India, Kochi

Metropolitan Serviced Villa

44/1453b,Ashoka Road Acs Temple,Kaloor Kochi, India Hjemmeopphold
1 tilbud fra 171 NOK Se tilbud
Metropolitan Serviced Villa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Karaoke
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
8.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

44/1453b,Ashoka Road Acs Temple,Kaloor Kochi, India

Rundt Metropolitan Serviced Villa-hotellet i Kochi, India, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de merkbare stedene i nærheten inkluderer:

1. Lulu Mall: Et av de største kjøpesentrene i India som tilbyr et bredt utvalg av internasjonale og lokale merker, spisesteder og underholdningsfasiliteter. Det ligger omtrent 10 minutters kjøretur fra hotellet.

2. Wonderla Kochi: En populær fornøyelsespark med spennende turer, vannsklier og ulike underholdningsmuligheter. Det er omtrent 30 minutters kjøretur fra hotellet.

3. Fort Kochi: Et historisk nabolag kjent for sin nederlandske og portugisiske koloniarkitektoniske landemerker, kinesiske fiskereder, kryddermarkeder og kunstgallerier. Det er omtrent 40 minutters kjøretur fra hotellet.

4. Marine Drive: En scenisk promenade langs bakvannene i Kochi, som tilbyr vakker utsikt, butikkboder og restauranter. Det er omtrent 30 minutters kjøretur fra hotellet.

5. Hill Palace Museum: Et museum som ligger i Tripunithura, Kochi, som en gang var den keiserlige administrative kontoret og palasset til Maharaja of Kochi. Det rommer en stor samling av gjenstander, inkludert kongelige arvestykker, malerier og skulpturer. Det er omtrent 30 minutters kjøretur fra hotellet. Andre nærliggende attraksjoner inkluderer Bolgatty Palace, Jew Town, Mattancherry Palace, Kerala Folklore Museum og Kochi Biennale. I tillegg er Kochi også kjent for sin mat, og det finnes mange lokale restauranter og matboder i nærheten av Metropolitan Serviced Villa-hotellet der gjestene kan nyte tradisjonelle keralittiske retter.

map
Metropolitan Serviced Villa
Hjemmeopphold

Til sentrum8.1

Om hotellet

Om

Metropolitan Serviced Villa er et luksuriøst hotell som ligger i Kochi, India. Hotellet tilbyr komfortable og romslige rom som tilfredsstiller behovene til både forretnings- og fritidsreisende. Rommene på Metropolitan Serviced Villa er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter. Hvert rom er klimatisert og har en flatskjerm-TV, en minibar, en sittegruppe og et eget bad med gratis toalettartikler. Gratis Wi-Fi er også tilgjengelig på alle rommene. Hotellet tilbyr ulike romalternativer, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter, slik at gjestene kan velge i henhold til preferanser og behov. Rommene er godt vedlikeholdt og tilbyr en fredelig atmosfære for et komfortabelt opphold. Når det gjelder spisemuligheter, har Metropolitan Serviced Villa en restaurant på stedet som serverer deilige indiske, kinesiske og kontinentale retter. Restauranten tilbyr en variert meny med et bredt utvalg av vegetariske og ikke-vegetariske retter som passer forskjellige ganer. Gjestene kan også nyte romservice for bekvemmelig servering på rommet. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer i en avslappet atmosfære. I tillegg tilbyr Metropolitan Serviced Villa andre fasiliteter og tjenester, inkludert døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, vaskeritjeneste, gratis parkering og et reisedesk som kan hjelpe gjestene med lokale turarrangementer. Alt i alt er Metropolitan Serviced Villa et toppvalg for et hotell i Kochi, India, som tilbyr komfortable rom, deilige måltider og utmerkede fasiliteter for et minneverdig opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av Metropolitan Serviced Villa i Kochi, India. Noen av de populære attraksjonene og stedene å besøke i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Fort Kochi Beach: Ligger rundt 9 kilometer fra hotellet, er Fort Kochi Beach et populært turiststed kjent for sine vakre solnedganger, kinesiske fiskebåter og kolonial arkitektur.

2. Mattancherry Palace: Beliggende ca 11 kilometer fra hotellet, er Mattancherry Palace, også kjent som Dutch Palace, et museum som viser frem Keralas tradisjonelle kunst, artefakter og veggmalerier.

3. Jew Town: Ligger omtrent 11 kilometer fra hotellet, er Jew Town et historisk område kjent for sine antikkbutikker, kryddermarkeder, jødisk synagoge og unik arkitektonisk briljans.

