India, Hyderabad

Green Park Hyderabad

Greenlands, Begumpet Hyderabad, India Hotell
1 tilbud fra 691 NOK Se tilbud
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Green Park Hyderabad
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 23
Beliggenhet
Til sentrum
3.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Greenlands, Begumpet Hyderabad, India

Rundt hotellet 'Green Park Hyderabad' i Hyderabad, India, finnes det flere attraksjoner og landemerker, samt kjøpesentre, restauranter og andre fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet:

1. Hussain Sagar Lake: En stor kunstig innsjø kjent for sin ikoniske Buddhastatue, båtfasiliteter og vakre omgivelser.

2. Necklace Road: En populær rekreasjons- og underholdningssone langs Hussain Sagar Lake, som tilbyr aktiviteter som båtliv, gåturer og sykling.

3. Lumbini Park: En velstelt park i nærheten av hotellet, med musikalske fontener, laser-show og båtturer.

4. Birla Mandir: En vakker hinduistisk tempel dedikert til Lord Venkateshwara, som tilbyr panoramautsikt over byen.

5. B.M. Birla Science Museum: Ligger i nærheten av Birla Mandir, er det et vitenskapsmuseum med interaktive utstillinger, et planetarium og et dinosaurium.

6. NTR Gardens: En naturskjønn park som tilbyr ulike attraksjoner, inkludert en mini-toge tur, en japansk hage og en matcourt.

7. Snow World: Asias største snøtematiserte park, som tilbyr snøsportsaktiviteter for alle aldre.

8. Tank Bund Road: En populær promenade med fantastisk utsikt over Hussain Sagar Lake, foret med statuer av kjente personligheter.

9. Hyderabad Central Mall: Et populært handlesenter i nærheten av hotellet, med ulike nasjonale og internasjonale merker.

10. Eat Street: En matcourt som ligger nær Hussain Sagar Lake, som tilbyr et bredt utvalg av kjøkkener, gatemat og lokale delikatesser. Dette er bare noen eksempler på attraksjoner og fasiliteter som er tilgjengelige nær hotellet 'Green Park Hyderabad' i Hyderabad, India.

map
Green Park Hyderabad
7.8 Hotell

Til sentrum3.7

Om hotellet

Om

The Green Park Hyderabad er et luksushotell som ligger i Hyderabad, India. Det er kjent for sitt moderne design og utmerket gjestfrihet. Hotellet tilbyr ulike typer rom og suiter for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Rommene er romslige og elegant møblert, og gir deg et komfortabelt og avslappende opphold. Fasiliteter på rommene inkluderer flatskjerm-TV, aircondition, minibar, te-/kaffekoker og eget bad med gratis toalettartikler. Det er flere spisemuligheter tilgjengelig på hotellet, med et bredt utvalg av kjøkken. 'Tulips' er en multikjøkkensrestaurant som serverer en buffé til frokost, lunsj og middag. 'Once Upon A Time' restauranten tilbyr en nøye utvalgt meny med indiske og internasjonale delikatesser. 'Mustang' er en trendy bar som serverer et utvalg alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer i en livlig atmosfære. Gjester på The Green Park Hyderabad kan også benytte seg av andre fasiliteter som treningssenter, utendørsbasseng og spa-tjenester. Hotellet har også omfattende konferanse- og selskapsfasiliteter, noe som gjør det til et ideelt valg for forretningsmøter eller sosiale arrangementer. Alt i alt tilbyr The Green Park Hyderabad et luksuriøst opphold med velmøblerte rom, deilige spisemuligheter og utmerkede fasiliteter. Det ligger i en praktisk beliggenhet, i nærheten av de største attraksjonene i Hyderabad.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Green Park Hyderabad', Hyderabad, India. Noen av de populære alternativene er:

1. Inorbit Mall: Ligger bare 2,2 km unna, Inorbit Mall er et perfekt sted for shopping, spising og underholdning. Den huser et bredt utvalg av nasjonale og internasjonale merker, en matvarerett og et multiplex kino.

