India, Pahalgam

The Chinar Resort and Spa

lari batkoot Pahalgam, India Ferieanlegg
1 tilbud fra 1802 NOK Se tilbud
The Chinar Resort and Spa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Romservice
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
9.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

lari batkoot Pahalgam, India

Chinar Resort and Spa ligger i Pahalgam, en populær turistdestinasjon i delstaten Jammu og Kashmir i India. Her er noen av attraksjonene og landemerkene rundt hotellet:

1. Lidder River: Hotellet ligger i nærheten av bredden av Lidder-elven, noe som bidrar til den naturskjønne skjønnheten i omgivelsene.

2. Betaab-dalen: Denne pittoreske dalen ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet. Den er kjent for sine vakre landskap, frodige grønne enger, fjell med snøhetter og det krystallklare vannet i Lidder-elven.

3. Sheshnag-sjøen: Ligger omtrent 16 kilometer fra hotellet, er Sheshnag-sjøen kjent for sin rolige skjønnhet. Det er en isbre som er omgitt av fjell med snøhetter, noe som gjør det til et populært sted for fotturer og camping.

4. Aru Valley: Omtrent 11 kilometer fra hotellet er Aru Valley et pittoresk sted med frodige enger, brusende elver og panoramautsikt over Himalaya-fjellene. Det er også et utgangspunkt for ulike turer i regionen.

5. Pahalgam Golf Course: Ligger bare 1 kilometer fra hotellet, tilbyr Pahalgam Golf Course en vakker utsikt over de omkringliggende fjellene og er et flott sted for golfentusiaster.

6. Mamal Temple: Ligger omtrent 4 kilometer fra hotellet, er Mamal-tempelet dedikert til Lord Shiva. Det er ett av de eldste og helligste templene i Pahalgam.

7. Chandanwari: Dette stedet, rundt 16 kilometer fra hotellet, er startpunktet for den årlige Amarnath Yatra-pilegrimsreisen. Det er også kjent for sine snødekte enger og naturskjønnhet. I tillegg til disse attraksjonene er Pahalgam kjent for sin panoramautsikt, fossefall, turstier og muligheter for eventyraktiviteter som elverafting og ridning.

map
The Chinar Resort and Spa
Ferieanlegg

Til sentrum9.4

Om hotellet

Om

The Chinar Resort og Spa er et luksushotell som ligger i Pahalgam, India. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene som tilbys:

1. Hotell: - The Chinar Resort og Spa er et 5-stjerners hotell som ligger midt i det vakre landskapet i Pahalgam. - Det tilbyr en rolig og avslappende atmosfære for gjestene å nyte oppholdet sitt. - Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og bekvemmeligheter, inkludert et spa, treningsstudio, utendørsbasseng og en døgnåpen resepsjon.

2. Rom: - Hotellet har velutstyrte rom og suiter som er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter. - Hvert rom har vakker utsikt over de omkringliggende fjellene eller hotellets hage. - Rommene har komfortable senger, en sittegruppe, flatskjerm-TV, aircondition, minibar og et tilknyttet bad med gratis toalettartikler.

3. Måltider: - The Chinar Resort og Spa tilbyr ulike spisemuligheter slik at gjestene kan få en kulinarisk opplevelse. - Hotellet har en flerretters restaurant som serverer et bredt utvalg av indiske, kontinentale og lokale kashmiriske retter. - Gjestene kan nyte måltidene sine i den elegante innendørs spisesalen eller velge utendørs servering i naturskjønne omgivelser. - Det er også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drikkevarer. Alt i alt tilbyr The Chinar Resort og Spa i Pahalgam, India, en luksuriøs opplevelse med komfortable rom, vakre omgivelser og deilige spisemuligheter.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av The Chinar Resort and Spa i Pahalgam, India. Her er noen populære valg:

1. Golf: Pahalgam har en golfbane i nærheten av hotellet, der gjestene kan nyte en runde golf blant fantastisk natur.

2. Ridning på hesteryggen: Ridning på hest er en populær aktivitet i Pahalgam, og det er flere staller i nærheten av hotellet som tilbyr guidede rideturer gjennom vakre enger og daler.

3. Elverafting: Pahalgam ligger nær elven Lidder, som tilbyr spennende muligheter for elverafting. Eventyrlystne gjester kan prøve en spennende raftingopplevelse.