4. Santa Cruz Basilica: Ligger rundt 10 kilometer fra hotellet, er Santa Cruz Basilica en historisk katolsk kirke med imponerende arkitektur og vakre interiørkunst.

5. Kerala folkloreteater og museum: Ligger omtrent 10 kilometer fra hotellet, gir dette museet og teatret et glimt av Keralas rike kulturarv med tradisjonelle forestillinger, kunstutstillinger og artefakter.

6. Kerala Kathakali Centre: Beliggende omtrent 11 kilometer fra hotellet, er Kerala Kathakali Centre et kjent kultursenter hvor besøkende kan oppleve tradisjonelle keralaitske kunstformer som Kathakali-dansedrama, kampsport og klassisk musikkopptredener.

7. Marine Drive: Ligger omtrent 14 kilometer fra hotellet, er Marine Drive en naturskjønn promenade langs vannkanten. Den tilbyr fantastisk utsikt over bakvannet, samt flere shopping- og spisesteder. Dette er bare noen få av underholdningstilbudene i nærheten av Metropolitan Serviced Villa i Kochi. Det finnes mange flere attraksjoner, restauranter og kjøpesentre i og rundt byen å utforske.

Topp spørsmål

1. Hva er Metropolitan Serviced Villa?
1. Hva er Metropolitan Serviced Villa?1

Metropolitan Serviced Villa er et luksuriøst overnattingsalternativ i Kochi, India, som tilbyr fullt møblerte serviced villaer for korte eller langsiktige opphold

2. Hvor ligger Metropolitan Serviced Villa?
2. Hvor ligger Metropolitan Serviced Villa?1

Metropolitan Serviced Villa ligger i et førsteklasses område i Kochi, Kerala, India. Den nøyaktige adressen blir vanligvis opplyst av overnattingsstedet ved bestilling

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Metropolitan Serviced Villa?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Metropolitan Serviced Villa?1

Metropolitan Serviced Villa tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert romslige rom, et velutstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi-tilgang, fjernsyn, døgnåpen resepsjon, romservice og mer

4. Er frokost inkludert i oppholdet på Metropolitan Serviced Villa?
4. Er frokost inkludert i oppholdet på Metropolitan Serviced Villa?1

Noen bestillingspakker på Metropolitan Serviced Villa kan inkludere frokost, mens andre kanskje ikke gjør det. Det anbefales å sjekke direkte med overnattingsstedet eller gjennomgå bestillingsdetaljene for avklaring

5. Tilbyr Metropolitan Serviced Villa flyplasstransporttjenester?
5. Tilbyr Metropolitan Serviced Villa flyplasstransporttjenester?1

Ja, Metropolitan Serviced Villa kan ordne flyplasstransporttjenester etter forespørsel. Ekstra kostnader kan påløpe

6. Kan jeg bestille Metropolitan Serviced Villa online?
6. Kan jeg bestille Metropolitan Serviced Villa online?1

Ja, Metropolitan Serviced Villa kan vanligvis bestilles online gjennom deres offisielle nettside eller forskjellige online reiseplattformer. Det kan også være mulig å kontakte overnattingsstedet direkte

7. Er Metropolitan Serviced Villa egnet for familier med barn?
7. Er Metropolitan Serviced Villa egnet for familier med barn?1

Ja, Metropolitan Serviced Villa er egnet for familier med barn da de tilbyr romslige villaer, og noen kan også tilby ekstra fasiliteter som et svømmebasseng eller lekeområde for barn

8. Har Metropolitan Serviced Villa en restaurant på stedet?
8. Har Metropolitan Serviced Villa en restaurant på stedet?1

Metropolitan Serviced Villa kan ha eller ikke ha en restaurant på stedet. Det anbefales å sjekke direkte med overnattingsstedet eller gjennomgå fasilitetene før du gjør en bestilling

9. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Metropolitan Serviced Villa?
9. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Metropolitan Serviced Villa?1

Noen nærliggende attraksjoner til Metropolitan Serviced Villa i Kochi kan inkludere Fort Kochi, Marine Drive, Santa Cruz Basilica, Mattancherry Palace og kinesiske fisketurer, blant andre

10. Er kjæledyr tillatt på Metropolitan Serviced Villa?
10. Er kjæledyr tillatt på Metropolitan Serviced Villa?1

Metropolitan Serviced Villa's regler for kjæledyr kan variere. Det anbefales å kontakte overnattingsstedet direkte for å undersøke deres regler for kjæledyr før du gjør en bestilling.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Karaoke
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Romservice
Hotellfasiliteter
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
 • Forretningssenter
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Anmeldelse av Metropolitan Serviced Villa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.