India, Bangalore

The Capitol

3 Raj Bhavan Road Bangalore, India Hotell
1 tilbud fra 452 NOK Se tilbud
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
The Capitol
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Safe-depositumboks
 • Parkering
 • Valutaveksling
Vis alle fasiliteter 20
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

3 Raj Bhavan Road Bangalore, India

Rundt hotellet 'The Capitol', Bangalore, India, er det flere attraksjoner, landemerker og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet inkluderer:

1. UB City (0,5 km): En luksuriøs handels- og kontorkompleks kjent for sine eksklusive butikker, restauranter og kafeer.

2. Cubbon Park (1 km): En stor park som tilbyr en fredelig og grønn oase midt i Bangalore. Det er et ideelt sted for en avslappende spasertur eller joggetur.

3. Vidhana Soudha (1,5 km): Setet for delstatsforsamlingen i Karnataka, kjent for sin fantastiske neo-dravidiske arkitektur.

4. Bangalore Palace (2,5 km): Et praktfullt palass inspirert av Englands Windsor Castle, med vakre treverk og vakre hager.

5. Lalbagh botaniske hage (3 km): En stor botanisk hage kjent for sin samling av sjeldne planter, veksthus og årlige blomstervisninger.

6. Commercial Street (2 km): Et hektisk handelsområde som tilbyr et bredt utvalg av klær, tilbehør og krydder.

7. MG Road (3 km): Et populært handels- og forretningsområde kjent for sine trendy butikker, restauranter og kinoer.

8. Indira Gandhi Musical Fountain Park (2,5 km): En vakker park med en synkronisert musikalsk fontene som tilbyr en fortryllende forestilling ved skumring.

9. Bangalore Turf Club (2,5 km): En hesteveddeløpsbane og rekreasjonsklubb.

10. Mange restauranter, kafeer og utelivssteder er også tilgjengelige i nærheten, og tilbyr et utvalg av matretter og underholdningsalternativer.

map
The Capitol
Hotell

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

The Capitol er et luksushotell som ligger i Bangalore, India. Det er kjent for sine utmerkede tjenester og moderne fasiliteter. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: The Capitol er et 4-stjerners hotell som tilbyr et komfortabelt og luksuriøst opphold for gjestene sine. Det har en moderne design og en varm atmosfære. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et treningsstudio, svømmebasseng, spa-tjenester og gratis Wi-Fi.

2. Rom: Hotellet tilbyr velutstyrte rom og suiter som er designet for å gi maksimal komfort og avslapning. Rommene er romslige og elegant møblert med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, elektronisk safe og te- / kaffetrakter. Gjestene kan velge mellom ulike romkategorier basert på deres behov og budsjett.

3. Måltider: The Capitol har en egen restaurant kalt '24 Carats' som serverer et bredt utvalg av matretter, inkludert indisk, kinesisk og kontinental. Restauranten tilbyr både buffé og à la carte-alternativer til frokost, lunsj og middag. Gjestene kan også nyte drikke og snacks i hotellets barlounge. I tillegg tilbyr hotellet døgnåpen romservice, slik at gjestene kan nyte måltider i komforten av sine egne rom. Generelt er The Capitol kjent for sine luksuriøse fasiliteter, gode spisemuligheter og varm gjestfrihet. Det er et populært valg for både forretnings- og fritidsreisende som besøker Bangalore.

Barn

Capitol, Bangalore tilbyr ikke spesifikke aktiviteter eller fasiliteter som er eksklusivt for barn. Imidlertid, som et luksushotell, tilbyr det et komfortabelt og praktisk opphold for familier med barn. Hotellet har romslige rom, restauranter med barnemenuer og en svømmebasseng. I tillegg finnes det flere attraksjoner og aktiviteter for barn i Bangalore som familier kan utforske, som fornøyelsesparker, dyrehager og barne- og leketøysmuseer, som kan være tilgjengelige fra Capitol.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'The Capitol' i Bangalore, India. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. UB City: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er UB City et luksuriøst kjøpesenter og underholdningskompleks som huser en rekke restauranter, kafeer, barer og eksklusive butikker. Det er et flott sted for shopping, spising og sosialisering.

2. Brigade Road: Brigade Road er en av de travleste handlegatene i Bangalore og tilbyr en livlig atmosfære med mange butikker, restauranter, kafeer og barer. Det er et populært reisemål for shopping, gatemat og natteliv.

3. Garuda Mall: Ligger i nærheten av hotellet, er Garuda Mall en av de største kjøpesentrene i Bangalore. Det huser forskjellige internasjonale og indiske merker, en flerkinema teater og en matrett.

