bølgene som treffer kysten en beroligende atmosfære. For de som er interessert i å utforske utover stranden, tilbyr Puri Bagus Candidasa Candi Dasa ulike aktiviteter og attraksjoner. Den nærliggende Tenganan Village lar besøkende fordype seg i balinesisk kultur og stifte bekjentskap med tradisjonell veving og håndverk. I tillegg er Tirta Gangga Water Palace en annen populær turistattraksjon som viser vakre hager, bassenger og intrikate steinskulpturer. Stranden i Puri Bagus Candidasa Candi Dasa er også kjent for sine fantastiske soloppgangsutsikter. Mange besøkende står opp tidlig for å være vitne til den gyldne solen mens den stiger opp fra horisonten, kaster et varmt skjær over det rolige havet. Denne magiske opplevelsen er et must-se for naturelskere og fotografi-entusiaster. Alt i alt tilbyr stranden i Puri Bagus Candidasa Candi Dasa, Indonesia en rolig og naturskjønn flukt for de som søker avslapning, vannaktiviteter og kulturell utforskning. Med sin fantastiske natur og et utvalg av attraksjoner i nærheten, er det et reisemål som vil etterlate besøkende med uforglemmelige minner.

Barn

Puri Bagus Candidasa Candi Dasa, som ligger i Candi Dasa, Indonesia, tilbyr forskjellige aktiviteter og fasiliteter for barn, inkludert:

1. Svømmebasseng: Resorten har et svømmebasseng der barna kan nyte en forfriskende svømmetur og ha det gøy i vannet.

2. Strandtilgang: Resorten ligger i nærheten av stranden, som gir mulighet for at barna kan leke i sanden, bygge sandslott og bade i grunt vann.

3. Barneklubb: Puri Bagus Candidasa Candi Dasa tilbyr en barneklubb der barna kan delta i ulike aktiviteter, som kunst og håndverk, leker og tilsyn under leketiden.

4. Utendørsidrett: Resorten har fasiliteter for utendørsidrett som badminton, volleyball og bordtennis, som kan holde barna aktive og underholdt.

5. Snorkling og dykking: Candi Dasa er kjent for sitt vakre undervannsliv. Eldre barn kan delta i snorkling eller dykkeaktiviteter for å utforske de fargerike korallrevene og det marine livet.

6. Kulturelle aktiviteter: Resorten kan arrangere kulturelle aktiviteter som balinesisk danseforestilling eller håndverksverksteder, som lar barna lære om den lokale kulturen og tradisjonene.

7. Utflukter: Puri Bagus Candidasa Candi Dasa kan arrangere utflukter til nærliggende attraksjoner, som Bali Safari og Marine Park eller Tirta Gangga Water Palace, som gir barna mulighet til å utforske og oppleve nye ting. Det er alltid best å sjekke direkte med resorten for spesifikke aktiviteter og fasiliteter som er tilgjengelige for barna under oppholdet ditt.

Underholdning

Her er noen underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Puri Bagus Candidasa Candi Dasa' i Candi Dasa, Indonesia:

1. Candi Dasa-stranden: Slapp av på den vakre stranden som ligger bare noen skritt unna hotellet. Nyt svømming, soling og vannsport som snorkling og dykking.

2. Tenganan Village: Besøk den nærliggende gamle Bali Aga-landsbyen Tenganan. Utforsk den unike kulturen, tradisjonelle håndverk og se kulturelle forestillinger som Barong-dansen.

3. Padang Bai: Dra til Padang Bai, en naboby, for å oppleve de vakre strendene og livlige dykkersteder. Det er også et populært utgangspunkt for båtturer til de nærliggende øyene Nusa Penida og Gili-øyene.

4. Bali Safari & Marine Park: Ligger omtrent en times kjøretur fra Candi Dasa, tilbyr Bali Safari & Marine Park en spennende opplevelse med dyreliv og marint liv. Kom tett på forskjellige dyr og nyt dyreforestillinger.

5. Tradisjonelle balinesiske matlagingsklasser: Bli med på en matlagingsklasse og lær å lage tradisjonelle balinesiske retter. Noen etablissementer i Candi Dasa tilbyr slike klasser, som lar deg oppleve det lokale kjøkkenet.

6. Vannpalasset Tirta Gangga: Besøk det fantastiske vannpalasset Tirta Gangga, kjent for sine vakre hager, dammer, fontener og steinlagte veier. Det er et flott sted å slappe av og sette pris på balinesisk arkitektur.

