India, Chennai

The Park Chennai

601 Anna Salai Chennai, India Hotell
1 tilbud fra 626 NOK Se tilbud
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
The Park Chennai
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 43
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

601 Anna Salai Chennai, India

Park Hotel Chennai ligger i hjertet av Chennai, India. Her er noen bemerkelsesverdige steder og landemerker rundt hotellet:

1. Marina Beach: Det er den nest lengste bystranden i verden og ligger bare noen få kilometer fra The Park Chennai. Besøkende kan nyte en spasertur langs kysten eller engasjere seg i ulike vannaktiviteter.

2. Spencer Plaza Mall: En av de eldste og største kjøpesentrene i Chennai, Spencer Plaza, ligger i nærheten av The Park Chennai. Det huser et variert utvalg av butikker, boutiquer, restauranter og underholdningsfasiliteter.

3. Kapaleeshwarar Temple: Dette populære hindutempelet dedikert til Lord Shiva ligger i Mylapore, Chennai. Det er kjent for sin dravidiske arkitektur og er en stor attraksjon for turister og tilhengere.

4. Government Museum: Ligger i nærheten av The Park Chennai, huser dette museet en stor samling av arkeologiske artefakter, antikke skulpturer, malerier og myntutstillinger som viser Tamil Nadus rike kulturarv.

5. Chennai Egmore Railway Station: Beliggende innen gangavstand fra The Park Chennai, er Chennai Egmore Railway Station et viktig transportsknutepunkt. Den tilbyr både lokale og langdistansetogtjenester.

6. Santhome Cathedral Basilica: Denne romersk-katolske mindre basilikaen er et viktig religiøst landemerke i Chennai. Det antas å ha blitt bygget over graven til St. Thomas, en av Jesu tolv apostler.

7. Tamil Nadu Government Multi-Super Specialty Hospital: Beliggende i nærheten, tilbyr dette statseide sykehuset spesialiserte helsetjenester og er en kjent helseinstitusjon i Chennai.

8. Chennai Central Railway Station: Ligger rundt 5 kilometer fra The Park Chennai, er Chennai Central en av de travleste jernbanestasjonene i Sør-India. Den forbinder Chennai med ulike byer over hele landet.

9. Parthasarathy Temple: Beliggende i Triplicane, Chennai, er dette gamle tempelet dedikert til Lord Krishna en betydelig religiøs lokalitet. Tempelets unike arkitektur og religiøse ritualer tiltrekker tilhengere og turister.

10. Valluvar Kottam: Et monument dedikert til den tamilske poeten og filosofen Thiruvalluvar, Valluvar Kottam er et berømt landemerke i Chennai. Det huser en 39 meter høy vognlignende struktur og et granittauditorium der kulturelle arrangementer finner sted. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og fasilitetene rundt The Park Chennai i Chennai, India.

map
The Park Chennai
Hotell

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

The Park Chennai er et luksushotell som ligger i hjertet av Chennai, India. Det tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester som imøtekommer gjestenes behov. Overnatting: Hotellet har 214 velutstyrte rom, inkludert Deluxe-rom, Luxury-rom og Suiter. Hvert rom er elegant utformet med moderne innredning og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, tekoker og safe på rommet. Servering: The Park Chennai tilbyr et utvalg av spisesteder som passer enhver smak:

1. Lotus: Denne restauranten tilbyr en rekke panasiatiske retter, inkludert kinesisk, thailandsk og japansk mat.

2. 601: Kjent for sin eksklusive indiske mat, serverer 601 tradisjonelle delikatesser med en moderne vri.

3. Aqua: En takrestaurant og lounge, Aqua tilbyr en fantastisk utsikt over byens skyline. Den serverer et utvalg internasjonale retter og forfriskende drikkevarer.

4. Pasha: Denne Middelhavet-inspirerte restauranten tilbyr en fusjon av smaker fra Midtøsten, Europa og Nord-Afrika.

5. The Leather Bar: En stilfull bar med et bredt utvalg av premium sprit, vin og cocktailer. Andre fasiliteter: The Park Chennai tilbyr også ekstra fasiliteter for gjestene, inkludert treningssenter, svømmebasseng, spa, forretningssenter og møte-/arrangementrom. Hotellet har et dedikert team av ansatte som sikrer et komfortabelt og minneverdig opphold for gjestene. Beliggenhet: The Park Chennai har en praktisk beliggenhet i sentrum av byen, noe som gjør det enkelt å komme til fra flyplassen, jernbanestasjonen og de største attraksjonene i Chennai. Totalt sett tilbyr The Park Chennai en luksuriøs og hyggelig opplevelse for reisende, som kombinerer moderne komfort med utmerkede spisemuligheter.

