India, Lonavala

Greenwoods Nine by Vista Rooms

Villa No. 9, Sardar Layout, Lonavala Lonavala, India Villa
1 tilbud — Se tilbud
Greenwoods Nine by Vista Rooms
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hage
  • Kjøleskap
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Villa No. 9, Sardar Layout, Lonavala Lonavala, India

Rundt hotellet "Greenwoods Nine by Vista Rooms" i Lonavala, India finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og landemerker. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Lonavala Lake - En vakker innsjø som ligger i nærheten av hotellet der besøkende kan nyte båtturer og piknikområder.

2. Bhushi Dam - Et populært turiststed kjent for sin pittoreske utsikt, foss og omkringliggende grønne områder.

3. Tiger's Point - Et naturskjønt utsiktspunkt som tilbyr fortryllende utsikt over de omkringliggende dalene og fjellene.

4. Celebrity Wax Museum - Et museum med voksstatuer av kjente kjendiser og historiske figurer i naturlig størrelse.

5. Rajmachi Point - Et utsiktspunkt kjent for sin panoramautsikt over Rajmachi Fort og de omkringliggende dalene.

6. Karla Caves - Gamle grotter hugget ut i fjellet, med buddhistiske helligdommer som har historisk og arkitektonisk betydning.

7. Ekvira Devi Temple - Et kjent hindutempel dedikert til gudinnen Ekvira, som ligger på toppen av en ås.

8. Della Adventure Park - En eventyrpark som tilbyr ulike aktiviteter som ziplining, paintball, bueskyting og mer.

9. Bushy Dam Waterfall - En populær foss som ligger i nærheten av demningen, og som gir en forfriskende opplevelse i regnsesongen.

10. Khandala - En nærliggende fjellstasjon kjent for sitt rolige vær, vakre landskap og naturskjønne utsiktspunkter. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og landemerkene rundt hotellet "Greenwoods Nine by Vista Rooms" i Lonavala, India.

map
Greenwoods Nine by Vista Rooms
Villa

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

'Greenwoods Nine by Vista Rooms' er et luksuriøst hotell som ligger i Lonavala, India. Det tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester for gjestene å nyte under oppholdet. Hotellet har romslige og velutstyrte rom som er elegant møblert, og sørger for et komfortabelt og avslappende opphold for gjestene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV, minibar, te- / kaffekoker, arbeidsbord og eget bad med gratis toalettartikler. Det er flere romalternativer å velge mellom for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser, inkludert deluxe-rom, superior-rom og suiter. Rommene er smakfullt innredet med en blanding av moderne og tradisjonelt design, og tilbyr en behagelig atmosfære for gjestene. Når det gjelder mat, tilbyr 'Greenwoods Nine' en herlig kulinarisk opplevelse. Hotellet har en restaurant i lokalene som serverer et utvalg retter fra indisk, kontinental og kinesisk kjøkken. Gjestene kan kose seg med deilige måltider tilberedt av dyktige kokker med ferske og lokalt produserte ingredienser. I tillegg til restauranten tilbyr hotellet også romservice, slik at gjestene kan nyte måltidene i privatlivet og komforten av rommene sine. Personalet er oppmerksomt og imøtekommer spesifikke diettbehov og forespørsler, og sørger for en personlig matopplevelse for hver gjest. Alt i alt tilbyr 'Greenwoods Nine by Vista Rooms' en kombinasjon av komfortabel innkvartering, utmerkede fasiliteter og deilige måltider, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende som besøker Lonavala, India.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Greenwoods Nine by Vista Rooms' i Lonavala, India. Noen av de populære inkluderer:

1. Della Adventure Park: Det er en av Indias største parker, og ligger bare en kort avstand fra hotellet. Parken tilbyr et bredt utvalg spennende aktiviteter som ziplining, bungee jumping, ATV-turer og mer.

2. Imagicaa Theme Park: Denne fornøyelsesparken ligger i Khopoli, omtrent 30 minutters kjøretur fra Lonavala. Den tilbyr ulike attraksjoner og show egnet for både barn og voksne.