4. Cubbon Park: Ligger nær hotellet, er Cubbon Park et romslig grønt område midt i byen. Det er et flott sted for avslappende turer, piknik og utendørsaktiviteter. Parken huser også State Central Library og Government Museum.

5. Bangalore Palace: Dette praktfulle palasset er en populær turistattraksjon i Bangalore. Det ligner på Windsor Castle i England og gir et innblikk i byens kongelige fortid. Palasset arrangerer forskjellige kulturelle arrangementer, musikkonserter og utstillinger.

6. National Gallery of Modern Art: Ligger innen gangavstand fra hotellet, viser National Gallery of Modern Art moderne og samtidsindisk kunst. Den huser en stor samling malerier, skulpturer og gjenstander fra kjente indiske kunstnere.

7. Lalbagh Botanical Garden: Ligger en kort kjøretur unna, er Lalbagh Botanical Garden en vakker hage som dekker 240 dekar. Den har en stor samling av planter, trær og blomsterbed, inkludert det berømte Lalbagh Glass House. Hagen arrangerer også blomstershow og andre arrangementer. Dette er bare noen få alternativer som er tilgjengelige i nærheten av hotellet 'The Capitol' i Bangalore. Byen er kjent for sitt livlige underholdningsmiljø, så besøkende kan utforske mange flere attraksjoner, restauranter og kulturelle arrangementer.

Topp spørsmål

1. Hva er The Capitol i Bangalore? The Capitol er et luksushotell som ligger i hjertet av Bangalore, India. Hotellet tilbyr et utvalg av førsteklasses fasiliteter og tjenester, noe som gjør det til et populært valg for både forretningsreisende og fritidsreisende.

2. Hva er de nærliggende attraksjonene til The Capitol? Noen nærliggende attraksjoner til The Capitol inkluderer Cubbon Park, Bangalore Palace, Lalbagh Botanical Gardens og Vidhana Soudha. Disse stedene gir et glimt inn i byens historie, kultur og naturlige skjønnhet.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på The Capitol? The Capitol tilbyr en rekke fasiliteter inkludert et velutstyrt treningssenter, et svømmebasseng, flere spisemuligheter, et spa, samt møte- og konferansefasiliteter. Hotellet tilbyr også døgnåpen romservice, concierge-tjenester og gratis Wi-Fi.

4. Hvor langt er det fra The Capitol til Bangalore flyplass? The Capitol ligger omtrent 36 kilometer (22 miles) unna Kempegowda International Airport, Bangalore. Reisen tar rundt 45 minutter til en time, avhengig av trafikkforholdene.

5. Hvilke spisemuligheter finnes på The Capitol? The Capitol tilbyr flere spisemuligheter som tilfredsstiller ulike smaker. Dette inkluderer en takterrasse-restaurant kalt "24-Carat" som serverer et utvalg av globale retter, en kafé for småretter og drikkevarer, samt en bar kalt "High Brew" som tilbyr et utvalg av drinker og cocktails.

6. Kan jeg arrangere arrangementer eller konferanser på The Capitol? Ja, The Capitol tilbyr topp moderne møte- og konferansefasiliteter som kan tilpasses både små og store arrangementer. De har arrangement- og cateringtjenester for å sikre et vellykket og minneverdig arrangement.

7. Er The Capitol egnet for forretningsreisende? Ja, The Capitol er kjent for sine forretningsvennlige fasiliteter og tjenester. Hotellet har et forretningssenter med kopiering og faksing, høyhastighets internett-tilgang og møterom utstyrt med audiovisuelt utstyr. Hotellets sentrale beliggenhet gir også enkel tilgang til byens forretningsområder.

8. Tilbyr The Capitol transport til flyplassen? Ja, The Capitol tilbyr transport til flyplassen for gjester mot en ekstra kostnad. Det er tilrådelig å informere hotellet på forhånd om flydetaljene dine for å ordne praktiske henting- og leveringstjenester.

9. Finnes det spesielle tilbud eller pakker tilgjengelig på The Capitol? The Capitol tilbyr av og til spesielle kampanjer og pakker for gjester. Det anbefales å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte hotellet direkte for den mest oppdaterte informasjonen om eventuelle pågående tilbud.

10. Er The Capitol et dyrevennlig hotell? Dessverre tillater ikke The Capitol kjæledyr på sine lokaler. Det er tilrådelig å undersøke deres kjæledyrpolitikk før du gjør en reservasjon hvis du reiser med kjæledyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Innendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av The Capitol
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.