7. Candidasa Lotus Lagoon: Ligger i hjertet av Candi Dasa, tilbyr Lotus Lagoon en vakker setting med lotusblomster i full blomst. Nyt en fredelig spasertur rundt lagunen og ta vakre fotografier.

8. Yoga og meditasjon: Mange hoteller og feriesteder i Candi Dasa tilbyr yoga- og meditasjonsklasser. Delta i et velværeprogram for å slappe av, fornye deg selv og komme i kontakt med ditt indre jeg.

9. Natteliv: Selv om det ikke er like livlig som noen andre områder på Bali, har Candi Dasa fortsatt noen barer og restauranter som tilbyr levende musikk og underholdning om kvelden. Sjekk ut steder som Le 48 Bar & Restaurant for en livlig kveld ute.

10. Spa og velvære: Forkjæl deg selv med en avslappende massasje eller nyt en spabehandling på en av de mange spaene i Candi Dasa. Slapp av og forny deg selv mens du nyter vakker utsikt over havet. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten kan variere, og det anbefales alltid å sjekke nåværende tilbud og åpningstider.

Vannaktiviteter

Puri Bagus Candidasa i Candi Dasa i Indonesia tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene å nyte. Ved hotellets basseng kan du slappe av og lene deg ved vannet, ta en forfriskende svømmetur eller rett og slett nyte den rolige omgivelsene. Bassengområdet er godt vedlikeholdt og gir et flott sted å nyte solen. Hvis du foretrekker en strandlignende opplevelse, tilbyr Puri Bagus Candidasa tilgang til en privat strand hvor du kan slappe av og nyte de vakre turkise vannene. Du kan gå en rolig spasertur langs strandlinjen, sole deg på den sandete stranden eller til og med ha en piknik ved sjøen. For de som er mer eventyrlystne, tilbyr hotellet også snorkling- og dykketurer. Du kan utforske de fascinerende korallrevene og undervannsverdenen i nærområdet, med ulike dykkesteder egnet for dykkere på alle nivåer. I tillegg kan hotellet arrangere båtturer og fisketurer for de som er interessert i å utforske kystområdene og nyte en dag ute på vannet. Uansett hva du foretrekker, tilbyr Puri Bagus Candidasa i Candi Dasa et utvalg av vannaktiviteter for å underholde deg og gjøre oppholdet ditt minneverdig.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Puri Bagus Candidasa? Puri Bagus Candidasa ligger i byen Candi Dasa i Indonesia.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Puri Bagus Candidasa? Puri Bagus Candidasa tilbyr flere fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, spa, restaurant, bar, gratis Wi-Fi og et privat strandområde.

3. Kan jeg bestille et rom med havutsikt på Puri Bagus Candidasa? Ja, Puri Bagus Candidasa tilbyr rom med havutsikt. Du kan be om dette når du bestiller.

4. Er frokost inkludert i romprisen på Puri Bagus Candidasa? Ja, frokost er inkludert i romprisen på Puri Bagus Candidasa.

5. Er Puri Bagus Candidasa et familievennlig feriested? Ja, Puri Bagus Candidasa er et familievennlig feriested. De tilbyr tjenester og fasiliteter som passer for familier, som et barnebasseng og barnevakt.

6. Er det noen attraksjoner i nærheten av Puri Bagus Candidasa? Ja, det er flere attraksjoner i nærheten, som Tirta Gangga Water Palace, Tenganan Village og Blue Lagoon Beach, alle innen kort avstand fra Puri Bagus Candidasa.

7. Hvor langt er det fra Puri Bagus Candidasa til flyplassen? Puri Bagus Candidasa ligger omtrent 1,5 timers kjøretur fra Ngurah Rai International Airport i Denpasar.

8. Tilbyr Puri Bagus Candidasa transport til flyplassen? Ja, Puri Bagus Candidasa tilbyr transporttjenester til flyplassen. Du kan kontakte feriestedet direkte for å avtale henting og levering.

9. Er det noen spisemuligheter på Puri Bagus Candidasa? Ja, Puri Bagus Candidasa har en restaurant på stedet som tilbyr et utvalg av indonesiske og internasjonale retter.

10. Kan jeg organisere dagsturer eller utflukter fra Puri Bagus Candidasa? Ja, Puri Bagus Candidasa tilbyr tur- og utflukts-tjenester. Du kan spørre i resepsjonen for mer informasjon og bestillinger.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Båtliv
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Puri Bagus Candidasa Candi Dasa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.