India, Chennai

Trident Chennai

1/24 G.S.T Road Chennai, India Hotell
1 tilbud fra 856 NOK Se tilbud
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Trident Chennai
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 31
Beliggenhet
Til sentrum
10.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

1/24 G.S.T Road Chennai, India

Rundt Trident Chennai Hotell, er det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen merkbare steder og interessepunkter i nærheten av hotellet:

1. Marina Beach - En av verdens lengste bystrender, ligger omtrent 9 km fra hotellet.

2. Kapaleeshwarar-tempelet - Et berømt hindutempel dedikert til Lord Shiva, ligger rundt 6 km fra hotellet.

3. Fort St. George - Den historiske britisk-bygde festningen, som nå huser Tamil Nadu Legislative Assembly og Government Museum, ligger omtrent 14 km unna.

4. Valluvar Kottam - Et minnesmerke dedikert til Tamil-dikteren og filosofen, Tiruvalluvar, ligger rundt 5 km fra hotellet.

5. Spencer Plaza - En av Indias eldste og største kjøpesentre, som tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, er omtrent 10 km unna.

6. DakshinaChitra - Et kultursenter som viser kunst, arkitektur og håndverk fra Sør-India, ligger omtrent 20 km fra hotellet.

7. Guindy National Park - En stor bypark, hjemsted for mangfoldig flora og fauna, inkludert hjorter, ligger omtrent 5 km fra hotellet.

8. Phoenix Mall - Et populært kjøpesenter med butikker, restauranter og en flerkinema, ligger omtrent 12 km unna.

9. Madras Crocodile Bank Trust - Et velrenommert bevaringssenter for krokodiller og andre reptiler, ligger rundt 40 km fra hotellet.

10. Chennai International Airport - Hotellet ligger praktisk til kun 20 minutters kjøretur (ca. 8 km) fra flyplassen. Vær oppmerksom på at de nevnte avstandene er omtrentlige og kan variere basert på rute og trafikkforhold.

map
Trident Chennai
Hotell

Til sentrum10.1

Om hotellet

Om

Trident Chennai er et 5-stjerners luksushotell som ligger i hjertet av Chennai, India. Det er plassert nær byens forretningsområde, shoppingområder og forskjellige turistattraksjoner, noe som gjør det til et ideelt valg for både forretningsreisende og fritidsreisende. Hotellet tilbyr et utvalg av overnattingsmuligheter, inkludert 167 velutstyrte rom og suiter. Disse rommene er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre maksimal komfort og bekvemmelighet for gjestene. Rommene har fasiliteter som LCD-TV, minibar, safe på rommet, kaffe-/tekoker og 24-timers roomservice. Trident Chennai har et bredt utvalg av spisesteder for å imøtekomme forskjellige smaker og preferanser. Hotellet har tre restauranter som tilbyr et mangfoldig utvalg av kjøkkener. "Samudra" spesialiserer seg på kystindisk mat og serverer fersk sjømat og autentiske smaker. "Cinnamon" er en 24-timers restaurant som tilbyr et stort utvalg av indiske og internasjonale retter. "The Great Kabab Factory" er kjent for sine saftige kebab og deilige indiske retter. I tillegg til restaurantene har hotellet også en bar som heter "Arcot Bar". Den tilbyr et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikker, samt et utvalg lette snacks og appetittvekkere. Alt i alt gir Trident Chennai et luksuriøst og behagelig opphold for gjestene, med moderne fasiliteter, velutstyrte rom og spisesteder som tilbyr et mangfold av kjøkkener å velge mellom.

Barn

Trident Chennai er et luksushotell som ligger i Chennai, India. Selv om hotellet hovedsakelig henvender seg til forretningsreisende og voksne gjester, finnes det noen fasiliteter og aktiviteter som kan glede barn som bor på Trident Chennai:

1. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng der barn kan sprute rundt og ha det gøy under voksenoppsyn.

2. Utendørs lekeplass: Det finnes en utendørs lekeplass med sklier, husker og andre lekestrukturer der barn kan kose seg.

3. Underholdning på rommet: Hotellet tilbyr ulike underholdningsalternativer på rommet, inkludert TV med barnekanaler, filmer og videospill.

4. Barnemeny: Hotellrestaurantene tilbyr en barnemeny med alternativer som spesifikt imøtekommer barns smak og preferanser.