2. Birla Mandir: Ligger rundt 3,3 km unna, Birla Mandir er et hindutempel bygget på en fjelltopp. Det tilbyr en rolig atmosfære og vakker arkitektur, noe som gjør det til et flott sted for åndelige søkere og turister.

3. Hussain Sagar Lake: Ligger omtrent 5 km unna, Hussain Sagar Lake er en av de største kunstige innsjøene i Asia. Besøkende kan ta en båttur for å utforske innsjøen eller besøke den berømte statuen av Buddha i nærheten.

4. Snow World: Ligger rundt 6,1 km unna, Snow World er en populær fornøyelsespark som tilbyr en unik opplevelse av snøbaserte attraksjoner, inkludert snøsklier, snøskulpturer og et snølekeområde.

5. NTR Gardens: Ligger ca 7 km unna, NTR Gardens er en vakker offentlig park med velstelte plener, dekorative planter, en japansk hage og ulike fritidsaktiviteter for barn og voksne.

6. Ravindra Bharathi: Ligger omtrent 7,5 km unna, Ravindra Bharathi er et kultursenter som arrangerer ulike teaterforestillinger, danseforestillinger og konserter. Det er kjent for å fremme indisk musikk og danseformer.

7. Lumbini Park: Ligger rundt 8 km unna, Lumbini Park er en pittoresk park nær Hussain Sagar Lake. Den tilbyr båtturer, musikalske fontener, lasershow og en avslappende atmosfære for besøkende. Dette er bare noen få alternativer, og det er mange flere underholdningsmuligheter i Hyderabad, avhengig av dine preferanser og interesser.

Topp spørsmål

1. Her er noen populære spørsmål og svar om Green Park Hyderabad i Hyderabad, India: Hva er Green Park Hyderabad?

2. Green Park Hyderabad er et luksushotell som ligger i hjertet av Hyderabads forretnings- og kommersielle distrikt. Hotellet tilbyr moderne fasiliteter og komfortable rom. Hvor ligger Green Park Hyderabad?

3. Green Park Hyderabad ligger i Ameerpet, Hyderabad, i nærheten av den berømte Erramanzil-bussstoppen. Hvilke fasiliteter og tilbud er tilgjengelig på Green Park Hyderabad?

4. Green Park Hyderabad tilbyr fasiliteter som utendørs svømmebasseng, treningssenter, spa, flere spisesteder, business-senter, konferansefasiliteter og gratis Wi-Fi. Hvor mange rom har Green Park Hyderabad?

5. Green Park Hyderabad har 148 velutstyrte rom og suiter. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Green Park Hyderabad?

6. Hussain Sagar Lake, Birla Mandir, Lumbini Park og Nehru Zoological Park er populære attraksjoner i nærheten av Green Park Hyderabad. Har Green Park Hyderabad parkering på stedet?

7. Ja, Green Park Hyderabad tilbyr gratis parkering på stedet for gjestene. Finnes det noen spesialtilbud eller kampanjer tilgjengelig på Green Park Hyderabad?

8. Green Park Hyderabad har ofte spesialtilbud og kampanjer, spesielt i forbindelse med feiringssesonger eller ferier. Det anbefales å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte hotellet direkte for de nyeste tilbudene. Er Green Park Hyderabad et egnet hotell for forretningsreisende?

9. Ja, Green Park Hyderabad er kjent for sine forretningsvennlige fasiliteter som konferansefasiliteter, business-senter og nærhet til det kommersielle distriktet. Hotellet er dermed et ideelt valg for forretningsreisende. Kan jeg bestille et rom på Green Park Hyderabad online?

10. Ja, du kan enkelt bestille et rom på Green Park Hyderabad online via deres offisielle nettside eller gjennom ulike online reisebyråer.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Dusj
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Green Park Hyderabad
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.