India, Mandag morgen

WelcomHeritage Ayatana Coorg

Aratt Estate, Kumaralli Village Somwarpet, Kodagu District Mandag morgen, India Hotell
1 tilbud — Se tilbud
WelcomHeritage Ayatana Coorg
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
  • Barneklubb
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
15.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Aratt Estate, Kumaralli Village Somwarpet, Kodagu District Mandag morgen, India

Noen populære turistattraksjoner i nærheten av WelcomHeritage Ayatana Coorg i Somvarpet, India inkluderer:

1. Pushpagiri Wildlife Sanctuary: Ligger bare 15 km unna, dette reservatet er hjem til en rekke flora og fauna, inkludert flere truede arter.

2. Mallalli Falls: En fantastisk foss som ligger ca. 22 km fra hotellet, Mallalli Falls byr på fantastisk utsikt og er et populært pikniksted.

3. Chelavara Falls: Også kjent som Embepare, denne pittoreske fossen ligger omtrent 27 km fra hotellet og tiltrekker mange besøkende.

4. Raja's Seat: Ligger i Madikeri, omtrent 35 km fra hotellet, Raja's Seat er en vakker hage hvor man kan nyte betagende utsikt over de omkringliggende åsene og dalene.

5. Abbey Falls: Ligger omtrent 35 km unna, Abbey Falls er et kjent turiststed hvor besøkende kan oppleve den kaskaderende fossen i frodig grønnske.

6. Madikeri Fort: Denne historiske festningen ligger i Madikeri, ca. 38 km fra hotellet. Den viser rester fra fortiden og gir innsikt i regionens rike historie.

7. Bhagamandala Temple: Ligger omtrent 40 km unna, er dette gamle tempelet kjent for sin religiøse betydning og den naturskjønne beliggenheten der tre elver møtes.

8. Dubare Elephant Camp: Omtrent 46 km fra hotellet tilbyr denne leiren besøkende muligheten til å samhandle med elefanter, ri på elefantrygger og lære mer om disse majestetiske skapningene.

9. Nagarhole National Park: Ligger omtrent 60 km unna, er Nagarhole National Park et populært naturreservat kjent for sitt tiger- og elefantbestand, noe som gjør det til et flott reisemål for dyreentusiaster. Dette er bare noen av de mange attraksjonene og aktivitetene som er tilgjengelige i nærheten av WelcomHeritage Ayatana Coorg.

map
WelcomHeritage Ayatana Coorg
Hotell

Til sentrum15.5

Om hotellet

Om

'WelcomHeritage Ayatana Coorg' er et luksushotell som ligger i Somvarpet, India. Det tilbyr en rolig og pittoresk atmosfære omgitt av frodig vegetasjon og panoramautsikt over Vestlige Ghats. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: 'WelcomHeritage Ayatana Coorg' er en kulturminneeindom som perfekt blander moderne komfort med tradisjonell arkitektur. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter og bekvemmeligheter som et svømmebasseng, spa, treningssenter, utendørsaktiviteter og en dedikert concierge-service. Rommene: Hotellet tilbyr romslige og godt utstyrte rom som er designet for å gi maksimal komfort og avslapning. Hvert rom er elegant møblert med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV, minibar, te-/kaffemaskin, gratis Wi-Fi og eget bad med dusj og toalettsaker. Noen rom har også private balkonger eller hageutsikt. Måltidene: Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige retter, inkludert lokale Coorgi delikatesser, indiske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte et utvalg av smaker laget av dyktige kokker som bruker ferske og lokalt dyrkede ingredienser. Hotellet tilbyr også romservice for gjester som foretrekker å spise på rommet sitt. I tillegg tilbyr 'WelcomHeritage Ayatana Coorg' muligheter for utendørs spiseopplevelser, for eksempel å nyte måltider midt i naturen eller ved bassengkanten. Gjestene kan også utforske og smake på den lokale Coorgi maten gjennom spesielle kulinariske aktiviteter og matlagingskurs arrangert av hotellet. Generelt sett tilbyr 'WelcomHeritage Ayatana Coorg' et luksuriøst avbrekk der gjester kan nyte komfortabel innkvartering, deilige måltider og en fredelig atmosfære midt i de vakre omgivelsene i Somvarpet, India.

Barn

'WelcomHeritage Ayatana Coorg' i Somvarpet, India, tilbyr flere aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av tingene å gjøre for barn på dette feriestedet kan inkludere:

1. Utendørs lekeområde: Feriestedet har et dedikert utendørs lekeområde der barn kan nyte ulike aktiviteter som husker, sklier og mer.

2. Naturvandringer: Barn kan delta på guidede naturvandringer der de kan utforske det vakre nærområdet til feriestedet, lære om flora og fauna, og sette pris på naturen.

3. Innendørs spill: Feriestedet tilbyr fasiliteter for innendørs spill for å underholde barna. De kan engasjere seg i brettspill, bordtennis, carrom og andre aktiviteter.

4. Bål og leirbål: Feriestedet organiserer bål og leirbål, noe som kan være en morsom opplevelse for barna. De kan steke marshmallows, høre på historier og nyte utendørs atmosfære.