Barn

'The Park Chennai' i Chennai, India tilbyr ulike aktiviteter og tjenester for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Lekeområde for barn: Det er et dedikert utendørs lekeområde med husker, sklier og annet lekeutstyr. Dette er en trygg og morsom plass for barna å hygge seg og lage venner.

2. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb som tilbyr ulike aktiviteter og leker for barna. Klubben er overvåket av trent personale som sørger for barnas sikkerhet og trivsel.

3. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng som er egnet for barn. Barna kan ha det gøy med å plaske rundt og leke i bassenget under oppsyn av foreldrene.

4. Barnemeny: Hotellets restauranter tilbyr en barnemeny med barnvennlige retter og snacks. Dette sikrer at barna har mange alternativer å velge mellom og kan nyte måltidene sine.

5. Barnevakt-tjenester: The Park Chennai tilbyr pålitelige barnevakt-tjenester for foreldre som ønsker å ha litt alenetid eller delta på et arrangement uten barna sine. Personalet tar seg av barna og engasjerer dem i morsomme aktiviteter. Generelt sett tilbyr The Park Chennai en familievennlig atmosfære med ulike fasiliteter og tjenester som sikrer et hyggelig opphold både for foreldre og barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av The Park Chennai hotel i Chennai, India. Noen av de populære underholdningsstedene og attraksjonene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Express Avenue Mall: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Express Avenue Mall et populært reisemål for shopping, spising og underholdning i Chennai. Kjøpesenteret har et bredt utvalg av butikker, en flerbrukskino og ulike spisesteder.

2. Marina Beach: En av de mest berømte og lengste bystrendene i verden, er Marina Beach et perfekt sted for avslapning og rekreasjon. Besøkende kan nyte en rolig spasertur langs kysten, delta i ulike strandaktiviteter eller bare nyte utsikten over Bengalbukta.

3. Phoenix Marketcity: Et annet stort handlesenter i Chennai, Phoenix Marketcity er et enormt kjøpesenter som tilbyr et bredt utvalg av internasjonale og nasjonale merker. Kjøpesenteret har også en flerbrukskino, restauranter og underholdningsmuligheter som bowlingbaner og spillsoner.

4. U.S. Konsulat: Hvis du er interessert i formell underholdning, arrangerer U.S. Konsulatet i Chennai ofte kulturelle arrangementer, konferanser og utstillinger. Hold utkikk etter programmet deres under oppholdet ditt.

5. Madras Race Club: Hvis du liker hesteveddeløp, ligger Madras Race Club i nærheten av The Park Chennai hotel. Her kan du oppleve spenningen med hesterace og plassere veddemål på favoritthestene dine.

6. Egmore Museum: For de som er interessert i kultur og historie, ligger Government Museum, også kjent som Egmore Museum, i nærheten. Museet huser en variert samling av arkeologiske gjenstander, malerier, skulpturer og mer.

7. Chennai Trade Centre: Litt lenger unna hotellet, arrangerer Chennai Trade Centre ulike utstillinger, messer og arrangementer gjennom året. Hvis det er et arrangement som skjer under oppholdet ditt, kan det være et interessant sted å utforske. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av The Park Chennai hotel. I tillegg tilbyr hotellet selv ulike spisemuligheter og utelivsopplevelser, inkludert en takterrasse og restauranter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger The Park Chennai? The Park Chennai ligger i Chennai, India.

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på The Park Chennai? The Park Chennai tilbyr ulike fasiliteter som svømmebasseng, treningsenter, spa, flere spisemuligheter, konferanserom og banketthaller, og et forretningssenter.

3. Hvor langt er det fra The Park Chennai til Chennai flyplass? The Park Chennai er omtrent 15 kilometer fra Chennai flyplass, og det tar omtrent 30 minutter å kjøre, avhengig av trafikkforholdene.

4. Hvilke typer rom er tilgjengelige på The Park Chennai? The Park Chennai tilbyr forskjellige typer rom og suiter, inkludert deluxe-rom, luksusrom, executive-suiter og president-suiter.

5. Hvordan kan jeg reservere på The Park Chennai? Reservasjoner kan gjøres direkte gjennom The Park Chennais nettside, via telefon eller gjennom forskjellige online reisebyråer.

6. Tilbyr The Park Chennai flyplasstransporttjenester? Ja, The Park Chennai tilbyr flyplasstransporttjenester etter forespørsel. Gjestene kan avtale henting og levering på flyplassen for en sømløs reiseopplevelse.

7. Er kjæledyr tillatt på The Park Chennai? Nei, kjæledyr er ikke tillatt på The Park Chennai.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Executive-etasje
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Dusj
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av The Park Chennai
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.