4. Fotturer og trekking: Pahalgam er omgitt av vakre fjell og har ulike fottur- og trekkingstier. Gjestene kan utforske stier som Kolahoi Glacier Trek eller Tulian Lake Trek.

5. Fiske: Pahalgam er kjent for sine elver og bekker fylt med ørret, noe som gjør det til et flott reisemål for fiskeentusiaster. Gjestene kan nyte fiskeaktiviteter i den nærliggende elven Lidder.

6. Safari i villmarken: Den nærliggende Dachigam nasjonalparken huser ulike dyrearter som Himalaya-brunbjørn, moskus og leopard. Besøkende kan bli med på en safaritur for å utforske parken og se noen av disse dyrene.

7. Lokal sightseeing: Pahalgam har flere turistattraksjoner som Betaab Valley, Aru Valley og Chandanwari, som er verdt å besøke. Gjestene kan ordne med lokale sightseeingturer og utforske disse naturunderverkene.

8. Shopping: Pahalgam har et lokalt marked der besøkende kan unne seg shopping av tradisjonelle kashmiriske håndverk, suvenirer og klær. Merk: Det er viktig å sjekke den nåværende situasjonen og tilgjengeligheten av aktiviteter på grunn av eventuelle restriksjoner eller COVID-19 retningslinjer som er på plass.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger The Chinar Resort and Spa i Pahalgam, India?
1. Hvor ligger The Chinar Resort and Spa i Pahalgam, India?1

The Chinar Resort and Spa ligger ved bredden av elven Lidder i Pahalgam, India.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr The Chinar Resort and Spa?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr The Chinar Resort and Spa?1

The Chinar Resort and Spa tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert spa, treningssenter, svømmebasseng, restaurant, bar, gratis Wi-Fi, concierge-service, romservice og gratis frokost.

3. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på The Chinar Resort and Spa?
3. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på The Chinar Resort and Spa?1

The Chinar Resort and Spa tilbyr ulike typer overnatting, inkludert deluxe-rom, hytter og suiter.

4. Hvor langt er det fra The Chinar Resort and Spa til populære turistattraksjoner i Pahalgam?
4. Hvor langt er det fra The Chinar Resort and Spa til populære turistattraksjoner i Pahalgam?1

The Chinar Resort and Spa ligger nær populære turistattraksjoner som Betaab Valley (2,5 km), Aru Valley (12 km) og Chandanwari (20 km).

5. Finnes det parkering på The Chinar Resort and Spa?
5. Finnes det parkering på The Chinar Resort and Spa?1

Ja, The Chinar Resort and Spa tilbyr gratis parkeringsplasser for gjestene sine.

6. Finnes det utendørsaktiviteter på The Chinar Resort and Spa?
6. Finnes det utendørsaktiviteter på The Chinar Resort and Spa?1

Ja, The Chinar Resort and Spa tilbyr utendørsaktiviteter som fotturer, trekking, fiske og hvitvannsrafting.

7. Kan jeg bestille spabehandling på The Chinar Resort and Spa?
7. Kan jeg bestille spabehandling på The Chinar Resort and Spa?1

Ja, The Chinar Resort and Spa har et spa hvor gjestene kan bestille ulike spabehandlinger og terapier.

8. Er The Chinar Resort and Spa egnet for familier med barn?
8. Er The Chinar Resort and Spa egnet for familier med barn?1

Ja, The Chinar Resort and Spa er familievennlig og tilbyr fasiliteter og tjenester som passer for familier, som lekeområder for barn og barnevakt.

9. Hvordan kan jeg reservere på The Chinar Resort and Spa?
9. Hvordan kan jeg reservere på The Chinar Resort and Spa?1

Reservasjoner kan gjøres online gjennom hotellets offisielle nettside eller gjennom ulike tredjepart-bookingplattformer.

10. Når er det beste tidspunktet å besøke The Chinar Resort and Spa i Pahalgam?
10. Når er det beste tidspunktet å besøke The Chinar Resort and Spa i Pahalgam?1

Det beste tidspunktet å besøke The Chinar Resort and Spa i Pahalgam er i sommermånedene mai til september når været er behagelig og ideelt for utendørsaktiviteter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
Romfasiliteter
 • Romservice
Anmeldelse av The Chinar Resort and Spa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.