India, Manali

Sidh Cottage

Sidh Cottage simsa kanyal road Manali, India Hotell
1 tilbud fra 769 NOK Se tilbud
Sidh Cottage
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
2.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Sidh Cottage simsa kanyal road Manali, India

Noen populære attraksjoner og steder i nærheten av Sidh Cottage-hotellet i Manali, India inkluderer:

1. Manu Temple: Et berømt hindutempel dedikert til vismannen Manu, som ligger bare noen få minutter unna hotellet.

2. Hadimba Devi Temple: Et gammelt tempel dedikert til gudinnen Hadimba, som ligger omtrent 2,5 kilometer fra hotellet.

3. Mall Road: Hovedhandlegaten i Manali, kjent for sine butikker, restauranter og kafeer, ligger omtrent 4 kilometer unna hotellet.

4. Van Vihar National Park: En vakker park som ligger i nærheten av Mall Road, og som gir en fredelig atmosfære for naturvandringer og båtaktiviteter.

5. Tibetanske klostre: Det finnes flere tibetanske klostre i Manali, som for eksempel Gadhan Thekchhokling Gompa og Himalayan Nyingamapa Gompa, som ligger i nærheten av Sidh Cottage.

6. Jogini Falls: Et naturskjønt fossefall som ligger omtrent 3,5 kilometer fra hotellet, kjent for sine vakre omgivelser og turstier.

7. Rohtang Pass: Et fjellpass som ligger i en høyde på 3 979 meter, og som tilbyr fantastisk utsikt og snøaktiviteter i vintersesongen.

8. Solang Valley: Et populært turiststed for eventyraktiviteter som paragliding, zorbing, skigåing og mer, som ligger omtrent 15 kilometer fra hotellet.

9. Old Manali: En sjarmerende og pittoresk landsby som ligger i nærheten av hovedbyen, kjent for sine sjarmerende kafeer, gjestehus og hippiekultur.

10. Beas River: Beas-elven renner gjennom Manali, og det er mange steder langs elvebredden hvor besøkende kan nyte piknik og slappe av.

map
Sidh Cottage
Hotell

Til sentrum2.7

Om hotellet

Om

'Sidh Cottage' er et koselig hotell som ligger i Manali, India. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - 'Sidh Cottage' er et sjarmerende hotell som ligger midt blant vakre fjell og rolige landskap i Manali. - Det tilbyr en fredelig og avslappet atmosfære, perfekt for en flukt fra byens travelhet og mas. - Hotellet har vennlig og imøtekommende personale som sørger for et komfortabelt opphold for gjestene. - Det tilbyr ulike fasiliteter som gratis Wi-Fi, romservice, vaskeritjeneste og parkering. Rommene: - 'Sidh Cottage' tilbyr velutstyrte og romslige rom som gir et behagelig opphold. - Rommene er smakfullt innredet og møblert med moderne fasiliteter. - Hvert rom er utstyrt med en TV, komfortable senger, eget bad med varmt/kaldt vann og en koselig sittegruppe. - Noen rom kan også ha en balkong eller terrasse som tilbyr spektakulær utsikt over de omkringliggende fjellene. Måltider: - Hotellet tilbyr deilige og nylaget måltider til gjestene. - De serverer en rekke indiske og internasjonale retter for å tilfredsstille ulike smaker. - Gjestene kan nyte måltidene sine i hotellets restaurant, som tilbyr en hyggelig spiseatmosfære. - Hotellet kan også tilby alternativer for romservice eller pakket måltider for gjester som foretrekker å spise på rommet eller ta maten med seg på farten. Alt i alt er 'Sidh Cottage' i Manali, India et sjarmerende hotell som tilbyr komfortable rom og deilige måltider, og sikrer et hyggelig opphold for gjestene.

Underholdning

1. Solang Valley Adventure Park - Ligger bare 8 km unna Sidh Cottage, Solang Valley Adventure Park tilbyr en rekke spennende aktiviteter som paragliding, zorbing, skikjøring og taubane turer.

2. Old Manali - Utforsk de livlige gatene i Old Manali, som er kjent for sine kafeer, butikker og live musikkopptredener. Det ligger bare en kort avstand fra Sidh Cottage.

3. Manali Club House - Ligger rundt 3 km fra hotellet, Manali Club House tilbyr aktiviteter som spill, båtliv og innendørs idrett. Det har også en restaurant og en bar.