5. Barnevaktjenester: Trident Chennai kan arrangere pålitelige barnevaktjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan få litt tid til seg selv. I tillegg tilbyr Chennai selv ulike familievennlige attraksjoner som kan være interessante for barn, som fornøyelsesparker (som VGP Universal Kingdom og Kishkinta Theme Park), museer (som Government Museum og Birla Planetarium) og strender (som Marina Beach og Elliot's Beach).

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Trident Chennai Hotel i Chennai, India. Noen populære attraksjoner og underholdningssteder i nærheten inkluderer:

1. Express Avenue Mall: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, dette populære shopping- og underholdningskomplekset tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og en kino med flere saler.

2. Marina Beach: Som en av verdens lengste urbane strender, er Marina Beach et flott sted å slappe av, ta en spasertur eller nyte aktiviteter som ridning eller strandvolleyball.

3. Kapaleeshwarar Temple: Dette berømte hindutempelet dedikert til Lord Shiva er kjent for sin vakre arkitektur og religiøs betydning. Besøkende kan utforske tempelkomplekset og være vitne til religiøse seremonier.

4. Government Museum: Ligger i Egmore, huser dette museet en omfattende samling av kunst, arkeologi og antropologi. Besøkende kan lære om historien og kulturen til Tamil Nadu gjennom ulike utstillinger og gallerier.

5. Elliot's Beach: Også kjent som "Besant Nagar Beach", er Elliot's Beach et populært sted for både lokalbefolkningen og turister. Det tilbyr vakker utsikt, matboder og en livlig atmosfære.

6. Guindy National Park: Dette verneområdet ligger i nærheten av hotellet og er hjemsted for variert flora og fauna. Besøkende kan utforske naturstier og se dyreliv, inkludert hjort, fugler og reptiler.

7. DakshinaChitra: Ligger rett utenfor Chennai, er DakshinaChitra et levende museum som viser tradisjonelle livsstiler, kunst og håndverk fra de sørlige indiske delstatene. Det tilbyr interaktive utstillinger, verksteder og kulturelle forestillinger.

8. Musikal- og danseforestillinger: Chennai er kjent for sin livlige musikk- og dansekultur. Besøkende kan delta på klassiske musikkonserter, Bharatanatyam-danseforestillinger eller utforske steder som Kalakshetra eller Music Academy. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av Trident Chennai Hotel, som gir besøkende en blanding av kulturelle, rekreasjonelle og shoppingopplevelser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Trident Chennai? Trident Chennai ligger i byen Chennai i Tamil Nadu, India.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Trident Chennai? Trident Chennai tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert romslige rom, restauranter, en bar, et svømmebasseng, et treningssenter, en spa og møtefasiliteter for forretningsreisende.

3. Hva er populære attraksjoner i nærheten av Trident Chennai? Noen populære attraksjoner i nærheten av Trident Chennai er Marina Beach, Kapaleeshwarar-tempelet, Fort St. George, Valluvar Kottam og Guindy nasjonalpark.

4. Hvor langt er det fra Trident Chennai til Chennai International Airport? Trident Chennai ligger omtrent 12 kilometer fra Chennai International Airport, noe som tilsvarer omtrent 30 minutter med bil.

5. Har Trident Chennai et svømmebasseng? Ja, Trident Chennai har et svømmebasseng som gjestene kan slappe av og nyte.

6. Hvilke spisemuligheter finnes på Trident Chennai? Trident Chennai tilbyr flere spisemuligheter, inkludert Cinnamon som serverer indisk og internasjonal mat, og Samudra, en spesialrestaurant for sjømat.

7. Tilbyr Trident Chennai flyplasstransport? Ja, Trident Chennai tilbyr flyplasstransport for sine gjester. Det anbefales å kontakte hotellet på forhånd for å avtale detaljene.

8. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Trident Chennai? Ja, Trident Chennai tilbyr gratis Wi-Fi til alle sine gjester.

9. Har Trident Chennai en spa? Ja, Trident Chennai har en spa kalt Trident Spa, hvor gjestene kan unne seg ulike behandlinger og terapier for å fornye seg.

10. Kan Trident Chennai imøtekomme forretningsmøter og konferanser? Ja, Trident Chennai har velutstyrte møte- og konferansefasiliteter for å imøtekomme behovene til forretningsreisende.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
 • Hage
 • Squashbaner
 • Butikker
 • Dartskive
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Trident Chennai
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.