Indonesia, Bandung

de Braga by Artotel

Braga no 10 Bandung, Indonesia Hotell
1 tilbud fra 408 NOK Se tilbud
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
de Braga by Artotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Minibar
  • Hårføner
  • Heis
  • 24-timers resepsjon
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Braga no 10 Bandung, Indonesia

Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet 'de Braga by Artotel' i Bandung, Indonesia inkluderer:

1. Braga Street: Bare 100 meter fra hotellet ligger Braga Street, en historisk gate kjent for sine bygninger fra kolonitiden, kunstgallerier, kafeer og restauranter. Det er et livlig område med en livlig atmosfære.

2. Gedung Merdeka: Ligger rundt 600 meter fra hotellet, Gedung Merdeka er en historisk bygning som tidligere fungerte som stedet for Asian-African Conference i 1955. I dag er det et museum som viser konferansens historie og arrangerer forskjellige arrangementer.

3. Asia Africa Museum: Ligger rundt 800 meter fra hotellet, er Asia Africa Museum dedikert til historien til Asian-African Conference. Det viser gjenstander, fotografier og dokumenter relatert til konferansen og kampen for uavhengighet i Asia og Afrika.

4. Bandung Indah Plaza: Omtrent 1,5 kilometer fra hotellet ligger Bandung Indah Plaza, et populært kjøpesenter som tilbyr et variert utvalg av lokale og internasjonale merker, restauranter og underholdningsmuligheter.

5. Museum Asia Afrika: Ligger rundt 2 kilometer fra hotellet, er Museum Asia Afrika et annet museum som viser historien til Asian-African Conference. Det huser historiske gjenstander, dokumenter og audiovisuelle presentasjoner.

6. Bandung City Square: Ligger cirka 2,5 kilometer fra hotellet, er Bandung City Square en offentlig torg og park der lokalbefolkningen samles for rekreasjonsaktiviteter, pikniker og kulturelle arrangementer. Det tilbyr en grønn plass i byens sentrum.

7. Gedung Sate: Ligger rundt 3 kilometer fra hotellet, er Gedung Sate et fremtredende landemerke i Bandung. Denne nøyeklassiske bygningen huser hovedkontoret for provinsregjeringen i Vest-Java og er kjent for sin unike arkitektoniske stil. Dette er bare noen av attraksjonene rundt hotellet 'de Braga by Artotel' i Bandung, Indonesia. Området er rikt på historie, kultur, shopping- og spisemuligheter, og gir gjestene et variert utvalg av opplevelser.

map
de Braga by Artotel
Hotell

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

de Braga by Artotel er et boutiquehotell som ligger i hjertet av Bandung, Indonesia. Hotellet er kjent for sitt stilfulle design, moderne atmosfære og eksepsjonell service. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - de Braga by Artotel ligger i det historiske Braga-området i Bandung og tilbyr en blanding av flott beliggenhet og moderne komfort. - Hotellet har en unik kombinasjon av lokal kunst og stilig interiør, som skaper en levende og kunstnerisk atmosfære for gjestene. - Gjestene kan nyte et utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert døgnåpen resepsjon, concierge-service, spa, treningssenter og svømmebasseng. - Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi over hele eiendommen, slik at gjestene kan holde seg tilkoblet under oppholdet. Rommene: - Hotellet tilbyr ulike romalternativer, inkludert Superior, Deluxe, Executive og suiter, for å imøtekomme ulike preferanser og budsjetter. - Hvert rom er smakfullt innredet med moderne møbler og utstyrt med moderne bekvemmeligheter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, te-/kaffekoker og safe. - Rommene gir en komfortabel og koselig atmosfære der gjestene kan slappe av etter en dag med utforskning eller forretningsaktiviteter. Måltider: - de Braga by Artotel har en restaurant på stedet som heter 'Braga Dining' og serverer et utvalg deilige indonesiske og internasjonale retter. - Gjestene kan nyte en frokostbuffé om morgenen med ulike alternativer for å imøtekomme ulike smaker og kostbehov. - Restauranten tilbyr også hele dagen servering, slik at gjestene kan nyte et måltid når det passer dem. - I tillegg finnes det mange spisesteder i gangavstand fra hotellet, inkludert lokale spisesteder og trendy kafeer i Braga-området. Alt i alt er de Braga by Artotel et stilig og komfortabelt hotell i Bandung som tilbyr en unik blanding av kunst, kultur og gjestfrihet. Uansett om du reiser for forretninger eller fritid, gir hotellet en praktisk base for å utforske byen og oppleve den levende atmosfæren i Bandung.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Hotel de Braga by Artotel i Bandung, Indonesia. Noen populære valg inkluderer:

1. Braga City Walk: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Braga City Walk et livlig handlesenter og underholdningskompleks. Det tilbyr et utvalg av restauranter, kafeer, butikker og underholdningssteder.

