India, Hyderabad

Taj Krishna

Road No 1 Banjara Hills Hyderabad, India Hotell
1 tilbud fra 1225 NOK Se tilbud
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Taj Krishna
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 36
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Road No 1 Banjara Hills Hyderabad, India

Hotellet Taj Krishna ligger i Banjara Hills, et eksklusivt bolig- og forretningsområde i Hyderabad, India. Her er noen av de bemerkelsesverdige stedene og attraksjonene rundt hotellet:

1. City Center Mall: Et populært handlesenter med ulike internasjonale og nasjonale merker, restauranter og underholdningsmuligheter.

2. GVK One Mall: En annen fremtredende kjøpesenter med en blanding av high-end og mid-range butikker, restauranter og en kino.

3. KBR National Park: En stor bypark kjent for sin grønne beplantning, turstier og varierte flora og fauna. Det er et flott sted for naturinteresserte og joggere.

4. Hussain Sagar Lake: En av de største kunstige innsjøene i Hyderabad, som tilbyr båtturer og vannsportsaktiviteter.

5. Birla Mandir: En berømt hinduistisk tempel laget av hvit marmor, dedikert til Herren Venkateswara.

6. NTR Gardens: En offentlig park med ulike attraksjoner som en japansk hage, en leketog og en minnesmerke over den tidligere Chief Minister of Andhra Pradesh, N. T. Rama Rao.

7. Golconda Fort: En historisk festning kjent for sin arkitektoniske briljans, lyd- og lysshow og panoramautsikt over byen.

8. Qutub Shahi Tombs: Mausoleene til de syv Qutub Shahi-herskerne, som viser intrikate islamske arkitektoniske stiler.

9. Jubilee Hills: Et eksklusivt bolig- og forretningsområde med mange restauranter, kafeer, puber og shoppingbutikker.

10. Necklace Road: En naturskjønn boulevard langs Hussain Sagar Lake, flankert av rekreasjonsanlegg, restauranter og utendørs spisesteder.

11. Ravindra Bharathi: Et kulturcenter som arrangerer ulike forestillinger innen dans, musikk og teater. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og tilgjengeligheten til disse stedene kan variere, og det anbefales å sjekke lokale retningslinjer eller restriksjoner før du besøker dem.

map
Taj Krishna
8.2 Hotell

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Taj Krishna er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i det eksklusive området Banjara Hills i Hyderabad, India. Med sin elegante arkitektur og varme gjestfrihet har det blitt et foretrukket valg for både forretningsreisende og fritidsreisende. Hotellet tilbyr et utvalg av rom og suiter som er designet for å gi komfort og stil. Hvert rom er velutstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar, elektronisk safe og høyhastighets internett-tilgang. Rommene har også luksuriøse marmorbad, komfortable senger og fantastisk utsikt over byen eller hotellets vakre hager. Taj Krishna har et bredt utvalg av spisemuligheter som passer enhver smak. Hotellets hovedrestaurant "Encounters" serverer et bredt utvalg av internasjonale retter i moderne omgivelser. "Golden Dragon" tilbyr deilige kinesiske retter, mens "Firdaus" spesialiserer seg på autentisk indisk mat. "Celeste" er en stilig salong der gjestene kan nyte gode drikkevarer og lette snacks. I tillegg til sine bo- og spisemuligheter tilbyr Taj Krishna en rekke fasiliteter for sine gjester. Hotellet har et toppmoderne treningsstudio utstyrt med moderne utstyr for de som ønsker å holde seg i form. Det har også et utendørs svømmebasseng omgitt av frodig grøntområde, og gir det perfekte stedet å slappe av og lade opp. For forretningsreisende tilbyr hotellet velutstyrte møterom og et forretningssenter. Taj Krishna ligger beleilig til i nærheten av populære severdigheter som Hussain Sagar Lake, Golconda Fort og de livlige markedene i gamlebyen. Det er også lett tilgjengelig fra byens forretnings- og shoppingområder. Alt i alt tilbyr Taj Krishna et luksuriøst og komfortabelt opphold med sine velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter, noe som gjør det til et utmerket valg for reisende som besøker Hyderabad, India.

Barn

Taj Krishna i Hyderabad, India tilbyr et utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn. Her er noen alternativer tilgjengelig for barn:

1. Utendørs basseng: Barn kan nyte en forfriskende svømmetur i hotellets utendørs basseng, som er egnet for alle aldre.

2. Hage: Hotellet har velstelte hager der barn kan løpe rundt, leke og nyte utendørslivet.

3. Barnas klubb: Taj Krishna tilbyr en dedikert barnas klubb med ulike aktiviteter og spill for barn. Klubben gir en trygg og overvåket miljø, slik at barn kan sosialisere seg og ha det gøy.

