India, Irinjalakkuda

Kallada Regency

Near Municipal Town, Irinjalakuda, Thrissur Irinjalakkuda, India Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Kallada Regency
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Near Municipal Town, Irinjalakuda, Thrissur Irinjalakkuda, India

Noen populære attraksjoner i nærheten av Hotel Kallada Regency i Irinjalakuda, India inkluderer:

1. Koodalmanikyam tempel: Et berømt hinduistisk tempel dedikert til Lord Bharata, som ligger ca. 3 km fra hotellet.

2. Irinjalakuda Koodalmanikyam elefantreservat: Et sted for å se og samhandle med elefanter, som ligger ca. 3 km fra hotellet.

3. Cheraman Juma-moskeen: En av de eldste moskeene i India, som ligger ca. 4 km fra hotellet.

4. Vår Frue av Lourdes Metropolitan Katedral: En vakker katolsk kirke som ligger omtrent 1 km fra hotellet.

5. Thumboormuzhi sommerfuglpark: En park med fargerike sommerfugler og vakre omgivelser, som ligger ca. 8 km fra hotellet.

6. Chalakudy-elven: En naturskjønn elv med muligheter for båtturer og fotografering, som ligger omtrent 10 km fra hotellet.

7. Snehatheeram strand: En rolig strand med gylden sand og rolige bølger, som ligger ca. 18 km fra hotellet.

8. Athirappilly-fossen: En fantastisk foss omgitt av frodig grønt landskap, som ligger omtrent 20 km fra hotellet.

map
Kallada Regency
Hotell

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

Kallada Regency er et hotell som ligger i Irinjalakkuda, Kerala, India. Det er et 3-stjerners hotell som tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for gjestene sine. Hotellet har velutstyrte rom som er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, komfortable senger og eget bad med varmt og kaldt vann. Rommene er romslige og er designet for å gi en avslappende atmosfære for gjestene. Kallada Regency tilbyr også ulike spisemuligheter for gjestene sine. Hotellet har en flerkulturell restaurant som serverer deilige indiske, kinesiske og kontinentale retter. Gjestene kan også nyte et bredt utvalg av drikkevarer og snacks på hotellets kafé. Andre fasiliteter på Kallada Regency inkluderer en døgnåpen resepsjon, romservice, vaskeritjeneste og gratis parkering for gjestene. Hotellet har også selskapslokaler og konferansefasiliteter, noe som gjør det til et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende. Når det gjelder beliggenhet, ligger Kallada Regency i Irinjalakkuda, som er kjent for sine historiske templer og kulturelle arv. Hotellet ligger også beleilig til i nærheten av jernbanestasjonen og er lett tilgjengelig fra større transportknutepunkter. Alt i alt tilbyr Kallada Regency komfortabel overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter, noe som gjør det til et populært valg for reisende som besøker Irinjalakkuda, India.

Underholdning

Det er noen underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Kallada Regency' i Irinjalakkuda, India. Noen av dem inkluderer:

1. Koodalmanikyam tempel: Dette berømte tempelet ligger bare 2 km unna hotellet og er kjent for sin unike arkitektur og kulturell betydning. Besøkende kan nyte de livlige festivalene og ritualene som finner sted her.

2. Thiruvambadi Sri Krishna tempel: Ligger omtrent 3 km unna hotellet, er dette tempelet dedikert til Gud Krishna. Det er et populært pilegrimsmål og et flott sted å nyte den åndelige atmosfæren.

3. Guruvayur tempel: Ligger omtrent 20 km fra Irinjalakkuda, er Guruvayur tempelet et av de mest kjente pilegrimsstedene for hinduer. Tilhengere besøker for å søke velsignelsen fra Gud Krishna og være vitne til forskjellige ritualer og seremonier.

4. Athirapally fossefall: Omtrent 29 km unna Irinjalakkuda, er Athirapally fossefall et naturskjønt attraksjon kjent for sine imponerende fossefall. Den vakre omgivelsen tilbyr en fredelig opplevelse og gjør det til et ideelt sted for naturkjære.