2. Gedung Sate: Dette ikoniske landemerket i Bandung er en regjeringsbygning med vakker arkitektur. Det er et populært sted for turister å ta bilder og lære om byens historie.

3. Bandung Geological Museum: Ligger omtrent 1,5 kilometer fra hotellet, viser dette museet en bred samling av geologiske artefakter, inkludert fossiler og mineraler. Det er et flott sted for familier og de som er interessert i å lære om jordens historie.

4. Dago Dreampark: En rekreasjons- og fornøyelsespark som ligger på Dago Hill, omtrent 5 kilometer fra hotellet. Den tilbyr ulike utendørsaktiviteter som flyving rev, fjelltur og lekeplasser for barn.

5. Saung Angklung Udjo: Dette kultursenteret ligger omtrent 6 kilometer fra hotellet og tilbyr forestillinger av tradisjonell sudanesisk musikk og Angklung-instrumentspill. Besøkende kan lære om den kulturelle arven til Vest-Java.

6. Paris Van Java: Et populært kjøpesenter som ligger rundt 3 kilometer fra hotellet. Det huser et bredt utvalg internasjonale og lokale merkevarer, restauranter, kafeer og en kino.

7. Trans Studio Bandung: Ligger omtrent 7 kilometer fra hotellet, er Trans Studio en innendørs fornøyelsespark som tilbyr ulike spennende attraksjoner og underholdningsalternativer for alle aldersgrupper.

8. Cihampelas Walk: Et annet shopping- og livsstilskompleks som ligger omtrent 3,5 kilometer fra hotellet. Det er kjent for sine trendy motebutikker, kulinariske tilbud og en takhage.

9. St. Peter's Cathedral: En fantastisk neogotisk katedral som ligger i hjertet av Bandung. Den er kjent for sine vakre glassmalerier og fredelige atmosfære.

10. Bandung Indah Plaza: Et kjøpesenter som ligger bare 500 meter fra hotellet. Det har ulike butikker, restauranter og underholdningsalternativer. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av Hotel de Braga by Artotel i Bandung. Byen tilbyr et utvalg av aktiviteter som passer forskjellige interesser og smaker.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til 'de Braga by Artotel' i Bandung, Indonesia?
1. Hva er adressen til 'de Braga by Artotel' i Bandung, Indonesia?1

Adressen til 'de Braga by Artotel' er Jalan Braga Nr. 10, Bandung, Indonesia.

2. Hvor mange rom er tilgjengelig på 'de Braga by Artotel'?
2. Hvor mange rom er tilgjengelig på 'de Braga by Artotel'?1

'de Braga by Artotel' har totalt 112 rom.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på 'de Braga by Artotel'?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på 'de Braga by Artotel'?1

Hotellet tilbyr fasiliteter som restaurant, bar/lounge, takterrasse, utendørsbasseng, treningssenter, spa, forretningssenter, døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, gratis Wi-Fi og parkering.

4. Hva er noen nærliggende attraksjoner til 'de Braga by Artotel'?
4. Hva er noen nærliggende attraksjoner til 'de Braga by Artotel'?1

Noen nærliggende attraksjoner til hotellet inkluderer Braga City Walk, Gedung Merdeka, Braga Street, Bandung Indah Plaza og Alun-Alun Bandung.

5. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på 'de Braga by Artotel'?
5. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på 'de Braga by Artotel'?1

Innsjekkingstid på hotellet er kl. 14:00, og utsjekkingstid er kl. 12:00.

6. Tilbyr 'de Braga by Artotel' transport til flyplassen?
6. Tilbyr 'de Braga by Artotel' transport til flyplassen?1

Ja, hotellet tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra avgift. Gjester kan kontakte hotellet for mer informasjon og for å avtale dette.

7. Er frokost inkludert i romprisen på 'de Braga by Artotel'?
7. Er frokost inkludert i romprisen på 'de Braga by Artotel'?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på hotellet.

8. Har 'de Braga by Artotel' et spa?
8. Har 'de Braga by Artotel' et spa?1

Ja, hotellet har et spa hvor gjester kan nyte ulike behandlinger og massasjer.

9. Er 'de Braga by Artotel' et dyrevennlig hotell?
9. Er 'de Braga by Artotel' et dyrevennlig hotell?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på 'de Braga by Artotel'.

10. Hvor langt er 'de Braga by Artotel' fra Husein Sastranegara International Airport?
10. Hvor langt er 'de Braga by Artotel' fra Husein Sastranegara International Airport?1

Hotellet ligger omtrent 6 kilometer unna Husein Sastranegara International Airport.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Heis
  • 24-timers resepsjon
  • Kontakt
  • Særskilt røykeområde
  • Møterom
  • Forretningssenter
Romfasiliteter
  • Minibar
  • Hårføner
  • Romservice
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Ekstra tjenester
  • Fotokopimaskin
Anmeldelse av de Braga by Artotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.