4. Lekeplass for barn: Det er et lekeområde med husker, sklier og annet utstyr der barn kan engasjere seg i aktiv lek.

5. Barnevakttjenester: Hotellet tilbyr profesjonelle barnevakttjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan nyte oppholdet sitt mens barna blir tatt vare på av opplært personell.

6. Barnemeny: De restauranter på stedet tilbyr en barnemeny tilpasset barnas smak og preferanser.

7. Fasiliteter på rommet: Taj Krishna tilbyr fasiliteter som sprinkelsenger, barnesenger og ekstra senger på rommene, slik at familier kan bo komfortabelt.

8. Spesielle arrangementer og programmer: I løpet av spesielle helligdager eller festivaler kan hotellet organisere tematiserte arrangementer eller programmer spesielt utformet for barnas underholdning og engasjement. Det anbefales alltid å kontakte hotellet direkte eller besøke deres nettside for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen om tilgjengelige fasiliteter og aktiviteter for barn på Taj Krishna i Hyderabad, India.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Taj Krishna' i Hyderabad, India. Her er noen forslag:

1. Prasads IMAX: Ligger i nærheten, Prasads IMAX er en populær underholdningskompleks med en IMAX kino, spill sone, kjøpesenter og mat domstol.

2. Inorbit Mall: Beliggende i nærheten, Inorbit Mall tilbyr et bredt spekter av underholdningsalternativer, inkludert en multiplex kino, bowlinghall, spillhall og mange butikker.

3. Jalavihar: Dette vannparken, som ligger i nærheten, er et flott sted å kjøle seg ned og nyte ulike vannbaserte attraksjoner og aktiviteter.

4. Shilparamam: En kulturell landsby som ligger nær hotellet, Shilparamam vert tradisjonelle kunst- og håndverksutstillinger, konserter og kulturelle arrangementer.

5. Hyderabad Golf Club: Hvis du liker golf, er Hyderabad Golf Club ikke langt fra hotellet og tilbyr en vakker bane for en runde golf.

6. GVK One Mall: Dette eksklusive kjøpesenteret, som ligger i nærheten av Taj Krishna, huser en multiplex kino, luksusmerker og et bredt utvalg av spisesteder.

7. Durgam Cheruvu: En rolig innsjø som ligger i nærheten, Durgam Cheruvu tilbyr båtfasiliteter, en flytende restaurant og gangstier, noe som gjør det til et perfekt sted for en avslappende kveld.

8. Snow World: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Snow World en innendørs snøtematisert park der besøkende kan nyte ulike snøaktiviteter som snøballkriger og ake turer.

9. Eat Street: Ligger på Necklace Road, er Eat Street en populær mat domstol der du kan unne deg ulike gatekjøkkenalternativer fra hele India.

10. NTR Gardens: Ligger i nærheten av Hussain Sagar Lake, er NTR Gardens en landskapspark med ulike attraksjoner, inkludert en leketog, båtfasiliteter og en matdomstol. Dette er bare noen få alternativer i nærheten av Taj Krishna, men Hyderabad tilbyr mange flere underholdningsvalg som er lett tilgjengelige fra hotellet.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Taj Krishna i Hyderabad, India? - Taj Krishna ligger i Banjara Hills, Hyderabad, India.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Taj Krishna? - Taj Krishna tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, spa, treningsstudio, flere spisemuligheter, et forretningssenter og concierge-tjenester.

3. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Taj Krishna? - Taj Krishna tilbyr ulike typer rom og suiter, som Deluxe-rom, Tower-rom, Luxury-suiter og Presidential-suiter.

4. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Taj Krishna? - Ja, Wi-Fi er tilgjengelig for gjestene på Taj Krishna.

5. Har Taj Krishna en restaurant? - Ja, Taj Krishna har flere restauranter og barer som tilbyr et utvalg av matretter, inkludert indisk, kinesisk og internasjonal mat.

6. Er det parkering tilgjengelig på Taj Krishna? - Ja, Taj Krishna tilbyr gratis parkering for gjestene.

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Taj Krishna? - Noen nærliggende attraksjoner til Taj Krishna inkluderer den ikoniske Charminar, Golconda Fort, Hussain Sagar Lake og de berømte shoppingområdene i Hyderabad.

8. Har Taj Krishna en spa? - Ja, Taj Krishna har et spa som heter Jiva Spa som tilbyr ulike foryngende behandlinger og massasjer.

9. Kan Taj Krishna ordne transporttjenester for gjestene? - Ja, Taj Krishna kan ordne transporttjenester, inkludert transport til og fra flyplassen, for sine gjester.

10. Hva er den nærmeste flyplassen til Taj Krishna? - Den nærmeste flyplassen til Taj Krishna er Rajiv Gandhi International Airport, som ligger omtrent 35 kilometer unna hotellet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Badekar
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Taj Krishna
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.