5. Cherai strand: Ligger omtrent 35 km unna hotellet, er Cherai stranden en uberørt strand med rolige omgivelser. Besøkende kan slappe av på de sandete strendene, engasjere seg i vannsport eller nyte en fredelig solnedgang.

6. Chettuva Backwaters: Omtrent 40 km fra Irinjalakkuda, tilbyr Chettuva Backwaters en pittoresk innstilling for å oppleve sjarmen til Keralas backwaters. Båtturer og husbåtcruise er tilgjengelige for å utforske de rolige vannveiene. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Kallada Regency' i Irinjalakkuda. Besøkende kan også finne lokale markeder, kjøpesentre og restauranter i nærheten for ytterligere glede.

Topp spørsmål

1. Her er noen populære spørsmål og svar om 'Kallada Regency' i Irinjalakkuda, India: Hvor ligger Kallada Regency i Irinjalakkuda?
1. Her er noen populære spørsmål og svar om 'Kallada Regency' i Irinjalakkuda, India: Hvor ligger Kallada Regency i Irinjalakkuda?1

2. Kallada Regency ligger i Thrissur Road, Irinjalakkuda, Kerala 680121, India. Hvilken type overnatting tilbyr Kallada Regency?
2. Kallada Regency ligger i Thrissur Road, Irinjalakkuda, Kerala 680121, India. Hvilken type overnatting tilbyr Kallada Regency?1

3. Kallada Regency tilbyr komfortable og godt møblerte rom for gjestene sine. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Kallada Regency?
3. Kallada Regency tilbyr komfortable og godt møblerte rom for gjestene sine. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Kallada Regency?1

4. Noen nærliggende attraksjoner til Kallada Regency inkluderer Thrikkur Mahadeva Temple, Arattupuzha Temple og Puthanpally. Finnes det en restaurant på Kallada Regency?
4. Noen nærliggende attraksjoner til Kallada Regency inkluderer Thrikkur Mahadeva Temple, Arattupuzha Temple og Puthanpally. Finnes det en restaurant på Kallada Regency?1

5. Ja, Kallada Regency har en egen restaurant som serverer deilige måltider. Hvordan kan jeg reservere på Kallada Regency?
5. Ja, Kallada Regency har en egen restaurant som serverer deilige måltider. Hvordan kan jeg reservere på Kallada Regency?1

6. Du kan reservere på Kallada Regency ved å kontakte resepsjonen direkte eller gjennom nettsiden deres. Tilbyr Kallada Regency noen fasiliteter?
6. Du kan reservere på Kallada Regency ved å kontakte resepsjonen direkte eller gjennom nettsiden deres. Tilbyr Kallada Regency noen fasiliteter?1

7. Ja, Kallada Regency tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon, parkeringsfasiliteter og romservice. Er det noen kjøpesentre i nærheten av Kallada Regency?
7. Ja, Kallada Regency tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon, parkeringsfasiliteter og romservice. Er det noen kjøpesentre i nærheten av Kallada Regency?1

8. Ja, det er flere kjøpesentre og markeder i nærheten av Kallada Regency. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Kallada Regency?
8. Ja, det er flere kjøpesentre og markeder i nærheten av Kallada Regency. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Kallada Regency?1

9. Innsjekkingstiden på Kallada Regency er kl. 12:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:00. Er Kallada Regency egnet for forretningsreisende?
9. Innsjekkingstiden på Kallada Regency er kl. 12:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:00. Er Kallada Regency egnet for forretningsreisende?1

10. Ja, Kallada Regency tilbyr fasiliteter og tjenester som passer for forretningsreisende, inkludert konferanserom og et forretningssenter. Tilbyr Kallada Regency transport til flyplassen?
10. Ja, Kallada Regency tilbyr fasiliteter og tjenester som passer for forretningsreisende, inkludert konferanserom og et forretningssenter. Tilbyr Kallada Regency transport til flyplassen?1

11. Ja, Kallada Regency kan ordne transport til flyplassen etter forespørsel.?
11. Ja, Kallada Regency kan ordne transport til flyplassen etter forespørsel.?1

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Møterom
 • Forretningssenter
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Anmeldelse av Kallada Regency
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.