4. Rohtang Pass - En naturskjønn fjellovergang som ligger rundt 50 km fra Sidh Cottage. Det er et populært turiststed hvor du kan nyte snøaktiviteter som skikjøring og snøbording (avhengig av værforholdene).

5. Manu Temple - Besøk den hellige Manu Temple, som ligger bare 4 km fra Sidh Cottage. Den er dedikert til vismannen Manu og er kjent for sin vakre arkitektur og fredelige omgivelser.

6. Tibetansk kloster - Ta en tur til det berømte tibetanske klosteret i Manali, som ligger rundt 2 km fra hotellet. Det er et fredelig sted hvor du kan lære om tibetansk buddhisme og finne ulike håndverk og bøker.

7. Manali Nature Park - En rolig park som ligger omtrent 3 km unna Sidh Cottage. Den tilbyr vakker utsikt over de omkringliggende fjellene, turstier og piknikområder.

8. Hadimba Devi Temple - Bare en kort avstand fra hotellet, Hadimba Devi Temple er et must-see attraksjon i Manali. Den er dedikert til gudinnen Hadimba og er kjent for sin unike arkitektur og rolige atmosfære.

9. Van Vihar National Park - Ligger innen gangavstand fra Sidh Cottage, Van Vihar National Park er en frodig grønn park som gir en perfekt flukt inn i naturen. Du kan ta rolige turer, nyte båtliv og finne ulike fuglearter.

10. Mall Road - Utforsk den travle Mall Road i Manali, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Det er et populært møtested med mange butikker, restauranter og kafeer.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Sidh Cottage fra Manali sentrum?
1. Hvor langt er Sidh Cottage fra Manali sentrum?1

Sidh Cottage ligger omtrent 7 kilometer unna Manali sentrum.

2. Hva er nærliggende turistattraksjoner fra Sidh hytta?
2. Hva er nærliggende turistattraksjoner fra Sidh hytta?1

Noen populære turistattraksjoner nær Sidh Cottage inkluderer Hadimba Devi Temple, Manu Temple, Solang Valley, Rohtang Pass og Vashisht Hot Springs.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Sidh Cottage?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Sidh Cottage?1

Sidh Cottage tilbyr fasiliteter som komfortable rom, Wi-Fi, parkeringsmuligheter, en hage og en restaurant.

4. Er frokost inkludert i romprisen på Sidh Cottage?
4. Er frokost inkludert i romprisen på Sidh Cottage?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på Sidh Cottage.

5. Er kjæledyr tillatt på Sidh Cottage?
5. Er kjæledyr tillatt på Sidh Cottage?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Sidh Cottage.

6. Hvordan kan jeg komme til Sidh Cottage fra Manali busstasjon?
6. Hvordan kan jeg komme til Sidh Cottage fra Manali busstasjon?1

Du kan leie en drosje eller ta en lokal buss fra Manali busstasjon for å komme til Sidh Cottage. Det er tilrådelig å bekrefte den nøyaktige beliggenheten og veibeskrivelsen med hotellpersonalet før du ankommer.

7. Er det en restaurant på Sidh Cottage?
7. Er det en restaurant på Sidh Cottage?1

Ja, Sidh Cottage har en restaurant på stedet som serverer deilig indisk og kontinental mat.

8. Har Sidh Cottage en døgnåpen resepsjon?
8. Har Sidh Cottage en døgnåpen resepsjon?1

Ja, Sidh Cottage har en døgnåpen resepsjon som kan hjelpe gjester med spørsmål og forespørsler.

9. Er det noen eventyraktiviteter tilgjengelig i nærheten av Sidh Cottage?
9. Er det noen eventyraktiviteter tilgjengelig i nærheten av Sidh Cottage?1

Ja, det er ulike eventyraktiviteter tilgjengelig i nærheten av Sidh Cottage, inkludert fjellturer, paragliding, elverafting og ski om vinteren.

10. Er det noen shoppingområder nær Sidh Cottage?
10. Er det noen shoppingområder nær Sidh Cottage?1

Ja, Sidh Cottage ligger nær Mall Road i Manali, som er et populært handelsområde med flere butikker som selger lokale håndverk, klær og suvenirer.

Anmeldelse av Sidh Cottage
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.