5. Fugletitting: Coorg er kjent for sitt rike fugleliv. Barna kan delta i fugletitting med erfarne guider for å lære om ulike fuglearter.

6. Svømmebasseng: Feriestedet har et svømmebasseng der barna kan ha det gøy og leke under voksen tilsyn.

7. Utendørs idretter: Barna kan delta i utendørs idretter som cricket, badminton, volleyball og fotball innenfor feriestedets område.

8. Viltsafari: Feriestedet tilbyr viltsafariturer til nærliggende nasjonalparker og dyreservater. Barna kan observere dyr i sitt naturlige miljø og lære om dyrevern. Merk: Tilgjengeligheten av spesifikke aktiviteter kan variere, og det anbefales å kontakte feriestedet direkte for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'WelcomHeritage Ayatana Coorg' i Somvarpet, India.

1. Mallalli Falls: Ligger omtrent 30 kilometer fra hotellet, Mallalli Falls er et populært turiststed. Du kan glede deg over den naturskjønne skjønnheten til fossen og dyrke fotografering.

2. Dubare Elephant Camp: Ligger omtrent 35 kilometer fra hotellet, Dubare Elephant Camp tilbyr en unik opplevelse der besøkende kan samhandle med elefanter, ta elefantturer og lære om deres bevaring.

3. Bylakuppe Tibetan Settlement: Omtrent 40 kilometer fra hotellet, Bylakuppe er hjemsted for en av de største tibetanske bosetningene i India. Du kan utforske Namdroling klosteret, samhandle med tibetanske munker og fordype deg i buddhistisk kultur.

4. Nisargadhama: Ligger rundt 45 kilometer fra hotellet, Nisargadhama er en vakker øy dannet av elven Cauvery. Det tilbyr frodig grønne områder, bambushager, hjortepark og en hengebro. Du kan nyte båtturer og delta i ulike fritidsaktiviteter her.

5. Raja's Seat: Ligger omtrent 40 kilometer fra hotellet, Raja's Seat er et populært utsiktspunkt som tilbyr panoramautsikt over de omkringliggende fjellene og dalene. Det er også kjent for sine vakre hager og musikalske fontener.

6. Irupu Falls: Ligger omtrent 60 kilometer fra hotellet, Irupu Falls er en naturskjønn foss som ligger mellom Western Ghats. Den er kjent for sin naturlige skjønnhet og besøkes ofte av turister og naturfotografer.

7. Madikeri Fort: Ligger omtrent 40 kilometer fra hotellet, Madikeri Fort er et historisk landemerke som viser den rike historien til Coorg. Fortet huser et museum og gir et glimt inn i regionens fortid. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet. Coorg tilbyr også muligheter for trekking, fuglekikking, dyrelivssafarier og utforsking av kaffefarmene.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger WelcomHeritage Ayatana Coorg?
1. Hvor ligger WelcomHeritage Ayatana Coorg?1

WelcomHeritage Ayatana Coorg ligger i Somvarpet, India.

2. Hvilken type overnatting tilbyr WelcomHeritage Ayatana Coorg?
2. Hvilken type overnatting tilbyr WelcomHeritage Ayatana Coorg?1

WelcomHeritage Ayatana Coorg tilbyr komfortable rom og hytter for gjester.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på WelcomHeritage Ayatana Coorg?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på WelcomHeritage Ayatana Coorg?1

WelcomHeritage Ayatana Coorg tilbyr ulike fasiliteter, inkludert svømmebasseng, spa, restaurant, bålplass og utendørsaktiviteter som fotturer og fugletitting.

4. Er det en restaurant på WelcomHeritage Ayatana Coorg?
4. Er det en restaurant på WelcomHeritage Ayatana Coorg?1

Ja, WelcomHeritage Ayatana Coorg har en restaurant på stedet som serverer ulike deilige måltider.

5. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av WelcomHeritage Ayatana Coorg?
5. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av WelcomHeritage Ayatana Coorg?1

Noen populære attraksjoner i nærheten inkluderer Abbey Falls, Nalknad Palace og Mallalli Falls.

6. Er Wi-Fi tilgjengelig på WelcomHeritage Ayatana Coorg?
6. Er Wi-Fi tilgjengelig på WelcomHeritage Ayatana Coorg?1

Ja, Wi-Fi er tilgjengelig for gjester på WelcomHeritage Ayatana Coorg.

7. Tilbyr WelcomHeritage Ayatana Coorg transport til flyplassen?
7. Tilbyr WelcomHeritage Ayatana Coorg transport til flyplassen?1

Ja, WelcomHeritage Ayatana Coorg kan ordne transport til flyplassen for gjester etter forespørsel.

8. Er kjæledyr tillatt på WelcomHeritage Ayatana Coorg?
8. Er kjæledyr tillatt på WelcomHeritage Ayatana Coorg?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på WelcomHeritage Ayatana Coorg.

9. Er det parkering tilgjengelig på WelcomHeritage Ayatana Coorg?
9. Er det parkering tilgjengelig på WelcomHeritage Ayatana Coorg?1

Ja, WelcomHeritage Ayatana Coorg tilbyr gratis parkering for gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
For familier med barn
  • Barneklubb
Anmeldelse av WelcomHeritage Ayatana Coorg
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.