3. Pawna Lake: Denne innsjøen er et populært sted for camping og ulike utendørsaktiviteter som båtturer, fiske og grilling. Den tilbyr fantastisk utsikt og er et ideelt sted for piknik og avslapning.

4. Bhushi Dam: Ligger i Lonavala, tiltrekker Bhushi Dam et stort antall turister på grunn av de kaskaderende fossefallene og hyggelige atmosfæren. Besøkende kan nyte en svømmetur eller leke i det strømmende vannet.

5. Ryewood Park: Det er en rolig og velholdt park i Lonavala som gir en behagelig pause fra det travle bylivet. Parken er perfekt for spaserturer, piknik og for å nyte den lokale floraen og faunaen. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Greenwoods Nine by Vista Rooms' i Lonavala. Besøkende kan også utforske de lokale markedene, besøke nærliggende huler som Karla og Bhaja, eller rett og slett slappe av og nyte den naturlige skjønnheten i de omkringliggende åsene.

Topp spørsmål

1. Hva er Greenwoods Nine by Vista Rooms?
1. Hva er Greenwoods Nine by Vista Rooms?1

Greenwoods Nine by Vista Rooms er en luksusvilla som ligger i Lonavala, India. Den er kjent for sin fantastiske utsikt, romslige rom og moderne fasiliteter

2. Hvor mange rom har Greenwoods Nine?
2. Hvor mange rom har Greenwoods Nine?1

Greenwoods Nine by Vista Rooms har totalt ni romslige og velutstyrte soverom, noe som gjør det ideelt for store grupper eller familier

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Greenwoods Nine?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Greenwoods Nine?1

Villaen tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, utendørs sitteområder, et fullt utstyrt kjøkken, grillfasiliteter og et fellesområde. I tillegg tilbyr den gratis Wi-Fi, parkering og daglig rengjøring

4. Er det en spisemulighet tilgjengelig på Greenwoods Nine?
4. Er det en spisemulighet tilgjengelig på Greenwoods Nine?1

Villaen har ikke en restaurant på stedet, men gjestene er velkomne til å bruke det fullt utstyrte kjøkkenet for å lage sine egne måltider. Alternativt kan de benytte seg av tjenestene til en privat kokk mot en ekstra kostnad

5. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Greenwoods Nine?
5. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Greenwoods Nine?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Greenwoods Nine by Vista Rooms

6. Er det et refunderbart depositum for å reservere Greenwoods Nine?
6. Er det et refunderbart depositum for å reservere Greenwoods Nine?1

Ja, det kreves et refunderbart depositum ved bestillingstidspunktet. Beløpet kan variere, og det blir refundert ved utsjekking, forutsatt at det ikke er noen skade eller tyveri under oppholdet

7. Kan jeg arrangere arrangementer eller fester på Greenwoods Nine?
7. Kan jeg arrangere arrangementer eller fester på Greenwoods Nine?1

Greenwoods Nine er ikke ment for å arrangere fester eller arrangementer. Det er primært en luksusvilla kun for overnattingsformål. Gjestene forventes å følge villaens regler og opprettholde en fredelig atmosfære

8. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Greenwoods Nine i Lonavala?
8. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Greenwoods Nine i Lonavala?1

Noen populære attraksjoner i nærheten inkluderer Bhushi Dam, Tiger Point, Karla Caves, Lion's Point, Ekvira Devi Temple og Pawna Lake. Villaens personale kan gi assistanse og anbefalinger for lokale attraksjoner og aktiviteter

9. Hvordan kan jeg bestille opphold på Greenwoods Nine?
9. Hvordan kan jeg bestille opphold på Greenwoods Nine?1

Du kan bestille opphold på Greenwoods Nine ved å besøke Vista Rooms nettside eller gjennom ulike online reiseplattformer. Det anbefales å bestille på forhånd, spesielt i høysesongen, for å sikre tilgjengelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
  • Hage
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Greenwoods Nine by Vista Rooms
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.